lets dance

Publicerat: 2009-01-16 Kl: 21:46:13 | I kategori: Allmänt


Jag vet inte varför jag stör mig på blondinbella, men har alltid gjort det. Det är nog bara för att jag bara har läst allt dumt hon sagt på den dära hemsidan.. kommer icke ihåg vad den heter. Men hon är verkligen sådär överlycklig "JAG HAR AAALDRIG KUNNAT KNÄPPA MED FINGRARNA, DET LÅTER INGENTING!!! JAG FÅR ÖVA  TILL NÄSTA VECKA. HIHIHIIHIHI".. Men hon är jätte fin och duktig =D Så hon är en av favoriterna.

Idag har det varit jobb 11-17.30 med Nadia my love. Det är så underbart att jobba med hon varje dag, det känns aldrig jobbigt att komma dit. Ett plus är väl att man har jätte bra chefer oxå=) äntligen! Jag jobbar sista helgen nu på sibban sen är det hejdåååå forevah! Det känns skönt samtidigt lite sorligt.. Men thats life!!

Vart är mina läsare som brukar kommentera?.. Det är inge roligt att skriva när man inte får några kommentarer. Ni är ju trots allt kring 150-200 läsare per dag? Keep it up!!

Nu kommer snart D, vi ska se på film o mysa massor!

Justja, för er som inte vet. Så fyller jag år på söndag =)) Kommer inte bli något speciellt, utan ska se om syrran vill slå ihop fikat eftersom vi inte firat hon än. Det lär bli måndag eller tisdag eftermiddag.



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0