lika fint väder idag! :)

Publicerat: 2008-05-29 Kl: 11:16:37 | I kategori: Allmänt | 0 kommentarer



Och idag är jag ledig, hör o häpna när hände det senast?? haha men idag är jag ledig så william är på dagis o jag ska ner på stan o shoppa för det har jag inte alls redan gjort för mkt denna månad! :O jaja, men det ska vli skönt för det var flera år sne tror jag jag gick själv på stan :) Eller sandra o emma ska med men dom kan jag väl tänkas dras med ;) Sen är det kulturdag på williams dagis så då blire uppträdanden o picknick, mysigt :)

Imorron blire jobb, 8-14 sen ska jag o vilma städa håkans hus, vi ska slita som djur ;p Sen ska vi nog hem till mig o mysa lite, det var ett tag sen :)Jag är mkt för mys, men det kommer med sommaren ;) haha.
Sen är det jobb hela helgen men det ska väl gå det oxå =) Det kommer bli en toppen helg, Linda, jag, nadia o jonas, kan det bli bättre?=D njae..

 Nu väntar jag på att emma ska vakna? Vilket man får göra varenda jävla gång man har bestämt nånting, det är nå fel på den bruden tror jag. Hon lär väl kvickna till när jag är nere :Ptror hon ska med på w´s dagis=)

underbart väder!

Publicerat: 2008-05-28 Kl: 20:40:44 | I kategori: Allmänt | 0 kommentarer



Det var har varit toppen väder idag, únderbart!! =D Jobbade o sen hämtade jag willebaby på dagis o vi gick hem o åt middag, eller william åt. Själv var jag lite stressad. Efter middagen stuvade vi om o gick o mötte angelica o adde, thindra o charlottao jonas, alexandra o jonathan o jimmy. Så hade vi lite picknick sen begav vi oss till dagiset så dom fick leka lite =) 2 av dom går o en är inte många dagar ifrån, william han ligger lite i lä han :p måste ge han minst två månader till! Synd att jag glömde kameran bara =/ Imorron är jag ledig!! EOo. Ska lämna wp på dagis sen ner på stan o strosa, har inte gjort det SJÄLV på flera år tror jag så det ska bli toppen =)



Jag är nu för tillfället lite känslomässigt handikappad.. om man får uttrycka sig så ;p

tisdag

Publicerat: 2008-05-27 Kl: 21:59:04 | I kategori: Allmänt | 1 kommentarer




Idag har det varit som vilken annan dag som helst =) Fast mamma var här på middag o william har varit lika kramgo idag :D Han vaknade förresten inte förren halv tio i morse :O ja vet att han vaknade till vid 6 men då kliade jag han lite sen somnade vi tydligen om :p

På fredag ska jag o vilma städa håkans hus, tjäna lite extra pengar sitter aldrig fel :) det blir ingen resa för oss, vi bangade ur pga olika orsaker ;p haha. Jaja vi åker efter studenten o de.

Annars rullar livet på som vanligt, dopplaneringen går bra :) Har ni några tips på låtar kan ni gärna skriva en komentar!! Lina ska sjunga så vi lär väl grina, eller jag iaf som en liten bebis :p

konsert!

Publicerat: 2008-05-26 Kl: 22:47:46 | I kategori: Allmänt | 2 kommentarer



Ikväll har jag o vilma varit på linas konsert, hon var så bra o jag var så nervös så jag börja gråta. Haha det var inte ens en sorlig låt!! :p Men det var tur att jag inte missade den =) William var hemma med mamma.

William har varit så mysig hela dagen idag. Det började med att han inte ville följa med från dagis, men när vi gick in o skulle hämta hans saker så börja han krama mig o pussas. Sen fortsatte det hela eftermiddagen, han satt på golvet o sa "koko" = kom. Sen närjag tog upp han bamsekramade han mig o pussades, han som man brukar få tjata ur en puss. Mammas go hjärta!  Han hade fortsatt med mamma på kvällen med =)

Fick ju åka moppe med victor igår, det glömde jag o nämna, haha det gjorde hela min dag!! :D Älskar att åka moppe. Nu när mamma har köpt en, fy vad jag o vilma ska åka ;) hehe.

image155

helgen

Publicerat: 2008-05-25 Kl: 21:35:30 | I kategori: Allmänt | 1 kommentarer



Eller vi kan börja med torsdag, då fyllde anton år! Grattis grattis! Renee med :D hehe. Men vi såg på film o käkade mass godis o chips=)
Innan dom kom satt jag o lyssnade på massa låtar som jag inte har hört på flera år, en liten nostalgitripp med lite smärta i bröstkorgen, haha :p

I fredags slutade jag tidigare så jag hämtade william hos mamma för dagis var stängt. Sen åkte jag o amanda ner på stan o satt in pengar o strosade lite :) Hem o käka midda o la william sen spelade vi kort o tittade på tv. Senare kom anton o robban förbi men dom var lite halvjobbiga så dom fick gå rätt snabbt ;) haha.

I lördags var vi på stan hela dagen, handlade för närmare 2000:-, ojoj men det vart nya byxor, 2 tröjor, 2 par skor till mig. 2 par jeans till william, en tröja o shorts. Plus de har jag köpt ny peak jacka o skinnjacka för nån vecka sen..  Skitbra! Hehe det behövs lite saker till en själv ibland :) Sen åkte jag hem o gav william middag. Mamma kom förbi o lekte skiten ur han oxå, haha snacka om hans överengeri när han inte är på dagis :p Sen fick han en badgrej av amanda som han lekte med oxå, så han somande som en liten gris på kvällen =) Kina mat åt vi med, vilken jag ska äta upp resten nu, vad gott :D

I dag har vi varit på våran söndags tripp till timrå ;) Williams farmor stod på listan, man märker nu att william känner igen sig, o han är absolut inte rädd för janne längre, dom har ju som jag har sagt tidigare, blivit real buddies :D Käkade middag o planerade inför dopet så nu är allt nästan satt, skönt =)

Nu ska jag fortsätta äta mitt naturgodis o snart gå o sovaaa, tillbaka till verkligheten imorron!


tuffingen på stan i lördags =)

justin

Publicerat: 2008-05-24 Kl: 11:46:12 | I kategori: Allmänt | 0 kommentarer



nickelback

Publicerat: 2008-05-24 Kl: 10:47:21 | I kategori: Allmänt | 0 kommentarer




It's hard to say
It's time to say it
You can't erase
You can't replace it
I miss it now
I can't believe it
So hard to stay
Too hard to leave it
If I could relive those days
I know the one thing that would never change

tisdag

Publicerat: 2008-05-20 Kl: 20:30:22 | I kategori: Allmänt | 2 kommentarer



Idag var det jobb 8-15, skönt =) Hämtade william på dagis o gick o handla med amanda. Sen har vi bara ätit mat o inte så mycket mer intressant faktiskt.

William är förkyld, inte så att han är hängig men han sover inte så bra på nätterna,men det får man ta :) Annars har han börjat sova hela nätterna nu, förut gjorde han det i perioder men nu är det hela tiden. Stor killen mammas. O han babblar på o nu är det nog inte långt kvar tills han går =) Då kan man spela fotboll o grejer, kommer bli skit kul. Nu kryper han även ist för att åla o fort som attan går det, så fort att armarna inte hänger med ibland :p haha.

Hittade även ett sånt där "koppel" som tjuter om den lossnar från spännet. Svårt att förklara men vi ska ha den på william när vi åker utomlands. Överdrivet tkr kanske ni, men inte jag ;)

Ni som komenterar utan namn kan lika gärna bespara er den tiden. OM ni nu är så nyfiken fråga då personen det rör, för jag kan bara svara för mig själv ja.

kryssning

Publicerat: 2008-05-19 Kl: 22:08:52 | I kategori: Allmänt | 0 kommentarer



haha det bli många inlägg idag ;)

Nästa torsdag bär det av mot åbo, det kommer bi riktigt riktigt roligt :D Vi har planerat denna 23timmars kryssning så länge o nu äre bestämt :)
Jag o alla mina kärlekar, anton, amanda, alex o robert. Wooohooo


Jag måste bara tillägga att jag har inte skrattat så mycket som jag gjorde i lördags, tack vare martin o biffen, hahaha :p Tack för de grabbar ;)



Det dröjer 3 veckor till innan tobbe kommer, så det blir inte förren 16 juni. Det kändes som ett tungt jäkla besked. Sitter o väntar på att han ska komma hem.. Saknar han ruggigt mkt, men jag är van, man får alltid sakna han ;) Hoppas han stannar hemma nu!

dop

Publicerat: 2008-05-19 Kl: 20:43:50 | I kategori: Allmänt | 0 kommentarer




Nu har lite små planering kring dopet tagit fart igen. Förmodligen som det ser ut nu åker vi utomlands vecka 32 o 33 sen har vi dopet den 23 augusti men det är inte bestämt än, måste ju höra om alla inblandade kan :) Lite knäpp datum men det ser ut som det enda som funkar just nu men det löser sig alltid =) Håller på o kolla efter låtar, lina ska ju sjunga, det har jag redan bestämt ;p Om ni har några bra tips på låtar/sånger så skriv gärna en kommentar! 

tappat suget..

Publicerat: 2008-05-19 Kl: 19:51:32 | I kategori: Allmänt | 0 kommentarer



Jag har tappat lite intresse för bloggen, eller så är det bara att jag inte har tid. Sitter typ aldrig vid datorn.. Men iaf, vi försöker väl oss på en sumering.


Fredag; Då jobbade jag 8-14.00, så åkte jag o merima ner o sola. Gick på kicks, clasan haha. Köpte det sista till balen som hon hade i lördags(hon var iaf fett fin :D). Sen hämtade jag lill killen, gick hem o lekte, käka middag, bada o sen vare lek o sov=) Jag såg film ja, en stund, sen tvärsomnade jag.

Lördag; Började jobba 11, dagen gick bra tills jag såg merima, då vart jag sugen på o gå ut ;) haha. Skulle egentligen bara se film med anton, amanda o robban. Dom sket i sin bal för att vara med mig, som den populära man är. (Vill iaf tro att det var så!) Men efter lite om o men så bestämde vi oss :) Det var vi fyra, biffen o martin. Det var väldans trevligt, även fast kvällen icke vart som jag hade tänkt mig, haha ;) jaja.

Söndag: Väldigt pigg mot förmodan, upp o var med william oåt frukost m.m Sen gick jag o jobba. Under dagen ringde renee o sa att hon skulle sova här o det var såå kul o se hon :D Som när man träffar en man är kär i lixom, haha :P de kändes typ så. Men vi var med william sen gick han o la sig. Snackade en massa skit o pluggade tills mina ögonblödde o humöret gick åt pipen. Då gick vi o la oss :)

Idag är idag, jobb som vanligt, hämta william. Träffade amanda så vi gick på ica o handla o hem o gjorde köttfärsgryta, men den vart inte lika bra som merimas mamma men den dög :)

Lite dålig på att få ihop meningar ser jag, kan bero på att jag är väldigt trött.



Ibland tror man inte att saker ska gå som dom gör o när det väl blir så, känns det bra =D

torsdag =)

Publicerat: 2008-05-15 Kl: 21:57:46 | I kategori: Allmänt | 0 kommentarer



Idag har det varit jobb 8-16,sen var jag o hämta baby, hem o visade lägenheter för dom som flytta in. Fast det verkar som om jag inte får flytta ut förren sista juli, sämst. Men vi har kanske ordnat de på annat vis=)

Sen gick william o la sig tidigare idag eftersom jag börjar 8 imorron me, det är så jobbigt att behöva väcka han. Så förhoppningsvis vaknar han själv vid 7 =) Vilma o Jenita har varit här ikväll, vi har snackat en massa o så har dom drucke kaffe, vuxna som dom är ;) Nu ska jag se klart dirty sexy money sen gå o lägga mig.





image152
jag o alex

inte vilken tisdag som helst

Publicerat: 2008-05-14 Kl: 21:03:46 | I kategori: Allmänt | 0 kommentarer



utan det vart en sympati tisdag :p Alex stackarn fick böter på 3000 på en o samma dag så han bestämde sig för att han behövde kompisarnas stöd. Bra kompis som man är ställer man upp ;) Jobbade först 11-20.30, Det var bestämt redan innan att william skulle sova hos mamma så då efter jobbet åkte jag hem o gjorde mig i ordning med amanda. Sen kom linda,lisa,anton,erik o alex. Så satt vi här hemma o spela kort, snacka o drack lite. Mitt i veckan men vad gör man inte :p var ju ändå ledig idag =)

Lisa o erik drog vid 3, amanda lika så. Så kvar var bara vi fyra, vi spelade kort (försökte men alla hade olika regler). Sen vet jag inte vart tiden tog vägen men vid halv 6 gick vi o la oss. Soffan dög ett tag sen vart det hemgång för linda o alex, då sov jag o anton vidare :p Hade ställt klockan på 8 för jag skulle gå upp till mamma o följa med hon när hon lämnade william på dagis :) Gick hem igen o sooov, sen upp o städa. Tack amanda för hjälpen :p anton bidrog lite, han bäddade sängen, haha :p

Nu sitter jag här o william ligger o sover :) Börjar jobba 8 imorron så jag ska nog ringa linda o se om jag får åka med hon. Mer än så har jag inte att bjuda på, inte i bloggen iaf =) 


Pratade med tobbe för ett tag sen, han kommer snart hem. Det är sjukt nära nu, me längtar!!  

sommargrabben!

Publicerat: 2008-05-11 Kl: 20:43:30 | I kategori: Allmänt | 1 kommentarer



visst är han fiin :D

image150image151





är det JAG som är dum lr går det att sms/mms blogga på blogg.se?? Det går på blogga gratis så jag får lägga upp bilderna där sen ta dom hit, störigt.

söndag

Publicerat: 2008-05-11 Kl: 20:32:53 | I kategori: Allmänt | 0 kommentarer



Japp, idag är det söndag för er som inte visste :D Vi har spenderat hela dagen ute i timrå. Lotta hämtade oss vid 10tiden, william somnade i bilen så han fortsatte att sova i vagnen när vi kom fram. Satt mig o läste lite tidning o snackade lite skit. Sen vaknade william så gav han lunch sen promenerade vi ner till affären, vart så jävla sugen på en bakelse när vi var där, haha :p william fick sin calippo o jag köpte lite naturgodis(som jag ska ta fram nu) o en bakelse :D cola med ofcourse. En skön promenad, soligt o skönt. När vi kom tillbaka satte jag o william oss på gården o kratta o lekte lite. Annamaria o Erik kom ut o var med dom också. Sen vart det mat, fläskfilé, potatis o vitlökssmör, huur gott som helst =) Det där med o laga mat måste ju ligga i släkten..

Sen när vi hade kommit hem så gick jag o william o handla, en sväng upp till mamma o titta lite:p Nu sitter jag här o w har lagt sig för natten, en slut artist.

Knäppte massa bilder o jag hatar att datorn inte har blåtand ;) så man kan lägga in bilderna från mobilen!!!! Ingen sladd heller, skit. Men jag ska försöka lösa detta.



Livet går vidare.

william

Publicerat: 2008-05-11 Kl: 07:31:07 | I kategori: Allmänt | 2 kommentarer



Det var ju ett tag sen jag skrev lite om bara William. Han kryper nu, fast han ålar även men mest kryper. Han säger fortfarande hej, ewe, titta,kaka, pippi,  pappa, lena, jocke, danne, han säger "ko ko" o klappar sig på benet eller vinkar=kom. Han säger sitt åt hundarna, haha skit söt. Han har lärt sig säga "Hedå" nu, sötnos :D Nu kommer jag inte ens på hälften bara föratt jag vill skriva ner de o de är ju typiskt.. Och sen massa ord på hans egna språk som bara jag förstår :p Han pratar hela dagarna, babblar hela tiden. Han går jätte stadigt, det är nog bara några veckor kvar tills han går helt själv. Han tar även efter allt på dagiset, "mina mina mina" brukar han sitta o skrika ibland. Men han är jätte snäll på dagis o sköter sig bra :p Fast han har börjat säga ifrån till dom andra barnen när dom är för mkt på han, för det blir ju jobbigt fast dom är söta, haha.


Nu sitter william här brevid mig o tittar på barnprogram o klappar tusse. Nu ska vi snart äta frukost o sen ta oss en morgon promenad. Skriver kanske ikväll lr imorron :)


gammal bild när william var liten :)

image149

sommar värme :D

Publicerat: 2008-05-10 Kl: 20:06:09 | I kategori: Allmänt | 0 kommentarer




Idag har jag o william varit ute hela dagen :) Först var vi ute med tusse en timma typ, sen kom amanda så då gick vi en promenad till sibylla o käkade lunch. Sen hem o bytte om o gick ner på stan o strosade runt ett tag, eller rättare sagt flera timmar :p Träffade ahl :) Hundra år sen sist, skoj :D Sen tog vi bussen hem o vi gick förbi mamma men vi gick inte in då william var full i glass. Han åt en mjukglass själv o ni kan ju tänka er hur det slutade :p haha sötnos :D Igår köpte mammaskor,tröja,shorts o byxor till william :D jätte fint vare!

Sen travade vi hem o w gick  o la sig o vila =) Angelica kom förb o pratade lite strunt. Sen har vi badad o ätit middag o så o nu sover han. Och jag har sån spränghuvudvärk, säkert bara för att vi har varit ute hela dagen.


Nu ska jag se på tv en stund sen ska jag gå o lägga mig =)

fin väder =)

Publicerat: 2008-05-09 Kl: 20:35:33 | I kategori: Allmänt | 0 kommentarer




Idag har det varit riktigt fint väder =) Jobbade till 3, gick o hämtade william sen så var mamma med honom ute o dom käkade glass o gick en promenad medans jag,nadia o merima åkte ner o sola :) Så nu börjar de hända lite i färgen ;p William har fortfarnade brunare händer o de gillar jag icke ;)

Nu är jag med amanda o vi ska väl sitta o glo på tv o snacka o så sen ska jag ut med tusse sen sova. Imorron kommer nog angelica ner o umgås lite :) På söndag ska vi till williams f för ovanlighetens skull varannan söndag. Ska förhoppningsvis kunna lämna han några timmar sen i framtiden till att börja med :) Sen ska han väl börja vara där utan mig oxå =)

Jag tror att mammas lillkille håller att få två till tänder, fast än så länge är det bara 8a :p


Allting händer så fort, ena dagen tänker man på ett sätt o nu när man verkligen ser hur saker o ting är, hur folk fungerar då står man bara o skrattar..








du kommer att ångra dig den dagen du inser att ingen nånsin kommer att älska dig som jag gör.

onsdag.

Publicerat: 2008-05-07 Kl: 21:54:54 | I kategori: Allmänt | 0 kommentarer




Ja det finns mkt o skriva som jag har missat men när man väl sitter här så glömmer man :p inte en enda själ har erbjudit sig att hjälpa mig med bloggen så jag får nog ta o byta tillbaka till den tråkiga vanliga.. men de vill jag inte, haha.

Idag har jag jobbat o sen åkte vi o lämnade in min dator.. han som kollade på den konstaterade ganska snabbt att den har gjort sitt :( fuckfuckfuck! Men han tog ut hårddisken o la in alla mina saker på hans egna dator ifall de skulle bli att allt försvann när han kollade igenom den noga =) snällt. Sen åkte vi hem o gjorde mat, vilma åt med oss ;) Sen kom jossan, linuz, deras hund o vilja var oxå med :) Haha william han älskar hundar han! Sen gick josan o linuz o vilma stannade men nu har hon leftat hon med.

Ska snart ringa renee o säga några ord sen ska vi gå o sova :)




livet blir aldrig som du tänkt dig, så ödsla aldrig tid på att planera saker o ting.

toppen

Publicerat: 2008-05-06 Kl: 23:00:29 | I kategori: Allmänt | 0 kommentarer



 Idag har mitt humör varit på topp =) vill skriva massor men klockan är för mkt, det får bli imorron :)

Nu ska jag gå o mysa med min älskling, god natt


image147
världens vackraste

tävling :)

Publicerat: 2008-05-05 Kl: 19:17:31 | I kategori: Allmänt | 0 kommentarer


image146

Jag är med och tävlar om två presentkort á 500 kr
från funkybaby.sehttp://nikital.blogg.se/
Var med och tävla du också



söndag

Publicerat: 2008-05-04 Kl: 22:58:08 | I kategori: Allmänt | 0 kommentarer




Nu har jag jobbat ihjäl mig den senaste veckan, men nu är det tillbaka till det gamla =) Skönt!


Ibland blir man så förvirrad, det trasslar i hjärnan o man kommer ingen vart med nånting.. Varför? Därför? Hur?

Imorron kmr jag vakna o vara på toppen humör, som vanligt ;) så de är bara huvudbry just nu!

lördag

Publicerat: 2008-05-03 Kl: 23:11:44 | I kategori: Allmänt | 2 kommentarer




Jag tkr att alla andra har blivit slapp på att blogga så jag känner mig inte inspirerad.. hmm.. den enda som håller upp ribban är nikita :p

haft en bra dag med tjejorna o jonas på jobbet, stängningen är bäst med nadia, hon dansar o sjunger o håller på. Hon gör mig glad! 


sen finns det även andra som gör mig glad ;)

torsdag

Publicerat: 2008-05-01 Kl: 21:20:03 | I kategori: Allmänt | 0 kommentarer






Now that it's all said and done,
I can't believe you were the one
To build me up and tear me down,
Like an old abandoned house.
What you said when you left
Just left me cold and out of breath.
I fell too far, was in way too deep.
Guess I let you get the best of me.

Well, I never saw it coming.
I should've started running
A long, long time ago.
And I never thought I'd doubt you,
I'm better off without you
More than you, more than you know.
I'm slowly getting closure.
I guess it's really over.
I'm finally getting better.
And now I'm picking up the pieces.
I'm spending all of these years
Putting my heart back together.
'Cause the day I thought I'd never get through,
I got over you.


Jag älskar denna låt!!











RSS 2.0