Lika varmt och skönt idag =)

Publicerat: 2009-06-27 Kl: 20:32:21 | I kategori: Allmänt | 1 kommentarer


Skulle egentligen ha jobbat idag men Nadia fixade så jag fick vara ledig =) Med tanke på hur mycket jag brände mig igår hade jag hellre jobbat idag än att vara ute. Men det är liite svårt att vara ensam med två killar som ena sekunden är bästa kompisar sen är det bråk, skrik och grin :p

Vi var en sväng på stan förut och köpte en pool och lite saker innan vi gick upp till Andreas och Patte och käkade middag. Det var skit gott :D Och glass till efterrätt. Dom små somnade direkt när vi kom hem =)

Nu ska jag slänga mig på soffan och dö.. :p

Kuben badet idag!

Publicerat: 2009-06-26 Kl: 20:23:46 | I kategori: Allmänt | 0 kommentarer


Skulle egentligen jobba men sen vart det ändrade planer :) Så jag, danne och mamma åkte till kuben badet. Ibland måste man få en dag ledigt, det är sällsynt med sånna dagar. Ryssen kom oxå, störig som vanligt ;) haha.
Jag trodde inte att jag hade fått nån färg eller skulle få, men ack det ångrar jag nu. För jag har bränt mig som värsta barnet, men what to do. Om två dagar är jag brun :p

Sebbe är hos oss över helgen, vi kommer med andra ord har fullt upp. Men det kommer bli roligt =) Vi har lagt dom två nu, i olika sovrum annars lär dom aldrig somna. Själv är jag slut i skallen efter idag.

Vi sprang en sväng på stan och köpte ben skydd till William och en ny boll. Även en sån där bad dress, han kanske är lite gammal för en sån men han sitter inte still nånting när vi är och badar så det är lika bra att skydda huden. Jag skulle själv behöva en sån ;)

Nu ska jag slänga mig på soffan och vänta på att dom två små somnar.. tror William är nära sömn men sebbe har lite svårare att somna. Men det kommer han göra till slut han oxå=)

Underbart med sol!!

Publicerat: 2009-06-25 Kl: 22:10:43 | I kategori: Allmänt | 0 kommentarer


Om man inte hade jobbat dvs... Men det gick bra på jobbet idag, saknar Nadia sjukt mkt när hon är ledig bara =( känns som våran tid är över... buu men snart kommer hösten så då blir det som vanligt igen hoppas jag?:D

William har varit och badat med syrran i dag, och mamma =) Han har blivit svart i nacken men dock brännt sig lite i svanken. Nu ikväll har vi varit och kollat när danne och dom spelat fotboll i bergsåker. Nuuu blir duch sen sova=)

Tatuering

Publicerat: 2009-06-23 Kl: 23:07:03 | I kategori: Allmänt | 3 kommentarer


Är det någon som vet en bra sida med bilder på tatueringar?? Är jätte sugen på att göra en till men behvöer lite inspiration ... O suckkkkkkkkkkkk


Sen kväll

Publicerat: 2009-06-22 Kl: 22:12:56 | I kategori: Allmänt | 0 kommentarer


Vi kom hem från Circusen för 30-40 min sen kanske.. Det var väldigt roligt :D Mycket bättre än förra gången! William fick rida på en häst i pausen precis som sist och det gjorde ju allt för han =) sötnos.

 Men jag har varit sämst(igen) på att uppdatera så det har ju både hunnit vare midsommar, fest och circus. Men har lagt ut mycket bilder på bilddagboken -> "evelinawilliam" =)

William somnade som en stock med sin välling idag, och det värker i mina ben och höfter. Så det blir en dusch sen mys med danne i soffan. Han tittar ändå på fotboll nu så då kan jag lika gärna duscha =)

Älskar mina killar


Hos Sandra

Publicerat: 2009-06-18 Kl: 19:43:52 | I kategori: Allmänt | 0 kommentarer


Nu sitter hon som en liten nörd och spelar guitar hero, spännande? Inte mycket.. Väntar på att lilla Jasmine ska komma så ska jag få bada hon;) lilltjejen.

Imorron ska vi åka till Lotta och fira midsommar =) Sen kanske jag, eventuellt danne med marcus o dom till viskan, får se ingen av oss är så jätte peppad.

Hörs

Emmas lista;)

Publicerat: 2009-06-17 Kl: 22:04:24 | I kategori: Allmänt | 0 kommentarer


- SKULLE DU HELLRE :
1. pierca näsan än tungan ? -
Tungan isf..
2. Vara seriös än rolig ? - Jag är nog oftast seriös.
3. dricka röd eller grön mjölk ? -  Röd.
4. brinna upp eller drunkna ? - Helst inget av dom men drunkna.
5. umgås med dina fiender eller föräldrar ? Föräldrar

- RANDOM SHIT
1. är du kär i nån ? -
Ja!
2. sol eller måne ? - Solen.
3. vinter eller höst ? - Hösten, det är inte lika kallt som vintern.
4. vänster eller höger ? - Höger
5. solit eller regn ? - Sol =D
6. vaniljglass eller chokladglass ? - Är inte särskilt förtjust i glass.

- OM DIG :
1. hur mkt är klockan just nu ? -
21:54
2. fullständiga namn ? - Evelina Margareta Persson
3. Vart vill du bo ? - På landet om jag ska vara ärlig.
 4. hur många barn vill du ha ?- Många.. kanske 5-6 st
5. vill du gifta dig ? - Ja det är väl klart =)
6. rullar du spagetti eller skär du den ? - Rullar.
7. har du ätit sushi ? -  Vilma lurade mig en gång men aldrig mer :)
8. lyssnar du på nu ? - Sandras röst
9. hur många olika sorters flingor har du i köksskåpet ? - 3
10. humör ? - Trött :p

- HAR DU.... DE SENASTE 24 TIMMARNA :
1. kysst någon ? -
Ja
2. sjungit ? - Nej inte idag :p
3. blivit kramad ? - Ja
4. känt dig fånig ? - Nej
5. saknat någon ? - Nope.. :p
6. dansat galet ? - Nope..
7. klippt håret ? - Nej men jag måste göra det snart =)
8. gråtit ? - Nej
9. ljugit ? - Nej inte det heller
10. blivit kysst ? - Japp av båda pojkarna.

- GREJER :
1. har du någonsin blivit jagad av polisen ? - 
Nej inte jagad tror jag.
2. har du en hund ? - Nej
3. sover du helst sj eller med någon ? - Med danne helst :)
4. tror du på spöken ? - Ibland när jag är ensam.

God kväll

Publicerat: 2009-06-17 Kl: 21:28:16 | I kategori: Allmänt | 0 kommentarer


Nu sitter jag och äter chokladfingrar.. väntar på att det ska börja ett program på femman =)

Idag skulle William varit hos läkaren halv 11, jag följde med ändå. Men efter 20 minuter orkade jag inte vänta längre med tanke på att jag började 11. Så vi fick en ny tid imorron. Då är jag ändå ledig så då kan vi sitta där hela dan om dom vill :p

Nu ska vi titta på tv =))



sötaste tjejen :)

kanske ska börja igen?

Publicerat: 2009-06-16 Kl: 21:30:29 | I kategori: Allmänt | 2 kommentarer


Nu har jag ju haft en lång paus men många besökare tittar fortfarande in, kanske önskar ni att jag har uppdaterat?;) Mycket har hänt senaste tiden men jag kan ju göra ett försök att sammanfatta litegrann.

Vi var på circus på gärdet jag, Danne, William och Sebbe. Det gick jätte bra så jag och William ska gå på circus igen nu den 22 på midälva bara här brevid oss =)

William har däremot blivit som förbytt, från att vara världens gulligast, snällast killen så har han blivit en terrorist. Han har väl tjuvstartat sin treårs trots? Han bits, snyps, skriker och har sig, men jag tror det går över snart =) jag hoppas det iaf! Han har tillomed bitit en pojke på dagis. Men han skämdes jätte mycket så det var en positiv sak. Personalen såg det inte alls lika allvarligt som jag gjorde med tanke på att det är flera barn i den ålder som bits och nyps. Man kan väl säga att han inte riktigt vet hur han ska hantera sin ilska. Men stor har han blivit, den senaste tiden har man verkligen sett på han och insett att han är en pojke nu, ingen bebis. Förstår ni hur jag menar?? :P Och pratar, helst hela tiden och han blir bättre och bättre =)

Danne har börjat spela i korpen och William älskar att följa med och titta på hans träningar och matcher. "bra grabbarna. Spriiing. Akta huve. Varte mål??" hahah han är så söt =)

Vilma var hemma tors-sön. Vi var ute i lördags och hade verkligen kul :D

Igår var vi och hälsade på Sandra och Jasmine då fick man verkligen se att han är stor :p han ska fixa allt, han ska hålla i hon, lägga hennes saker på plats, mata henne och pussa och krama. Sen när hon blir lite grinig säger han "va äre Vafin??" Jag har lagt ut bilder på Bdb :)

Nu vart det mycket skit att läsa här men när man väl är igång ska man väl skriva lite oxå=)



RSS 2.0