Mammas kärlek! Bäst jag kryper ner med han.:)

Publicerat: 2011-08-31 Kl: 21:39:52 | I kategori: Allmänt | 3 kommentarer


img_1033 (MMS)

Mammas kärlek! Bäst jag kryper ner med han.:)


Mammas trötta tjej efter dagens bravader, ...

Publicerat: 2011-08-31 Kl: 21:18:50 | I kategori: Allmänt | 1 kommentarer


img_9849 (MMS)

Mammas trötta tjej efter dagens bravader, tur allting slutade bra!! Steker för tillfället mina pannkakor och läser lite inför psykologi lektionen imorn. Skall försöka ge mig på ett riktigt inlägg ikväll!:) Kul att alla är tillbaka+lite fler fast bloggen varit låst över en vecka.:) kram!


Nu ska vi få någon ordning på Thellans mag...

Publicerat: 2011-08-31 Kl: 16:27:32 | I kategori: Allmänt | 0 kommentarer


img_4441 (MMS)

Nu ska vi få någon ordning på Thellans mage!:) En tripp på stan i regnet o middag på donken!


öppen

Publicerat: 2011-08-30 Kl: 22:11:45 | I kategori: Allmänt | 2 kommentarer


Nu är det bara framåt med en massa positiv energi! √

Upd riktigt imorn! God natt


Popcorn mys:)

Publicerat: 2011-08-30 Kl: 19:55:36 | I kategori: Allmänt | 0 kommentarer


img_2707 (MMS)

Popcorn mys:)


Dom här två mysgrabbarna låg och berättade...

Publicerat: 2011-08-30 Kl: 15:26:34 | I kategori: Allmänt | 0 kommentarer


img_2625 (MMS)

Dom här två mysgrabbarna låg och berättade sagor för varandra häromdagen. Det började med att dom i vanlig ordning stängde in sig på lill-W's rum och lekte. Efter en lång stund kikade jag in o hittade dom så här, ha ha. Tjyvlyssnade lite utanför o hörde "nu är det min tur att berätta en saga, vad vill du att den ska handla om?". Det är verkligen roligt att se hur bra dom leker tillsammans.:)


Min finaste Lina + hennes Tobbe och dom tv...

Publicerat: 2011-08-30 Kl: 11:01:28 | I kategori: Allmänt | 0 kommentarer


img_2208 (MMS)

Min finaste Lina + hennes Tobbe och dom två prinsarna, Bastian och Levis! Plus alla fina faddrar! Det var ett jätte trevligt "kalas" med det godaste fikat jag någonsin ätit!!:)


T fick bada i diskhon medan jag diska och ...

Publicerat: 2011-08-29 Kl: 19:06:36 | I kategori: Allmänt | 0 kommentarer


img_9066 (MMS)

T fick bada i diskhon medan jag diska och gjorde pannkakor.:) Smart drag!!


Thelise

Publicerat: 2011-08-23 Kl: 22:19:48 | I kategori: Allmänt | 1 kommentarer


Nu blir det många inlägg på rad här men det är ju så mycket jag vill berätta. Som situationen ser ut just nu kan jag inte berätta allt jag vill dela med mig av men tids nog märker ni! Im soooo happpppyyy!!! :D:D Och jag ser bara ljust på framtiden. Framtiden med min fina fina man och alla barn! Det är så mycket vi vill göra och så mycket vi SKA göra som jag ser framemot! Livet leker verkligen!

Men Thelise utvecklas i stormsteg! Hon har lärt sig så många nya ord och härmar allt man säger och är ibland riktigt tydlig i uttalet :) Det är så jäkla skoj o vara med om deras utveckling! Hon är en bestämd liten dam som vet vad hon vill och ALLT är hennes, "min min min" haha :)

Jag känner inte att det är någon mening och radda upp en lista med ord hon kan säga för det är så många men det är alltid roligt att tala om vad hon lärt sig!:) Hon kommer bli en mycket bestämd och målmedveten dam som sin mamma medans W är lite "känsligare" och går försiktigare fram. Han är en mycket speciell och underbar grabb! Herregud, en riktig kämpe!!! Allting han måste gå igenom men han klagar aldrig. Han är glad o öppen för nästsan allt faktiskt.:) På torsdag får han gipset som han ska ha i ca fyra veckor och han ser framemot det. Det känns så bra att han trivs på habben, han verkligen älskar att vara där!:)

Nu ska jag inte babbla mer för ögonen går i kors. Skolan imorn! Vi kommer ha ett jäkla tempo så nu är det super viktigt att INTE hamna efter! Minst två uppgifter i veckan, herregud men ja det är bara att kämpa!:)

God natt fina läsare

Underbar vän

Publicerat: 2011-08-23 Kl: 22:00:21 | I kategori: Allmänt | 0 kommentarer


Jag måste få ägna ett inlägg till min vän Sandra. Visst, vi har vårat förflutna som alla andra människor har. Det har varit upp och ner i våran relation men vi vet ju vart felet suttit. Men nu är vi bättre kompisar än nånsin. Hon har verkligen förändrats. Jag litar på henne till 1000% och jag är så glad för hennes skull! Äntligen har hon hittat kärleken och inte vem som helst utan en rosenpärla! En helt underbar kille och det finns ingen som är så värd det här som Sandra!! 

Sen en tid tillbaka har vi haft flera mys kvällar när hon och Jasmine har sovit över. Det har gått hur bra som helst för barnen att sova, över förväntan!:) Jag hoppas det kommer många många fler sånna kvällar! Vi sitter och pratar skit, skrattar tills vi får kramp i magen, lyssnar på musik, tittar på roliga klipp.. ja vi har så jälka roligt tillsammans och barnen går ihop perfekt!!:)

Den 2 ska jag, Sandra och Linda ut och vi ska ha sååååå jäääävla roligt!! Dansa och dricka drinkar! Det var så längesen jag var ute så jag är riktigt taggad!!:)

Men åter till det jag skulle berätta. Dagen R kom hem vill Sandra att vi skulle få en natt själv(W skulle till Angelica o Jens över natten som han bestämt tidigare). Så hon sov här och va med Thelise, helt underbar vän! Den kvällen/natten var helt underbar och väldigt behövlig då vi varit ifrån varandra på tok för länge! Jag kan inte tacka henne nog för att hon passade T. Och det bästa utav allt är att Thelise avgudar Sandra så det känns jätte tryggt att lämna henne dit! Hon åt som hon skulle och sov hela natten, vilket tyder på(om man läser alla barn psykologi böcker) att lill tjejen är en trygg liten varelse.

Och som idag! Helt sonika ringer hon och frågar om hon får komma upp en snabbis. Ja självklart får hon det men med sig hade hon en present! Jag vart så himla glad!!! Hon köpte skorna jag jätte jäääätte gärna ville ha. Underbara DUUU!:D En sån vän som Sandra, skulle alla haft!:)

Det märks att många är lite sne över det för vi får så fjantiga kommentarer. Varför mår DU bättre av att FÖRSÖKA förstöra våran relation? :S Sluta upp med det negativa ni håller på med där ute!! Va glad istället, och njut av livet för du har bara ett och inte vill du minnas det som en bitterf*tta? Nej tänkte väl det!:)
Men jag får ju betydligt mycket flera fina och snälla kommentarer och jag blir lika glad varje gång ska ni veta!! Så ett stort tack till er fina människor!!<3


vart står du

Publicerat: 2011-08-23 Kl: 21:49:34 | I kategori: Allmänt | 1 kommentarer


Jag har funderat länge nu på dessa "elaka" kommentarer. Hur orkar man? Om man mår bra i sig själv, har ett bra/lyckligt liv som man är nöjd med skulle man ALDRIG sitta och skriva sånna fjantiga kommentarer i andras blogg. Vad är vitsen att läsa en persons blogg som man inte gillar? Det förstår jag inte heller. Jag beundrar verkligen folk som kan stå för sin åsikt, som kan säga vad dom tycker och tänker UTAN att vara anonym för alla vet redan att anonyma kommentarer = bull shit!

Om jag läser en blogg och vill säga min åsikt skriver jag alltid mitt namn, blogg adress och mail. Jag tycker inte att man har rätt att lägga anonyma kommentarer. Varför tar dom inte bort den funktionen? :S En blogg är öppen för ALLAS åsikter men det måste ju finnas en gräns, eller hur?

Men det här har jag skrivit om flera gånger känns det som men jag förstår inte.. men alla är vi olika. Vill "ni" gå in här o få negativa känslor så är det ju upp till "er". Jag ser absolut ingen logik i det hela för VAD som än skrivs så bryr jag mig inte. Jag vet vem jag är, vad jag går för och vad jag gör. Varför ens tro att man tar åt sig? Jag är bara så förbluffad över hur människor håller på gente mot varandra. Jag blir nästan mörkrädd. Det sticker så illa i vissas ögon när dom ser andra lycklig. Varför kan man inte glädjas åt människors framgång? Om jag läser en blogg och ser att det går bra för den personen eller att den är glad eller vad som så blir jag själv glad. Är inte det den normala reaktionen?!
Det är inte bara jag som får den här sortens kommentarer, det är dom flesta bloggarna och jag tycker att det är tråkigt. Så här var det INTE från början.. långt ifrån!

Och sen förstår jag inte att vissa personer pratar om saker som inte vet något om? Dom bryr sig mycket mer än vad personerna i fråga gör, hur kan det komma sig? Är det inte avundsjuka så är det, ja VADÅ? Är dom bara bitter? Är dom så less över sitt eget liv så ska kasta skit på andra för att må liiite liiiite bättre? Isf, varsågod! Kan jag göra dig gladare så gärna för mig! :) Så länge mina nära och kära vet vad som händer och fötter så spelar det ingen roll vad andra tror/tycker/tänker. Ni ödslar bara eran energi och tar en risk att bli polisanmäld, är det värt det? :O Istället för att vara vuxen och ta upp telefonen, ringa mig och tala om vad jag gör för "fel" som vissa inte står ut med! Men det kommer tyvärr aldrig att hända men ÅTERIGEN, jag SKA inte svara på anonyma elaka/taskiga kommentarer, dom går fet bort hädanefter.


Så nu fick jag spy lite galla över olyckliga patetiska personer!

Haft en jätte mysig eftermiddag på birsta ...

Publicerat: 2011-08-23 Kl: 19:20:54 | I kategori: Allmänt | 3 kommentarer


img_3715 (MMS)

Haft en jätte mysig eftermiddag på birsta med denna underbara grabb! Åt mat, shoppa och köpte givetvis en bil sist av allt!:) DET är vad jag kallar kvalités tid! Och nu mina vänner börjar det hända grejer, HOPPAS att detta går vägen men det kanske är för bra för att vara sant? Det känns så men ärligt talat känns hela livet för bra för att vara sant just nu, ha ha! Sen kom min bästaste Sandra hem till R med en överraskning!!! Hon hade köpt ett par höst/vår stövlar till mig som hon visste att jag jätte gärna ville ha, ÄLSKADE VÄN!!!:) Hur jävla gulligt är inte det? När det är HON som fyller år på torsdag! Jag älskar dig bästis Tage!! ha ha<3


Trött, försenad(satans typiskt fam. Persso...

Publicerat: 2011-08-22 Kl: 09:48:04 | I kategori: Allmänt | 1 kommentarer


img_8033 (MMS)

Trött, försenad(satans typiskt fam. Persson) o stressad men glad över att börja skolan igen!:D Få träffa alla klasskompisar som jag saknar i sommar.:) Sen mys med big B!


Sover sött i R's trygga famn, gos ungen!

Publicerat: 2011-08-21 Kl: 18:02:12 | I kategori: Allmänt | 0 kommentarer


img_1685 (MMS)

Sover sött i R's trygga famn, gos ungen!


Vi har haft en väldigt händelserik helg. H...

Publicerat: 2011-08-21 Kl: 15:45:46 | I kategori: Allmänt | 0 kommentarer


img_9618 (MMS)

Vi har haft en väldigt händelserik helg. Bl.a. himlabadet drag racing, selånger, fotboll. Men det viktigaste utav allt, massa mys och kärlek! Det var ett tag sen jag satt mig framför datorn och skrev, så ikväll kommer ett inlägg!:) Thelise har förövrigt lärt sig att räkna, ett, tå, te! Super duktig:)


Ha ha!

Publicerat: 2011-08-21 Kl: 09:02:56 | I kategori: Allmänt | 0 kommentarer


img_3649 (MMS)

Ha ha!


Chefen på selånger

Publicerat: 2011-08-20 Kl: 18:56:34 | I kategori: Allmänt | 0 kommentarer


img_0752 (MMS)

Chefen på selånger


Vi trotsar vädret, drar på oss regnklädern...

Publicerat: 2011-08-20 Kl: 16:25:48 | I kategori: Allmänt | 0 kommentarer


img_9431 (MMS)

Vi trotsar vädret, drar på oss regnkläderna(T har sina på dagis så hon fick ta W's gamla) och åker ner på selånger!:)


PYYYS med dockan:)

Publicerat: 2011-08-20 Kl: 11:53:14 | I kategori: Allmänt | 0 kommentarer


img_1725 (MMS)

PYYYS med dockan:)


Kvälls mys som uppskattades väldigt av dom...

Publicerat: 2011-08-19 Kl: 19:28:06 | I kategori: Allmänt | 0 kommentarer


img_9275 (MMS)

Kvälls mys som uppskattades väldigt av dom små! Helt underbart att titta på:) Jag har haft sån tur, kunde inte hitta en bättre pojkvän!:)


Vi har varit och badat många timmar på him...

Publicerat: 2011-08-19 Kl: 18:47:56 | I kategori: Allmänt | 0 kommentarer


img_9451 (MMS)

Vi har varit och badat många timmar på himlabadet idag så nu är barnen måttligt slut!:)


NU har vi varit o pussat på dom fina!:) Oc...

Publicerat: 2011-08-18 Kl: 12:19:06 | I kategori: Allmänt | 2 kommentarer


img_5556 (MMS)

NU har vi varit o pussat på dom fina!:) Och titta vilka fina presenter jag fick av älsklingen!!!!:D


Thelises första lilla toffs, så söt!:)

Publicerat: 2011-08-18 Kl: 08:34:04 | I kategori: Allmänt | 1 kommentarer


img_4527 (MMS)

Thelises första lilla toffs, så söt!:)


När dom falska är borta kliver dom riktiga...

Publicerat: 2011-08-18 Kl: 08:32:36 | I kategori: Allmänt | 0 kommentarer


img_9667 (MMS)

När dom falska är borta kliver dom riktiga fram <3


Sandra knäppte en miljon bilder på mig ida...

Publicerat: 2011-08-17 Kl: 23:07:48 | I kategori: Allmänt | 0 kommentarer


img_9581 (MMS)

Sandra knäppte en miljon bilder på mig idag. SNART ÄR DOM HÄR! Äntligen!!OJ vad jag ska pussas o kramas, maaaaassor!!:) sov så gott!!


Nu börjar det synas att jag lagt på mig 8 ...

Publicerat: 2011-08-17 Kl: 15:59:02 | I kategori: Allmänt | 7 kommentarer


img_7953 (MMS)

Nu börjar det synas att jag lagt på mig 8 kg sen jag träffa R!:)


Här har ni, äkta vänskap!:) Bästa vännen!

Publicerat: 2011-08-17 Kl: 15:56:52 | I kategori: Allmänt | 1 kommentarer


img_2888 (MMS)

Här har ni, äkta vänskap!:) Bästa vännen!


Ansiktsmålning hemma i köket när Vilma var...

Publicerat: 2011-08-17 Kl: 09:33:04 | I kategori: Allmänt | 1 kommentarer


img_9329 (MMS)

Ansiktsmålning hemma i köket när Vilma var här!:) Hade helt glömt att W ska få sin botox spruta imorn på morgonen, han som sett fram emot att möta spanjorerna nere på station men nu får det lösas på något annat vänster, kanske hinner ändå!:) Så från o med nån gång nästa vecka åker gipset på och stannar i 4-6 veckor. Han är så underbart duktig min kille!!


Hjärtat ville bli buren liggandes i "tvätt...

Publicerat: 2011-08-17 Kl: 00:16:28 | I kategori: Allmänt | 4 kommentarer


img_5066 (MMS)

Hjärtat ville bli buren liggandes i "tvätt-påsen", ha ha ha. Knäppa idéer dom små har.:))  Imorn tänkte jag  skriva lite om Thelises utveckling, för min egen skull. Alltid lila roligt att gå tillbaka och läsa o jag ångrar att jag inte var bättre på de när hon var lite mindre, MEN nu är det som det är! Sov så gott, jag är ruggigt trött!


Williams kompis som fick följa med hem. Äc...

Publicerat: 2011-08-16 Kl: 19:07:26 | I kategori: Allmänt | 0 kommentarer


img_4262 (MMS)

Williams kompis som fick följa med hem. Äckligt om ni frågar mig!


Tur hon har sin beskyddande bror vid sin s...

Publicerat: 2011-08-16 Kl: 09:38:56 | I kategori: Allmänt | 4 kommentarer


img_8678 (MMS)

Tur hon har sin beskyddande bror vid sin sida på dagis! Gullungar:)


Igår rakade vi av kalufsen!:) Det tog sin ...

Publicerat: 2011-08-16 Kl: 08:30:52 | I kategori: Allmänt | 0 kommentarer


img_9191 (MMS)

Igår rakade vi av kalufsen!:) Det tog sin tid men nu är det gjort!


Sång stund på bussen.:) älskade hjärtan! S...

Publicerat: 2011-08-15 Kl: 15:50:46 | I kategori: Allmänt | 2 kommentarer


img_3675 (MMS)

Sång stund på bussen.:) älskade hjärtan! Snart är det torsdag och OJ vad jag ska pussas o kramas!:)


Fröken söt!

Publicerat: 2011-08-15 Kl: 11:12:32 | I kategori: Allmänt | 0 kommentarer


img_1679 (MMS)

Fröken söt!


Nu är våran älskade lek-tant här!:) Willia...

Publicerat: 2011-08-14 Kl: 17:00:18 | I kategori: Allmänt | 1 kommentarer


img_5463 (MMS)

Nu är våran älskade lek-tant här!:) William är väldigt väldigt lycklig just nu!


Jag har glömt att visa vad jag fick av min...

Publicerat: 2011-08-14 Kl: 15:53:06 | I kategori: Allmänt | 0 kommentarer


img_0048 (MMS)

Jag har glömt att visa vad jag fick av min fina vän Lina o henne små grabbar!:)


Det är 23 grader ute, ändå överger T aldri...

Publicerat: 2011-08-14 Kl: 11:33:20 | I kategori: Allmänt | 0 kommentarer


img_4826 (MMS)

Det är 23 grader ute, ändå överger T aldrig sin mössa! Hon kommer älska vinter:)


Dom här två underbara små kom och kröp upp...

Publicerat: 2011-08-14 Kl: 08:37:48 | I kategori: Allmänt | 3 kommentarer


img_1107 (MMS)

Dom här två underbara små kom och kröp upp hos mig för en stund sedan, finns det någonting som är mysigare än detta? Förutom en naked man bredvid ;)  Härlig start på morgonen! Senare idag ska vi hälsa på Anna och henne små grabbar!:) Ha en bra söndag!


tröttmössa

Publicerat: 2011-08-13 Kl: 21:42:30 | I kategori: Allmänt | 0 kommentarer


Jag har inte alls mycket att dela med mig av ikväll. Imorn ska jag lägga ut lite videos, haha jätte söta!:)

Jag lääääääntar tills på torsdag då ääälsklingen kommer hem!!!:)

På lördagar får man äta två klubbor samtid...

Publicerat: 2011-08-13 Kl: 17:36:20 | I kategori: Allmänt | 0 kommentarer


img_8484 (MMS)

På lördagar får man äta två klubbor samtidigt, vilken lycka!


Såå fantastiskt vacker!

Publicerat: 2011-08-13 Kl: 15:20:54 | I kategori: Allmänt | 0 kommentarer


img_4198 (MMS)

Såå fantastiskt vacker!


Det blir en ute dag hela dagen idag!:) Bar...

Publicerat: 2011-08-13 Kl: 11:47:26 | I kategori: Allmänt | 0 kommentarer


img_3068 (MMS)

Det blir en ute dag hela dagen idag!:) Barnen får bestämma! Nu lunch o sen sovning för lillan o W ska gå hem till sin tjej kompis medans:)


Fisen kör sin vanliga morgon gymnastik! :)...

Publicerat: 2011-08-13 Kl: 10:10:16 | I kategori: Allmänt | 1 kommentarer


img_4358 (MMS)

Fisen kör sin vanliga morgon gymnastik! :) Haha hon är så rolig när hon springer omkring o spexar, allt för lite uppmärksamhet!:) Nu gott folk är det en dag mindre tills min bättre hälft+hans två underbara avkommor kommer hem!!!!!!!!!!:D


Nu räcker det med kommentarer som inte rör...

Publicerat: 2011-08-13 Kl: 08:31:34 | I kategori: Allmänt | 0 kommentarer


Nu räcker det med kommentarer som inte rör mig, även fast ni försöker vara snäll mot mig så gör det denna soppa värre. Somliga älskar drama o tar allt som går att ta som "vapen". Har ni nånting att säga, säg det direkt till personen för jag vet redan vad h*n går för och hur det ser ut bakom kulisserna. Så respektera det här nu!:)


Jag glömde visst berätta att jag haft en f...

Publicerat: 2011-08-12 Kl: 19:39:16 | I kategori: Allmänt | 2 kommentarer


img_5095 (MMS)

Jag glömde visst berätta att jag haft en fantastisk dag med Lina och hennes barn. Massa prat, utelek och middag! Tack för idag älskade vän:) Levis har förövrigt kommit på en ny "ål-teknik", han ålar precis som en mask, sååå jäkla söt!:) Jag är så glad för alla fina vänner jag har, man kan ALDRIG få för många! Hellre en "för mycket" en ingen riktig alls.:) Ha en trevlig kväll nu kära läsare!


Kvällsbad innan nattning  sen åker spriten...

Publicerat: 2011-08-12 Kl: 19:34:14 | I kategori: Allmänt | 0 kommentarer


img_2513 (MMS)

Kvällsbad innan nattning  sen åker spriten fram!!! Ha ha bäst att göra sig tydlig så alla, även dom med lässvårigheter inte misstolkar detta skämt; vi skall dricka cider(EN MAX FEM) och spela kort, mysa och prata! Det är precis vad vi behöver efter en hektisk vecka!:)


there goes my baby

Publicerat: 2011-08-12 Kl: 10:25:51 | I kategori: Allmänt | 0 kommentarer


Sitter och väntar på att mötet skall starta! Skulle egentligen börja nu 10 men vart framskjutet till 11 så här sitter jag på jobb datorn rätt upp och ner. Sitter och funderar på det jag funderar på hela dagarna just nu, hur en människa kan betyda så fruktansvärt mycket på sån "kort" tid. Jag tror att denna saknad är bra, bra för att få det så jävla bekräftat att R är DEN. Den som är DEN som man vill leva med resten av sitt liv, som man blir glad av att vara med, så fort man tänker på den personen blir man alldeles varm i kroppen o det kommer liksom ett glädje-rus, någon man kan sitta och titta på i evigheter, någon man inte klarar sig utan. Skulle kunna göra denna lista lång men jag tror ni förstår vart jag vill komma.
Jag är så glad, speciellt nu när du inte är här, att jag har dig och vet att du kommer komma hem, till mig!

Annars så efter mötet skall jag göra några ärenden sen hämta kidsen för att sedan få besök av bästaste Lina med små grabbarna! Det ska bli riktigt roligt att träffa henne. Det var hundra år sen!!:) Men även fast det går lång tid emellan så är det som vi sågs igår när vi väl ses! :)

Sen efter jobbet kommer frugan hit och Jasmine. Dom skall äta middag och sen när barnen har somnat skall vi ha vuxen mys! Sen sover dom över! :D Skönt med sällskap och framför allt skratt. Det blir ofta massa skratt med Sandra, hahah. 






ingen låt passar väl bättre än denna?

 





Hahaha Thelise har börja posa på beställni...

Publicerat: 2011-08-12 Kl: 09:37:32 | I kategori: Allmänt | 0 kommentarer


img_0947 (MMS)

Hahaha Thelise har börja posa på beställning, haha. Innan kortet var hon jätte sur. Sen tar man fram mobilen o skall knäppa, då ser hon ut såhär:) haha dutti tjej!


Finast!!

Publicerat: 2011-08-11 Kl: 23:05:46 | I kategori: Allmänt | 0 kommentarer


img_3432 (MMS)

Finast!!


Vad skulle mamma göra utan er? Mina älskad...

Publicerat: 2011-08-11 Kl: 22:58:08 | I kategori: Allmänt | 0 kommentarer


img_6327 (MMS)

Vad skulle mamma göra utan er? Mina älskade terrorister <3


Imorse prövade jag mina gamla jeans som va...

Publicerat: 2011-08-11 Kl: 17:51:26 | I kategori: Allmänt | 1 kommentarer


img_2039 (MMS)

Imorse prövade jag mina gamla jeans som varit för stora i ett par år men nu kan jag äntligen ha dom!! Så 8 kg tyngre = fyra snygga jeans rikare ;)


Men hittar ni någon vackrare tjej?! Gosgum...

Publicerat: 2011-08-11 Kl: 14:22:14 | I kategori: Allmänt | 0 kommentarer


img_3842 (MMS)

Men hittar ni någon vackrare tjej?! Gosgumman!


svar till "J"

Publicerat: 2011-08-11 Kl: 13:35:09 | I kategori: Allmänt | 0 kommentarer


Det där är en jätte intressant "fråga" du har men jag kan inte svara på den här för då hänger jag ju ut allt. För mig gör det inget men du säger själv att det är viktigt att respektera. Och får jag ingen mail att svara till så får det stå osagt men tro mig, jag har försökt och har gjort det i flera månader men nu räckte det. Och det är inget jag gör för att försämra något utan för det har kommit till en gräns, för oss alla. Men lämna gärna mailen så kan jag svara! :)
Men jag ska absolut följa ditt "råd" och göra så igen! Det är bättre för alla som du säger.


Nu väntar jag på Tage som ska pussas klart...

Publicerat: 2011-08-11 Kl: 13:15:50 | I kategori: Allmänt | 0 kommentarer


img_2938 (MMS)

Nu väntar jag på Tage som ska pussas klart sen ska vi ner med alla barn på drakbåtsfestivalen, vi ger det en andra chans!;) Hörs med all säkerhet ikväll annars, ha en bra dag! Och så skickar jag tre stoooora pussar till Spanien! <3


Morgon mys:)

Publicerat: 2011-08-11 Kl: 08:09:46 | I kategori: Allmänt | 0 kommentarer


img_2691 (MMS)

Morgon mys:)


Vård och omsorgs programmet? Omvårdnad?

Publicerat: 2011-08-10 Kl: 21:53:18 | I kategori: Allmänt | 1 kommentarer


Jag har tre böcker att sälja om det är någon som skall börja omvårdnad/vård och omsorg på komvux till hösten?
Social omsorg
Omsorg
Medicinsk Grundkurs
Alla böcker är i fint skick och jag säljer dom för 200-250 kr st! Hojta om du är intresserad! :)

tid

Publicerat: 2011-08-10 Kl: 21:47:39 | I kategori: Allmänt | 4 kommentarer


Nu har jag all tid i världen för att skriva en miljon inlägg per dag känns det som. Tiden går sakta.. väldigt sakta men jag får en massa tid för barnen och det är huvudsaken!:)

Nu blir det inget mer jobb som det ser ut, vet säkert på fredag men jag har funderat på det här med jobb och skolan. Jag vill satsa 100% på skolan denna termin, det blir så stressigt om man ska jobba samtidigt. För ekonomins skull behöver jag inte jobba, men samtidigt är det så klart roligt med extra pengar men är det värt det? Jag tror inte det. Men jag får se, kanske varannan helg eller någon dag i veckan? Nej jag tror jag struntar i att jobba. Måste ju ha tid för skolan, alla barn, min kärlek och allt annat!:) Det återstår att se mina kära vänner!

Annars? Sitter jag o pratar med min stora kärlek just nu, myyyyysigt!:D Får höra hur dom har det där nere och vad barnen gör, alltid roligt!:)



Jag satt och fundera på en sak. Om man alltid levt sen man var liten på någon annan, vad händer den dagen man står själv? Om man levt ekonomiskt, psykiskt och fysiskt på någon annan måste det ju bli en jälva smäll den dagen man står själv? Det kanske är just därför vissa inte kan vara ensam utan hoppar från person till person. Många har inte ens några känslor utan är bara livrädd att vara ensamma.. jag och Sandra hade den diskussionen idag, just därför har jag funderat vidare på det.
Jag har jobbat sen jag gick i åttan, alltid varit ansvarsfull och alltid kunnat ta hand om mig själv just därför får jag en chock när jag får höra om "parasiter". Jag förstår inte hur man KAN leva på någon annan, inte tjäna EN ENDA krona själv. Hur har man samvete? Jag skulle skämmas ihjäl! Jag kan knappt ta emot presenter utan att få dåligt samvete.. Äh det blir också en gåta jag inte kommer att få svar på.



Men nu måste det bli positivt här men det är inte lätt när man saaaaaknar och läääängtar!! :( haha överdrivan men det är fan JOBBIGT!

Jag har varit ensamstående "till och från" i alla år. När D jobbade på event tog jag hand om barnen själv mesta dels. Thelise var nyfödd och W var 3,5 men jag kan aldrig minnas det som "jobbigt". Jag skötte alla nätter, alla dagar, ALLTING själv + jobbet, sen vart det även skolan. Nu när R kommit in i vårat liv är jag inte lika ensamstående längre och det känns verkligen nu när han är på semester. Men det är skönt på samma gång för då uppskattar man det tusen gånger om sen(inte för att jag NÅNSIN skulle kunna ta en sådan människa förgivet) men ni förstår hur jag menar! :)


Vi gick som sagt ner på stan och trodde i våran vildaste fantasti att det skulle vara drakbåtsfestivalen för Sandra lura i mig det, men det var det ej! Det börjar imorn.. så besvikna barn och less mamma vart det. Men jag löste det. Vi åt på Mcdonalds, gick till en lekpark och hade jätte jätte roligt sen hem och nu sover barnen sen ett tag tillbaka!:) Imorn ska vi ner tidigt! :)


Nu ska jag prata vidare med min kära käresta innan jag ska sova.

Tack alla som skriver fina kommentarer, jag blir verkligen glad!:)

Mammas älskade!<3

Publicerat: 2011-08-10 Kl: 18:14:12 | I kategori: Allmänt | 0 kommentarer


img_9706 (MMS)

Mammas älskade!<3


Nu skall vi ner och kika på drakbåtsfestiv...

Publicerat: 2011-08-10 Kl: 17:56:02 | I kategori: Allmänt | 0 kommentarer


img_8461 (MMS)

Nu skall vi ner och kika på drakbåtsfestivalen.:)


lämnad för varmare bredd-grader

Publicerat: 2011-08-10 Kl: 10:24:50 | I kategori: Allmänt | 2 kommentarer


Jag trodde inte att man kunde känna en sån här saknad. Jag har aldrig saknat någon så här mycket och ändå har det bara gått EN dag!!! Det återstår alltså en himla massa fler.. Och inte nog med det så måste jag sakna dom två små också ;( Tur att jag hann tanka lite kärlek igår från alla tre!:)



Det var en liten tös som var väldigt mys-sugen som kom klättrandes upp i soffan.:)





Jag tänkte försöka skriva ett inlägg om Åre också. Vi hade det helt underbart där. Jag hade inte velat byta ut någonting mot den resan, och absolut inte åkt med någon annan än min R! Han är underbar.. Jag har aldrig träffat någon som han och är så jävla glad att jag har han!:) Livet är på en helt annan nivå nu än det nånsin varit tidigare. Men jag tänkte ta det inlägget separat ikväll!:)


Det vi skulle prata om nu var HUR ÖVERLEVER JAG DESSA DAGAR?!:) Tips någon?
På samma gång är det skönt att sakna och längta efter. För då vet man hur bra man har det, och inget känns väl bättre än besvarad kärlek?! Det känns väldigt bra.

Jag tappade det jag skulle skriva om när jag börja kolla igenom bilderna.. kanske ploppar det upp sen. Nu ska jag ta o göra ett ryck!:)


Ha en bra dag!:)

början

Publicerat: 2011-08-10 Kl: 10:13:10 | I kategori: Allmänt | 2 kommentarer


Raderat

Lite "kvälls fika" innan välling o läggdags:)

Publicerat: 2011-08-09 Kl: 19:46:24 | I kategori: Allmänt | 2 kommentarer


img_5238 (MMS)

Lite "kvälls fika" innan välling o läggdags:)


Så hääääär roligt kan man ha i en resväska...

Publicerat: 2011-08-09 Kl: 11:14:30 | I kategori: Allmänt | 0 kommentarer


img_9745 (MMS)

Så hääääär roligt kan man ha i en resväska! :)


Samlar mod för att ta tag i denna bok! Någ...

Publicerat: 2011-08-09 Kl: 09:09:30 | I kategori: Allmänt | 3 kommentarer


img_4223 (MMS)

Samlar mod för att ta tag i denna bok! Någon som läst den?:)


Pratar du bakom ryggen på mig, betyder det...

Publicerat: 2011-08-08 Kl: 23:20:08 | I kategori: Allmänt | 0 kommentarer


Pratar du bakom ryggen på mig, betyder det att jag är längre fram än dig. Kommentera​r du mitt liv till andra, betyder det att mitt liv är mer intressant​ än ditt. Lägger du tid, pÃ¥ att leta mina fel. Betyder det att du är missunnsam​. Fortsätt med det du, sÃ¥ lever jag mitt liv under tiden!:)


Våran väg ner för mount everest!;)

Publicerat: 2011-08-08 Kl: 11:17:18 | I kategori: Allmänt | 0 kommentarer


img_2882 (MMS)

Våran väg ner för mount everest!;)


Nu har vi ätit lunch och ska gå vidare in ...

Publicerat: 2011-08-07 Kl: 14:14:58 | I kategori: Allmänt | 0 kommentarer


img_7410 (MMS)

Nu har vi ätit lunch och ska gå vidare in på holiday club och bada på "upplevelse badet" samt basta i sex(om jag minns rätt) olika bastu. Vi har det helt underbart här och jag vill inte åka hem! Fast på samma gång ska det bli skönt att komma hem för jag saknar barnen fruktansvärt mycket. Sen åker två av dom utomlands, hur ska den saknaden bli? Outhärdlig! Men den som väntar på något gott? Det blir ett kärt återseende, får tänka så!:) Ha en bra dag!


Nu har vi varit oootroligt duktiga som gåt...

Publicerat: 2011-08-06 Kl: 17:15:52 | I kategori: Allmänt | 0 kommentarer


img_4465 (MMS)

Nu har vi varit oootroligt duktiga som gått ned för hela jävla Åre, högst upp! Men det tog o än mer lär det kännas imorn men det var värt det tusen ggr om!:)


Kabin-banan upp och gång ner. Nu jäklar!!!

Publicerat: 2011-08-06 Kl: 12:54:40 | I kategori: Allmänt | 0 kommentarer


img_5750 (MMS)

Kabin-banan upp och gång ner. Nu jäklar!!!


Jordens snyggaste joggare! Idag ska vi upp...

Publicerat: 2011-08-06 Kl: 11:01:32 | I kategori: Allmänt | 0 kommentarer


img_3651 (MMS)

Jordens snyggaste joggare! Idag ska vi upp på toppen(1024 möh) och promenera samt äta. Sen ikväll ska vi bada, naken bad!;) Jag har fått fina presenter!!:D Berättar mer när vi kommer hem. Ha en trevlig dag hemma i Sundsvall!


Till er där ute plus idioten som svarar på...

Publicerat: 2011-08-05 Kl: 22:22:38 | I kategori: Allmänt | 1 kommentarer


img_4039 (MMS)

Till er där ute plus idioten som svarar på mina kommentarer och låtsas vara jag. JAG SVARAR ENDAST I MIN EGEN BLOGG OM DET INTE ÄR TILL NÅGON NÄRA VÄN!


Tjejernas present!:-)

Publicerat: 2011-08-05 Kl: 22:12:24 | I kategori: Allmänt | 0 kommentarer


img_9425 (MMS)

Tjejernas present!:-)


SMS-inlägg

Publicerat: 2011-08-05 Kl: 22:11:48 | I kategori: Allmänt | 0 kommentarer


img_3840 (MMS)


Två trött men tok förälskade semestrande f...

Publicerat: 2011-08-05 Kl: 17:47:18 | I kategori: Allmänt | 4 kommentarer


img_1968 (MMS)

Två trött men tok förälskade semestrande föräldrar utan barn!


Helt underbart. Luften, tystnaden, omgivni...

Publicerat: 2011-08-05 Kl: 10:57:30 | I kategori: Allmänt | 0 kommentarer


img_1128 (MMS)

Helt underbart. Luften, tystnaden, omgivningen och givetvis sällskapet!


Snaaart framme!:) Önska oss en mycket trev...

Publicerat: 2011-08-05 Kl: 01:05:08 | I kategori: Allmänt | 6 kommentarer


img_8009 (MMS)

Snaaart framme!:) Önska oss en mycket trevlig och behövlig semester för det är vi tok värda!!! Jag kan inte tro att någon annan är mer värd att åka iväg ensam i ett par dagar förutom vi två så som vi lever vardagen med alla barn, jobb, pussla, mm.. Skulle man kunna kalla det familjen annorlunda? Njaee, kanske när vi fått våra barn ;) hihi! Hörs o störs!


sten i glashus

Publicerat: 2011-08-04 Kl: 17:59:09 | I kategori: Allmänt | 5 kommentarer


Det värsta man kan göra är att kasta sten i glashus! Det är en sak som "kommit fram" och jag känner riktig skadeglädje och jag erkänner det! Denna människa har anklagat mig för tuuusen falska saker, hittat på och spridit lögner. Men iom att det inte ligger någon sanning i det så dör det så klart ut. Men till saken hör att nu sitter personen där hon anklagade mig att jag satt och det syns sååååå tydligt! ha ha ha ha. På sätt o vis är det jätte jätte sorligt men ack vad skadeglädje är skönt! Jag skriver ut det just för att jag vet att denne inte läser här, har inte ens någon dator tror jag. Där fick hon med andra ord, rätt på käften!:)

Sen har jag funderat över en annan lite läskig sak. (jag vet att jag alltid har funderingar när jag uppdaterar vanligt). Jag funderar på hur man kan förvrida sin bild av sig själv. Jag skulle kunna få er att tro att jag är någon helt annan än jag egentligen är. Och det tycker jag är läskigt, speciellt två fall jag har "sett". Känner o VET allt som händer o sker irl, hur allt ligger till men i bloggen ser det såå annorlunda ut. Jag förstår inte varför men samtidigt är det inte min sak att lägga mig i men som sagt, min blogg o här skriver jag vad jag vill!:) Sen vet ju bara jag o nån till vem jag verkligen menar. Men visst är det lite läskigt? Att man tror sig "känna" personen men den ger en helt annan bild av sig själv? Ex hur duuuktig man är på de o de. Hur myyycket pengar man tjänar, hur braaaa förälder man är(fast man absolut inte är det, bara bland andra=ögontjänare genomskådas ALLTID), jag skulle kunna fortsätta i evigheter men jag tror ni förstår vart jag vill komma?

Jag skriver precis som jag tycker o tänker och jag tror INTE att jag uppfattas annorlunda än irl, eller jag hoppas inte det iallafall!:)

Sen är jag mycket upprörd över att folk måste INSE att när man har en relation där det finns barn skall man FAN uppföra sig som vuxna människor. Man kan inte talta, men kan inte vela, man kan inte bråka heeela tiden, man kan inte bo/inte bo, bo/inte bo. Det är alldeles för många som gör så o visst gjorde jag/(vi) det en gång i tiden men man lär sig alltid en läxa, så är det! Antingen är det eller så är det inte och när det kommer till mina barn skall man respektera dom även fast dom inte är utsatt för nånting sånt men det kan ju komma i framtiden. Nu skriver jag rent generellt om det här, inget speciellt par!:)

Ja ni ser vad mycket åsikter jag sitter inne på och jag har massa kvar men vi lämnar dom så ni inte får en hjärtattack och måste bomba mig!





Ikväll åker vi till åååååre!:)
Och herregud vad mysigt vi skall ha och jag får inte glömma att knäppa massa bilder!:) Bara jag o baby ♥
Vi har haft flera underbara dagar i solen så jag har faktiskt fått lite färg! Idag trotsade vi vädret och åkte till himlabadet men det blåste fasiken kallt. Prata med Bea och Emma lite och åt mat sen åkte jag o Ems hem till mig och R för att ordna inför the match ikväll!:)


(bjuder på dessa, höger är från när vi käkade en lunch-macka på skatan. Oooooootroligt gott!!:)

Nu ska jag klä mig o åka iväg på matchen!:)



where did your boyfriend sleep last night? Ja fundera på det du! ;)


Nästa projekt! Den verkar skit bra!:)

Publicerat: 2011-08-04 Kl: 12:28:28 | I kategori: Allmänt | 0 kommentarer


img_1380 (MMS)

Nästa projekt! Den verkar skit bra!:)


Eftermiddagen/kvällen spenderas med dessa ...

Publicerat: 2011-08-03 Kl: 17:33:10 | I kategori: Allmänt | 0 kommentarer


img_7685 (MMS)

Eftermiddagen/kvällen spenderas med dessa snyggingar!:) Senare kommer W hem från furuvik!:)


Jag och mina älskade små soldater! Den här...

Publicerat: 2011-08-03 Kl: 07:46:24 | I kategori: Allmänt | 0 kommentarer


img_1085 (MMS)

Jag och mina älskade små soldater! Den här bilden tycker jag är så mysig.:) Pygme-armen!


Helt underbart väder idag! Nu är vi ute på...

Publicerat: 2011-08-02 Kl: 18:56:28 | I kategori: Allmänt | 1 kommentarer


img_8563 (MMS)

Helt underbart väder idag! Nu är vi ute på våran kvällspromenad!:)


Njuter av sommarens sista solstrålar?:)

Publicerat: 2011-08-02 Kl: 12:54:00 | I kategori: Allmänt | 0 kommentarer


img_0262 (MMS)

Njuter av sommarens sista solstrålar?:)


Jag bjuder på denna fjantiga karl-bild på ...

Publicerat: 2011-08-01 Kl: 17:10:22 | I kategori: Allmänt | 3 kommentarer


img_8193 (MMS)

Jag bjuder på denna fjantiga karl-bild på mig med mitt mindre fina utseende denna dag men titta så fin han är, min älskling! Hela han ÄR ren o skär kärlek!! Snart åker vi till Åre o som jag längtar efter våran mini-semester!:)


Mys och bad på himla badet nu innan jobbet:)

Publicerat: 2011-08-01 Kl: 11:31:12 | I kategori: Allmänt | 1 kommentarer


img_1224 (MMS)

Mys och bad på himla badet nu innan jobbet:)


RSS 2.0