phil collins

Publicerat: 2008-01-31 Kl: 11:12:23 | I kategori: Allmänt | 0 kommentarer




For one so small
You seem so strong
My arms will hold you
Keep you safe and warm
This bond between us
Can't be broken
I will be here don't you cry

 


When destiny calls you
You must be strong
I may not be with you
But you've got to hold on
They'll see in time
I know
We'll show them together


film

Publicerat: 2008-01-31 Kl: 11:02:44 | I kategori: Allmänt | 0 kommentarer




Det är vad jag har sett på dom senaste kvällarna :) Med samma sällskap förutom igår då robban dissade mig,amanda o anton, haha. Nu ska jag snart åka o sola med mama sen stor handla, sen jobba. Skönt, har varit ledig tis,ons:) Schööönt.

en ny dag =)

Publicerat: 2008-01-29 Kl: 13:42:01 | I kategori: Allmänt | 0 kommentarer




Har nyss vaknat(?), william o jag gick o vila efter han hade badat vid halv 11, o han sover fortfarande.. ovanlig länge, men det var skönt o sova:)

På lördag är jag bjuden på alex 80talsfest, det kan blir riktigt skoj.. ;)



vattnet var det enda    stackarn, här
som fick william           mådde han inte bra:(
lugn dom första
2-3dagarna.

hej hopp

Publicerat: 2008-01-28 Kl: 21:07:45 | I kategori: Allmänt | 0 kommentarer




Nu var det längesen jag skrev, kanske för att jag inte har varit hemma så mycket..
William vart ju sjuk,det skrev jag ju men det vart akuten på tisdag kväll för han mådde inte alls bra. Låg inne till söndag.. Han hade fått RSviruset som jag har varit så jäkla rädd för at han ska få men så fick han det. Nu har han bara lite hosta kvar o den lär sitta några veckor till :( Mammas älskling.. Så där har jag, danne o wille bott i veckan. Sen var jag tvungen att jobba lör/sön, så då var pojkarna mina hemma.
Sen var det ju min o alex middag på lördag kväll, hade egentligen inte lust o gå men alla såg framemot det som fan o det var så mycket planerat. Så här i efterhand så är jag glad över att jag gick =D Hade riktigt roligt.. heHe!!

Nu ligger william o sovet o amanda ska titta förbi sen blire sängen :) hej

sjukstugan

Publicerat: 2008-01-21 Kl: 20:51:31 | I kategori: Allmänt | 0 kommentarer




Vart det för oss idag, 3 timmar satt vi där o dom kom inte fram till nånting som jag inte kunde konstatera här på köksbordet! Men vi var där iaf, o hostan har bara blivit värre. Han hostar tills han kväljs men idag när han åt lunch drog han en fontänspya, stackarn. Men det kan ha varit ganska skönt för det kom massa slem upp, nog om det. Nu ligger han o hostar o morrar, inte grinar o det är ju bra. Hela natten har han börjat tokgrina för att han inte har fått nån luft (tror han) så det vart inte mkt sömn för nån av oss. Men inatt vet vi ju vad vi har att göra med. Inatt vart jag så irriterad några hundra dels sekunder så det kändes som jag tänkte hoppa ut  genom ballkongen utan att öppna dörren. Men så fort man har ställt sig upp ur sägen går det över :P haha.

Nu ska jag städa undan, bädda sängen, hänga tvätt.. först ska vilden somna, vilket lär ta tiiiiiiid.

Hej

hosta

Publicerat: 2008-01-21 Kl: 08:33:25 | I kategori: Allmänt | 0 kommentarer



Ja, det är vad William har fått, stackarn. Han har en jätte jobbig host, hostar tills han kräks:/ Sitter & försöker ringa till nån på barnmottagningen meeen har stått i gö 14:11 minuter nu, man hinner ju bli frisk innan man kommer fram här, herregud.. 

Nu ska jag fortsätta försöka komma fram, annars får jag ringa nån annanstans...tjing

uppe med tuppen..

Publicerat: 2008-01-20 Kl: 08:16:01 | I kategori: Allmänt | 0 kommentarer



William har varit vaken sen sju men jag orkade inte kliva upp förren vid 8,  o danne verkade inte kliva upp alls. Nu är jag väldans trött o hoppas att william ska somna snart igen, men de tror jag icke..

NU ska jag äta frukost:)

jani..

Publicerat: 2008-01-18 Kl: 16:10:25 | I kategori: Allmänt | 3 kommentarer




Vilken födelsedag.. Skulle ha fikat med Vilma imorse men fick en släng av magsjuka o den höll i sig till nu efter jag har ätit. Så nu fick jag inte titta på när danne tatuerade sig heller, skit.. men sånt som händer. Gud vad skönt att jag bestämde att det blir fika o sånt imorron ist för idag, hade verkligen inte pallat det. Hoppas jag mår bättre imorron, hatar verkligen magsjuka. Nu ska jag vänta på älsklingen sen ska vi se film o mysa:) Nu ska jag leka med min lilla älskling som inte tkr ett dugg synd om mig :(

Tack alla som har skrivit grattis :D orkar inte svara nu, min kropp är veeeeeeeeeek.

20 år =)

Publicerat: 2008-01-17 Kl: 22:04:12 | I kategori: Allmänt | 2 kommentarer




Ja imorron fyller jag 20, för ett år sen satt vi o åt tårta på sjukhuset. Tiden har gått sååå fort.

William fick dagisplats imorse i brev ;) blev lite fel men han börjar inskolas den 20 feb, fick ont i hela bröstet när jag läste det, ush. Det är skillnad o ha barnvakt mot för dagis. Men jag ringde danne o grina en skvätt så löste det sig sen :) Imorron ska älsklingen tatuera sig, haha undra hur de kmr gå :D är lite nervös ja.. :P

nu ska jag sova.

röka?

Publicerat: 2008-01-16 Kl: 21:37:08 | I kategori: Allmänt | 1 kommentarer



- Nej tack! Jag har ju slutat med sånt trams.. eller ist för ett paket om dan röker jag 2-3 om dagen o det kanske inte är att kalla det sluta MEN det är ett stort framsteg :) Spara pengar till körkortet den dagen jag känner att jag vill ta det.. Just nu är jag 0 intresserad/motiverad så det lägger vi på hyllan så länge :)

Jobbat har jag gjort ikväll, sen jobbar jag kvällen imorron sen är jag ledig till nästan helg.. skönt. Men det kan bli väldans långtråkigt att gå hemma hela dagarna o william blir ett monster, minst sagt ;) Han vill ju leka på stooor ytor o röra allt man inte får röra o träffa massa barn. Men det kmr snart när han börjar på dagis. För övrigt så var vi på 2 dagis o titta idag o han ville verkligen stanna kvar stackarn. Han vinkade åt alla barn o all personal o "ooade" hela tiden. Mammas sötnos!

I helgen fyller jag 20, eller rättare sagt på fredag.. jippi? Känns inte som det men jag o danne ska gå på bio iaf o mysa på. Sen nästa helg är det bord bokat på olearys, jag o alex slår ihop som sagt :D Ska bli roligt.

Sitter och pratar med jonas på msn nu, han ska nog knäppa lite bilder på william nångång :) Vart skit fina bilder sist, han är riktigt duktig :) Bilder nere har han knäppt bla.



Nu ska jag spela lite yatzy sen gå o lägga mig :)
 



Onsdag

Publicerat: 2008-01-16 Kl: 14:55:14 | I kategori: Allmänt | 2 kommentarer



Jag vet inte hur det gick med blogga varje dag men nästan så ;)
Varför är det ingen som komenterar när jag har sån fin blogg?


Imorse var vi o kollade på två dagis, det ena verkade faktiskt bättre:) hoppas att det blir en ledig plats där först och snart(!!) Har ju blivit erbjuden jobb o det kan ju inte vänta hur länge som helst..
Nu ska vi leka lite:)


finaste låten ever..


http://www.youtube.com/watch?v=JIVaUcE4kAM

Ny start

Publicerat: 2008-01-14 Kl: 22:34:40 | I kategori: Allmänt | 1 kommentarer


Nu blir det en ny start igen eftersom Nikita har varit så snäll & fixat fint åt mig :) Min blogglust försvann helt & jag kände att jag behövde nånting stort för att den skulle komma tillbaka & det fick jag ;) Klart att det är roligare & blogga i en fin blogg.

Har gjort himla mycket dom senaste dagarna men kommer inte ihåg så det är ingen ide att försöka skriva om det. Ska börja skriva varje dag nu så mina trogna läsare stannar :) Haha.

Imorron ska Nadia fixa mina naglar, hoppas det blir fint :D Ja klart, hon är ju dutti!

Vi har även varit på kalas idag, Adrian fyllde 1 år. Tårta & lek, skoj vare! :) William var heeelt slut när vi gick därifrån, han somnade i vagnen typ 10 i sju så jag la han för natten, hoppas han sover hela natten bara så han inte vaknar vid 5-6 tiden... detta inlägg hade inge sammanhang men så blir det ibland :)




Uppdaterar lite om vad William (Mr P) gör nu för tiden :)

  • Han har börjat ställa sig i krypställning så det kanske börjas snart. Men han är nöjd med att åla & nu går det så fort att armarna inte hänger med så han slår sig lite om ansiktet, sötnos.
  • Han säger (vissa ord är mindre tydliga) Mamma, Pappa, Tack, Knacka, "ba pomba", han härmar mig från lejon kungen;) ajaj & ajabaja. Det är mer oxå som jag inte kommer på nu på rak arm..
  • Sitter utan att slänga sig & tar sig ner i liggläge utan att göra illa sig.
  • Han kan lipa, haha så söt :D Klappa händer o dansa har han kunnat sen flera månader tillbaka.
  • Han har börjat sjunga med i låtarna, mest i imsevimse, han kan även göra rörelser till imse & hoppehoppe hare.
  • Börjat bläddra riktigt i böcker.

 Nu kommer jag inte på någonting mer, men det är säkert mycket jag har glömt. Han har kunnat sakerna ett tag men det är kul att skriva ner, tiden går så snabbt. Men eftersom det tar lite längre tid för förtidigt födda så hinner jag ju med så det är skönt. Jag har en bebis längre än alla andra :D

Det var allt för idag :)





vågar jag dra han lite i håret?

RSS 2.0