Nikita, Albin & Malin

Publicerat: 2007-09-27 Kl: 20:16:11 | I kategori: Allmänt | 4 kommentarer



Igår var jag & malin hos Niktita. Vi fikade först sen gick vi en lång promenad. Det var riktigt sköönt! =) & Albin, guuud vad söööt han är & liiten :) Jätte liten juu.

Sen idag var jag på stan. Med Malin, Nikita, Albin & William. Först tittade vi runt lite, sen fikade vi & mata barnen, sen tittade vi runt lite mer =) Sen åkte jag hem & vilade lite med William för jag mådde lite illa.. Mamma kom & hämta oss & tvätten så jag fick tvätta hemma hos henne =) & nu är jag hemma.

William sover & jag ska nog gå & lägga mig nu med. Det är så skönt & lägga sig tidigt :) Har blivit så sent dom senaste dagarna.. Men nu ska jag lägga mig innan 9 iaf.. haha, tönten!

god natt

image102

ja..

Publicerat: 2007-09-25 Kl: 11:51:24 | I kategori: Allmänt | 1 kommentarer





Jag tänkte skriva lite här nu, det var ju ett tag sen. Men jag har inte så myket att skriva..  Nu ligger iaf William & vilar lite =) Sen ska vi upp på förskolan jag, Alexandra & Stephani.. Sen ska jag bada på sporthallen i eftermiddag =) William älskar det!

Jag har ingen fantasi.... JUSTJA! 
 
Det kanske jag inte har skrivit, MEN Wiliam fick sin första tand den 18,onde. haha sötnos :D ´Han tycker att det är lite obehagligt.. men snart kommer väl nästa =) Och hans mormor har lärt han att klappa händerna för ca 3 veckor sen, haha han är så söt :D 

 

Han vill ju helst borsta tanden själv men blir inte allt för glad när man tar bort borsten, men efter en stund accepterar han läget ;) haha

wiie :D

Publicerat: 2007-09-19 Kl: 18:19:59 | I kategori: Allmänt | 1 kommentarer



Nu är det klart =) Tobbe ringde nu. Han ska bo här hos oss ihelgen =) Ser framemot det som fan faktiskt! Inte för att jag tror att vi kommer att ses så mycket, men iaf prata lite skit på kvällarna :) skiiiiit kul =D

Nu äter jag glass! Är helt sluuut efter dagen. Har varit hos NathalieB hela dagen.. Vi har promenerat & varit i parken = ute hela dan!! Då blir jag skit trött... haha :)

NU ska jag leka med lillen =) skriver mer sen

hejsan hoppas

Publicerat: 2007-09-18 Kl: 22:04:28 | I kategori: Allmänt | 2 kommentarer




Idag gick det över förväntan :) Det gick jätte bra & alla vart glada =) Det är ju huvudsaken. Du ska veta det Daniel, att jag älskar dig över allt annat, dig & William.

Nu tittar jag & amanda på So you think you can dance, Amanda tror ju det men det kan hon icke!! haha. nerå.. men vi ska väl titta lite sen ska vi gå & sova, amanda ska så klart sova hos henne, men jag ska gå & sova med älsklingen!

William har fått hosta :/ Vilket kan vara positivt eftersom han spyr upp slemmet.. men det är även jobbigt att se :( Stackars mammas!! Men det är väl inne på sista dagarna nu hoppas jag =)

Är kattvakt åt Idas katter.. Det vart inte som jag trodde, dom är galna. Men det lär nog lösa sig =)) William älskar dom, han blir heelt extas när han ser dom =) haha.

Imorron ska jag nog åka till Hugo & Nathalie :) Har inte varit där ÄN! hehe, bara hon som har varit här. Men om William är lite bättre så åker vi :) Skönt för han att träffa nån annan bäs ibland =) Måste hälsa på syrran med, fellan vare längesen jag träffade.. mosters hjärta! =)

Har inte alls mycket att skriva..  mer än att jag längtar tills jag får se Nikitas hus & bäsa :D:D:D:D


hejhej

Publicerat: 2007-09-14 Kl: 21:21:33 | I kategori: Allmänt | 1 kommentarer




Nu gör jag iunte mycket =) Hör nån som ligger & pratar & spottar i sängen, undra om det var han som skulle "sova" ? jaja, ska lägga mig med han :) älskling hjärtat..

piroger

Publicerat: 2007-09-14 Kl: 12:17:54 | I kategori: Allmänt | 2 kommentarer




Gud vad jag älskar piroger :D Kan äta 4 st på rad, blir aldrig trött på dom heller.. haha.

När man tittar på william underifrån, då ser man inte hans ansikte pga magen. Det ser ut som han är gravid i 7de månaden.. haha :D gullungen. Vägde han igår efter tandinfo, och jag har ju lyssnat fel sist vi vägde.. NU väger han 10,250. Det är rätt!! Jag tog fel på ett kg sist ;) sämst! Han blir iaf 10 månader idag =D 7 egentligen, eller utvecklingsmässigt & storleksmässigt, grattis påre! Därför ska vi köpa en ny overall idag =) Det är en perfekt undanflykt till att handla ;D

Nyss ringde jag telia om dannes mobil, eftersom han inte gör det själv måste ju nån göra det så det blir gjort!:P & hon var sååååååååå sur & lät så meningslös.. Det lät som hennes liv skulle sluta efter samtalet, vilken jävla sur fi**a rent ut sagt.. hon förstörde min dag!

Nu ligger lillen & sover.. Då passar jag på att uppdatera här lite.. har skit mycket jag vill skriva men jag måste skynda mig innan han vaknar igen. Men såg iaf på det dära programet om unga mammor igår, det enda dom snackade om tyckte jag var huuuuuuuuuur jobbigt det var att vara mamma. Spec ung mamma, vad är det för skit snack? VAD är det som är jobbigt med barn? Hade det varit lättare om jag var 40? Ne snarare värre!! Kanske bättre ekonomiskt.. Är det så att vi fått turen att få ett väldigt snällt barn? Dom pratade om att man lämnar sitt gamla liv.. det är oxå skit snack. Jag lever precis som förut.. Jag går på stan, jag är med kompisar, jag går hem till kompisar, jag fikar, jag gör allt jag gjorde förut.. (iom att jag inte har festat på flera år) fast allt är med William & det blir dubbelt så roligt när han är med. Mina kompisar ser han mer som "en i gänget". Så ist för Jag, Emma,Vilma, Sandra & Lina så är det Jag, Emma, Vilma, Sandra & William, haha.. han är ingen börda. Lina har ju dunstat mer eller mindre, vi träffas ju sällan. Vi kan ju tyvärr inte vara nacksta chicks längre(ingen aning om hur det stavas, haha) eftersom det är en killmedlem med nu mera :P Men det betyder inte att sitter inne & glor & läser böcker hela dagarna. Men detta sker dock inte varje dag.. vi är ju hemma mycket oxå & pysslar med "familjesaker" men jag har inte känt av att NÅN kompis har försvunnit men inte heller har jag fått nån extra kompis pga av att man har fått barn & det tycker jag är bra!! kanske bara jag som har bra kompis &har haft tur? Det tackar vi för!

Ska snart ner & möta linuz på stan. Ska bara glida runt lite sen hem, för sen ska jag jobba =) jobbar fredagkväll, hel lördag & förhoppningsvis halva sön för Idas katter kommer då.. =) Fast som stannar ju bara tills på torsdag, det är synd. Nu ska jag ringa Jenita, hejs


grattis nikita & daniel =D

Publicerat: 2007-09-12 Kl: 21:50:43 | I kategori: Allmänt | 1 kommentarer




Äntligen är han häääääär, den efterlängtade!! =D Williams blivande bästis, yes :D Grattis & lycka till!! :D

Har iaf nyss kommit hem från jobbet,
det blev riktigt sent idag. För att det var svin mycket folk & massa tjaffs på slutet med nycklar.. blää men nu är jag hemma =D baby sover sött som en liten prins! :)

Har inte mycket & skriva.. Vi var & bada igår, första gången william badade inne & han älskar det =) Så det kommer bli skit kul på babysimmet :D

har ingen lust att skriva idag.... hej

sjuuka =(

Publicerat: 2007-09-10 Kl: 21:45:24 | I kategori: Allmänt | 1 kommentarer



Nu är jag & william jäätte sjuka, synd bara att inte jag kan ta Williams sjuka med så han får vara frisk :( Stackarn, han hostar & är snorig & han som redan har dåliga lungor.. Ska börja inhalera om det blir värre =) Det brukar göra suseN!

Imorse var vi & titta på hus. Jag & mamma i nedansjö.. Hon vill ju flytta. Det var rätt fint asså =) Sen åkte vi till sjukhuset, var där mellan 12-15.30, suuuck. Hela eftermiddagen sen skulle jag jobba. Men dom sa att han inte var så sjuk som jag trodde ÄN! Men det är alltid bättre att åka in en gång för mycket.. Men han vart lite grinig på slutet & somnade så under sista undersökningen sov han som en stock =) & det ska jag göra nu med :) Har oooont i halsen & gruvar mig för att vakna imorron, huhu! Igår gick jag & la mig kvart i nio, sköönt =)

Fick iaf en present av linuz igår :D Sötnosen min, en tavla med en katt på :D skit söt!! Är med han nästintill varje dag =) Han är bäst! verkligen bäst!

jobb

Publicerat: 2007-09-08 Kl: 21:15:56 | I kategori: Allmänt | 0 kommentarer



Idag har jag jobbat hela dan, det var skönt. Lite pengar & av med lite energi :) Imorron ska jag & bejb vara ute & gunga hela dan =) Han älskar ju nämnligen det!

Skulle egentligen gå ut igår. Som tusen andra ggr men ångrar mig alltid.. Har inte varit ut på 2 år känns de som :) & jag blir bara sugen typ första minuterna efter det bestäms sen ångrar jag mig =) Lika bra det, för vad ska man ut & göra? :S Blir ju bara massa tjaffs.

Nu ska jag gå & lägga mig, ska se gangs of new york för 200000000 gången men men.. Ska även vänta på att emma ska höra av sig(?) fattar inte varför inte idioten svara i telefon jäveln, ska kasta bort den nästa gång jag får tag i den ;D nerå.. men lite irriterade är det... eller jävligt..

GODNATT


folk..

Publicerat: 2007-09-05 Kl: 12:49:30 | I kategori: Allmänt | 2 kommentarer




Förväntar sig att dom kan bete sig hur som helst. Sen på fullaste allvar tro att man ska stå kvar, hehe icke! Så funkar det ej! Men det lär ni ju förstå när ni öppnar era små ögon.. usch!

Iaf NUDEL! Säger du hemsidan där man kan göra fula bilder va? Det är ju oss som gammal, menar du att jag kommer bli ful när jag blir äldre? ;D haha. Här är iaf sidan. http://www.faceofthefuture.org.uk/. Face of the future! haha, as kul =D jaja

Nu sitter jag & väntar på att mamma ska komm hem från sthlm. Men dom var i gävle nu så det är väl ett tag kvar.. Skulle sluta röka ja, men hur gick det? Lika bra som alla andra gånger.. skit! Bara för att jag inte vill, men måste för det är så sjukt dyrt! Men ska gå & köpa mitt SISTA paket idag!! FYFAN! Det ska vara det sista oxå annars hoppar jag från ballkongen.. det lovar jag!

uppdaterar seeeeeeeeeeeeenare

idol.

Publicerat: 2007-09-04 Kl: 20:32:29 | I kategori: Allmänt | 3 kommentarer




Nu är det idol, ska nog titta lite.. Fast jag tycker inte om det egentligen. Men audition är faktiskt kul, med folk som skämmer ut sig :D hahah. Idioter asså..


Nu ikväll har jag varit med linuz. Fast först var jag på mammaträffen för förtidigt födda =) Jätte roligt faktiskt & träffa några som man låg med på sjukhuset (missuppfatta mig rätt) haha. Nu är det inte förren i slutet av september igen, det är lite tråkigt faktiskt.. men det är ju snart den "vanliga" mamma träffen, även fast dom sitter & tävlar om sina barn så är det iaf ett sätt att slå ihjäl lite tid =) Sen ringde limpan & sa attt han skulle komma:D det är alltid kul när han är här, haha :)

William hjärtat sover nu. Han har inte alls sovit som han ska idag på dan så han somnade som en stock =) Skönt! Skulle vilja gå & lägga mig nu men måste ju (HAHAHHHAHHAHAHAHHAHAA sjuka j'ävlar¨på idoooool!!!) det hörde inte hit, men jag måste iaf vänta tills minst halv 10 så jag kan gå ut med hundarna.. blää vill sova nu!

Snart har jag & daniel 3 år.. Undra vad vi ska hitta på för mysigt då. Jag är glad att jag har dig, utan dig finns nog ingen mig.. Har känt & varit med varandra till & från i 6 år nu =) Det går inte med ord att beskriva hur mycket du betyder för mig.. Alla har det jobbigt ibland men vi har klarat det värsta & då klarar vi allt =) Jag älskar dig med hela mitt hjärta älskling <3 Du & william är mitt allt.

Tobbe ringde nyss :) Det har han gjort dom senaste dagarna, snackat om allt & ingenting.. Skönt & prata av sig!! Tycker synd om dig lillen ;) Men det ordnar sig.. det vet du! looove

Imorron kommer mamma hem!! =D=D Skönt att bli av med hundarna.. men det kommer ju bli tomt utan dom oxå! & eftersom William älskar dom så kommer han nog sakna dom med på något sätt.. Katten har jag inte sett mycket av, hon kommer bara fram när det är käk. Fast hon har tittat fram lite nu som senaste dagarna =) Hon känner väl sig hemma nu. Mamma har förhoppningsvis med sig maaaaaaaassa presenter :D längtar som fan! Nu blir även allt som vanligt igen när hon kommer hem =) Skönt!  Äntligen en bra på idoool, haha. EN av HUNDRA ungefär... haha tittar på det nu som sagt ;)

Nu ska jag ringa Sandra, och det om hon vill titta till William sen när jag går ut med vovvsen. Hon är snäll hon :) Är bjuden med hon på den nya krogen ihelgen men jag vet inte.. Är inte alls sugen på att lämna William & gå ut & supa.. Men jag har inte varit ute sen stan brann & man går ju inte ut förren lillen sover så han märker ingenting ändå =) Men jag har inte bestämt mig än... Får se hur det blir.

Nu ska jag fortsätta se idol! Ha det bra allihopa!!



image94
HAHAHAHA hittade en rolig sida förut! :D garvar varenda gång jag gör om bilderna, hahahha. Kan inte sluta heller :D William som baby som det stod ;) inte för att han ser ut sådär menmen.. Vi andra kommer att se ut så där när vi är gamla tydligen :) hahaha.

blää..

Publicerat: 2007-09-03 Kl: 22:02:59 | I kategori: Allmänt | 1 kommentarer




Det känns så meningslöst att skriva när man inte skrivit på flera dar... Sen skjuter man upp det mer & mer... =(

Har iaf varit med linuz 2 dagar. Gjort chokladbollar & pratat en himla massa & bara umgåtts :) Skönt att han är hemma igen!! Ville att han skulle vara med mig igår men det ville han inte =( buä! Men det kommer fler dar :D

Imorron ska jag ner på en sak med emma på morronen. Sen vid 3 ska jag på VC på centrum på mamma träff, för förtidigt födda =) Ska bli kul & se om det är nån där som man va med på sjukhuset...

TRÖTT SOM ETT AS, & börjar bli sjuk! William är fortfarande frisk... ett under tycker jag, men peppar peppar, ta i trä! Hoppas det fortsätter så!

RSS 2.0