God morgon.

Publicerat: 2012-08-31 Kl: 07:52:25 | I kategori: | 0 kommentarer


Nu var det ett par dagar sen vi var uppe så tidigt som idag. Känns skönt att vi fått ha lite "semester" efter en djävulskt tung sommar,(mycket jobb). Mycket mötet hit och dit har det varit men nu hoppas jag att detta är det sista i positiv benämning!

Jag är alldeles för trött/nyvaken för att vara nervös men det börjar krypa på känner jag.. Igår kväll ska vi inte ens prata om. Jag brukar somna med barnen vid 8 och gör jag inte det är jag vaken till max 21.30. Pensionärs-varning, jag vet. Men igår låg och och spela kortspel på telen och försökte bli trött.. Somnade vid 01 tror jag. Så upp 5:30, ja jag kommer vara hela slut i em!

Thelise har blivit lite sjuk så vi var på vc igår men allt såg bra ut. Vi får vänta ut det hela helt enkelt! Och eftersom hon har världens bästa dagis får hon vara där nu en liten stund på morgonen medan jag har mötet. Ingen barnvakt gick att ordna för alla jobbar och det är helt omöjligt att ta med henne, hon kan absolut inte sitta stilla! Så efter mötet hämtar jag henne sen ska vi mysa bara hon och jag fram till att vi ska hämta W!

-

Tänk att jag aldrig kan berätta något lite lätt utan jag snöar alltid in mig med tider och diverse saker, ha ha. Att skriva enkelt verkar inte vara något för mig.

Igår fick jag ett roligt samtal. Arbetsplatsen jag suktat efter i över 2 år ringde och frågade om jag ville jobba där, givetvis tackade jag ja men vi får se till veckan hur det blir, om det går ihop.:)

Nu ska jag förbereda mig lite mentalt innan det är dags. Hoppas ni får en bra dag trots regnet!

Puss!


Publicerat: 2012-08-30 Kl: 07:25:13 | I kategori: | 0 kommentarer



Magsjuka

Publicerat: 2012-08-27 Kl: 03:13:26 | I kategori: | 2 kommentarer


Ja men varför inte igen???:) Andra gången på en månad!!!!

Jag har bytt sängkläder 18 ggr, torkat kräka, tvättat 3 maskiner tvätt och sprungit på toa med en liten grabb hela natten! För att inge glömma trösta, natta mm mm mm...

Nu vill jag zZzzZZzova!


Lördag

Publicerat: 2012-08-25 Kl: 10:07:47 | I kategori: | 0 kommentarer


Äntligen helg! Utbrast William igår när jag hämtade han från skolan.:) Och det är faktiskt skönt! Kanske för att barnen ska få vara med faderskapet eller för att det inte är någon stress alls.:)

Jag hade en riktigt mysig "lunchdejt" igår och det toppades med god mat!

Sen var det de vanliga med matlagning, tvätt, städ, disk mm.

Barnen somnade vid 21 sen hade jag en "vuxen kväll". Hade aldrig förväntat mig att det skulle vara så som det var. ☺ Skit samma.. mysigt var det och sent vart jag vaken så jag är fruktansvärt trött idag, men det får tas igen inatt.:)

Nu ska vi promenera ner på affären så barnen kan handla de dem skulle ha till fikat.:)

Hoppas ni får en mysig helg! 😄


Hello

Publicerat: 2012-08-24 Kl: 10:01:25 | I kategori: | 0 kommentarer


Är det bara jag som har turen att få sällskap(läs; snålskjuts) när jag dammsuger? Hon är så söt, ha ha hon sitter där och sen kliver hon av och hjälper mig. Typ att köra in den på ngt rum eller över trösklar. "hjälper dig ja mamma, tunt(tungt) de här".

Och senaste tiden har jag blivit alldeles förbryllad över hur hon apar efter William. När vi är ute och går blir hon alltid "tött i bäna" =trött i benen. När hon måste hjälpa till att bära något svarar hon oftast "ja bär mamma, ja ha flera händer full". Haha ja hon är så söt!:)

Barnen är måttligt uppspelta idag. Imorgon ska dem göra tårta och fixa för pappa som fyllde år den 23. Han kmr nämligen till barnen i helgen. Nu hoppas jag innerligt att vi kan få något sorts rullande schema. Har inga större förhoppningar utan jag blir glad för det lilla! Eller jag, för mig är det egentligen totalt ointressant men för barnens skull hoppas jag att det kommer bli mer kontinuerlig.

Nu ska jag göra mig fixa håret, sminka mig och klä på mig innan min lunchdejt kommer 😊


Oh happy day!!

Publicerat: 2012-08-23 Kl: 19:22:03 | I kategori: | 3 kommentarer


Mitt i all skit som händer just nu men tvn och bankstrulet) var det Williams första skoldag!:) Det gick bra! Han ville att jag skulle stanna en stund även fast han varit på fritids några timmar per dag i typ två veckor, men så är det ibland när nya saker händer. Jag satt utanför skolan mellan 10:30-15:00, mycket nöje! Men jag tänkte inte så långt att jag kunde gå en promenad eller dylikt, han ville ju ha mig nära.:)

Imorgon ska han få gå själv men jag tror att det går lättare eftersom jag inte skall stanna så som vi gjorde idag. Föräldrarna fick info medan barnen hade samling och ni föräldrar vet hur svårt det blir när man stannar för länge. Det kommer att gå toppen!:) Och efter skolan skall han bjuda dagis på glass. Minst 45 st glassar skall inhandlas!:) Det blir med lite sorg i hjärtat samtidigt som jag inser att han faktiskt ÄR stor nu!

-

Annars har jag haft några positiva samtal idag som lättat lite, får helt enkelt vänta och hålla tummarna. Det är inte hela världen, det vet ju jag också MEN det är aldrig roligt. Aja det är lite svårt för er att förstå när man pratar i gåtor men så mycket som att hämnden är ljuv vet jag och vart varse om idag, det kändes skönt! Missförstå mig rätt men man skall inte kasta sten i glashus!

Nu har jag tvättat några maskiner så det blir till att hänga och sortera ikväll innan L kommer.:) Fan så skönt med en EGEN tvättmaskin. Nu ska jag dammsuga sen lägga kidsen, hoppas ni får en trevlig kväll kära läsare!

Puss!😘

Storgrabben med solen i ögonen och den fina angrybird skolväskan han fick av moster.💓


Nervös

Publicerat: 2012-08-22 Kl: 10:26:41 | I kategori: | 0 kommentarer


Jag hoppas innerligt att denna dag blir bättre än gårdagen. Om några timmar är det möte och jag är både nervös, arg, ledsen och frustrerad men jag tror och hoppas att det går vägen annars, ja annars vet jag inte vad! Håll tummarna för mig 😉

Have a nice day!

Inte bara morsan som gillar PierreRobert.:-)


Okey..here we go!

Publicerat: 2012-08-21 Kl: 18:57:56 | I kategori: | 0 kommentarer


Nu ska ni få gotta er i min olycka! Det bjuder jag gärna på😏

För det första...William som är sjuk, stackarn:( Längesen sist han hade problem med astman!
För det andra, banken som strular och ruinerar mig(löst efter många om och men😡), sen strul på en annan avd i livet. När jag trodde att allt skit i världen hände så kom vi hem och ser att tvn är trasig!!!!! Jag hittar inte kvittot, dvs garantin. Så ja, lucky fucking day!

Det enda positiva är att Thelise är lös i magen, ääääntligen bajs på hennes begäran. Hon fick nämligen microlax för några dagar sen och tro mig, jag har ALDRIG sett så mycket bajs. Jag tyckte så jävla synd om henne. Först kom "proppen" sen släppte det. Jag vart alldeles stum. Det kom mer och mer och mer och MER! För att visa läkaren(en order) så la jag allt på vardagsrumsbordet, med våtservetter under givetvis. Jag har inte såå stort bord men det fyllde halva. Jag kan inte med ord förklara vad fan som hände men det var 3 vuxna karlar som varit på toan... Stackars stackars lilla människa. Efteråt vart magen alldeles insjunken(hon har en "vällingkula" i vanliga fall) och hon dog i två timmar. Försökte på alla sätt att väcka henne men icket! Hur som helst har hon fått movicol, tre påsar om dagen sen ska jag minska successivt. Därav diarrén men den onda cirkeln att det gör ont när man bajsar kanske släpper nu.. I flera månader har jag masserat och tvångs hållit henne för att bajsa, nu hoppas jag verkligen att detta fungerar! Men vi ska ändå till barn och göra prover mm bara för att se så det inte är något annat än en "trög mage".

Jaja, tv.. Köpa ny? Ja klart jag åker och köper en ny platt tv, ni har väl sett bruden med guldbyxorna?.. Jo tjena. Det problemet får lösa sig sist.

Så vi har dansat till Michael jackson nu i em. Jag dansade med Thelise på höften, medan jag laga mat! Snacka om super mamma! ;)

-

Igår kväll innan jag somna som en död. Hade bestämt "träff" på kvällen, kul idiot som somna men ja det är en historia för sig! Men innan jag somna satt jag och kolla på bilder från Åre. Alltså för MIG är det paradiset på jorden. De gånger vi varit där har jag haft det fantastiskt. Det går alltså inte att beskriva med ord. Maten, bergs"promenaden", badet, spa, god mat, massa mys, bara två vuxna hela ensam.. Mmm ni förstår. Och jag önskar verkligen att jag kan åka igen. Givetvis är sällskapet den största biten ❤

Nu ska jag städa undan sen natta kidsen! Imorgon har jag ett möte. Jag är både nervös, arg, besviken men framförallt förbannad! Så håll tummarna för att det går vägen, annars vet jag inte vad jag ska göra!

Ja men hoppas att ni haft en trevlig om inte en bättre dag!;)

Här får ni en bild på mammas kramgoa tjej!


Livet

Publicerat: 2012-08-20 Kl: 17:03:40 | I kategori: | 1 kommentarer


Glass är livet ❤


Livsglädje

Publicerat: 2012-08-16 Kl: 18:57:19 | I kategori: | 1 kommentarer


Livsglädje på hög nivå❤


God morgon!

Publicerat: 2012-08-15 Kl: 06:52:46 | I kategori: | 0 kommentarer


Uppe i ottan! Imorse kändes det verkligen som hösten är nära. Det var rått, dagg i gräset och kallt.. Men igår vart det riktigt härligt väder framåt morgonen och det skall tydligen vara det resten av veckan så man får passa på. Själv tror jag att det är sista solveckan denna sommar. Förstår inte varför den bästa årstiden skall gå så fort? Lika bra att flytta till varmare breddgrader.;-)

Igår vart jag bjuden på lunch hos Anna O. Det var jätte mysigt, plockmat ute i solen.:) Första gången på hela sommaren jag lämnar barnen på dagis och gör något själv. Visst, jag gjorde lite ärenden innan på stan men det var jätte trevligt och behövligt att träffa en vän utan kidsen må jag säga! Och medans gick lillknodden runt och såg allmänt söt ut!:)

Ja men vårt bärplock häromdagen gick faktiskt bra. 3 tajkons ute i skogen, ha ha det måste ha sett otroligt roligt ut! William står och skriker "myggor överallt!" och försöker få på sig tröjan, T sitter i en buske och vräker i sig blåbär, hon var alldeles svart i ansiktet och jag som "bara ska plocka lite här" samtidigt som jag "skriker"(ropar) till W "men snälla du vi är i skogen och myggor är fortfarande inte farliga". Ha ha ja mycket nöje åt åskådarna!

-

Nu är jag på väg till work. Alltså känslan av att stå i kiosken och rota i väskan och inse att sedelbunten jag hade är borta. Jag har alltså tappat pengarna, jag vart alldeles snopen och lamslagen. Det kändes verkligen som droppen, det var det sista jag behövde nu men aja den är borta. Någon annan vart iaf glad. Fan!

Ja men det kanske blir en bra dag ändå.. Blir så trött när sånt här händer och man har planerat något som selånger mm men det känns mindre roligt nu. Pissjävlaskit!

Hoppas ni får en bra dag iallafall..


Skogen

Publicerat: 2012-08-13 Kl: 12:56:07 | I kategori: | 2 kommentarer


Igår efter jag hämtat barnen hos syster och kommit hem, ätit middag mm hade vi myskväll. Vi kollade på Dino 2 och barnen åt torra ostbågar, ha ha. Men filmen däremot kändes fan som två timmar, tyckte aldrig att den tog slut! Men rastlös som en annan är satt jag igång att kolla/rensa barnens kläder. Jag tycker nämligen att det försvinner kläder. Visst, en del hade blivit kvar hos syrran men nu hade hon packat med allt så jag kunde kolla. Men alltså det fattas. Jag vet precis vad dem har för kläder och jag saknar flera plagg. Det handlar inte bara om att det gör mig otroligt irriterad så känns det som någon tar kläder från dagis.. Aja, får prata med personalen när T ska dit nästa gång. Kan ju vara så enkelt att de hamnat i lånelådan eller nåt. Iallafall så ligger det just nu kläder överallt. Fulla vardagsrumsgolvet, köksbordet, hallen and so on! Ska packa in det i barnens garderober ikväll.:)

Thelise är lite hängig idag, hon är inte sig själv tycker jag. Lite trött och grinig. Får se om det vänder.:) Men något som jag inte blir klok på är att hon vägrar sova middag hemma. Inte i sängen, vagnen, soffan nä ingenstans passar. På dagis går hon och lägger sig själv, ibland före alla andra. Oftast deckar hon i vagnen av ren utmattning på em om vi är ute men då får hon ju bara sova Max 20 min. Jag vet inte hur jag ska få hon att vilja vila?

Nu ska vi packa fika, klä på oss och gå till skogen. Hoppas att det finns lite bär för barnen är skit taggad!

Puss



Fan!

Publicerat: 2012-08-12 Kl: 15:34:35 | I kategori: | 1 kommentarer


Vad jag saknar mina ungar!! Är hos om en pytteytte stund!:) Tror att jag skall ta med mig dem till skogen och plocka lite bär om det inte är rensat överallt. Har ni något tips på vart det finns mycket bär?:)

Helgen har varit.. Ja, väldigt intressant. Aja hur som helst är jag trött som en idiot och slut i kroppen. Men det känns fantastiskt att få vara mammaledig ett tag. Ska givetvis hoppa in och jobba då och då, men annars ska vi vara hemma! W börjar visserligen i "skolan" nu men det är bara ett par timmar om dagen sen är det fritids. Men han får gå de timmar som det är skola sen vara hemma!

Det ska bli kvalitétstid på hög jävla nivå, älskade små skruttar!!

Och nu ska jag ta tag i rökningen, ska testa snus och minska mer och mer.

PUSS!


Världens finaste❤

Publicerat: 2012-08-10 Kl: 12:26:33 | I kategori: | 0 kommentarer



Pyssel!

Publicerat: 2012-08-09 Kl: 18:13:38 | I kategori: | 0 kommentarer


Ikväll ska jag pyssla med att trä pärlor på mina hörlurar!:D Såg en bild här på framsidan och det vart ju skit läckert men säkert väldigt pillrigt.:)


God morgon

Publicerat: 2012-08-09 Kl: 06:44:36 | I kategori: | 2 kommentarer


God morgon! Nu senast 1-2 veckorna har jag somnat med barnen varenda kväll. Vaknat till vid 22-23 och ätit sen somnat om till morgonen. Det har varit riktigt skönt, speciellt eftersom vi klivit upp vid 04:45 i flera dagar. Annars brukar jag vara så jäkla trött men nu känner jag mig pigg och fräsch! ☺

Såg i förra inlägget att det bara är att trycka på "retur" så fungerar radbrytningen, kung! Blir så rörigt annars, eller rörigare ska jag säga.;)

Det blir ett väldans spring nu på morgonen. Först lämna W på fritids/skolan(st:olof) sen gå tillbaka hela vägen för att lämna T på dagis för att sist gå till bussen. Det positiva är att jag hinner vakna till och får frisk luft men det negativa om vi skulle råka försova oss..

-

Igår var det andra dagen och W gick ensam på fritids och det hade gått jätte bra! Måste få skryta lite idag igen.;) När jag kom stod jag och småprata med fröken och en annan förälder som har ett barn från samma avdelning på "sommarfritids". Det blir ju automatiskt att dem två umgås eftersom det är en trygghet. Men det jag skulle komma fram till var att ena fröken tog mig på sidan och sa "jag tycker men även de andra fröknarna har sagt samma sak att W är så underbar, jag skulle kunna stoppa han i fickan och ta med honom hem!" Det är ingen lögn att det värmer i mammahjärtat och att jag blir trygg och lugn med att han är där. Dom verkar ha stort förståelse och bemöter barn på ett otroligt sätt!

Jag har ju varit eller rättare sagt ÄR orolig för att han ska bli mobbad eller utan kompisar pga hans skada. Men som förälder målar man upp det värre än vad det är, men det är ju i positiv anda för att man bryr sig och vill dem så väl! Men hon sa även att han verkar ha en hög rang. Och det hade han visserligen på dagis också. Det hon menade med det var att många barn ville vara med han och vissa barn såg redan upp till han.(även fast dem är äldre). Dem ser en potential i han, jag citerar "som man sällan ser". Så JA, jag är jätte stolt och känner mig väldigt tillfreds när det gäller valet av skola!:) Har bara träffat fröknarna två gånger men jag tycker dem är helt fantastiska med barnen!!

Ja nu ska jag sluta babbla, jag önskar er en trevlig dag!:) Puss!

Bjuder på en bild på en frusen tjej!


Promenad

Publicerat: 2012-08-08 Kl: 14:54:39 | I kategori: | 0 kommentarer


Tog en promenad hem från jobbet för jag hade redan missat bussen. Sämst på sommaren att den går så sällan men snart är det som vanligt igen.




Det är så mysigt att promenera i skogen, det är sällan jag gör det men varenda gång tänker jag att jag måste göra det oftare. Skogen tex i Nacksta är helt underbar. Där brukar jag och barnen vara ofta. Det är både tät och öppen skog, så det är lätt för barnen att gå. Vi har alltid med oss en hink också samlar vi saker som vi(barnen) målar. Vi har många fina konstverk hemma. Jag ska köpa en fin hylla och ställa lite saker som barnen gjort, kanske i vardagsrummet eller sovrummet.:)




Känner hur huvudvärken börjar komma..:/ Nu ska jag hämta barnen och laga mat, men har ingen aning om vad jag ska göra? Bjuder på en bild på min vackra ben.;)


Magsjuka

Publicerat: 2012-08-08 Kl: 14:26:39 | I kategori: | 0 kommentarer


Jag har inte riktigt återhämtat mig från helgen än. Barnen och jag fick en "liten" släng magsjuka. Barnen vart piggare redan på lördag men jag låg klubbad.


Tänk vad fantastiska barn kan var. I söndag var båda barnen pigga och krya men de höll sig så lugn och var väldigt hjälpsam eftersom jag mådde pyton. Visst det förekom små tjafs och lite bus men jag vart alldeles tagen av att de var så uppmärksam. Barn brukar i vanliga fall bara tuta och köra.


Men när man har varit sjuk sådär då tar det ett par dagar att "komma i form" igen. Jag är trött och slö i kroppen. Och jag som redan är så slarvig med maten mådde knappast bättre av att kräkas i 2 dygn. När man har tagit hand om två magsjuka barn när man själv är magsjuk, då kan man verkligen kalla sig enastående ensamstående!😉




Btw, det värsta som finns är att sitta på en varm, kvav buss bredvid någon som stinker. Varken borstar tänderna eller tvättat kläderna på en evighet.... Precis i den situationen sitter jag i nu, tur att jag snart är framme, ha ha!




Må gott och njut av solen för om några dagar är hösten här! Puss😘




Här får ni en bild på mamsen och sonen, vad vore jag utan dig mitt hjärta?❤


Stolt mamma☺

Publicerat: 2012-08-07 Kl: 17:26:14 | I kategori: | 0 kommentarer


Dagen idag med stort D kom väldigt plötsligt. Jag lever lixom i min egna bubbla och var inställd på att fritids/skola mm var lååångt borta. Flera veckor var jag inställd på men igår sa fröken att han "inte fick" vara på dagis utan ska gå på fritids.

Så jag ringde imorse för att se hur allt låg till. Då sa hon att han var välkommen idag.. Så vi skynda oss med påklädning, frukost mm.
Som skrivet innan var han lite nervös men det släppte ganska snabbt.:) Vi lekte lite inne, åt lunch, var ute och lekte sen avslutade vi det hela med en film, tintin.:)

Jag tycker att det gick jätte bra och W längtar tills imorgon när han ska vara där medan jag jobbar. Han längtar mest för att dem får ligga i soffan och mysa till barntv. Tycker jag faktiskt är bra för att det blir som man gör hemma. Och fröknarna var otroligt trevlig och tillmötesgående.:)

Han fick, av alla tre fröknar massa beröm för att han var så trevlig och ordningsam, framåt och vågade ta för sig. Flera gånger fick han beröm för att han var så trevlig och "väluppfostrad", det kändes skit roligt!!:) Än så länge har jag lyckats.;-)

Nu ska jag snart natta mina små änglar.❤


Stor grabben!

Publicerat: 2012-08-07 Kl: 09:31:31 | I kategori: | 1 kommentarer


Nu är vi på väg till fritids för inskolning.:) William är jätte uppspelt och glad men lite nervös på samma gång, men det hör till. Jag tror att det här kommer att gå super bra, mammas stor kille.. Börjar skolan om mindre än två veckor.. Skräckblandad förtjusning skulle jag vilja kalla det.

Trevlig dag!


Sjukstuga

Publicerat: 2012-08-04 Kl: 10:06:28 | I kategori: | 1 kommentarer


Vart inget jobb ihelgen då det inträffade en mindre roligt olycka för mannen W. Så det vara bara att åka hem igen, nästan precis när vi kommit fram.;-( Vi får ta det någon annan helg framöver.

En sak kan göra mig så fruktansvärt irriterad. Bittertanter som inte gör annat än klagar och gnäller. Även fast jag eller något av barnen är sjuk, måste vardagen ändå fungera. Det är inte så att hela världen stannar för att någon av oss är sjuka. Vi måste handla på affären, vi måste gå ut på promenad för att barnen skall få frisk luft mm mm. Men gör man de då låter det att man sjukskriver mig eller vabbar "för att roa mig". Och vad vet dessa människor egentligen??!

Igår var jag och William pissdåliga, vi låg på varsin toalett. William är piggare idag och nu verkar det vara Thelises tur. Men jag tänker ändå ta en promenad med barnen, är det okej de? Man kanske måste fråga först tänkte jag.:) Williams största idol ska vara på ip idag så vi tänker(OM barnen orkar) ta en promenad förbi där, om han har tur kanske han hör lite.:) Egentligen skulle han gått med barnvakten men nu blidde vi hemma. Ärligt talat hatar jag att vara borta från jobbet när jag har pass, men ibland blir det så här. Speciellt om man är ensamstående!!

Aja, vi får se hur vi gör. Jag är inte alls riktigt 100 men att sitta inne och klättra på väggarna medan ungarna halv slår ihjäl varandra är mer påfrestande.


RSS 2.0