Snygga jeans tjejen redo för brasa:)

Publicerat: 2010-04-30 Kl: 18:08:30 | I kategori: Allmänt | 2 kommentarer


dsc00703 (MMS)

Snygga jeans tjejen redo för brasa:)


Och världens finaste kille!!

Publicerat: 2010-04-30 Kl: 14:13:46 | I kategori: Allmänt | 0 kommentarer


dsc00694 (MMS)

Och världens finaste kille!!


Världens finaste tjej!!

Publicerat: 2010-04-30 Kl: 13:40:08 | I kategori: Allmänt | 1 kommentarer


dsc00664 (MMS)

Världens finaste tjej!!


Nyduschad

Publicerat: 2010-04-30 Kl: 13:34:27 | I kategori: Allmänt | 1 kommentarer


Det vart inte så mycket umgås för mig o sessan för hon har sovit hela förmiddagen.. Men jag hann städa, äta frukost i lugn och ro, vila 1,5 h och duscha. Nu ska vi hämta lillprinsen på dagis. Ihelgen blir det tivoli, DET ser William framemot. Han ser ju hur dom bygger från köksfönstret, så där står han länge o tittar så dom sköter sig ;)

Sista april

Publicerat: 2010-04-30 Kl: 09:13:17 | I kategori: Allmänt | 0 kommentarer


Varför frågar folk vad man har för planer sista april när man nyss fått barn? haha

Nu har prinsen gått iväg till dagis så idag kör jag o Tisen solo. Just nu sover hon så jag tänkte passa på att äta frukost och rensa ur alla kläder som är för små, dvs storlek 50. Sen ska vi bara mysa innan vi hämtar W klockan 2.

Vilma kommer och umgås sen också, det var ju hundra år sen sist känns det som. SkÖj! =) Sen ikväll ska vi ta oss iväg på någon majbrasa men den i nacksta ser sååå liten ut, så har ni något tips på vart det finns en stor? :D Nära stan dvs eftersom dom brukar starta ganska sent..

Natt sov lillsessan jätte bra. Hon var ju vaken från 14.30 enda tills 22.10 när hon slocknade för natten. Hon tog bara några minuters powernap under eftermiddan, stor tjejen =) Men sen sov hon 5 timmar, åt o somnade om. Vaknade av att William kom in imorse klockan sju. Sen har hon varit vaken två timmar men somnade i pappas famn nu innan dom gick iväg =) Underbart! Men det ändras ju hela tiden som sagt!






Våran dag

Publicerat: 2010-04-29 Kl: 20:07:41 | I kategori: Allmänt | 1 kommentarer


Imorse gick Daniel med William till dagis och jag var riktigt trött! Jag är så dum så väntar med att gå och lägga mig tills klockan blir 00.00 nångång, oftast för att jag pratar med Emma i telen o när man väl börjar sitter man ju o babblar i timmar :) Så Danne tog Thelise efter jag hade matat hon o sen sov jag vidare en timma, skönt och behövligt!

Åkte med mamma till birsta och handlade en "insats" som lillan ska ligga i när hon badar, två pyjamaser och ett babygym.. även ny napp men den var inte heller någon hitt så nu ger jag upp napphistorian!

Åkte hem och mata Tisen innan vi gick vidare till bvc. Nu mera väger stortjejen 4460 och är 53 cm. Hon växer så det knakar, härligt! Och hon får så mycket beröm för hon är så fin o duktig av barnläkaren som jobbar där! Hon är verkligen hur gullig som helst.. det är ju en annan femma med den andra tanten, suck. Hon "klarade" 1 månadskontrollen med bravur som hon så fint sa =) Hennes sov/mat mönster håller i sig. Hon sover hela nätterna förutom ett mål, sen är hon vaken en stund på förmiddagen sen sover hon i princip hela dagen och vaknar på efter 6-7 målet och är vaken ett par timmar, bortsett från idag =)

Vidare hem till Jocke som har fyllt år, så vi fick fika o satt bara och pratade lite. Gott med fika, längesen jag fikade nu, haha!

Tisen är nybadad o ligger i sängen o sover. Hon har varit vaken nästintill hela tiden från 3 till halv 8 nu när hon somnade =) William sitter och kollar lite på hockeyn på 2an, han ska snart i säng han med!

Testade även babygymmet från barnenshus men det var väl inte såå roligt än, det kommer nog när hon blir lite äldre. Nu vill hon helst bara vara nära =)

Igår fick William massa nya leksaker bla ett nytt hockeymål, fiskespö med fiskar o nya "foppatofflor" med cars på. Även ett pippi ansikte på varje så klart ;) Han hade väldigt bråttom hem från mommen igår när vi var där och käka middag för han skulle hem och fiska, haha =)




(det blir mycket kladd för man vill skriva allt på en gång! Jag måste verkligen skärpa mig o ta mig tid att sätta mig ner och skriva lite. Det är så roligt att gå tillbaka och läsa!)


Lill gumman har fått jätte ljusa blåa ögon...

Publicerat: 2010-04-29 Kl: 15:02:06 | I kategori: Allmänt | 1 kommentarer


dsc00660 (MMS)

Lill gumman har fått jätte ljusa blåa ögon:) små-prata kan jag också!


Kvälls promenad, riktigt varmt ute:)

Publicerat: 2010-04-28 Kl: 20:47:50 | I kategori: Allmänt | 1 kommentarer


dsc00653 (MMS)

Kvälls promenad, riktigt varmt ute:)


Fin tjejen med sin nya dress:)

Publicerat: 2010-04-28 Kl: 13:37:46 | I kategori: Allmänt | 0 kommentarer


dsc00647 (MMS)

Fin tjejen med sin nya dress:)


lite bilder

Publicerat: 2010-04-28 Kl: 12:54:21 | I kategori: Allmänt | 0 kommentarer





no time

Publicerat: 2010-04-27 Kl: 22:19:36 | I kategori: Allmänt | 0 kommentarer


Det var flera dagar sen jag skrev ett "riktigt" inlägg, det finns lixom ingen tid! Vet inte vart timmarna tar vägen?  Tiden går så fort. Idag är våran prinsessa 4 veckor, kändes som hon kom igår samtidigt känns det som hon alltid har varit här.. Ja det är skumt det dära ;)

Igår sov William över hos mommen, det gillade han så klart! Idag vid middan sa han "Jag saknade dig jätte mycket när jag var borta". Och idag var han på habben och tränade(mest busade med pappa) i bassängen, han som ääälskar att bada, han skulle kunna stanna där hela dagen!! =)

Lilltjejen har precis ätit och håller på att somna i sin säng, hon är så mätt så hon kan knappt hålla ögonen öppna så då var det smart att passa på att lägga hon där så hon kan somna själv =) Hon sov nog redan innan jag la ner henne men ändå.. Hon hänger på armen nästintill hela dagarna så middagen o allt blir förskjutet vissa dagar men så får det vara. Och sen var det de här med nappen, det är ingen favorit alls. Hur jag än lirkar o vänder på det så blir det inge bra. William tog inte heller napp så då får det väl vara så om hon inte vaknar en dag o känner att hon vill ha en ;P

Allt är så osammanhängade märker jag, men jag är trött o slut i skallen efter en dag på stan/habben. Så jag säger god natt o önska mig bättre lycka nästa gång!



Hon är SÅ lik William när han var liten, det är nästan skrämmande! Hon har lite större näsa men annars är dom på pricken. (båda två är fruktansvärt lik sin pappa)


William njuter järnet i varmvatten bassäng...

Publicerat: 2010-04-27 Kl: 13:01:40 | I kategori: Allmänt | 1 kommentarer


dsc00617 (MMS)

William njuter järnet i varmvatten bassängen:) han är jätte duktig!


Titta vilken skönhet som är på besök :-D

Publicerat: 2010-04-26 Kl: 20:08:36 | I kategori: Allmänt | 0 kommentarer


dsc00602 (MMS)

Titta vilken skönhet som är på besök :-D


please cut my hair!!

Publicerat: 2010-04-26 Kl: 14:56:29 | I kategori: Allmänt | 3 kommentarer


Någon frivillig som är duktig på att klippa som är sugen att komma hem till mig o ge mig en frisyr?;)



ja det är sinnessjuk...


Och här är mammas stora kärlek!!

Publicerat: 2010-04-26 Kl: 13:03:14 | I kategori: Allmänt | 0 kommentarer


dsc00592 (MMS)

Och här är mammas stora kärlek!!


Mammas gosen som bara växer och växer:)

Publicerat: 2010-04-26 Kl: 13:02:14 | I kategori: Allmänt | 0 kommentarer


dsc00590 (MMS)

Mammas gosen som bara växer och växer:)


Kära vänner

Publicerat: 2010-04-26 Kl: 12:59:55 | I kategori: Allmänt | 0 kommentarer


Nu kan ni stilla era begär ;)

Råkade nämligen lägga mms upp en bild som inte skulle komma hit och fick lite smått panik, fick inte bort inlägget. Så efter mycket mailande har jag fattat hur man tar bort det, haha. Så nu är allt som vanligt, nu kan ni sluta maila om lösenordet =)

Vilket härligt väder

Publicerat: 2010-04-24 Kl: 15:26:07 | I kategori: Allmänt | 0 kommentarer


Det ser ut att vara ute..

Vi har inte tagit oss ut ÄN, men vi ska. Just nu ligger dom små och sover, ska väcka William nu för snart börjar ju hockeyn.

Amanda kom förbi förut och pratade lite, trevligt värre med lite besök :D Och igår var ju Marcus här och spela med danne, han är rolig han ;) hahah. Han som tyckte att jag skulle väga Thelise i grönsaksvågen på ica för jag tycker det syns att hon blir tjockare o tjockare för varje dag, haha :) Go knubbisen!

Jag vill att mina barn ska bli friska nuuu, William har hostat klart för en hel livstid och det är svårt att hjälpa ett barn som är 3 veckor med hosta o ont i halsen, för det syns på hennes min ibland att hon har ont i halsen.. :( Det går jätte bra att använda nässugen, hon blir inte ens ledsen eller rädd =)

Hon fick ta sig ett bad imorse för det var spymaraton här, jätte mysigt tills det var dags att torka sig. Då vart det liv i luckan och William sprang tätt efter "Storebror är hääär, behöver inte grååååta lilltjejen".

Det här med mammaledig är egentligen inte min starka sida, jag blir sjukt rastlös FORT. Speciellt nu när man inte kan vara ute och leka med William. Den friska luften och ansträgningen gör att William hostar ihjäl sig nästintill. Hoppas det vänder snart!
Och jag är värdelös på att komma på mat och nu ska man ju ordna både lunch och middag så det blir rätt mycket samma, måste gå en matkurs!

Inget svar på mina frågor om öppna förskolan, varför?? Är det ingen som går på det??=)

Lite time

Publicerat: 2010-04-23 Kl: 20:42:50 | I kategori: Allmänt | 1 kommentarer


Tänkte skriva ett litet inlägg nu när lillan hänger på pappsen och William spelar skateboard spel =) Vi spelade nyss och jag är ju totalt värdelös på allt som har med tvspel att göra, så säger danne "han äger ju dig". Så sitter William och säger "MAMMA JAG VÄGER DIG!" hahah. Och nu säger han "Mamma jag är hungrig, på sån där burkmat. Spagetti och köttvässås, som är blandad. Det finns på ica kvantum." Jag förstår inte vart han har fått det ifrån för han kan inte komma ihåg att han själv har ätit det o han har ju inte sett någon barn äta det?? Vart får dom små allt ifrån?:D hahah. Han har blivit riiiktigt bra på att prata och förklara saker!

På torsdag är det dags för vägning och mätning av lillan igen. Tycker det är skit roligt :D Men dom har tagit bort den öppna vägningsdagen, hur sämst?? Det är så synd att tanten som jobbade där när William var liten har slutat =( Hon var bäst!

Ang öppnaförskolan, har ingen koll på det nu för tiden. SÅ ni som går, vart går ni? Vad är det för öppet tider? Och vilka åldrar? Har sett att det oftast bara är EN dag för barn över 2. Är inte det dåligt? Föräldrar som är hemma med barn som är över 2 måste ju verkligen hitta nånting att göra på dagarna för att barnen inte ska bli uttråkad MEN samtidigt förstår jag när föräldrar går dit med sina små barn o så kmr det större ungar o lever om som galningar =)


Go gubben stretchar efter sin lilla joggin...

Publicerat: 2010-04-23 Kl: 19:33:38 | I kategori: Allmänt | 2 kommentarer


dsc00569 (MMS)

Go gubben stretchar efter sin lilla jogging tur:) Han är kärlek!!


en fråga till mamas!

Publicerat: 2010-04-23 Kl: 19:14:50 | I kategori: Allmänt | 5 kommentarer


Jag är ju tvungen att fylla ut kvällsmålet med lite ersättning för att jag inte att hon blir riktigt mätt på kvällen. Är det någon fler som gör det? Isf hur mycket och kan man blanda ersättning och bröstmöjk? Alltså hälften hälften i flaskan? Även fast jag ger hon lite ersättning på kvällen är samma beteende kvar, hon vill aktiveras hela tiden. Hänga på armen, ingenting annat duger =)

Jag kan ju ringa bvc men det vill jag inte för hon är så fruktansvärt otrevlig (inte bara jag som tycker det). Så på måndag ska jag ringa centrum och be om att få flytta dit =)

Är det någon som vet vart man köper runda nappar? Tänkte testa en sån då hon inte tar dom "vanliga", eller hon suger om man håller i dom men det kan man ju inte göra hela tiden.. Så om den är mer lik bröstet kanske hon tar den tänkte jag då. Emma tipsade om skämt o barnvagns affären på stan, men finns dom nån annanstan?


TACKSAM FÖR SVAR =)

Mamma älskar er mest!!

Publicerat: 2010-04-23 Kl: 09:39:52 | I kategori: Allmänt | 3 kommentarer


Mina fina barn!


Nu sover jag fram till fyra-fem, god natt:...

Publicerat: 2010-04-22 Kl: 23:21:42 | I kategori: Allmänt | 0 kommentarer


dsc00568 (MMS)

Nu sover jag fram till fyra-fem, god natt:) (lägg märke till lilltungan som hänger ut). Mamma älskar dig sötnos!


Nu sover jag fram till fyra-fem, god natt:...

Publicerat: 2010-04-22 Kl: 23:11:36 | I kategori: Allmänt | 0 kommentarer


dsc00568 (MMS)

Nu sover jag fram till fyra-fem, god natt:) (lägg märke till lilltungan som hänger ut). Mamma älskar dig sötnos!


Lite bilder =)

Publicerat: 2010-04-22 Kl: 10:27:21 | I kategori: Allmänt | 1 kommentarer



Nu för tiden får man jaga William om man ska få med han på bild =)


Han är så söt när han funderar, då står han o drar i "skägget" och säger "Hmm.." hahah



Hur fin är inte hon, underbara lilla tjej!!

slut som 2barnsmamma ;)

Publicerat: 2010-04-21 Kl: 20:11:20 | I kategori: Allmänt | 0 kommentarer


Full rulle hela dagen gör en helt slut på kvällen! Dagarna bara springer förbi, jag förstår inte vart den tar vägen? Idag är lilltjejen 3 veckor, känns som jag födde hon igår ;P

Nu ringde Emma så nu ska jag prata med hon ett tag =) Hörs imorron!

Hej och hopp!

Publicerat: 2010-04-21 Kl: 12:40:22 | I kategori: Allmänt | 2 kommentarer


Nu sover barnen och jag äter toast. Tänkte ta en nap jag med men jag känner mig inte trött så jag ska plocka undan i lägenheten, sen ska jag möta Emma och vi ska göra nånting. Går inte att sitta inne hela dagen när det är sånt här väder.

Väntar på att läkaren ska ringa ang William men det verkar hon inte känna för just nu.. Men jag får fortsätta vänta. Lilltjejen har blivit smittad av William med snor i näsan o lite hosta. Men så länge ingen feber dyker upp så var det ingen fara men jag tycker synd om dom, kan vi få vara friska??=)

Ne plocka ihop var det!

Lill-sessan med sin nya filt:) nu har vi s...

Publicerat: 2010-04-20 Kl: 22:55:40 | I kategori: Allmänt | 2 kommentarer


dsc00521 (MMS)

Lill-sessan med sin nya filt:) nu har vi somnat gott inför natten!


lite uppdate

Publicerat: 2010-04-20 Kl: 18:35:37 | I kategori: Allmänt | 2 kommentarer


Var på stan idag, premiärturen =) Gick bra förutom att lilltjejen vart hungrig på bussen men det gick bra det med, smidig som man är!! Köpte en ny filt och strumpor till hon och kollade på en ny tröja till William med hittade ingenting. Blev bara en snabbis!

Igår var vi på bvc, vägde Thelise. Hon hade gått upp 120g på tre dagar vilket var jätte bra, men eftersom hon är så pass grinig på kvällarna så tyckte dom att hon skulle få lite ersättning och det kommer göra ONT i mitt hjärta om jag ska behöva ge hon det. Jag hoppas att det bara är magen, att det ska gå över. Jag köpte sempersdroppar idag så vi får se om några dagar annars måste jag fylla ut kvällsmålet eftersom mjölken är så blaskig då och hon är en matglad tjej =) När man ammar så vet ni ju att det rinner ur bröstet dom inte äter på, och hur det kommer det ca 30-40 ml så jag börjar med att spara dagens "spill" och ger hon det på flaskan, ersättningen vill jag INTE börja med förren det är de sista jag gör. Hon är inte hysterisk på kvällarna alls utan mer missnöjd, lite gnällig och så.

William har deckat på soffan och Thelise i sängen. Hur ska jag göra med den unga mannen? Väcka han eller låta han sova för natten och kliva upp imorron klockan 5? Äh han får sova en stund o vara vaken sen för pacy kommer och ska spela NHL med danne och då vill nog grabben titta på!


Här ligger jag och har det gott:) Kvällarn...

Publicerat: 2010-04-19 Kl: 22:42:00 | I kategori: Allmänt | 0 kommentarer


dsc00512 (MMS)

Här ligger jag och har det gott:) Kvällarna är ganska bökiga för min mage krånglar lite men vilken kvalitetstid för mig o mami!


fel skrivet

Publicerat: 2010-04-19 Kl: 12:42:10 | I kategori: Allmänt | 2 kommentarer


I förra inlägget ang William ser det ut som om jag blir irriterad på HAN, men så är såklart inte fallet. Jag blir irriterad för hans skull att han alltid ska ha den dära jä*la hostan! Så ni inte missuppfattar mig o tro att han åker på stryk varje gång han hostar ;)


Så här trött blir man efter man har ätit, ...

Publicerat: 2010-04-19 Kl: 11:12:36 | I kategori: Allmänt | 0 kommentarer


dsc00401 (MMS)

Så här trött blir man efter man har ätit, mysigt!


lillprinsen

Publicerat: 2010-04-19 Kl: 08:17:13 | I kategori: Allmänt | 1 kommentarer


(skrev ett lång inlägg men råkade klicka på en knapp så ALLT försvann, hur irriterande är inte deeet)

William har hosta och det har han haft sedan dagen efter vi var i sidsjön. Är så dagvild så kommer inte ihåg vilken dag det var, därför är det bra att man har bloggen o kan gå tillbaka och kolla, hahah. Hur som haver, han hostar tills han spyr, sover/äter dåligt. Jag tycker så synd om han för fortsätter det så här, kommer han missa både badet med habben och dagis i veckan.. Jag blir irriterad när han hostar nu för tiden för jag är så innerligt TRÖTT på den, överhuvudtaget!! Han hade nyss krupp o hostade i närmare två veckor oså nu det här! Och värre blir det när man är ute, det märks ganska bra idag. Vi var ute nästan hela dagen igår o idag är hostan värst.. suck suck! Så idag ska vi bara sitta inne förutom när jag ska till bvc med lillan, ska se om syrran vill sitta med William en stund då =) 
 Och tänk om föräldrar kunde hålla sina sjuka barn hemma? Förlorar ni för mycket pengar eller är ni för bekväm? Så skulle William kanske slippa komma, gå en dag o sen behöva vara hemma för någon har smittat han(så är det ALLTID, därför gör det mig också irriterad) Men så är det väl men föräldrar som har "friska" barn, skiter väl i att andra blir mer sjuk bara dom slipper vara hemma. Även fast era barn borde vila ist för att slicka grönt snor på dagis!!


Ikväll var gungan uppskattad =)

Publicerat: 2010-04-18 Kl: 20:01:19 | I kategori: Allmänt | 1 kommentarer


En övertrött, otröstlig lite tjej fick lägga sig i gungan och då somnade hon som en stock =) Så nu ligger och där sover och jag ska lägga William. Idag har vi varit ute nästan hela dagen, synd att det blåste så mycket bara. Det är härligt med all sol :D Imorron ska vi till bvc för vägning igen, spännande =)



Förlossningen med lilla Thelise

Publicerat: 2010-04-17 Kl: 22:16:12 | I kategori: Allmänt | 6 kommentarer


Det hela började vill jag väl säga på eftermiddagen runt 4-5 med mensvärk som kom men släppte rätt snabbt. Redan då började jag ana att något var på gång eftersom jag varken haft sammandragningar eller förvärkar innan. Dagen/kvällen rullade på men senare innan jag skulle lägga mig vart det lite värre, dom gjorde ondare men jag kunde sova fram till 02.00 då jag vaknade av en värk. Satt mig konstigt nog framför datorn o klockade värkarna o timmarna bara flög fram. Helt plötsligt vart det morgon och jag kom på att jag "borde nog packa väskan nu". Sagt och gjort.. Hoppade upp och ner i badet, hade ingen riktig ro att ligga där. Danne fixade William och travade iväg med han till dagis. Men vid tio kände jag att det var dags att åka upp, det började göra mer ont nu.

(Skriver mest från journalen, det som är viktigt dvs. Man förstår ju bara hälften, haha.)

10:40

Inkommer pga. tilltagande värkar. Kommer nu ganska regelbundet, värkar 45-50"/3-5 min. Kopplar ctg.

-Jag hade inte alls ont som jag trodde man skulle ha, var väldigt rädd innan över smärtan! Vi satt o prata och barnmorskan måste ha varit jordens snällaste och roligaste! 

11.20 Cervix utplånad, modermunnen öppen 5 cm. Värkar 50-60"/2-3 min

11:35 Får EDA som önskat. Sätter PVK+bastest i kyl. DR. MB insp CTG och godkänner EDA.

11:50 Har täta kraftiga värkar, får lustgas. Bra effekt!
-
Fortfarande har jag inte så ont som jag trodde att jag skulle ha och tiden går verkligen FORT!

12.15 EDA lägges, Mkt god effekt. Ligger på sidan och slappnar av bra. Jätte duktig!!

13:05 Klart fostervatten avgår. CTG-reg avslutad.

13:10 Öppen 10 cm

13:30 Kraftiga och regelbundna värkar, upplever att det gör mer ont i underlivet nu.

14:01 Krystningsvärkar. Krystar jätte fint på sidan och huksittandes.

14:38 En piggelin flicka utkrystas som skriker omedelbart.



Allting gick så fort, felfritt och nästintill smärtfritt. Som jag hade oroat mig i onödan! 

 
Är dock lite besviken på att så lite anteckningar fördes, har sett andras som har flera sidor! Hade velat att hon skrev lite mer o lite nogrannare. Det känns heller inte som att allting med tiden stämmer eller lite saker hon har skrivit, men vad ska man göra =) Allt gick ju så enkelt! Jag kommer ihåg att jag frös ganska mycket under förlossningen så jag var noga med att täckte låg på mig och än mer frös jag när hon kom ut. Fast det är väl så, man kämpar ganska bra sen slappnar man av. Jag kom även ihåg att jag absolut inte ville ligga för det kändes mycket skönare att sitta upp när värkarna kom, men till slut hade jag inget val =) Låg och krysta på sidan tills sista spurt då vart jag tvungen att lägga mig på ryggen!

Den första barnmorskan som vi hade var verkligen peppande och gullig, hur underbar som helst! Sen kom det en ny för dom bytte skift och det första hon gjorde när hon kom in var att skratta och titta på mig "Du är den första jag ser som ligger så där avslappnat på sidan och väntar på värkarna. Och strumpor har du också, hahah"








Älskade, vackra, perfekta lilla prinsessa!
Vikt; 3444g
Längd; 50
Huvudof; 33

middag

Publicerat: 2010-04-17 Kl: 14:07:21 | I kategori: Allmänt | 1 kommentarer


Idag är vi bortbjuden på middag hos Uffe och Bettan =) Men båda barnen sover så jag ta och väcka och klä den stora och invänta att den lilla vaknar, så ska hon få äta lite o byta kläder sen ska vi röra oss.

Ska försöka sätta mig ikväll och skriva om förlossningen men jag har inte tid att sitta längre stunden så det hinns icke med!

Lägger in en bild på en nöjd liten tjej =)

Första badet!

Publicerat: 2010-04-16 Kl: 22:29:34 | I kategori: Allmänt | 1 kommentarer


Nu när jag har tid tänkte jag lägga upp bilder från premiär badet! Det gick jätte bra, hon tyckte att det var mysigt tills hon fick syn på storebrors stora blåa spinderman duschkräm ;o






william hittade blommor förut =)


Slut på fantasi!

Publicerat: 2010-04-16 Kl: 21:23:07 | I kategori: Allmänt | 0 kommentarer


Grabbarna spelar hockey och Lillan gungar i sin gunga =)


bvc

Publicerat: 2010-04-16 Kl: 13:51:54 | I kategori: Allmänt | 0 kommentarer


2010-03-30 3444g & 50 cm

2010-04-05 3550g

2010-04-16 3840g & 51 cm, huvudomf 36,5

Lill-sessan börjar bli en knubbis, härligt! =D


Publicerat: 2010-04-16 Kl: 10:22:09 | I kategori: Allmänt | 0 kommentarer



Nu jäklar!!

Publicerat: 2010-04-15 Kl: 23:24:39 | I kategori: Allmänt | 2 kommentarer






Jag tävlar hos Edvinsmamma om ett valfritt barnplagg värde 300 kronor från
Ping Pong barnkläder. Var med o tävla HÄR du med!




Jag är med och tävlar inne hos Egomamma.se om valfria barn-/babykläder till ett värde av 300:- från Pingpong Barnkläder. Var med du med!





Jag tävlar inne hos

knoddenojag om ett presentkort hos pingpongbarnkläder.
tävla
HÄR du med!



Ingen bvctant..

Publicerat: 2010-04-15 Kl: 17:10:15 | I kategori: Allmänt | 1 kommentarer


Är fortfarande väldigt irriterad över att tanten bokat fel o gjort massa missar så hon kom inte idag. Istället går vi dit imorronbitti..... Nu är vilma här o umgås =)


Utseende

Publicerat: 2010-04-15 Kl: 14:04:04 | I kategori: Allmänt | 2 kommentarer


Tänkt att dom smås utseende förändras för varje dag som går! Dom blir bara finare o finare.. Jag har nog glömt att skriva att lillan har två smilegropar, hoppas dom stannar kvar =) Fast jag vet inte vart dom kommer ifrån?

William fick den äran att ärva mina svarta "ringar" under ögonen och JA man ärver sånt! Spelar ingen roll hur mycket jag skulle sova/äta etc så har jag dom, samma sak som Danne har sina påsar som William också har fått lite av. Mina barn, får ögonbryr men hela vita. Dom finns inte, existerar ej! hahah. Jag hoppades så mycket på att Thelise skulle få mörka ögon bryn och mörkt hår. Håret börjar bli mörkare men ögonbrynen lyser med sin frånvaro =)

Jag läste även i en tidning att skorv ska försvinna runt ett års ålder.. William må vara den enda 3åringen som fortfarande har kvar lite av sitt. Men jag såg häromdagen att det är pyttelite kvar bara!

Ikväll ska lillan få ta sitt premiärbad!! :D

Just nu väntar vi på "Tanten som ska komma och väga min bebis", gud vad spännande :D

mina barn

Publicerat: 2010-04-14 Kl: 19:27:37 | I kategori: Allmänt | 0 kommentarer


Kan man älska sina barn så mycket som man gör? Helt otroligt! =)  Mitt hjärta värker sönder av loooove!!


William och jag har nyss busat o han har skrattat tills han spytt, bokstavligt talat. Hahah goungen :D Nu ser han på sabrina då får man inte störa ska ni veta =)

W "Mamma är badhuset öppet?"
J "Nej inte nu, vad tänkte du på då?"
W "Jag tänkte vi skulle bada imorron"
Hur söt?:D
Tyvärr kan jag ju inte bada än på några veckor! Gud vad jag längtar tills jag kan bada igen, jag som hatar att duscha..





Kolla GOUNGEN!!!!!!!!!!!


Idag har jag tid!!

Publicerat: 2010-04-14 Kl: 13:25:38 | I kategori: Allmänt | 1 kommentarer


Nu är det turbo bloggning här men när jag har en stund för mig själv så tycker jag om att blogga! Barna ska sova middag nu, den minsta sover redan(vi kan ju låtsas att hon somnade för att sova middag o inte av sig själv). William ligger o sjunger hör jag men han lär somna snart, då ska jag också lägga mig o vila ögonen. Pacy kommer snart o ska dricka kaffe och göra mig rikare ;)

William hämtade mig förut när jag ammade då hade han både gjort 1 o 2 på pottan, SJÄLV!! Nu för tiden gör han INTE nummer 2 i blöjan och helst inte nummer 1 heller. Igår höll han sig från konsum tills vi kom hem med att kissa, och det är en bra bit för en 3åring. Det jag skulle berätta är att han har tittat för mycket på pappa som står och kissar, för nu står William också när han kissar.. i pottan och han träffar varje gång, hahah go killen!



han dummar sig på alla bilder nu mera :p


lite tävlingar

Publicerat: 2010-04-14 Kl: 10:00:26 | I kategori: Allmänt | 1 kommentarer






Jag tävlar om ett presentkort värt 300:- hos
 pingpongbarnkladerIntox - mamma till Noels blogg tävla HÄR du med!





Jag tävlar hos FannyMichaela i samarbete med PingPongBarnkläder.
Ta chansen och var med du också!"


God morgon!

Publicerat: 2010-04-14 Kl: 08:45:36 | I kategori: Allmänt | 0 kommentarer


Idag känner jag mig utvilad! Hon sov hela natten, vaknade en gång vid tre och åt som vanligt sen sov hon vidare. Men igår kväll vet jag inte vad som var fel, hon skrek som om hon hade ont nånstans. Stackars lilltjej :( Hon vart bara lugn när hon fick ligga vid bröstet så där satt hon i princip fast från halv 7 till 00, men vad gör det. Hon hade nog lite ont i magen, för det kom massa bajs o gaser sen sov hon som en stock!

Häromdagen när jag låg o amma lillan snurrade William in sig i dannes täcke och skriker "Åååh vad det är SKÖNT att vara tjockis!!!! Mamma,kalla mig tjockis" hahah ibland kan man inte annat än att skratta åt han! Sen låg han där o snurra runt och kunde inte vända på sig för han var så tjock idag ;)

Lillan vaknade vid 7 och åt, sen ropade William att han behövde spy. Stackarn gör ju alltid det när han är slemmig vilket är positivt eftersom det slipper sitta i lugnorna då =) Nu har hostan släppt lite efter det!

Jag umgicks med Emma igår, eller vi försökte. Ingen av oss hade väl vidare nöjda barn så att säga ;P Haha. Påkörd av bussjäveln höll vi på att bli också. Och galen som man blir vart jag riktigt ARG o han öppnade fönstert "jag förstår itne vad du menar?? Jag stannade ju?" MM precis, när du kört över halva övergångsstället din propp! Men hur som haver tror jag att jag måste ringa vägverket för det är INTE första gången nån missa det dära övergångsstället. Man är halvvägs över o folk stannar fortfarande inte. Tänk er alla barn som går hem från skolan??

Nu ska vi äta frukost =)


härligt väder idag igen!

Publicerat: 2010-04-13 Kl: 14:50:52 | I kategori: Allmänt | 4 kommentarer


Vilket härligt väder det är, hoppas det håller i sig!! =)

Idag är det en liten seg dag, den lilla prinsessan var nämnligen vaken mellan 01.30- 04.30 sen när hon somnade in så vaknade den lilla prinsen och var ledsen. Men han ville bara ha lite välling sen sov han vidare! Så utvilad kan jag inte påstå att jag är idag!

Just nu sitter vi hos mamma och ska äta lite sen ska jag, William o Tisen bege oss ut på en promenad. Lite jobbigt att det blåser bara, nu när William är lite snorig men frisk luft är bra!

William har varit på dagis idag och det hade gått jätte bra, han har sån bra personal! Verkligen de bästa man kan ha!

Nu ska jag mata lilltjockisen! Jag längtar tills på torsdag då vi ska få se hur mycket hon har gått upp :D Rätt mycket skulle jag tippa på!

strips och korv

Publicerat: 2010-04-12 Kl: 18:19:43 | I kategori: Allmänt | 6 kommentarer


Väntar på att stripsen ska bli klar så ska vi sätta oss och äta middag sen ska vi bege oss ut igen =) Danne har träning så när solen lyser som den gör måste man vara ute! Men tror lillprinsen håller på att bli förkyld.. hoppas det går över fort så han får träffa sina kompisar på dagis imorron. Han ska gå tis,tors,fre är det bestämt nu!

På torsdag kommer BVC hit, visste inte att dom gjorde hembesök första gången men det är väl bra?=) Hoppas dom har med sig våg o så för det ska bli så kul o veta hur mycket matvraket har gått upp! Nu börjar hennes mage bli så stor så hon kan äta 20 min på varje bröst men hon behöver en liten nap imellan, samt blöjbyte.
Igår fick vi känna på hennes temprament, hon röt till riktigt ett par gånger hahah!

Nej nu tror jag nog att maten är klar!

 



(härmerierna fortsätter, SUCK! Och jag vet att den personen läser min blogg för hon har kommenterar flera gånger...) Och det är inte bara jag som har lagt märke till det, utan det var först när en sa till mig!


Mat är bra!

Publicerat: 2010-04-12 Kl: 17:10:39 | I kategori: Allmänt | 1 kommentarer



Vackra lilla tjej!!


Promenad

Publicerat: 2010-04-12 Kl: 14:32:17 | I kategori: Allmänt | 0 kommentarer


Tänkte slänga in ett snabbt inlägg nu medans barnen sover, men tror minsann minstingen håller på att vakna till. Det är dags för mat för hennes del.

Vi har varit ute och gått i det fina vädret, gud vad varmt och skönt det är ute nu!! William somnade i vagnen precis innan vi kom hem igen så jag bar in han till sin säng så får han vila vidare en stund.

Såg även att jag fick äran att vara "Veckans blogg" på familjebloggarna.se =D Roligt!

Slänger in lite bilder från igår =)


 Stor killen borstade tänderna själv, då blir det lätt så här :D

sidsjön

Publicerat: 2010-04-12 Kl: 00:02:12 | I kategori: Allmänt | 1 kommentarer


Idag har vi varit på William favorit ställe, sidsjön =) Han verkligen älskar att mata ankorna o hans svan "Pelle". Viktigt att göra saker som han tycker om nu när lilltjejen har kommit så han inte hamnar på sidan om, fast jag tycker att vi lyckas väldigt bra med att fortfarande ha han i centrum. Nästan lite FÖR bra så jag kommer ångra mig när jag ska vara ensam med dom när danne börjar jobba, kommer få springa imellan som en galning :) Men han är ju storpojke, han klarar så mycket själv!

Har inte så mycket att skriva eller så är det för att jag har för mycket att skriva så det står still i skallen just nu. Lillan ligger på bröstet och har somnat in, som sagt på kvällarna vill hon äta längre och ligga nära tills hon somnar in för natten. Hon äter fortfarande var 4-5 timma och 1 gång på natten. Mitt väcka projekt gick inte så bra som jag trodde att det skulle gå. Så, så länge hon är nöjd, skiter och äter så får hon väl äta så då =) Eftersom hon är mer "krävande" på kvällarna så hinner jag inte sitta vid datorn, eller prioriterar så klart bort det. Så jag har ett par dagar i mina bloggar att läsa i kapp men jag orkar inte det ikväll, det får gå några dagar till :)

Förlossningsberättelse ska jag skriva(ni är ett par som har frågat), men det känns inte jätte akut. Kommer ihåg allt så väl så det kommer när det kommer.. Det känns samtidigt som det inte är så jätte mycket att skriva för allt gick som sagt snabbt och smidigt =)

Hade tänkt att lägga in lite bilder från dagen men vart så trött nu så jag ska gå o knoppa ist, God natt!

Här älskar jag att ligga och mysa

Publicerat: 2010-04-10 Kl: 10:35:08 | I kategori: Allmänt | 0 kommentarer



Bra dag idag =)

Publicerat: 2010-04-10 Kl: 00:27:31 | I kategori: Allmänt | 1 kommentarer


Imorse gick Danne med William till dagis som sagt var. Matade Tisen medans dom var iväg sen när D kom hem igen fick han ta lillan som var vaken och pigg så sov jag vidare tills halv ett ungefär, riktigt skönt. Måste ju passa på när lillkillen är på dagis =) Men sover man för mycket blir man seg vilket jag fick smaka på idag..

Hon är fortfarande den ultimata lilla bebisen som äter, skiter och ler hela dagarna =) På kvällarna har hon sin långa vaken stund på ca 2-2,5 h och äter lite extra inför natten =)

Nu ska jag lägga mig o somna framför tvn, det börjar en bra film nu men jag lär titta 10 min sen somna. Som vanligt, filmtittarn kallar dom mig inte för!




(har försökt ladda upp en bild i typ tio min men det funkar inte så nu ger jag upp!)

Rund och go =)

Publicerat: 2010-04-09 Kl: 16:34:47 | I kategori: Allmänt | 1 kommentarer



Ser ni var rund och go jag har blivit om kinderna?=)


En lugn stund?

Publicerat: 2010-04-09 Kl: 15:41:39 | I kategori: Allmänt | 1 kommentarer


Just nu ligger lillan och sover i min säng och William lyssnar på musik i mp3n. Så jag tänkte passa på att skriva lite =)

Dom senaste två dagarna har vi gjort god middag och haft efterätt och bara myst framför hockeyn. Dagarna rullar på i sin takt och jag börjar bli trött nu, sådär amningstrött om ni förstår vad jag menar ;p Det innebär även huvudvärk!

 Nu när det inte gör ont att amma längre då somnar jag ju så inatt vart det lite tokigt med maten när jag o hon somnade innan hon hann äta på båda brösten(dvs äta sig riktigt mätt), men vad gör det? =) Måste börja ställa klockan tror jag ;)

Nu medans lillan sover och innan hon ska äta ska jag dammsuga och torka golvet. Och danne ska diska så det blir lite fint o frächt här!

Idag var William på dagis så när han kom hem innanför dörren frågade han
"Mamma kan jag få låna pengar av dig?"
"Ja men vad ska du ha dom till?"
"Jag ska köpa melon tuggummin imorron"
Hahah han är fööör söt =)


Tänkte att lillan skulle få ta sitt premiärbad nästa vecka, vill som sagt inte att fettet från huden ska försvinna samt lukten så det passar väl bra när hon är 2,5 vecka ungefär =)

Jag kom på 3dje plats på Annas tävling, apotekstävligen :D



Ligger i pappas famn och myyyser

Publicerat: 2010-04-08 Kl: 20:50:30 | I kategori: Allmänt | 2 kommentarer


dsc00360 (MMS)

Ligger i pappas famn och myyyser


gos tjejen

Publicerat: 2010-04-08 Kl: 19:15:38 | I kategori: Allmänt | 1 kommentarer



Hur vacker är hon inte? Min fina, friska, underbara dotter!


Naveln

Publicerat: 2010-04-08 Kl: 18:14:57 | I kategori: Allmänt | 0 kommentarer


Imorse när vi bytte blöja och kläder ramlade lilla naveln bort, äntligen tyckte William som började lessna på att fråga flera gånger om dagen om den var kvar ;) Han tyckte nämligen att den luktade äckligt och det gjorde den verkligen! hahah

Nu är det dags för middag sen hockey, heja djurgården!!

Ny design av Anna =)

Publicerat: 2010-04-08 Kl: 14:32:43 | I kategori: Allmänt | 4 kommentarer


Visst är den fin? :D Hur nöjd som helst! Men jag tror inte den är riktigt klar än som jag förstod det, men hon är ruggigt duktig!!=)





Det börjar bli lite tråkigt det här med bloggen för det är så mycket häääärmas!! Skriver man ett inlägg så går det någon dag så klickar man på någon annans blogg så är det samma text/ord.. Otroligt intressant!

kvällsmys!

Publicerat: 2010-04-07 Kl: 21:28:21 | I kategori: Allmänt | 2 kommentarer



Underbarast!


Han gör det igen;-) somnar med solglasögon...

Publicerat: 2010-04-07 Kl: 16:05:50 | I kategori: Allmänt | 2 kommentarer


dsc00323 (MMS)

Han gör det igen;-) somnar med solglasögonen.. Undra om han tycker att det är för ljust för att somna på dagen? GO HJÄRTAT!


Han gör det igen;-) somnar med solglasögon...

Publicerat: 2010-04-07 Kl: 15:55:34 | I kategori: Allmänt | 0 kommentarer


dsc00323 (MMS)

Han gör det igen;-) somnar med solglasögonen.. Undra om han tycker att det är för ljust för att somna på dagen? GO HJÄRTAT!


Härlig dag!

Publicerat: 2010-04-07 Kl: 15:43:58 | I kategori: Allmänt | 1 kommentarer


Man lever som i ett lyckorus nu mera med min fina familj


Inatt kom William in till oss vid fyra medans jag låg och matade Thelise. Han somnade om efter vi pratat en liten stund så jag bar in han i sin säng, det blir rätt trångt när alla fyra ligger i sängen. Sen somnade jag o Tisen också om och vaknade inte förren halv nio när William kom och väckte oss =) Jag har sån himla snäll och nöjd liten bebis(fast det är dom väl första tiden;)?), hon äter var 4-5 timma vilket jag nu själv tycker är för sällan så från och med imorron ska jag börja väcka hon på dagarna så hon äter var tredje timma ungefär, vill ju inte att mjölken ska försvinna. Hon äter lite längre på kvällarna runt 10-11, hon vill ha lite extra kärlek o närhet på kvällen. Sen sover hon fram till 3-4 och är vaken en stund efter varje mål sen somnar hon om och vaknar vid 7-8 och äter igen. Pruppar och bajsar efter varje mål så det känns bra!

Idag åkte vi ner med Mamma på stan och skulle fixa Williams moppe. Jag berättade att det var tredje gången jag var in med den så han sa att han skulle fixa en ny åt William men han visste inte hur. Deras chef kommer tillbaka imorron så då skulle han ringa =) Hoppas dom lagar den RIKTIGT eller att han får en ny så vi kan gå ut och köra nu när snön börjar försvinna!

Kollade precis skattedeklarationen, kommer få tillbaka myyycket pengar :D Känns jätte roligt!!

Nu ska jag väcka lilltjejen som åt sist vid halv 12, byta blöja o dona sen ska danne börja med maten. Ikväll är det hockey, nu mera håller vi ju på djurgåren för dannes skull när Timrå åk ur ;)

Igår ringde Williams läkare från habben ang. svaren från magnetröntgen. Allt såg ut precis som dom förväntade sig, varken mer eller mindre och det såg jätte bra ut sa han. Skadan är som sagt väldigt liten och vi ska dit imorron så får vi se vad dom säger om han skulle börja träna benet nu i bassängen eller hur dom ska göra =) Spännande! 

 


Små fossingarna

Publicerat: 2010-04-06 Kl: 20:46:21 | I kategori: Allmänt | 6 kommentarer



Nyrakad kille!

Publicerat: 2010-04-06 Kl: 20:31:49 | I kategori: Allmänt | 1 kommentarer



Och som belöning fick han en godis =)


mina vackra

Publicerat: 2010-04-05 Kl: 22:20:46 | I kategori: Allmänt | 2 kommentarer


Vi kan skatta oss lycklig med världen finaste barn! Vi njuter av den nya lilla prinsessan och den stora prinsen så klart! Han är så stolt och snäll mot henne, när hon är ledsen(när hon är hungrig, annars har hon aldrig varit ledsen än så länge) så kommer han och säger "Du behöver inte gråta, storebror är här" oså en massa pussar!


Hon stormtrivs hos brorsan!


Hur cool?

Publicerat: 2010-04-05 Kl: 15:26:11 | I kategori: Allmänt | 1 kommentarer



William somnade med glasögonen när han skulle sova middag. Hur cool är inte han? ;D


Är inte kroppen otrolig?

Publicerat: 2010-04-05 Kl: 13:48:56 | I kategori: Allmänt | 2 kommentarer


Ca fyra/fem dagar efter förlossningen. Är det inte häftigt?


God morgon

Publicerat: 2010-04-05 Kl: 09:50:28 | I kategori: Allmänt | 0 kommentarer


Nu är vi nyss hemkommen från läkarkollen på BB, lilla prinsessan väger nu 3550. Vilket betyder att hon har gått ner och sen gått upp, hur bra som helst! =) Läkaren sa att hon var tipptopp på alla test han gjorde, skönt att allting såg bra ut =) Hon bajsade även ner han o hela hans rock, hahah. Jag garvade men jag tror att han vart lite irriterad ;P Men så är det när man ska klämma på magen o snurra runt hon och ha sig :)

Daniel och Tisen ligger och vilar i sängen, danne tar sina små chanser till att sova ;) hahah. Men jag är mäkta imponerad, han är hur duktig som helst och fixar allt. Det enda jag gör är och ammar, resten med hemma och allt ordnar danne! Jag och William ska göra gröt, sen tänkte jag att vi skulle gå ut men tappade lite lusten när det börja snöa =( Kan det bli vår på riktigt snart?!

Slänger in lite bilder sen, nu ska vi äta frukost :D

våran dag

Publicerat: 2010-04-04 Kl: 21:56:02 | I kategori: Allmänt | 1 kommentarer


Idag har det varit full hus här hemma. Mamma kom förbi runt tolv tiden så vi gick ut och gick en sväng i det fina vädret medans danne städade. Trodde att det skulle vara varmare än det var men lillan njöt av den friska luften =) Sen kom William hem, med sig hade han syrran och Jens. Även brorsan kom förbi och käkade. Fläskfile med ris o sås, riktigt gott var det.

Brösten har äntligen runnit till sig och det är bara dom första dragen som gör ont pga sårskorporna så det är riktigt skönt! Behöver inte gruva mig längre! =) Hon äter som en häst så det ska bli spännande att se vad hon väger imorron.

Nu ska jag hoppa in i en dusch, invänta att lillan ska äta sen ska jag lägga mig och sova. Ska ju infinna mig på sjukhuset kvart i åtta imorronbitti... Slänger in lite bilder oxå!



Det blir nästan inga bilder på William för han vill inte vara med.. Där är den enda bilden där man ser ansiktet hans :) haha

Mammas prinsessa. Hon är nog världens fina...

Publicerat: 2010-04-04 Kl: 16:02:02 | I kategori: Allmänt | 6 kommentarer


dsc00264 (MMS)

Mammas prinsessa. Hon är nog världens finaste tjej!


Nu är älsklingen hemma från stora sthlm :-D

Publicerat: 2010-04-04 Kl: 14:14:54 | I kategori: Allmänt | 0 kommentarer


dsc00256 (MMS)

Nu är älsklingen hemma från stora sthlm :-D


Påskmiddag

Publicerat: 2010-04-03 Kl: 21:44:47 | I kategori: Allmänt | 2 kommentarer


Hade glömt att vi var bjuden på påskmiddag hos min morbror idag. Gott var det!! =)

Nu är Emma, Danne och Haylee här. Killarna spelar tvspel och vi myser med bebisarna, eller haylee jättebabyn ;D Jag har inte så mycket att berätta idag mer än att jag saknar William och längtar tills imorron när han kommer hem.. hahah måste visa en bild syrran mmsa förut, gud vad jag skrattade!




Coolaste killen i stan!!

TLÖTT TJÄJ!!!




Visste ni att det bara finns 27 st som heter Thelise i Sverige? =)

Thelise små ler :)

Publicerat: 2010-04-03 Kl: 12:39:03 | I kategori: Allmänt | 6 kommentarer


Behöver inte "Det är magknip, det är därför hon ler", det är ett begåvat barn som ler hela tiden utan krångel i magen ;) Men visst är hon sööööt?


finast

Publicerat: 2010-04-03 Kl: 12:22:55 | I kategori: Allmänt | 1 kommentarer


Finns det nå vackrare barn? Lycklig lottad med underbara barn!




En påskhälsning från soliga sthlm fick vi av William :)

Myser med mommen:) hur kommer det sig att ...

Publicerat: 2010-04-02 Kl: 20:45:06 | I kategori: Allmänt | 4 kommentarer


dsc00228 (MMS)

Myser med mommen:) hur kommer det sig att våra barn är så bruna?


Återbesök =)

Publicerat: 2010-04-02 Kl: 17:35:27 | I kategori: Allmänt | 3 kommentarer


Det är lite knöligt på natten när brösten är så hårt. Fick för mig att jag skulle pumpa innan så det vart lite mjukare så hon kunde ta ett bra grepp, men det blev ju bara krångligt. Slutar med att man sitter uppe hela natten. Pumpar, ammar, väcker, ammar, byter, söver sen är klockan helt plötsligt sju så kommer lilleman in. Så idag på dagen sket jag i att pumpa och det tar lite längre stund innan hon får grepp men det går lika bra, så då skiter vi i pumpen =)

Idag var vi på återbesök på BB, hon tog PKU och kolla hörseln. Det såg jätte bra ut =) Så på måndag är det läkarbesök 7:45, humant???? Då ska vi väga hon, spännande och se om hon gått upp eller ner men med tanke på brösten o mjölken nu blir jag fövånad om hon går ner.

Danne har dammsugat, diskat, lagat mat, rapat/bytt blöja. Han är toppen! Hämtar saker hela tiden, fixar mat o ordnar =)

William har åkt till sthlm, kommer sakna han =( Men han är tillbaka på söndag! Mamma är här nu och vi ska snart äta hemmalagad pizza.



Tråkigt att hon ska behöva ha sina "boxningshanskar" på sig hela tiden, men så fort man tar av dom så klöser hon sig i ansiktet.



Hur kommer det sig att man blir så lycklig...

Publicerat: 2010-04-02 Kl: 00:12:06 | I kategori: Allmänt | 4 kommentarer


dsc00220 (MMS)

Hur kommer det sig att man blir så lycklig i mamma hjärtat när det sprakar till i blöjan på dom små?:)helst ska den eka i hela rummet!


Hur kommer det sig att man blir så lycklig...

Publicerat: 2010-04-01 Kl: 23:58:00 | I kategori: Allmänt | 0 kommentarer


dsc00220 (MMS)

Hur kommer det sig att man blir så lycklig i mamma hjärtat när det sprakar till i blöjan på dom små?:)helst ska den eka i hela rummet!


Lill tisen, familjens lilla gohjärta!

Publicerat: 2010-04-01 Kl: 23:09:44 | I kategori: Allmänt | 2 kommentarer


dsc00219 (MMS)

Lill tisen, familjens lilla gohjärta!


Halesbaby

Publicerat: 2010-04-01 Kl: 21:36:12 | I kategori: Allmänt | 1 kommentarer




Stor killen <3

Publicerat: 2010-04-01 Kl: 17:45:36 | I kategori: Allmänt | 0 kommentarer


dsc00203 (MMS)

Stor killen <3


Lik sin far?älsklingarna

Publicerat: 2010-04-01 Kl: 17:44:06 | I kategori: Allmänt | 0 kommentarer


dsc00204 (MMS)

Lik sin far?älsklingarna


William fixar med sitt bandage:)

Publicerat: 2010-04-01 Kl: 16:57:06 | I kategori: Allmänt | 1 kommentarer


dsc00201 (MMS)

William fixar med sitt bandage:)


Skumt?

Publicerat: 2010-04-01 Kl: 16:43:41 | I kategori: Allmänt | 1 kommentarer


Jag kan inte se mina kommentarer, alla är borta.. Konstigt!!

Nu är vi hos mamma och har precis ätit mat =) Ska snart bege oss hem för William börjar bli trött.. Hos habben gick det bra, dom tejpade Williams ben oså fick han ett elastiskt bandage som han ska använda när han blir ansträngd. Mycket bättre än gips! Och på BBH gick det bra, hon hade rätt grepp o åt bra =)

Emma sötnosen hade köpt bedövningssalva till mig :D Testade den förut men den fungerade inte så bra, tror jag måste he på det lite tidigare nästa gång.


Idag är det gratis mms för oss halebop anv...

Publicerat: 2010-04-01 Kl: 11:14:24 | I kategori: Allmänt | 1 kommentarer


dsc00193 (MMS)

Idag är det gratis mms för oss halebop användare så då blir det många bilder;-)


pigg och glad

Publicerat: 2010-04-01 Kl: 11:12:13 | I kategori: Allmänt | 0 kommentarer


Här hemma är vi pigga och glada idag =) Väntar på frukost nu, danne gör gröt, gott! Ska åka till bbhemvård och visa en amning nu halv två och William ska till habben så han får åka med danne dit =) Annars ska nog dagen rulla på i vanlig ordning, känns som lilltjejen har varit med oss flera veckor. Konstigt nog men man vänjer sig snabbt =)


RSS 2.0