=)

Publicerat: 2007-06-30 Kl: 11:54:15 | I kategori: Allmänt | 0 kommentarer





det är svårt att komma på en rubrik till varje inlägg..


Iallafall ås sov william hela natten =) yes! Så nu tar jag bort eftermiddas vilstunden så får han gå & lägga sig tidigare. Det blir skit bra!

Hittade massa gamla bilder på kameran igår när jag tog ut minneskortet :) hehe.



'


Var på ikea nu i eftermiddag, skulle bara handla lite små saker. Men kom hem med 2 tavlor, en väggspegel & en maaaaassa små saker, ist för 200 gick det på 900.. menmen, jag vart ju nöjd :) hehe.


William har somnat nu!! Jag som trodde att det skule funka om han inte fick sova eftermiddag MEN det gjorde det tydligen inte... haha :D Men det kanske tar ett tag, nu ska jag gå & knoppa!

besök

Publicerat: 2007-06-29 Kl: 13:55:00 | I kategori: Allmänt | 0 kommentarer



Japp, det har vi haft idag. Av nathalie & hugo =) & hugo har blivit så stor :) Han sitter & allting. heh. Kommer in bilder på bilddagboken. Hon berättade även att jag "måste" ändra williams sov rutiner, lägga han tidigare &så får han sova mindre middag! Ska testa ikväll =))

Förövrigt känns det inte som att jag har skivit på jääätte länge, men det var väl dom 2 dagarna emma vart borta. haha, min värld rasade samman! ;) ¨


Sitter & tittar på blocket, på sköldpaddor. Det är  en som skänker bort, är sååå jäkla sugen! Jag ska nog se hur stor akvariumet är så ska jag nog ta det :) WIlliam vill ju ha ;Dhaha. men dom är sånna mini 10 cm bara. Som kostar satan på affärnen.






Nu la jag william för ca 15 minuter sen :) ska se om han bara ska "vila" eller sova för natten... Hoppas det funkar att hna sover hela natten, för han fick inte sova middag efter klockan 6.. :) Han fick bada innan så han skulle bli lite tröttare.


Sitter förövrigt & skickar inte bilder på sibas hemsida för framkallning, ska ta bilderna jag glömde sist. Fick väl ut 170 bilder, varav 10 kanske inte var på william. Resten var det :) hahah. Mammas snyggggging jävel! :D


Nu ska jag fika kvälls fika I LUGN & RO, för en gångs skull :) yesyesyes! Ska först pussa på prinsen min.


image32

hej o hå

Publicerat: 2007-06-27 Kl: 21:43:17 | I kategori: Allmänt | 3 kommentarer




Idag har jag inte gjort så mycket, var först på siba & hämtade ut bilderna, som äntligen har kommit!! :) Sen skjutsade mamma ut mig till nathalie, patte & felix :) först hämnade vi fellan på dagis, sen  käkade lite & fika :) Nu sitter jag & ser på tv & väntar till älskligen ska somna, blir nog tidigt idag för han har inte sovit mer än tio min på hela dan, mammas stor pojke =D


Daniel & William, det finns inte ord som beskriver hur mycket jag älskar er två!



lista

Publicerat: 2007-06-26 Kl: 23:53:07 | I kategori: Allmänt | 0 kommentarer


1.Vad tänkte du när du såg dig själv i spegeln första gången i morse?
Måste noppa ögonbrynen & det gjorde jag!
2. Hur mycket kontanter har du på dig?
Inte en spänn :)
3. Vilket ord rimmar på "test"?
fäst!
4. Favorit planet?
....
5. Vem ligger fyra på missade samtal-listan på din mobil?
emma emma emma emma
6. Vilken är din favoritringsignal på din mobil?
gamla låtar :D
7. Vad har du på dig på överkroppen just nu?
ett linne och en bh
8. Sätter du etiketter på dig själv?
jaopp!
9. Vad är det för märke på skorna du har på dig?
Lacoste
10. Ett ljust eller mörkt rum?
mörkt
11. Vad gjorde du vid midnatt?
sov.
12. Vad står det i ditt senast mottagna SMS?
ett sms från martin vare & innehållet var "privat", hade icke med mig & göra.
13. Senaste resan?
sthlm
14. Vilket uttryck använder du mest?
fan & mammas om det är ett uttryck.
15. Till vem sa du "jag älskar dig" senast?
william & daniel
16. Vilken pälsbeklädda sak rörde du senast?
EMMA
17. Hur många olika sorters droger har du nyttjat de senaste tre dagarna?
ett par
18. Hur många rullar film ligger och väntar på att bli framkallade?
Ingen
19. Vilken ålder har varit bäst hittills?
alla åldrar har sina för&nackdelar!
20. Din värsta fiende?
mina värsta menaaruuh?
21. Vad har du för skrivbordsbild på datorn just nu?
en bild på william
22. Vad var det senaste du sa till någon?
hejdå
23. En miljon dollar eller förmågan att flyga?
en miljon ofcourse!
24. Gillar du någon särskild lite extra mycket just nu?
yes,
25. Senaste låten du lyssnade på?
minns icke

städning.

Publicerat: 2007-06-26 Kl: 12:19:07 | I kategori: Allmänt | 0 kommentarer




 
 
I garderoben.. williams alltså. Han har lånat halva min garderob & buttat ut danne ur sin, haha. Det är ju synd att det bara finns 2 st garderober med hyllor =/ menmen, vi får väl fixa det på nå vis! Iallafall så hittade jag massa kläder med prislapparna på som jag inte ens kommer ihåg att jag har köpt :S vissa har han växt ur redan & vissa kan han precis ha! Inte konstigt att danne blir sur när jag köper kläder hela tiden till william, kanske har beviset här? haha. Och det känns lite halv jobbigt & lägga undan kläder för flera hundra som man knappt har andats på... Så han måste väl använda det han har nu innan jag köper nytt :) får se hur det kommer gå men ;) haha.

Nu ska jag & lina på stan, hämta ut dannes mobil & lite små saker bara :) William vilar nu så jag ska väl göra mig i ordning innan han vaknar :)


image25




Intressant bild ovan... haha! Men jag är ju inte riktigt funtad ja :S Satt & såg på tv & börja dra bort massa skinn under foten :S Så nu gör det svin ont & gå.. idioten. Ska nog traska bort till lina ett tag, så william får lite frisk luft & jag slipper sitta inne.. :) hehe

det finns inte ord till att beskriva hur mycket jag älskar denna lilla krabat! Han är den bääästa som finns, men kan dock göra mig jäätte irriterad ibland :) men det gör ingenting ;) sötnosen min!



fin väder!

Publicerat: 2007-06-25 Kl: 10:32:40 | I kategori: Allmänt | 0 kommentarer



Idag är det jätte fint väder :D så jag ska nog till sporthallen =)) få se huräblir!


image24



nej det var så monligt så jag sket i sportis, gick på stan ist! :) Handlade lite & fika. Eller det var bara william som fick kläder, men så äre väl alltid.

hahaha jag trodde att det var idag william skulle på sjukhuset så jag åkte dit & när jag skulle anmäla mig så säger hon att det är om en månad :D hahaha vilken dåre!

jobbjobb!!

Publicerat: 2007-06-24 Kl: 22:51:16 | I kategori: Allmänt | 0 kommentarer



Idag har jag jobbat 10 timmar... Pengar pengar men.. jobbigt :P hehe. Nu ska jag se film sen knoppa :)



mammas sötnos :D


fin väder!

Publicerat: 2007-06-23 Kl: 11:42:27 | I kategori: Allmänt | 1 kommentarer




Typiskt att det är så fint väder när alla bad är stängda!! =/ men aja, igår hade jag hundarna & det ska jag ha idag med. Sen jobbar jag imorron. Får lite extra pengar :D

Idag vet jag inte vad vi ska göra, allt verkar ju stängt.. & jag blir så trött av värmen.. suck!  & alla dagar ser likadana ut. Fast tiden går så jäkla fort :/ william blir ett år äldra per dygn känns det som.

jaja

image22



Bah, va trött jag är! Är det intressant & läsa min blogg ;)? den är inte så intressant faktiskt....... Idag har jag ätit en skit god korvgryta :D & william ligger & snurrar sig på golvet! Han snurrar Hur långt som helst nu, fast bara när man vänder bort magen :P hahaha. Aja, nu ska vi snart gå & sova.. :) hej

glad midsommar :)

Publicerat: 2007-06-22 Kl: 16:00:14 | I kategori: Allmänt | 0 kommentarer


Vi var uppe på norra berget förut, det var väl för williams skull men han sov heeela tiden :) hehe. Sen åkte vi hem & handla till grillningen ikväll. Så han ska bara äta sen ska vi väl gå upp till pernilla & emma, mysigt.




Nu har vi grillat & grejer :D mysigt värre & gott. Fast egentligen vart det ingen grill, för vi gjorde kyckling i ugnen & ris :) gott som fan! & pillan gjorde en krans till wille! sötnosen.

image21image20

hej

Publicerat: 2007-06-21 Kl: 13:52:33 | I kategori: Allmänt | 1 kommentarer


 Nu sitter jag här.. haha intressant. Jag & wille var & handlade förut.. lite små saker! Egentligen skulle jag hämta ut min & emmas grej på posten men den kommer inte förren klockan fyra =/ Får väl gå dit dårå. Ingen ide & fråga vad det är, för det är en hemlis ;D hehe.

Just nu sitter jag & väntar på dannes pappa, han ska komma & lämna nått bord som jag kunde ha på ballis :) snällt värre.

Senare ska jag väl träffa sandra (hon kmr hem från umeå), sen ska jag nog hämta paketet & upp till mamma & käka. SEN NI ska emma komma & då ska vi testa "grejen" :D jag lääängtar.. tror jag väntar tills hon kmr, om jag kan hålla mig dvs.. hahaha.

Måste på stan nånting i veckan & köpa en ny joggingdress & lite andra kläder.. kanske lite mer shorts.

NU kom janne, ullis & mickis :) det vart jätte bra med bordet. finfint! Nu ska jag diska & städa innan lillen vaknar!


image18




Nu har jag hämtat grejen på posten, haha skit kul :D!! Inte mkt har jag gjort, varit hos mamma & käkat. Nu ska jag sussa galningen sen sova själv =))) HEJ


barnavårdscentralen

Publicerat: 2007-06-20 Kl: 10:02:07 | I kategori: Allmänt | 2 kommentarer




Där har vi varit idag! Tagit två sprutor & det gick jätte bra :) Dutti kille!


Folk verkar inte förstå det här med att William HAR FUNNITS i sju månader, men ÄR 4 månder! Tiden på sjukhuset låg han ju bara & växte till sig, när han kom hem då var han ju som en nyfödd! Men idag gjorde vi massa tester & han var som en 6 månaders, fast han bara ÄR FYRA MÅNADER! =D skit kul va det! Eftersom förtidiga, spec lika mkt som han brukar vara små & lite efter i utvecklingen, men inte han :) NU väger han 8500 :D SÅ han är jätte stor :) & 67 lång :) Läkaren tyckte att det såg lite roligt ut med mig som var så smal & en sån jätte bebis! hahaha :D mammas älsking!
 




Nu är jag väääääldigt trött, har jobbat några timmar ikväll. & William var med mommen, haha :) Extra pengar men fan va trött jag vart =) hehe. & Jag villllll ha ett till barn. Har suttit & pratat med grannen, hon har 5 barn :) hehe.


barnenshus

Publicerat: 2007-06-19 Kl: 18:11:50 | I kategori: Allmänt | 0 kommentarer



idag har jag köpt barnvagnen!! älskar den!! :D Ska sätta in bild på den senare! Den är mycket läggare än min andra vagn & William verkar trivas bättre för han ser mer :) Skit bra köp!


Osen var jag varit på platagen & dannes pappa & låtsas mamma har köpt blommor till mig för 600 jäkla spänn!
  :D skit snällt! Det vart jäääääääääätte bra & fint :D Köpte sju st lättskötta eftersom jag är så duktig på att vattna :) hehe. Blommor är jätte dyrt :S hua!!

 Sen var jag på stan med Vilma, Melvin & cattis. Tittade runt  & käkade donken. Sen var vi upp på taktik en snabbis till vilmas pappa. Sen nu är vi hemma & ska käka kött & strips, mums!







Nu har jag ätit & städat så nu ska jag snart sova:) Imorron måste byta vagnen så klart, eftersom en grej inte funkar :P haha. oså ska jag hämta kort!  Sett det dära om barnen i Bagdad, fyyyyfan! Stackarna & bara veta att det finns maaassa mer som ligger sådära =( ush!


mätt!

Publicerat: 2007-06-18 Kl: 18:33:42 | I kategori: Allmänt | 1 kommentarer




Nu är jag mätt som en gris, har ätit gräddstuvad pytt :) mums! Ny tv har jag köpt idag & ny barnvagn imorron blire! EN SKIT SNYGG :) älskar den redan!! En jätte fin med "shopping" hjul. Idag har jag varit på stan & lämnat bytt parrat till vagnen som gick sönder :/ Fast måste ändå lämna tillbaka den imorron för det ingår på den nya vagnen. Lillen vilar just nu & jag tittar på den nya tvn ;) haha. Den är väl lite halv skruttig men den duger! Efter sillisarna blir det en ny tv ;D hahaha. (In my dreams). Skickat in bilder till siba oxå, som blir vanliga kort =) Ska även förstora ett kort på william som vi ska ha ovanför sängen.



image11





Nu är jag trött, ska snart sova :) längtar tills imorron! hehe.

image12
mammas glad skit! :D

god morgon!

Publicerat: 2007-06-17 Kl: 09:45:01 | I kategori: Allmänt | 3 kommentarer



Har precis vaknat & käkat frukost :) William ligger & vilar just nu. Idag har jag ingen aning om vad som händer, det får dan visa sig =)






Nu har Daniels pappa varit här & lämna en tv bänk, en skit fin :D mycke bättre än min skrutt! Så den passar så fint här inne! & så ska jag få en soffa av patte o andreas, snällt som fan :) Slipper man sitta i min pygmé soffa, hehe.


Nu ska jag snart ta en promenad & gå ut med hundarna, köpa cigg, lämna halstabletter till Nadia på jobbet. & sen ska jag hem en sväng till mami. Sen kanske emma tittar förbi efter jobbet innan hon ska till Norsken (om hon skulle det, tyckte hon mummla om det iaf).


Har inte varit med Sandra på länge :O hehe, kom på det nu! Fast det är ju skönt på ett sätt, för då är det roligare & vara med henne nästa gång. Missuppfatta mig rätt... hehe.


Sen på tisdag ska janne o ullis (dannes pappa & låtsas mamma) ta mig till plantagen & köpa blommor till min lägenhet, vääärsta snällt :D
Det ser jag fram emot!






Nu sitter jag hemma med Sandra & har nyss ätit kött & strips, Gottans! William ligger & sprattlar på golvet & pratar med sig själv som vanligt, haha.

Ikväll ska jag bara vara hemma & ta det lugnt. Leka med lillen ska jag oxå göra, det är så kul nu när han börjar bli större & förstår mer :)

Grattis till Nathalie & Carro som har fått barn :D Jag blir jääätte sugen på en till när jag ser nyfödda, vill ha en till nuuuuu =/ Fast helst vill jag ha tvillingar!  Skit sugen på tvillingar, det är så sött! Jag ska nog deala med danne ja ;)



jobb

Publicerat: 2007-06-16 Kl: 10:18:37 | I kategori: Allmänt | 1 kommentarer


Idag ska jag jobba, skönt & tjäna lite extra pengar! Fast detr vart fint väder bara för att jag inte kan vara ute, hehe. & bara för att jag ska jobba & kliva upp så sover william fortfarande... Men så är det alltid =) haha! Nu ska jag klä på mig & pussa lite på han sen gå.







Nu sitter jag hemma hos emma med william i knät :) Ska snart gå hem & se filmen på femman om william är snäll. Jag har saknat han heeeeeeeeeeeeela dan :( men tur att jag inte jobbar på länge nu, men måste ju ha pengar ändå. upd kanske senare, hej.







Nu sitter vi & kollar på girl next door, jag har inte sett så mycket för jag har lekt med william :) Han sover nu, sötnosen. Vart lite halv trött av & jobba. Men nu ska jag bara börja jobba varannan helg & jag vet inte hur det kmr att sluta. När ska jag & Daniel vara med varandra då? hehe. Han börjar ju jobba hela veckorna sen ju.. =/ Men det ska nog lösa sig! Nu är jag så jäkla trött så nu ska jag nog sova. God natt



världens vackraste!!
image7
världens vackraste!!

ikea

Publicerat: 2007-06-15 Kl: 12:31:21 | I kategori: Allmänt | 0 kommentarer


Tänkte att jag skulle börja skriva lite nu när jag har fått internet :) Idag nu på dan har vi inte gjort så mycket, vi åt frukost sen vilade jag & william lite! Nu sitter vi & väntar på att Josef ska hämta oss. Vi ska åka till han & titta på hans nya lägenhet :) (har inte gjort det ÄN)
Nu hör jag att william sitter i hoppgungen o gör det stora, haha! ♥
Har även en bilddagbok där jag lägger ut bilder, "evelinawilliam" heter jag där :) titta gärna!


                                                   
          







upd: Nu har vi varit hemma hos josef & sen åkte vi en sväng till IKEA. Nu ligger william & äter sen ska jag upp till mamma en stund :) diskat har jag gjort med!  Trött som en gris är jag fast jag vilade lite förut, vilket jag inte bruka göra när william sover middag, men jag var så trött i morse.  Undra vad jag ska äta idag.. köttbulls tror jag. Måste ju tömma kylen, för jag får ny kyl & frys nästa vecka, toppen! Då blir i princip allt i lägenheten nytt :) Spis, kyl&frys, väggarna, golven :) hihi!



upd igen: Nu har jag precis kommit hem, sent men det var första & sista gången william var ute så sent. Fast han tyckte att det var skönt för han sov hela tiden i bilen. Fast det var värt det :) Träffade tobbe ♥ Skönt som fan & se han & krama han =D Saknar han, han är ju "trots allt" min bästa killkompis! Nu ska jag sova.


RSS 2.0