mitt i

Publicerat: 2010-12-01 Kl: 21:27:00 | I kategori: Allmänt






GRATTIS till liten som vart 8 månader igår, vart tar tiden vägen? :(



Som ni ser är det en massa mms inlägg just för att jag älskar den nya kameran! :) o så är det gratis.. Men bättre det än inget! =)


Satt o funderade på bloggen förut.. det enda jag skriver om är barnen. Men jag är varken haj på att laga mat, inreda eller mode så det återstår bara barnen att skriva om :) Med tanke på statiskten verkar det intressant även fast jag vet att 50% bara är nyfikna personer som snokar, dom skulle aldrig erkänna att dom läste :p Men tills jag blir grym på nånting annat än barn så får det vara så här! :)


Vi är som sagt mitt i magsjukan.. Tisen stackarn har varit sjuk sen i lördags o det verkar inte bli bättre. Jag trodde att det skulle släppa efter två MAX tre dagar men det sitter fortfarande i.. Brukar inte magsjuka sitta i ett par dagar bara? Hoppas hon inte fått något värre. Jag är fortfarande helt kry *pepparpeppar* men William började bli hängig nu i eftermiddag. Ja ni, det är inte lätt att ta hand om två barn med magsjuka ensam.. inte ens liiiite hjälp får jag men det är bara att göra det bästa av situationen, kan inte förvänta mig så mycket.. suck!
 Jag ber till gud att jag får hålla mig frisk, iaf tills barnen är friska annars vet jag inte hur jag ska orka allt. Men det löser sig :)


Aaawww jag trodde det var fredag imorron, vilken tur att jag tänkte om ;) hahah dagvild? Men på fredag ska William till bvc, habben och sjukhuset. Han ska få sin nattprotes.. eller undra om det heter så. Natt skena som han ska ha på ena benet när han sover för att prosessen ska gå lite fortare.


Och att Thelise sover dåligt gör inte saken bättre, hon vaknar typ en gång i timman o varje gång tar det mellan 15-30 min innan hon sover igen.. Dom senaste två veckorna har jag sovit ca tre timmar per natt, men är man super woman så är man! Folk som sover nätterna igenom har väldigt svårt att förstå att det tär sjukt mycket på kroppen o knoppen.

Förutom det är allt annat positivt och det känns skönt, äntligen! :D Och alla era små kommentarer gör mig verkligen glad!
Emma, ibland förstår inte jag heller hur jag orkar men jag gör det.. Har man något val?;D Snart kommer din bebis! :)



Är suuuuper nöjd med telefonen men har ni något tips på nån bra app så hojta till!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0