fredagkväll

Publicerat: 2011-03-18 Kl: 22:03:31 | I kategori: Allmänt


Här sitter jag o tittar in i skärmen. Denna fredag är lika spännande som många andra, jag sitter och pluggar. Men varför har jag sån dålig disciplin? Varför gör jag alltid läxan i sista sekund? Jag måste skärpa mig! Men jag måste framförallt rensa allt annat i skallen, annars kommer skolan att gå i krasch. Vart går man på en skallrensning?:)

Idag har jag varit på mötet, det där jobbiga mötet. Men det gick bra o det känns skit skönt! :) Så jag hade inte behövt vara så nervös egentligen men nu är det över vilket fall. Nu ser jag nästan framemot nästa gång!:)

Jag ska ta upp min lur o ringa mitt kvälls-samtal sen ska jag plugga lite till sen sova. Imorn är det pluggdag hela dagen! Det känns inte alls rockigt.. hade hellre varit med någon kompis eller hittat på något roligt med William. Men ska man bli smartass måste man plugga!

Har ingenting att skriva om känner jag men jag vill skriva, konstig kombination det där.. Men vad ska vi hitta på?

JA, jag fick praktikplats på lingården. Jag hoppas verkligen på extra/sommarjobb. Skickade in mitt CV till dom för några dagar sen, men nu har jag bättre chans med tanke på min praktik 4 veckor!:)

Äh.. god natt

Hittat en underbar sida, haha jag kan surfa i timmar!! Jag skulla vilja köpa ALLT! Nej, nu ljög jag men mycket!! Haha titta in -> www.korsetten.se

Kommentarer
Postat av: amanda

Alla coola jobbar på Lindgården i sommar!!!!!!!

2011-03-19 @ 11:34:29
URL: http://amandabergklint.bloggplatsen.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0