birsta

Publicerat: 2011-05-29 Kl: 00:24:49 | I kategori: Allmänt


Dagen började väldigt långsamt och mysigt. Sov bara fram till tre sen var jag vaken ett par timmar så jag var riktigt trött imorse men jag tror vi var två som var trötta ;) Låg och slöa i soffan ett par timmar sen gjorde jag lunch åt barnen och la Thelise. Hon sov bara en timme för W råkade väcka henne. Klädde på oss och gjorde oss klar för att sedan åka till birsta. :) Träffade på en vän där så vi fick sällskap, massa barn o bus. Riktigt trevligt hade jag!:) Träffade även på Linda och hennes två vackra bebisar!

Först halkade vi in på coop o skulle köpa våtservetter men det vart en hel del fynd också :) Strumpor, mössa, mascara, trosor mm. Sen vart det skor till barnen från din sko, jätte fina båda två så jag är jätte nöjd! Plus 30% rabatt om man vart medlem så två par pjucks för 234:-! Sen vart det en grön jätte fin hoodtröja till Thelise och en solkeps som behövs på dagis från hm.:) Sökte en med snörning eftersom hon tar av sig den hela tiden(samma med skor/strumpor, hon gillar ej det). Men det vart en blå skit söt pojk keps för T var så grinig så jag tog första bästa men vem bryr sig? Inte jag iaf! :D Fick även med mig en hjälm mössa från coop, en tunnare som kostat 199:- men 19:90:- nu, värsta kapet! :D Den är det snörning på men det hjälper inte för hon lyckas få av sig den ändå. Det är två pyttesmå öron på så hon är jätte gullig i den!:D

Vi var inte hemma förren strax efter sju för vi missade bussen med några sekunder så vi fick ta 18.20 bussen från B som Amanda också hoppade på. Missade bussen i stan eftersom 2an var försenad som vanligt så vi promenerade, det är så härligt att gå. Varför gör man det så sällan? Svaret är enkelt, finns ingen tid för promenader. :) Synd det för man får rensa tankar när man är ute och går, antingen själv eller med en vän.

Imorn ska jag bannemig ut på en promenad för barnen ska vara med farbror(gudfar) Marcus ett par timmar på dagen. Härligt ska det bli! Jag är så glad för att jag har så fina vänner som ställer upp när det gäller allt!<3

-

Igår var jag ju hos Amanda och åt god mat! Vi spelade ett frågespel en stund men jag är ju så värdelös, kan ju ingenting, haha. Så vi la ner det o spelade kort ist, snackade och umgicks. Så skönt att vara med Mandis, hon vet allt o man kan prata med henne om allt. Det är inte många jag kan lita på till 100% just för att många "vänner" har visat sig vara skit. Men hon är absolut en av dom! Vissa sätter allt o alla i skiten runt omkring sig, ljuger och lurar men sånt kommer tyvärr alltid tillbaka. Och det är lika bra att det visar sig tids nog, så man kan göra sig av med dom! Hellre 1 riktig vän än 100 falska, visst är det så?:) Det folk inte tänker på när dom pratar skit och startar falska rykten är sina egna hemligheter, hämnden är ljuv inte sant? Men jag skall ej sjunka till din nivå!:)

NOG med tråkigheter! Hade iaf en toppen kväll!

-

Amanda följde med hem på middag = pannkaka ala Evelina. :) haha förvånad? Gott som tusan var det! Sen kom även Vilma förbi en stund och busade med barnen. Det vart en väldigt sen kväll men vad gör det när det är helg? Hoppas dom sover lite längre för jag lär få en nattligt besök av en fyllkaja så det vore skönt om man fick sova lite längre än sju!:p

Slänger in lite bilder från dagen.. sen ska jag lägga mig och plugga, först ta ett par pannkakor med maaassa socker på!!


Amanda är Williams absoluta favorit av mina vänner, det märks väldigt tydligt! Även fast dom inte setts på väldigt länge så ser man hur glad o kär W är i Amanda!:) Hon kommer bli världens bästa mamma!


Kommentarer
Postat av: L

Det var kul och se er också vackra ni!=)

2011-05-29 @ 23:05:27
URL: http://lillrauta.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0