Insikt

Publicerat: 2012-04-17 Kl: 13:02:47 | I kategori: Allmänt


Jag har funderat mycket de senaste dagarna över vart min energi egentligen tar vägen.. Jag har inte råd att slösa min energi på ngn eller ngt annat än mina barn. Dem har bara mig som är närvarande dagligen. Jag kan inte leva ett liv där energitjuvar är inkluderad. Vad min "insikt" får för konsekvenser visar sig framöver. När man har barn kan man vara allt annat förutom egoistisk. Det spelar egentligen ingen roll vad jag vill eller känner så är det T och W som går först, oavsett vad. Dem förtjänar min fulla uppmärksamhet och min energi och framförallt engagemang.

Ibland får man göra uppoffringar som man egentligen inte vill men som är nödvändiga. Det är faktiskt jag och mina barn som är prio ett i mitt liv och så kommer det alltid se ut! Resten är bara en bonus..

Jag önskar lugn och ro, inga intriger eller scener, inga påhittade rykten, prat och falska påståenden men jag tror att det är för mycket begärt. Efter allt som hänt senaste åren är jag och barnen värda en trygg tillvaro. Det finns ingen annan än JAG som kan avgöra vad jag är värd och inte.

Som sagt, det är för mycket begärt och jag bannar mig själv för att vara efterklok. Men man lär sig hela livet och det positiva, kanske det enda positiva är att jag lärt. Erfarenheter rikare och en distans till mig själv.

Ja, återigen lite onödiga tankar.;)

-

Nu ska vi på Habben, lite försenad som vanligt men det blir lätt så när man heter Persson, ha ha! Sen hämtar vi T tidigare så det inte blir sån sen middag.:)



Kommentarer
Postat av: Ewa

Jag vill fortsätta läsa!! Du kan väl ge mig de på jobbet imorn??:-)

2012-04-17 @ 21:40:11

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0