varning för osammanhängande babbel!

Publicerat: 2012-02-03 Kl: 21:57:53 | I kategori: Allmänt


Här sitter jag en fredagkväll framför dumburken och skall göra en prövning. Har redan gjort en preliminärt som jag klarade, geni som man är, höhö ;) Äter lite popcorn och reflekterar över livet. Som är väldigt härligt nu!:) Har ju fått jobb och hus och hela baletten, bara körkort som saknas men det börjar jag känna ett sug efter att ta nu!

Ja, skola har ju så klart hamnat i kläm nu när barnen varit sjuka men till veckan då jävlar. Då ska jag ta igen allt jag "missat"!! Eller har väl inte riktigt missat något eftersom jag jobbar inviduellt och i min egen takt men har missat saker jag PLANERAT att göra.



Fick ju gå ifrån psykiatrilektionen som jag redan nämnt för er. Fick höra av klasskompisarna senare på em att jag inte missat något viktigt, alls. haha ja allt är relativt men ibland undrar man fan. Men det var väl tur. :)

William fick komma in relativt fort. Kan aldrig minnas att han fått väntat någon speciell tid när vi kommit in på akuten. Annat är det med en annan som får sitta i timmar. När han var liten hade han ju sitt ASIHteam som antingen kom hem till oss eller mötte upp oss när vi kom in, den gruppen är helt fantastisk. Vilka människor och vilken jävla talang dem har!

Han fick inhalera och göra det vanliga plus kortison då. Han vart piggare på em och har nu bara sin hosta kvar.

Dagen efter var det lilltösens tur. Även fast vi var där 6 timmar kändes det som 1 timma, men är man orolig och upp i varv går tiden oftast fort.

Vad skulle mina barn göra utan mig? Alltså inte menat så utan egoistiskt. Jag skulle inte kunna tänka mig att någon annan än jag tar hand om dem, och då menar jag ingen. Men det kommer alltid att vara jag och dem, i med-och motvind. Mina änglar här på jorden. Visst att jag kan känna mig spyless och vilja sälja iväg dem men när jag sitter och tänker på dem blir jag alldeles varm inombords.



Den varma känslan är härlig och saknad, jag är liksom "avtrubbad". Eller ÄR, har varit senaste året men det är ju så när man är i en depression. Då blir det mycket rakt fram, som ett mellan ting. Men mest ner men jag lider inte även fast varje dag är en kamp så är vi ju inte här för att leva ett felfritt liv. Det som inte dödar, det härdar. Det  är bara att köra, man kan inte lägga sig ner och ge upp precis. Och visst blir man starkare för varje törn man får här i livet, och man blir alltid en erfarenhet rikare. Men inte sitter jag och lever på det, jag skyller inte på de och det är inget jag skryter om MEN jag pratar gärna och skriver om det. Det är så himla vanligt, nästan alla människor hamnar i en depression någon gång i livet och det behöver inte alltid finnas en orsak eller en bidragande faktor. Ja nu pratar jag fakta, inget jag tar ur luften. Är väldigt påläst och medveten om detta "problem". Jag vill varken kalla det sjukdom eller diagnos för det är inget av de. Det är inget som är här för att stanna men det måste få ta sin tid.

Och jag missade min tid på pbm, eller fick boka om pga att barnen var hemma med mig. Skit tråkigt tycker jag, har verkligen sett framemot det! Trodde att jag skulle få vänta länge på en ny tid men fick en redan nu på måndag.:)

Men de är också en av anledningarna till att jag tycker att psykiatrin är intressant. Jag skulle vilja veta hur våldsmän tänker tex, de som våldtar och misshandlar kvinnor. Vad försegår i deras hjärnor? DET är vad jag kallar knäppisar.(fick en fråga) Eller det är fan ett fint ord, idioter passar bättre. Men någonstans är de också människor men med ett väldigt stort problem någonstans i skallen.



Nu sitter jag bara och låter fingrarna springa här över tangentbordet. Kanske ska ta och koncentrera mig på det jag skulle göra? Så jag hinner mysa lite innan vi ska sova.:)

Vi har haft en jätte bra dag idag men det tar energi att vara hemma många dagar med barnen, det ska jag inte förneka. Men vi shoppade på dollar, mycket saker!! Som alltid när man är där men jag hade fått presentkort så det passade perfekt. Älskar deras halksockar, de är både bra och fina! Så nu har barnen fått ett gäng till. Och så massa andra små saker som man behöver, hårinpackning mm.



Och att ni fina för era kommentarer, blir verkligen jätte glad. Men har fått 6 kommentarer som handlat om en och samma sak, jag uppskattar att ni försöker vara snälla men jag bryr mig inte. Jag orkar inte ens ta i det, men tack ändå men hädan efter(lär knappast vara sista gången) så vet ni att det inte är lönt!:)

Hoppas ni fina har haft en bra dag och får en bra kväll!:)


Kommentarer
Postat av: madde

Vilka kommentarer bryr du dej inte om ?

Va glad att nån en kommenterar din blogg....

2012-02-03 @ 23:50:37
Postat av: Anonym

Kommentarer som handlar om en annan blogg. Som jag skrev blir jag jätte glad över mina kommentarer jag får!:)

2012-02-04 @ 08:12:43
Postat av: Eva N

Jag hoppas verkligen inte att du tar åt dig av de elaka kommentaren som kommer ibland. Du är en helvetes fantastisk mamma, och "bonus-mamma", du lider av depression men det märks inte ett dugg när man träffar dig eller läser här! Alltid lika trevlig och mogen. Skit i avundsjuka, problematiska idioter, DU ÄR fantastisk! Som vän, som mamma, som syster, som dotter, som flickvän och inget annat än DET ÄR SANNINGEN! Jag beundrar och avundas din styrka. Världen ler mot dig, le bara tillbaka!

2012-02-04 @ 13:44:17
Postat av: Sandra

Gud vad fin du är! :)

2012-02-06 @ 21:22:14
URL: http://leatynell.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0