Fest

Publicerat: 2012-09-11 Kl: 16:50:29 | I kategori:


Nu har vi lite "ont om tid gumman!!!" för vi ska på Williams höstfest!:)

Tjaråååå


Kommentarer
Postat av: Betty.

Lämplig outfit.

Svar: Ja, med tanke på 5-kamp och picknick i gräset så var det en jävligt braoutfit, "Betty"!:)
evelina

2012-09-11 @ 17:29:04
Postat av: Anonym

Man brukar vilja visa när man har köpt nytt ;) Lite roligt att du gnäller över att du inte har körkort, hus osv. Visst att du inte skulle ha råd med allt. Men ett körkort och bil hade du kunnat skaffa om du inte opererat dig. Man måste prioritera baby innan man börjar gnälla

Svar: Vad ? Det är en bild på mig som jag "visar"? Fan vad irriterande och onödig kommentar, JAG har ALDRIG gnällt över att jag inte har körkort, bil,hus mm mm utan skrev att det var MINA MÅL och MINÖNSKAN! Vad vet du egentligen om mitt körkort? Tänk om jag är klar med det snart? Du vet ingenting så kom inte och påstå att jag gnäller, och brösten ångrar jag inte för en sekund! 
evelina

2012-09-11 @ 21:34:14
Postat av: Anonym

Gulligt att du lägger ner tid på mig och min blogg :) Men jag tror inte du vet riktigt vad du pratar om (som vanligt)

Svar: Hur menar du nu? Tid på dig och din blogg, på vilket sätt?:)
evelina

2012-09-12 @ 10:20:06
Postat av: Anonym

Så de är inte så att du vill visa att du köpt bröst? De måste vara dagens skämt. Eller justja alla brukar dra ner sina tröjor så långt så att man nästan ser bröstvårtorna. Skulle min brud klä sig som dig skulle jag skämmas över hon.
Eftersom att du själv skrev att du har kass ekonomi som precis går runt så antog jag att pengarna går till dina barn och inte till saker som du behöver. Men som sagt prioriterar man bra och rätt så kan man komma hur låååååååångt som helst

Svar: Jag har aldrig skrivit att jag har kass ekonomi, lässvårigheter?:) Om jag har fel, visa mig isf vart jag skrev det för jag har inte kass ekonomi men jag är långt ifrån rik! Ja och vilken tur att jag inte är din tjej då, så slipper du skämmas över mitt urringade linne!! Haha.
evelina

2012-09-12 @ 10:22:28
Postat av: Anonym

HAHA! Va fan
Är det för jävla kommentarer folk spyr ut? Att kommentera en kvinnas kläder är sååå jävla ute och omoget! Bara för man har jävligt snygga bröst, midja, rumpa eller vad det nu
Är ska man ju kunna "visa det" om man nu känner för det, och om man inte vill visa utan bara ha bekväma kläder (och det råkar vara ett linne) så är det väl för fan inget mer med det. Jag har linnen på mig nästan varje dag och många är lite "urringade" liksom.. Kom igen! Nä, som sagt! En helt perfekt outfit! :)

Svar: Tack, blir uppriktigt sagt glad över att det kommer positiv feedback! :) Tror dock inte att det är en kille, utan någon som låtsas vara en!:) För vilken kille skulle tracka ner åå ett par perfekta silikonbröst? :) tack igen!
evelina

2012-09-12 @ 13:14:16
Postat av: Anna

Men helt allvarligt, har ni inget bättre för er än att "tracka ner på" människor anonymt på internet???
Jag känner inte Evelina och jag vet inte ens hur det kommer sig att jag började läsa hennes blogg.
Alla människor har olika åsikter och det köper jag men det här är ju på daigsnivå, har ni problem med hennes utseende eller livsstil så håll det för er själva, vad får ni ens ut av att posta en sån kommentar??

Svar: Tack! Bevisar att det inte bara är "haters" somLäser här!:)
evelina

2012-09-12 @ 14:37:01
Postat av: Betty

Det är klart man ska visa sina behag om man är nöjd med dom och tycker att det är ok, men på en picknick med barn och deras föräldrar...?

Svar: Men herregud, det är ett basic linne från Gina tricot!!!!
evelina

2012-09-12 @ 18:33:28
Postat av: Betty

Det är ett helt ok linne, jag måste ha uttryckt mig fel första gången. Sättet du har PÅ dig linnet, som någon skrev "så att bröstvårtorna nästan syns". Det var så jag menade, inget fel med linnet från Gina tricot i sig.

2012-09-12 @ 21:34:49
Postat av: Anonym

Snygg? Hon är ju en pinne med 2 bomber. Alla mina polare vill ha lite mer form en så, man blir inte fräsch bara för att man operar sig. Vad tror ni tjejer egentligen? Haha

Svar: Smaken är som baken. Jag har mer former än mina två "bomber"!:) och dem är inga bomber utan de passar perfekt till min kropp:) tack för din åsikt!
evelina

2012-09-13 @ 07:41:40
Postat av: Henrik

Supersexig ;-)

2012-09-14 @ 17:07:09
Postat av: Anonym

Syns ju på bilden ovanför att du är totalt formlös, sedan har jag börjat fundera på hur du egentligen ser ut. På vissa bilder ser du ut att vara 35+ sedan kommer en där man kan tro att du är 14. Hur gammal/ung är du?

Svar: Hahaha, om du menar "bilden ovanför" under inlägget "vi har fin besök" så syns det klart och tydligt att det inte är jag, det är min kompis. Dags för glasögon?:) jag är 24 och ser ut som på bilderna? Men vad menas med formlös?:)
evelina

2012-09-19 @ 12:34:04

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0