ska det vara, då ska det vara riktigt!

Publicerat: 2013-05-14 Kl: 22:33:22 | I kategori:


Det hände igen!! Mitt långa inlägg är pust väck. Som jag skrev igår efter skolan. Aja inget att göra åt den saken. :)

-

Jag har ju berättat för er skönheter att jag ska börja träna hemma. Så igår gick jag förbi en pilatesboll och en träningsmatta. Dunder tänkte jag för nu är det bara att köööööra! Jag hoppas att denna vilja och motivation kommer att sitta kvar! Nu vet jag inte om jag påpekar samma saker jag påpekat tidigare eftersom inlägg försvunnit så är det lite rörigt här i min hjärna.

Det jag kan tycka är synd(förmodligen redan skrivit de) är att jag inte får visa upp mina fina träningskläder på ett gym men jag får iaf springa ute och visa dem. ;-)

Men hur som helst, nu har jag allt som behövs. Träningskläder, grymma joggingskor, pilatesboll, träningsmatta, hopprep, instruktioner och några videos på hemma övningar.

-

Idag har jag jobbat. Började 8.30 och skulle egentligen sluta 12.30 men det vart en rast fram till 16.00 då jag klev på igen. Vart jobb till 20.

Nu har jag ganska många pass inbokat. Det blir alldeles lagom eftersom jag ska göra mina sista två(väldigt stora) uppgifter klart. Men det har jag säkert redan skrivit att jag är klar uska nu, weeeey!!

-

Imorgon jobbar jag sen är jag ledig torsdag och fredag, någon av de dagarna ska jag färga om håret. Jag har bestämt mig, jag ska blir blond!! :)

Nu ska jag plugga en stund innan läggdags.


Puss på er fina! Jag lovar att jag ska svara på era kommentarer fort jag får tid ♡





Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0