skön dag =)

Publicerat: 2007-08-22 Kl: 22:20:29 | I kategori: Allmänt





Gud vilket väder det har varit idag! Helt perfekt. Var iaf & bada med Lina i bredsand, sen åkte vi hem till hon & käka middag sen hjälpte hon mig att ta hem busan hit (mammas katt, eller egentlinge min men hon bor där). För dom är ju i Bulgarien 2 weeks, så hon inte blir ensam. Men sköter hon sig inte åker hon ut, med huvudet före!!!det är hon medveten om oxå! :) haha.

Willim tycker att det är riktigt mysigt när det är varmt ute, då får man ju vara naken.. haha. William kom in på ica i blöja i& kepa dag (sovandes). Visst, han hade en tunn filt med sig men framför oss i kön står det en mamma med sitt barn på typ 7 månader, hon har på sig byxor, tröja, MÖSSA & väst.. cheeses, tror folk att barn inte kan hålla värmen? Samma sak vare med en nörd på selånger när det var stek hett ute, med mössa & jacka & skit.. är ni fullkomligt hjärndöda? Dom får ju värmeslag.. Min tjockis är alltid lätt klädd så han inte svettas ihjäl =) tur de!!

Ikväll ha jag & emma varit ute & promenera. Riktigt skönt vare, varmt som attans! Gick till westhangen & tillbaka & doggsen var med! Och jag hittade mina glasögon!!! Gissa om jag vart lycklig.. som jag sökt dom små rackarna!!  hahaha. Nu ska jag snart gå & knoppa, ska väl ringa vilma först =) Jag & daniel ska snart tatuera in william på kroppen snart, men nu är det ju såååå att våran idé är tjuvad, förstod att det skulle bli så. Man ska fan inte säga nånting & absolut inte skriva det här!!!! Menmen, vi kanske gör det ändå =) Det var ju inte direkt så vi härmade nån, men det finns väl dom som vill vara som oss ;) det är ju rätt tydligt med många saker de! haha. jaja. Lägger ut bilder på glasögonen senare =)
image85
det finns ingen vackrare än våran bäsa =) Vi älskar dig mest av aaaaaallt.

Kommentarer
Postat av: Nudel

Vad stor plutten blivit =)
.
Angående det där med påklädnad. Jag har sett många barn som ser ut att hålla på att drunkna i deras egna svett. Men så finns de ju de barn som måste kläs på lite extra oxå (känsliga barn). Tex som Oscar. Då han är för lättklädd på sommarn kan han bli sjuk av de smååå små vindarna som dyker upp. Så det blir oftast en tröjja och ett par tunna shorts på honom trots att han är kladdsvettig.
.
Då Oscar var under året "förbjöd" dom på BVC oss att ta av honom mössan (en sån liten tunn) för den skulle skydda mot både sol och värme, ÄVEN då det var dövarmt ute. Några gånger fuskade jag med att bara ha en tunn filt över huvudet då han låg i liggvagnen. Tyckte de såg SÅ varmt ut med mössa. Förstår inte ritkigt varför man MÅSTE ha mössan då de är under året under de varmaste dagaran på året men tydligen ska det vara bra =/
.
Coolt att ni ska tatuera in barnets namn. Det har jag tänkt på flera gånger oxå. Många gör ju så =p För jag vill ha en tatuering men då måste det vara nåt som betyder något oxå, nåt som man aldrig ångrar. Fasst jag tror inte jag kommer göra det ändå. Men OM så blir det nog på vristen/benet där det knappt syns ;) Var ska ni "skriva"? =)
.
Oj vad jag skriver.. =]

2007-08-23 @ 00:29:03
Postat av: karin

Vilken hätlig son du har! Han verkar helgo´. Ha det bäst!

2007-08-23 @ 22:55:44
URL: http://[email protected]
Postat av: sara

guuud så söt eran son är =))

2007-08-24 @ 14:31:48
Postat av: emma

hahahahhah BRILLZEN;)!!

2007-08-27 @ 13:06:13

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0