Pizza

Publicerat: 2009-02-28 Kl: 17:29:35 | I kategori: Allmänt | 1 kommentarer


Idag har jag jobbat, men även hunnit klippa mig och handla lite kläder till William =) Nu har jag precis beställt pizza som vi ska äta sen ska vi nog bara slänga oss i soffan o mysa. Ha en bra lördags kväll! :)

En låååång dag

Publicerat: 2009-02-27 Kl: 20:56:35 | I kategori: Allmänt | 0 kommentarer


Igår var vi på Klubbkväll på Makeup store. Jag och Lina gick tillsammans dit, vi tittade på lika olika saker. Jag handlade en ansiktskräm oså vann jag en fotkräm!! :D Sen vart det svenssons o Natcho tallrik o några cider. Vidare till Daltons, dit kom Lisa, Sara och Ida =) Vilma jobbade oxå men sen träffade även Mange så jag satt med han en stund o då kom syrran o Linda. Sen satt vi o prata o drack sen vidare till Aveny, hur bra vad det då? Massa gubbar bara :p  "Du är den vackraste jag nånsin sett". Det vart inte sent men det kändes idag. Men jag hade jätte roligt! :D Även fast dom andra inte hade det, för enligt dom var det lite folk och konstigt folk. Men jag är aldrig ute på krogen så jag kan inte sånt, jag vet inte ens vart alla krogar ligger =) haha. Egentligen skulle jag ut med Vilma imorron men det blir nog att vi gör något annat.

Har inte så mycket att skriva mer än att denna dag har varit riktigt lång och jag har varit tröttare än tröttast! Synd att jag itne hade med mig kameran.

Har inte uppdaterat nästan nånting dom senaste dagarna för att D har börjat spela poker på internet igen och då är datorn bokad hela kvällarna :p

Hej


Gäsppppp

Publicerat: 2009-02-26 Kl: 06:14:25 | I kategori: Allmänt | 0 kommentarer


God morgon kvart över sex!! Hahah jag är inte van att kliva upp den här tiden, jag vet inte vad som har hänt med William. Han som brukar sova till 8-9. Menmen nu ska jag väl duscha då? Fördriva tiden lite, för jag vill inte äta frukost nu. Det känns som det fortfarande är natt.

Den omtalade

Publicerat: 2009-02-24 Kl: 21:14:31 | I kategori: Allmänt | 1 kommentarer


Nu har jag sett Rosings program, skämdes lite imellan åt :p haha vissa var så fjantiga. Jag  är helt slut i skallen så jag ska ta datorn o lägga mig o kolla på oth o invänta älsklingen =)

Hade velat lägga ut lite nya bilder men den omtalade usb grejen är borta igen!! Jag som ville visa kläderna vilja fått på posten o dom nya jeansen vi köpte på ikea häromdan, men det får bli en annan dag då=)

God natt



God kväll

Publicerat: 2009-02-24 Kl: 19:29:52 | I kategori: Allmänt | 0 kommentarer


Ikväll är det en riktig seg kväll.. Det har väl varit lite konstig i runtinerna o sömnen nu när William är inne på 4 sjukveckan. Han har bara varit på dagis tre dagar på en månad. Överskottsenergi? Jo tack! Det är svårt med han för han är inte sjuk, trött sjuk. Utan hans lungor är sjuka så det är svårt för han att förstå. Annars när man har feber eller så då är man ju lugn o slapp. Njae.. en dag till hemma sen måste han få gå till dagis, dom får hålla ett öga på han bara så han inte springer o härjar utan ta det lugnt. Frågan är väl om jag litar på att det kommer bli så... hm

Nu ska jag äta nånting, känner mig sugen :p Sen ska jag se "Den rätte för Rosing" undra om det är bra?:P haha

hej

Gratis sms?

Publicerat: 2009-02-23 Kl: 11:29:40 | I kategori: Allmänt | 3 kommentarer


Skicka Gratis SMS på GratisSMS.se!

God morgon

Publicerat: 2009-02-23 Kl: 10:01:30 | I kategori: Allmänt | 1 kommentarer


Här hemma är vi väldigt trötta. William har varit igång sen halv sju men det finns inget att göra åt det =) Han har fortfarande hosta så vi blir hemma idag och imorron. Vi går nog bort till mamma en stund på dagen för William blir väldigt rastlös hemma.

Nu ska jag sortera ur saker ur skrubben, var ju som sag på ikea igår och handlade lite saker. Mer som det senare..


Frukost

Publicerat: 2009-02-22 Kl: 08:50:25 | I kategori: Allmänt | 0 kommentarer


W "Färdig!"
E "Ska du inte äta klart??"
W "Nee.. Willam jobba."

hahah han är så söt ibland =D Han får sina ryck ibland då han kastar in maten i munnen.. som nu :p

God morgon

Publicerat: 2009-02-22 Kl: 08:19:46 | I kategori: Allmänt | 1 kommentarer


Kära läsare.. Idag har vi inga planer än.. Ska se om mamma vill åka ut på ikea =)

Imorse när jag vaknade han William rivit hela lägenheten, det var spån över hela vardags rummet. Och william har riv märke på händerna, jag tror att han har släppt ut Putte sen satt tillbaka han. Tok unge, han har slutat väcka oss på morgonen så vi måste nog börja låsa in han ;)


Benjamin button otroliga liv

Publicerat: 2009-02-21 Kl: 23:49:13 | I kategori: Allmänt | 1 kommentarer


Det blev bio ist för fest ;p hahah sällan det blir ändrade planer. Jag vet inte men varje gång jag planerar att gå ut är jag taggad tills det är dags, då tappar jag lusten helt. Filmen var faktiskt jätte bra, grät ett par gånger men vet inte varför? Den var inte direkt sorgligt.

NU har jag så fruktansvärt ont i hjärtat och har haft det nån timma.. det gör oroväckande ont.. Ska lägga mig nu o se om det går bort. Vet itne vad det kommer ifrån men det är som håll i hela bröstkrogen, jag stonkar när jag andas.

Tack vilma för att du bjöd mig på bio;)



Party!

Publicerat: 2009-02-21 Kl: 17:13:53 | I kategori: Allmänt | 0 kommentarer


Det vart inställt när William vart sjuk att vi skulle ut, men nu när han mår mycket bättre än igår så gå vi ut jag o Vilma =) Det var säkert ett halv år sen sist! Så det ska bli skoj =) Nu ska jag duscha , sen ska vi äta middag.


Tävling

Publicerat: 2009-02-21 Kl: 10:47:45 | I kategori: Allmänt | 0 kommentarer


Hittade en tävling i Nikitas blogg =) NU ska jag göra mig i ordning sen blir jobb, bara några timmar. William är mycket piggare idag. Härligt =)




God natt från William

Publicerat: 2009-02-20 Kl: 20:39:30 | I kategori: Allmänt | 0 kommentarer



Mammas och pappas vackraste!

Vikt

Publicerat: 2009-02-20 Kl: 19:42:13 | I kategori: Allmänt | 0 kommentarer


Jag har ju glömt att notera att jag har gått upp massor i vikt, för mig är det massor. Men det är bara positivt!! =) Det beror nog på miljöbytet, ny lägenhet o nytt jobb=) Hela 7 kilo :D Jag ska bli en fettis ;p Grattis till mig!

Emma skulle komma förbi ikväll men nu vet jag inte om det är så bra. William sover bara tio minuter åt gången och nu har han somnat framför hockeyn. Han ska få sova i soffan, tele med vilma nu hejdå=)

Sjukstuga

Publicerat: 2009-02-20 Kl: 19:01:40 | I kategori: Allmänt | 0 kommentarer


Vi skulle som sagt åka till Ikea en snabbis och handla lite saker men kom dock bara till ljusta då W hostade och sen spydde. Det är ju inte magsjuka, det vet jag nu. Men han spyr alltid när han har hosta. Vilket är bra eftersom slemmet försvinner, men det är jobbigt för han. Förra gången var han inte fullt så dålig, men det höll i sig 3 veckor. Sen var han frisk 3-4 dagar och nu är det värre, mycket värre. Släpper det inte tills imorron blir det vi som spenderar helgen på 44,an. Tröttsamt men man lider verkligen med han.. Tur att han är en stark kille! =)

Nu ska jag försöka sova så mycket som möjligt medans han sover för inatt lär det inte bli någon sömn för nån av oss. Han hostar konstant och hostmedicin har aldrig William tagit, men nu när hostan är så här intensiv så hällde jag ner lite i hans välling. Eftersom det är smakfritt (läs: nästan) så märker han ingenting, han har inte gjort det än iaf =)

Mammas snuttekille.. Tänk om han fick bli förkyld som andra barn?=)


Mysungen min

Publicerat: 2009-02-20 Kl: 11:56:09 | I kategori: Allmänt | 0 kommentarer


När William är sjuk är han mycket för att mysa. Ligga nära o prata "mjukt", haha han är jätte söt =) Nu på morgonen har han varit katastrof. Har har inte velat någonting, han är övertrött men vill inte sova! Vi ska snart åka ut på ikea och köpa nya vinterskor till William, tror inte att dom andra är så varm som dom påstod. Eller om det finns o bara lägga i en vintersula?!



William fick nya kläder igår, paketet kom äntligen! Knäpper kort i visar sen =)


Nattbesök

Publicerat: 2009-02-19 Kl: 19:34:37 | I kategori: Allmänt | 1 kommentarer


Igår natt när jag var uppe och skulle göra en välling åt William hörde jag att det "pös" under diskbänken. Jag var så trött o yrvaken så jag trodde att det var soppåsen som brann. Men det var en läcka i röret så det pös vatten, en massa vatten! Så jag ringde mitthem och innan han var här (bodde på alnö) så var klockan halv 2 eller nånting. Gud jag var så trött. Det tog en timma sen gick jag raka vägen in i sängen o somna, vid halv 3. Upp halv sju.... Är riktigt trött idag! Så ikväll blir det tidigt.

Idag har jag jobbat o allt har rullat som vanligt nästan. William är sjuk igen, tack för att han fick vara frisk tre dagar. Vissa föräldrar på W's dagis vill jag knäcka på mitten.. Vissa anser att om ett barn nästan hostar upp sina lungor är dom inte sjuka?!! Jag vill bara få vissa där att tänka på dom som har sjuka lungor, en förkyldig är aldrig för William "bara" en förkyldning. Men det skiter väl dom i, dom vill väl inte förlora pengar genom att vara hemma.. suck.

Nu ska jag vänta tills W somnat sen ska vi baka en kaka eller nånting.. kanske beställa biteline som jag har varit sugen på sen igår.. =) Gott va?:D


Solning

Publicerat: 2009-02-18 Kl: 21:44:16 | I kategori: Allmänt | 3 kommentarer


Nu ligger vilma och solar, jag ville inte sola så länge för det är så jobbigt o bränna sig. Men vi skall alldeles strax gå till bussen, då ska jag åka hem o duscha i våran inte alls varma dusch. Det känns som högsta värmen på vattnet är 37 grader.. Suck! Det känns inte så lockande att kliva ut i kylan nu om jag säger så.. Jag ska nog be danne sätta på vatten kokaren så jag kan hälla i kokhett vatten så det blir lite värme iaf:)

På Vilmas jobb=)

Publicerat: 2009-02-18 Kl: 19:26:33 | I kategori: Allmänt | 0 kommentarer


Nu har jag precis kommit hit till Taktik, sitter o kollar runt lite på internet bara =) Vilma städar som fan hon, hahah stackarn. Men jag ska byta sopor nu alldeles strax. Sen ska vi åka till korsta, hoppas att Nova är vaken! =D

Jobbat idag, sen var vi upp på sjukhuset med William på rutinkoll. Alltin såg jätte bra ut, hon var nöjd över hans utveckling. Vi gick även upp på 45,an io hälsade på personalen som tog hand om W. Dom vart jätte glad o se oss och en del sa "jag kan itne tro att det är sant? Är det William??" Han pratade på o lekte o visade att han har blivit en stor och duktig kille =) Tänk att dom känner igen oss efter 2 år o 1000 andra barn =)

Nu måste jag hjälpa hon lite.


Angående frågan jag fick av Carro häromdagen. Kommer svar ikväll ;) hahah låter som en värsting fråga men vart befinner man sig om 5 år??

God kväll

Publicerat: 2009-02-17 Kl: 19:13:48 | I kategori: Allmänt | 0 kommentarer


Jag hinner med ett snabb inlägg innan jag ska lägga prinsen =) Han kliver som sagt upp ur sängen så det måste bli lite tidigare nattning för han drar ut det på någon timma. Men eftersom han börjat på dagis igen efter två veckor hemma så har han mindre energi så han somnar nog lättare nu =)

Han var så söt förut när vi gick hem från dagis, han såg en kille som höll på att duka av ett bord inne på kyrkis. Så sa han
"Pojken bäddar säng"
"jaha, bäddar pojken sängen? "
"mm dutti pojke!"

Haha mammas gohjärta!! Jag tyckte att han hade "stannat upp" i talutvecklingen ett tag men NU har han börjat med riktiga meningar. Hela tiden, inte bara ord utan han pratar jätte mycket =)) *stolt moder*


Det var ett paket som krånglat från Funkybaby så vi fick en Småkompis hem skickad som ursäkt. William har smekt sig med den i ansiktet hela kvällen för den är så "muk o musi" =)

Nu ska jag natta W, sen ska jag åka o sola med cancer V ;)

God kväll

Publicerat: 2009-02-15 Kl: 20:44:47 | I kategori: Allmänt | 3 kommentarer


Nu är jag hemkommen sedan en stund sen från jobbet. Efter vi var klar drog vi till Max o käka;) Göttans.

Nu äör jag lite sen här i mitt tids schema, ska hinna ringa en schompiz lite snabbt sen titta på Beck=)

Är riktigt trött så vi hörs nog imorron igen. Fick en till fråga men den måste jag tänka lite på innan jag svara :p


God natt

En fråga och det får väl räcka?

Publicerat: 2009-02-14 Kl: 20:23:03 | I kategori: Allmänt | 1 kommentarer


FIck en fråga av Nikita

Här kommer min fråga:
Planerar ni syskon åt William inom den närmsta tiden ?
Svar; Planerar och planerar vet jag inte. Men vi pratar om det och händer det så händer det =)

Det räcker med en fråga va?;) Det tycker jag.. hehe.

Nu är familjen Persson/Ahlquist nybadad och nyäten. Nu ska minstingen sova sen ska vi se på film o äta massa gott =D

Utmanad

Publicerat: 2009-02-14 Kl: 10:21:50 | I kategori: Allmänt | 5 kommentarer


UTMANAD av Frida i Sanning eller kånka, det går ut på att man ja, svarar sanning eller kånka.
Svarar man sanning ska man svara på dem 10 första frågorna som ställs i inlägget, man får sålla ut elaka frågor.
Svarar man kånka ska man antingen filma eller fota dem två första kånka som skrivs i inlägget. Sen utmanar man upp till 6 vänner, smartast är att informera dem om utmaningen också.

Jag väljer Sanning och hoppas på att jag inte får några frågor ;)

Jag utmanar dom som läser =)

Alla hjärtansdag!

Publicerat: 2009-02-14 Kl: 09:11:17 | I kategori: Allmänt | 0 kommentarer


God morgon mina kära läsare! Vi har klivit upp för en liten stund sedan och ska snart äta frukost, William ska bara se liite på pippi.

Idag hade vi ju planer på att åka till Danne mamma på middag och bara vara där och umgås. Det hade vi verkligen sett framemot, men Dannes bror bröt benet igår så det vart inställt =/ Blir nog att vi hälsar på där nästa helg om han mår bättre =)

Så om syrran vill passa William ikväll funderar vi på att gå ut och äta eller något liknande. Får se efter hon har hört av sig vad det kan bli =) Är rätt sugen på att gå ut ikväll, kommer inte ihåg sist jag var ute så det var ett X antal månader sen. Är det någon av mina vänner som ska ut ikväll?=)

Läggdags

Publicerat: 2009-02-13 Kl: 21:23:03 | I kategori: Allmänt | 0 kommentarer


Nu för tiden tar det lång tid innan William somnar. Han har nämnligen lärt sig hur man kommer ur sängen, han har väl aldrig riktigt vågat pröva förut. Nu har vi fått svar på varför han har massa blåmärken kroppen oxå.. hm..

Han klättar ur, tänder lampan och leker tyst som attans! Så oftast hör vi inte han utan vi går in, kommer på han. Då står han o flinar o fipplar med fingrarna som "vad har jag gjort nu då?" haha och så har han bytt ut hej mot tjena! Mammas gohjärta!


Mammas liiiille plutt =) Tänk att han är så stor nu? Av med blöjan så är han tonåring, då finns det ingen bebis W kvar =(

En lista om oss?

Publicerat: 2009-02-13 Kl: 20:16:47 | I kategori: Allmänt | 0 kommentarer


Hitta den hos Nikita och den såg rolig ut :p


Vad heter ni? Evelina och Daniel.
Hur träffades ni? Jag vet inte hur, frö det kommer jag inte ihåg. Men genom genmensamma kompisar.
Hur länge har ni varit tillsammans? Alldeles för länge, hahah. Nej men ca 7 år, med små avbrott eftersom vi vart tilllsammans när vi var så pass unga. (bortsätt från 3 månader isär)
Är ni förlovade? Nej
Bor ni ihop? Ja. det har vi gjort i många år.
Har ni barn? William
Har båda körkort? Nej
Kommer du ihåg er första kyss? Nej det var alldeles för många år sen.. Jag har ett hum men minns inte exakt. 
Vem sa "jag älskar dig" först? Daniel
Vem är äldst? Daniel är 2 år äldre än mig
Vilka stjärntecken är ni? Jag är stenbock och Danne är Jungfru, (enligt han själv är han lejon)
Vem är längst? Daniel är lite längre än mig
Vem sjunger bäst? Ingen kan sjunga men Danne sjunger mest.
Håller ni varandra i handen på stan? Det beror på om vi går med eller utan vagn.
Vad har ni gemensamt? Hela våra liv? Eller nästan iaf.
Kände ni varandra innan ni blev tillsammans? Ja.
Har ni nån speciell låt? Ja 2-3 st =)
Har ni stora framtidsplaner? En massa.
Har ni gråtit i varandras armar? Japp.
Har ni varit utomlands tillsammans? Nej
Vilket är ert bästa minne? Det finns flera stycken.
Vem lagar bäst mat? Danne helt klart! Hatar att laga mat.
Vad gör ni en vanlig vardagskväll? Det beror på om han är med någon kompis eller jag är ute o går men oftast sitter vi i soffan och pratar efter vi gjort allt som ska göras på kvällen. (disk, tvätt, städ)
Ger ni alltid varann en puss när ni ses? Oftast
Bodde ni långt ifrån varann när ni träffades? Njae.. inte långt
Blir du lätt svartsjuk? Njae, det har varit värre.
Brukar ni bråka? Det blir aldrig bråk utan mest tjafs som bara sitter i nån timma.
Ringer eller sms:ar ni mest? Både och

mumin

Publicerat: 2009-02-13 Kl: 20:06:10 | I kategori: Allmänt | 0 kommentarer


William sjunger med "mammmammamammaa, papppapppaaappa" som mumin sjunger.  Hahaha han är så söööt =D 'Tolle sjunger"!!


jobb

Publicerat: 2009-02-13 Kl: 19:54:56 | I kategori: Allmänt | 0 kommentarer


Nu står W och ska byta film sen ska vi busa innan jag ska lägga han. Det är ju helg så idag får man vara vaken längre =)) Han är så upp i varv redan så det lär ta ett tag innan han varvar ner =) Sen ska jag slänga mig raklång i soffan o titta på tv..

Han valde Mumintrollet, hur bra är den filmen på en skala?? Inte mycket.. haha



hej


kladdkakan

Publicerat: 2009-02-12 Kl: 20:58:37 | I kategori: Allmänt | 2 kommentarer


Nu är kladdkakan klar och vi ska snart sätta oss o se Vägen hem - Knutby. Så fort danne kommer hem, han är på Hydro o köper cola. Har längtat efter det programet i veckor nu!! Har varit dålig på att uppdatera men vi är fortfarande sjuk och har mycket att stå i just nu.. Sooo  I bee baaack =))


Snälla tjatiga människor... Lämna mig ifred =) Det finns folk som suger musten ur en...

Tänkte lägga ut lite mer bilder ikväll, senare alltså.



Brrrr...

Publicerat: 2009-02-10 Kl: 22:30:11 | I kategori: Allmänt | 2 kommentarer


Har nyss varit ute och gått en timma och har fortfarande inte tinat så det blir inget långt inlägg =)

Danne har bakat kladdkaka åt mig som jag ska äta nuuuu, hela om jag fick bestämma själv =D Med spraygrädde!

Min simkort har varit och är fortfarande ur funktion för alla er som undrar varför jag har telen avstängd. Har nytt tillfälligt nummer men som bara familjen har.


Nu ska jag fortsätta tina, hej




Middag

Publicerat: 2009-02-09 Kl: 16:08:31 | I kategori: Allmänt | 1 kommentarer


Nu är jag vrålhungrig så jag hoppas att danne kommer snart =) Vilma har varit här hela dagen o myst med oss. Vi har pratat, lekt och sovit.


Nu kom han precis in genom dörren :)


Vila middag

Publicerat: 2009-02-09 Kl: 12:17:38 | I kategori: Allmänt | 0 kommentarer


Det är precis det William ska göra nu, ska bara se om han somnar. Han vart så upp i varv när V kom :p Jag är oxå trött men ska inte sova nånting för då lär jag sova lika lite inatt..

Vill skriva och uppdatera men har ingenting att skriva om :p

Gröt!

Publicerat: 2009-02-09 Kl: 07:59:54 | I kategori: Allmänt | 2 kommentarer


God morgon ni som är vakna, vilket vi inte brukar vara denna tid. Men har sovit riktigt dåligt inatt, max 3 timmar. Svettas/fryser etc hela tiden. Men nu när jag börjar känna mig friskare i kroppen börjar halsen krångla.. Och Williams förskylning vänder aldrig?? Ne nu ska jag ringa mitt hem o be dom stänga ventilen för det är ruggigt kallt i vardagsrummet.

Nu sitter vi och ser på barnprogram och ska alldeles strax äta gröt och D ska åka ner på kursen. Jag ska vara hemma med W för både han och jag är sjuk. Men imorron ska jag jobba igen =)) Men mina älskade Nadia, som jag saknar henne! :p Vi brukar träffas varje dag... nu har vi inte sett sen i torsdags och dom har målat om på jobbet så det ska bli skit kul o åka ner imororn o se resultatet =)

Däremot är det mindre roligt att pengarna fortfarande krånglar!!!!! Varför säga att dom kommer på fredag oså gör dom inte det? Jag blir galen på allt som har med pengar o göra. Allt som har med försäkringskassan att göra.. Det lär väl visa sig om dom kommer idag eller inte om någrta timmar =)

hahah W sitter o tittar på en konstigt barnprogram o håller fingret i naveln :P mammas gohjärta!



Nu ska vi äta gröt =)




Ingen rubrik

Publicerat: 2009-02-08 Kl: 01:23:20 | I kategori: Allmänt | 1 kommentarer


Jag måste även nämna att avsnitten jag såg av OTH igår, gud vad jag grät och skrattade. Jag innerligt älskar den serien. Det går inte att sätta ord på det jag menar..Och jag har även gjort D beroende av den :p


Jag älskar dom här låtarna så jag ska lägga ut den så ni får lyssna på dom oxå ;) (någon uttjatad enligt D som inte har någon smak =) )


God natt

Publicerat: 2009-02-08 Kl: 00:34:01 | I kategori: Allmänt | 0 kommentarer


Nu har jag varit på en väldigt nyttig kvälls promenad så nu ska jag lägga mig och sova. Febern är tillbaka men jag hoppas att jag kommer kunna sova några timmar inatt. På måndag börjar allvaret igen! Kommer inte ihåg sist jag var ledig 3 dagar i sträck :p



Danne tycker att Williams nya böcker från goboken är "keffa böcker" även fast jag gång på gång har talat om för han att det är barnböcker och inte vuxen böcker. Hahaha :p


God natt mina kära läsare! =)

Inget bloggande..

Publicerat: 2009-02-07 Kl: 20:40:08 | I kategori: Allmänt | 1 kommentarer


Även fast jag har varit hemma hela dagen så har jag inte orkat skriva. Nu har jag lite lust =) Feber har lättat litegranna nu på eftermiddan.  

Vaknade vid halv 12 :O Så länge kan Evelina inte sova. Jag var helt utmattad, men så blir det när man är sjuk så.. Daniel o William åkte och kolla på fotboll så dom var borta hela eftermiddagen, men så tomt och tyst har det inte varit i detta hus på länge =) Härligt samtidigt som jag saknade dom! Nu har jag städat hela lägenheten, ätit mat och tänt ljus. Så jag och W sitter bara och myser framför pippi =) Danne kommer om några min då ska han lägga W och jag ska gå och handla lite.

Det vart en sväng till sjukhuset med W igår, tur som vi har skjutsade Mamma oss till sjukhuset. Tänkt hur skulle  vi klara oss utan henne? Williams stora idol sen dagen han föddes. Mommen är bäst, så är det bara =) 
Vi fick inte alls vänta länge, det brukar vi inte få eftersom W är en liten kändis där på sjukan. Men dom lyssnade på hjärtat, lungorna, tittade öronen o munnen. Som det såg ut då var det bara och öka inhalations dosen till max o se om det blir bättre. Just nu börjar det avta liiite. Även fast han inte sover som han ska, han hostar tills han spyr (vilket är bra så slemmet försvinner) men han brukar komma upp och sitta med oss lite sen lägger han sig och sover igen.

Nu måste jag akta mig för jag ligger i vägen, W har slängt ut sig över hela soffan. hejhej


Våran framtida supermodell?  Det tror jag =D







Man ska vara tacksam över allt bra som finns i livet, det går att förändra det dåliga bara man vill!



Slö dag

Publicerat: 2009-02-06 Kl: 10:41:42 | I kategori: Allmänt | 2 kommentarer


Jag o William är hemma och är sjuka som jag har skrivit hundra gånger.. men det finns inget så mycket annat att skriva om just nu.. Jag är trött o slut i kroppen, men det går över =) Som allt annat.

William har överskottsenergi och jag tror att han vill att hans pappa ska komma hem så han får någon att busa med, jag är så slö i mina rörelser nu :p haha

Kvällen

Publicerat: 2009-02-05 Kl: 22:21:26 | I kategori: Allmänt | 2 kommentarer


Tänker väl mest bara titta in och säga god natt. Är helt slut i kroppen och ska lägga mig och sova nu, eller vi ska lägga oss o sova =) Eller, jag lägger mig nog i soffan och sover ist.. Känner att jag börjar få feber och vill inte kladda fast i någon inatt. Har väldigt svårt att sova när jag svettas/fryser hela tiden. 


William sover redan, hans lungor låter fortfarande bra *peppar peppar*. Vill inte spendera den första helgen då jag är HELT ledig på sjukhuset. William har blivit alldeles för gammal för det. Och eftersom vi alltid blir isolerade så inte denna helg, snälla gud? För Williams skull!

Jag har varit ute o gått en sväng med Emma nu.. en lång sväng. Vi var även förbi Pillan o tog en cigg, har inte träffat hon på evigheter.

Noppeeee nu ska jag sova =) Lägger förut ut några bilder som är ett par dagar gamla. God natt





1, William och Theo hade lite mys i soffan med massa godis o popcorn. Men dom åt väl som vanligt 2 st var ungefär.
2, Måla på Sandras mage är alltid lika roligt =)
3, Eftersom dom inte bara målar på papper utan det slutar alltid med att alla är full i färg så blir det bad innan T går hem.
3, Det finns inga regler när man är sjuk.. kolla klockan.. :O hmm
4, Som sagt, no rules.
5, Jag vet hur killar ska drillas ja ;)

Då vart det min tur..

Publicerat: 2009-02-05 Kl: 09:29:20 | I kategori: Allmänt | 0 kommentarer


Känner att jag är på väg att bli sjuk, har ont i kroppen och är riktigt trött =( Men som tur är, så är jag ledig i helgen men det betyder ju inte att jag vill spendera den i sängen. Hoppas det vänder!

Nu ska vi äta gröt sen ska jag röra mig till jobbet.

Hej på ett tag


Sjukling =(

Publicerat: 2009-02-04 Kl: 23:33:29 | I kategori: Allmänt | 0 kommentarer


Min älskling är sjuk och det riktigt gör ont i hjärtat. Att se han så slö. Hellre magsjuka eller vad som helst, förutom förkylning. Det slår nästan ut min lilla pojk. Men det är ju pga lungsjukdomen. Men han är stark och jag hoppas att han blir frisk snart igen =) Det låter fortfarande rent i lungorna men det lär komma imorron... :( *hoppas inte*

Nu sitter dom så här =)) Älsklingarna mina!


Jag undrar vem som är tröttast? Ingen av dom ser vaken ut.. hehe



VILMA!!! Om du läser det här så ring mig!! Har försökt fått tag på dig flera dagar.. puss


middag

Publicerat: 2009-02-04 Kl: 17:50:26 | I kategori: Allmänt | 0 kommentarer


Nu har vi precis ätit middag. Fläskfilé, strips, beasås och tsatziki sås(?). Jätte gott var det!! Men bor man med en mäster kock kan det ju inte bli sämre. Nu sitter iaf William och äter ur tsatziki skålen, det ser ju inte så gott ur..

NU m¨åste jag röra mig för William vill ha en alvedon för han har ont i bröstkorgen äsger han =( stackars min sjuka pojke!

God morgon

Publicerat: 2009-02-04 Kl: 08:28:32 | I kategori: Allmänt | 0 kommentarer


Jag har tappat suget för bloggen, ja internet överhuvudtaget. Det är lite mycker runt omkring just nu. Det är väldigt störigt att pengar krånglar fast man har gjort allting rätt? Det tar på engerin att jaga runt o ringa etc. Sen är William sjuk oxå, han börjar bli väldigt sjuk nu.. Men allting löser sig. Det är viktigast att W blir frisk =))

Var ute och gick med Titti igår o pratade. Det är det vi gör när vi går, vi pratar om allt mellan himmel o jord. En härlig promenad. Jag tror jag har blivit beroende av att gå en sväng varje kväll.


Nu ska jag på jobbet, ha en bra dag!

Tandläkaren!!

Publicerat: 2009-02-02 Kl: 21:24:51 | I kategori: Allmänt | 1 kommentarer


Kom på nu att jag ska till tandläkaren imorron klockan 09.10!!! Jag är nervös. Har bara haft ett hål tidigare och det var så litet så det borrade dom på en halv sekund. Men jag anar oro......... ska jag kanske vara nervös?? :| Har aldrig nånsing haft problem med tandläkaren men NU på senare år är jag nästan livrädd. Jag är dyngsur i svett när jag går därifrån. Händerna är så blöt så jag skulle kunna moppa golvet med dom.. (jag har lätt att svettas ur händerna).Tror det var efter den dära gången jag kom till en tant och hon var så hårdhänt, sen slant hon så det skars upp lite i tandköttet men det gjorde ONT och blödde väldigt mycket.. jaja. Jag lämnar hjärtat på dagis sen ska jag dit.. Önska mig lycka till!



Skogspromenaden

Publicerat: 2009-02-02 Kl: 20:32:03 | I kategori: Allmänt | 0 kommentarer


Idag har det varit en helt vanlig dag, nästan iallafall =) Det är datumet William var beräknad, men han hade lite bråttom. Vi, eller mamma brukar komma o fika eller så när det är 2 februari. Så hon var här och åt middag med oss.

Egentligen skulle jag ha jobbat till sju men jag har varit så jäkla trött idag! Jag vet inte riktigt vart ifrån det har kommit men jag fick iaf gå klockan 15.00. Behövligt om man säger så. Åkte och hämtade prinsen sen hem o gjorde mat. Nu kommer jag somna så fort William har somnat riktigt. Ögonen orkar inte med om man säger så :p

Åter till rubriken, igår vad ju jag och Titti ute och gick i skogen. "Nacksta skogen" och utan att överdriva var det som en sagoskog. Vi stannade till och bara stod och tittade flera gånger. Det var så vackert med snön på träden o tystnaden, friden. Jaaa dit lär jag fortsätta gå! Hur underbar skog som helst!  Men det blir kanske imorron eller på onsdag, då jag har återfått min energi!!






God natt

Söndag

Publicerat: 2009-02-01 Kl: 21:49:53 | I kategori: Allmänt | 0 kommentarer


Hej kära bloggen.

Nu har jag inte varit så aktiv. Idag har jag jobbat och varit på möte. Ett väldigt givande sådant. Nu väntar jag på att Titti ska höra av sig sen ska vi ut med hundarna,vi lär gå i skogen ett par timmar =)

Hoppas jag orkar skriva när jag kommer hem, brukar bli helt slut :p


Har precis suttit och kollat på bilder på D när han var liten. Gud så lik W är pappa sin! Hahah det är nästan skrämmande. Dom har exakt samma näsa och mun, men ögonen är mina.

Nu ringde Titti.. Hejhej

RSS 2.0