Vackrast

Publicerat: 2010-07-31 Kl: 21:04:46 | I kategori: Allmänt | 0 kommentarer


shot_12806101177 (MMS)

Vackrast


Bästa William

Publicerat: 2010-07-31 Kl: 08:05:56 | I kategori: Allmänt | 1 kommentarer


shot_12805631384 (MMS)

Bästa William


Fredagkväll

Publicerat: 2010-07-30 Kl: 21:45:21 | I kategori: Allmänt | 1 kommentarer


När alla andra är ute och dricker så passar jag på att skriva ett riktigt inlägg ;) Hur ser allt ut nu för tiden?

Idag har det varit en dålig dag för mig och William, mycket bråk och trots. Men det var glömt nu ikväll när han skulle sova. Det är viktigt att vara vänner på kvällen, även fast man inte blir ovänn med en 3 åring så förstår ni vad jag menar :)

Igår var vi och plockade jordgubbar på Åsas(mammas kompis) egna land. Hon har sån där självplockning, 15kr liter och det var dom godaste jordgubbarna jag nånsin smakat !!=) Hon hade även 2 tama ankor, får och lamm, kalkoner och en hund. William STORtrivdes och ville absolut INTE åka hem. Jag får mer o mer hus noja, jag ska plugga nu, sen skaffa jobb, SEN köpa hus, lovley!

Var på stan med Emma idag, skulle köpa bepanten men det glömde jag helt bort. Det vart 2 bodys och 2 byxor till Thelise ist :) Hon följde med hem, mindre roligt. Men jätte kul att få träffa min bebis Hayleeee :D:D

William han har sån konstig fantasi, han ser sina kompisar o gubbar. Och hittar på en massa saker hela dagarna, ibland tror man att han är mytoman men det är ju bara hans livliga fantasi ;) Oftast handlar det om att han slår ner "saker". Typ "Igår var jag på circus och boxade ner elefanterna".. Hahah, när vi satt och fika hos Åsa säger han "När en kalkon bet mig i fingret, så kändes det i håret och gjorde ont i tåååån", han är för underbar :)

Thelise? Hon står lite still här i sin utveckling, skönt så hon kanske förblir en bebis?;) Man kan ju alltid hoppas! Hon har ju fått börja smaka mat och hon gillar det mer o mer. Nu har jag köpt gröt som hon ska få testa i någon vecka sen tänkte jag byta ut lunch amningen mot gröt, tror det blir bra :)

Lunchade med Anna och Lina iförrgår innan jag tatuerade, vilka underbara tjejer dom är =)) Trivs toppenbra med dom och deras söta små grabbar :) Kanske en framtida kärlek för Tellan;)?

Har ny mobil nu oxå, samsung galaxyS. Är jätte nöjd med den, den är jätte fin :D Prövade även HTC hd2 men den fastnade jag inte för så den är till salu om någon är intresserad. En jätte bra mobil!

GRATTIS till min TÅKKIS som fyller 4 månader iiiidag, hurra!!


SMS-inlägg

Publicerat: 2010-07-30 Kl: 21:26:34 | I kategori: Allmänt | 0 kommentarer


shot_12804968372 (MMS)


Ny vagn.. igen

Publicerat: 2010-07-29 Kl: 23:17:30 | I kategori: Allmänt | 2 kommentarer


Nu har jag köpt min 7 vagn.. den här är verkligen fin :D Jag är jätte nöjd och det tror jag tösen blir också. Det är en sitt vagn men fullt liggläge :)

En sån här fast den är brun, med gråa detaljer.


Skriver imorron nu skall jag knoppa.. Justja!! Jag var ju och tatuerade mig igår, fast vi har mer än hälften kvar. Jag är riktigt nöjd!! :)



Gosen

Publicerat: 2010-07-29 Kl: 20:54:00 | I kategori: Allmänt | 0 kommentarer


mms_img41123 (MMS)

Gosen


Morgon gos :-) älskar er.

Publicerat: 2010-07-29 Kl: 11:49:32 | I kategori: Allmänt | 1 kommentarer


mms_img19132 (MMS)

Morgon gos :-) älskar er.


Dom som inte har sett varandra på hela dag...

Publicerat: 2010-07-28 Kl: 21:58:26 | I kategori: Allmänt | 1 kommentarer


mms_img56347 (MMS)

Dom som inte har sett varandra på hela dagen har saknat varandra :-)


Nervös

Publicerat: 2010-07-27 Kl: 22:30:16 | I kategori: Allmänt | 0 kommentarer


Imorron ska jag tatuera mig. Jag börjar bli nervös nu eftersom det är rätt mycket text.. Men hon är duktig så hon kommer nog inte göra illa mig ;) Önska mig lycka till!

Idag har jag sovit till 12, guuud så sköööööööööönt! :) Behövligt även fast jag sover mycket, alldeles för mycket. Det är därför jag är trött ofta.. :O Ska det vara så när man är 2barnsförälder??;) Men så får man inte skriva för då kommer det ju hända nånting.. Jag skrev ju om Tee-Tees(hihi emma) bajs igår och imorse när hon satt i sittern kom 3 dagars baj :) Det tyckte hon var sååå skönt. Är det kul att läsa om bajs?? Ska sluta skriva om sånt nu!


Sen efter jag vaknat till liv, ätit frukost o sånt åkte jag och Thelise hem till en dödstrött Emma :p Vi gick en walk sen åkte vi hem till migan och åt mat. Vilma var här redan så vi åt upp maten, skjutsade hem Emma sen for jag och Vilma ut på Ikea. Vidare hem till hon och byggde ihop en tvbänk. Vilma har en såååån fin lägenhet, jag var så avundsjuk för hon är riktigt duktig på inredning och jag kan inte sånt. Vet inte varför, är det för att jag inte har intresset eller för att jag inte är miljonär?

Lillfisan har varit myyycket gladare och nöjdare idag :) Kanske är tjurperioden över nu? I över så är hon en väldigt kräsen dam. Hon tycker inte så mycket om andra människor, hon blir mest ledsen när hon ser dom, hehe. Men idag när jag kom hem från Vilma så såg hon mig på flera meters avstånd och börja prata, skratta o sprattla :) Mammas goosii.

Mammas bästis ligger och sover, jag fick inte säga god natt så jag ska gå in till han nu och tala om att jag är hemma. Sen platta håret :)

God natt

Mina älsklings tjejor <3

Publicerat: 2010-07-27 Kl: 17:05:54 | I kategori: Allmänt | 2 kommentarer


mms_img45247 (MMS)

Mina älsklings tjejor <3


RIP Bill

Publicerat: 2010-07-27 Kl: 13:32:08 | I kategori: Allmänt | 0 kommentarer


Idag ska vi alla skänka en tanke till Lina som har förlorat sin bästa vän Bill.. :( Han var en tjock,snäll och trygg orange katt! Lilla Billybull... Vila i frid! ♥


Det är helt otroligt att man kan älska sin...

Publicerat: 2010-07-26 Kl: 23:46:38 | I kategori: Allmänt | 0 kommentarer


mms_img23902 (MMS)

Det är helt otroligt att man kan älska sina barn så mycket,att det svider i hela kroppen. Mina ögonstenar <3


Mammas gosen(det ser konstigt ut på huvude...

Publicerat: 2010-07-26 Kl: 16:37:32 | I kategori: Allmänt | 2 kommentarer


mms_img12931 (MMS)

Mammas gosen(det ser konstigt ut på huvudet för hon är insmord med vaselin)


Soppat!

Publicerat: 2010-07-26 Kl: 11:14:40 | I kategori: Allmänt | 1 kommentarer


Japp, jag har shoppat. För på TOK för mycket pengar, men vad gör det om hundra år?;) Usch, jag vill inte tänka på det :p Köpte iaf ett par nya jeans, 4 olika tröjor. 2 sånna korta som man kan ha till höga jeans, skit snyggt! Nya gladiator skor. Även fast sommarn verkar vara över? Nemen det hoppas jag inte!

Nu ser William på barnprogram och jag sitter och äter frukost. Gnällspiken ligger och sover. Jag tror att hon håller på få tänder, dregglet rinner, hon är kinkig(mer än vanligt), hon hugger i allt hon kommer åt. Svårt att få hon att somna för i vanliga fall lägger man bara hon på bröstet, klappar hon några gånger i stjärten sen deckar hon. Men nu somnar hon efter ett långt tag och hon måste ligga o bita på nappen. Så nånting är ju på gång?? Just de att första tanden tar sååååån tid, dom andra bara ploppar upp under en natt känns det som. Hmm..


William är så rolig ibland, man kan skrattar en hel dag åt saker han gör. Igår när jag stod och diska låg lillan på golvet och William låg brevid och såg på tv. Han var såkallad barnvakt;) Han hade iaf en klubba som han åt på. När jag stängde av vattnet hörde jag ett smackande som eka i hela lägenheten så jag gick o spana på dom. Så hör jag William säga "Är det gott lillesyster? du får inte säga till mamma för du kan få ont i magen men visst gillar du det??" Då har han låtit hon fått smaka på hans klubba o klart hon älskade det, det är ju socker :) hahah men det var så roligt! Men jag fick förklara att han inte fick gö så för då kommer tandtrollen och hon har ju inga tänder, ja det flesta förklaringarna fungerar på barn :) Han har ju sett att jag har börjat ge hon lite vanlig barnmat så han trodde väl att lite klubba inte skulle skada ;)
För någon dag sen så ville han att jag skulle sluta amma för han "är sååå less på tjatet", jag vet inte vilket tjat han syftar på men gulligt lät det iaf :) Jag skulle vilja sluta amma nu eftersom det vänstra bröstet bildar knölar som gör så sjukt ont! MEN hon tar ju inte flaskan så vad ska man göra :) Härda! 

Hon tycker jätte mycket om majs puren, hon är tycker nästan inte om någon dessertpure. Dom som barn ska älska men min lilli är tvärtemot alla andra tror jag! Hur som helst har hon varit lös i magen sen hon föddes så jag hoppades att hon skulle bli lite hårdare nu när hon fått testat mat. Ja man ska nog passa vad man önskar för det gick tre dagar innan hon bajsade nästa gång :)

Idag vettetusan vad vi ska hitta på, det är så fult väder men William blir ett monster så ut måste vi i vilket fall som helst!

Danne tatuerade sig igår, två skit söta tatueringar på handleden. Jag blir så sugen att göra min, snart är det väl min tur?? :)



Jag kan skriva en hel novell känner jag men det har jag inte tid med just nu, här ska städas. Men varför slutar man inte förvånas när det gäller sk kompisar? Det har varit liiite väl mycket dom senaste veckorna, för att vara mer exakt sen gatufesten. Vaaarför gör folk så? Varför har folk ett sånt sjukligt behov av att prata vidare om sånna privatat saker som INGEN förutom jag själv har att göra med men som man delar med en man tror håller käften? Och hittar på, kokar ihop egna historier, Why why whyyyyyyyyyyyyyyy?? Och sånna ska man inte hålla bakom ryggen för att själv framstå som en idiot. Där ser jag verkligen ingen anledning.


Mammas snyggkille

Publicerat: 2010-07-25 Kl: 13:16:08 | I kategori: Allmänt | 1 kommentarer


mms_img61663 (MMS)

Mammas snyggkille


Arm sving

Publicerat: 2010-07-25 Kl: 13:15:40 | I kategori: Allmänt | 0 kommentarer


mms_img61662 (MMS)

Arm sving


Thelise napp;-)

Publicerat: 2010-07-24 Kl: 11:28:50 | I kategori: Allmänt | 1 kommentarer


mms_img10720 (MMS)

Thelise napp;-)


Gosen somnade när vi lyssnade på musik och...

Publicerat: 2010-07-23 Kl: 11:09:08 | I kategori: Allmänt | 1 kommentarer


mms_img43263 (MMS)

Gosen somnade när vi lyssnade på musik och gungade,sööötnos


baby

Publicerat: 2010-07-22 Kl: 22:35:14 | I kategori: Allmänt | 0 kommentarer


 

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers

 


Livet!

Publicerat: 2010-07-22 Kl: 10:04:40 | I kategori: Allmänt | 1 kommentarer


mms_img51881 (MMS)

Livet!


Mulet

Publicerat: 2010-07-21 Kl: 23:11:03 | I kategori: Allmänt | 1 kommentarer


Men visst är det lite skönt med någon dag utan sol? Även fast det har varit fruktansvärt kvavt idag. Så man kan göra det man inte gör när det är sol, haha. Dvs städa, tvätta mm :) Så det har vi gjort idag! Vi klädde inte på oss förren närmare 6 idag, men så får det vara ibland! :)

Nu ikväll har vi träffat Syrran o Jens liiiiilla bebis!! Hon är såååå liiiten :) Har thelise varit så liten?? Kan jag aldrig tänka mig! :p

Nu blir det sängen, hade tänkt att skriva ett långans inlägg men vart så trött nu när jag satt mig ner. Man sitter inte mycket om dagarna nu för tiden har jag märkt.. hmm


Kolla mosters lilla snusa :-) och mammas j...

Publicerat: 2010-07-21 Kl: 23:03:20 | I kategori: Allmänt | 0 kommentarer


1279746063439 (MMS)

Kolla mosters lilla snusa :-) och mammas jätte bebis


På teos kalas igår:-) en väldigt svettigt ...

Publicerat: 2010-07-21 Kl: 08:15:48 | I kategori: Allmänt | 2 kommentarer


mms_img65514 (MMS)

På teos kalas igår:-) en väldigt svettigt spindel man sitter och släcker törsten. O fisen i emmas knä för haylee bar jag :-)


Nu är det bara att börja sortera..

Publicerat: 2010-07-20 Kl: 11:20:42 | I kategori: Allmänt | 1 kommentarer


mms_img39228 (MMS)

Nu är det bara att börja sortera..


varning för bildbomb och babbel

Publicerat: 2010-07-19 Kl: 22:26:16 | I kategori: Allmänt | 3 kommentarer


Snart blir våran lilla sessa 4 månader!! Hela 4 månader..? Det känns som om hon kom igåååår. Tiden går så fort :( Men vad gör hon nu för tiden? Hon pratar, skäller,rullar, käkar fötterna, vill stå helst stå hela tiden, det riktiga skrattet sitter fortfarande fast i halsen. Hahah det låter så roligt när hon skrattar :) Oså när hon koncentrerar sig, speciellt när hon ska ha tag i fötterna så suger hon in under läppen och spänner ut näsborrarna ;)  Goosen!

Som sagt, bloggen åtsidosatt på sommaren samt att läsar siffrorna sjunker. Men det är ju fullt förståligt :)
Man är ju ute hela dagarna.  Och nu när jag mobilen att sufra i kollar jag ju sakerna när jag ammar. Man sitter knappt vid datorn :)

Idag fick lillan smaka palsternacka, det gillade hon starkt :) Hon ville ha mer, hon satt bara och gapa men fick bara några skedar. Köpte även aprikos äpple som hon ska få smaka imorron. Gav hon en liiiten bit banan på badet häromdagen och guuud vad hon grina, hahah hon måste ha blivit besviken. Trodde väl att hon skulle få milk :)

Det är så roligt när hon ligger på mage för hon lägger ner ansiktet neråt och skjuter upp stjärten. Precis som man gör när man ska lära sig krypa :) Ska visa video



Taaaack Emma för att jag fått låna bärselet :) Vilket gåva till mamas som har bebisar med dåligt tålamod.
Har varit på väg att köpt ett hela tiden men det har strulat och nu känns det inte som jag vill lägga ut 1000:- när hon bara kan ha den 3 kg till. Har ju ett redan men det är så klumpigt, Emmas är perfekt :)



Dålig bild men är bara tvungen att visa skillnaden :p Tror William har varit utomlands :)


Gott med pasternacka:-)

Publicerat: 2010-07-19 Kl: 17:19:20 | I kategori: Allmänt | 0 kommentarer


mms_img69999 (MMS)

Gott med pasternacka:-)


Med bebis i bärsele så gick jag en promena...

Publicerat: 2010-07-19 Kl: 15:23:12 | I kategori: Allmänt | 0 kommentarer


mms_img69997 (MMS)

Med bebis i bärsele så gick jag en promenad och william cyklade. Han blir bättre och bättre,synd bara att han vill cykla så sällan


Vackra du!

Publicerat: 2010-07-18 Kl: 13:12:14 | I kategori: Allmänt | 2 kommentarer


mms_img20832 (MMS)

Vackra du!


Detta är vad man möter varje gång busan so...

Publicerat: 2010-07-18 Kl: 12:24:48 | I kategori: Allmänt | 1 kommentarer


mms_img20831 (MMS)

Detta är vad man möter varje gång busan sovit. Hon hinner knappt vakna så börjar hon snurra :-)


Min barnvagn

Publicerat: 2010-07-18 Kl: 12:21:11 | I kategori: Allmänt | 0 kommentarer


Jag har övervägt detta och funderar nu på att sälja våran vagn, pga olika orsaker. Gud så fort jag tänker på den får jag ont i magen, så myyyycket pengar vi har slängt ut till ingen nyttta. Och vi kommer säkert inte ens få tillbaka för hälften när vi säljer den :(

Hur som haver så ska jag lägga ut den på blocket, men vad kan man ta? Den har alla tillbehör o de flesta sakerna ligger kvar i sina förpackningar? Allt som allt har vagnen kostat ca 10.000:- men vad kan man ta nu?? Använd i ca 3 månader, men sista månaden bara ett par gånger. Alltså är den knappt använd..Så vad tycker NI? Ska även få hemskickad ny broms och hjulaxlar :)

åååååhhh jag orkar inte ens tänka på vagnen!!!!!!!!!!!! Alltså den är ABSOLUT inte dålig, utan jag är supernöjd och vill egentligen ha kvar den men eftersom lillan inte tycker om den och William är för tung för den(klantarsel jag som läste fel i bruksanvisningen) går den inte längre att använda.. BIG SUCK. Med andra ord, barn som är ca 1-2 år är denna vagn perfekt för. Plus bebis givetvis.

SÅ känner ni någon som ha en liten o skall få en till är det bara att hojta ;) Avbet, går bra





Cooling :-)

Publicerat: 2010-07-17 Kl: 18:55:56 | I kategori: Allmänt | 1 kommentarer


mms_img26286 (MMS)

Cooling :-)


Bilder

Publicerat: 2010-07-17 Kl: 00:53:11 | I kategori: Allmänt | 2 kommentarer


Jag håller på att skicka efter bilder från Fuji direkt, men det är såååå många bilder.. Alltså säkert över tusen stycken. Och hakar datorn upp sig nu, då åker min näven genom skärmen. Eller så kommer jag börja grina.. Jag får nog skicka efter i två omgångar så det går fortare :)

Idag har vi varit på Nackstabadet i vanlig ordning :) Jag tror William börjar bli lite mätt på att bada så till veckan får vi hitta på nånting annat. Jag är såå avundsjuk för han är verkligen svart nu.. :( buhuuu. Så påpekar jag det HELA tiden så idag sa han "Nej mamma, du är vackrast och brun" gos knoppen!

Vad händer mer? William har verkligen lugnat ner sig i sitt otroliga trots beteende, nu mera blir det bara nåt bråk om dagen och det är uuunderbart :) Kanske för att vi är ute hela dagarna?


Jag har ingenting att skriva men jag måste göra nånting i väntan på att bilderna laddas :p 

890 st bilder totalt!


 GOD NATT

älskade älskade ni!

Publicerat: 2010-07-16 Kl: 20:12:41 | I kategori: Allmänt | 0 kommentarer


Mor och barn


En längtan, en lycka, ett barn, ett hopp
en gåva från himmelen jag just har fått.
Två händer, två fötter, ett ansikte så sött
ett efterlängtat litet barn jag just har fött.


Ett skrik, ett skratt, en kropp så varm
ett vackert litet barn jag håller i min arm.
Ett hjärta, en själ, ett helt nytt liv
ett barn som ska ta världen med flera små kliv.


Ensam, vilsen och lite rädd ibland
i mörkret du famlar efter en hand.
Sorgen och glädjen följer dina spår
livserfarenheten är följden du får.


Mamma, barn, två hjärtan bildar ett,
ett starkare band har ingen sett.
Något så stort en känsla så stark
en kärlek som står på stadig mark.




Du älskade barn


Så kom du då till oss du älskade barn och grep våra hjärtan med kraft.
Med ens fick allting mera mening, långt mer än det någonsin haft.
Du ler så du strålar, din själ lyser klar, du fångar all ömhet omkring.
Små fötter och fingrar, din hud och din doft, så underbart skapat allting.


Ditt liv skall vi följa och finnas för dig och dela din glädje och sorg.
När skuggorna hotar ditt solsken, är vi din tryggade borg.
Idag vill vi visa för vänner och släkt, den gåva vi fått att bevara;
Ett barn att få älska och skydda från ont, en lycka för stor att förklara


Hahah gosen :-D

Publicerat: 2010-07-16 Kl: 10:00:44 | I kategori: Allmänt | 1 kommentarer


mms_img64065 (MMS)

Hahah gosen :-D


Min älskade Haylee ♥

Publicerat: 2010-07-15 Kl: 23:24:11 | I kategori: Allmänt | 0 kommentarer



Den 3/7 hade jag äran att bli Fadder till denna vackra flicka :) Jag(vi) älskar dig Halesbaby!


Steker fläsket ;-)

Publicerat: 2010-07-15 Kl: 14:05:48 | I kategori: Allmänt | 0 kommentarer


mms_img17772 (MMS)

Steker fläsket ;-)


God morgon

Publicerat: 2010-07-15 Kl: 09:22:41 | I kategori: Allmänt | 0 kommentarer


Det ser ut att bli en till dag ute i solen :) Vi ska nog gå till nacksta och bada! Tacka vet jag tempurerade bassänger, jag som hatar att bada i kallt vatten. Visst är det mysigare på stranden men kallare i vattnet!:p
William är så söt när vi badar, han är ju livrädd för att "blubba ner" = drunkna. Så när han ska vara i stora bassängen ska han ha både armpuffarna OCH badringen, men nu står han brevid mig o berättar att det enda han behöver idag i stora bassängen är mina muskler ;) haha, gogubben!!

Hur ser det ut annars? Jag blir så ställd varje gång William säger "vuxna" saker, han pratar ju som en annan nu. hahah och hans historier ;) Thelise? Vänder sig från rygg till mage så fort man lägger hon på golvet. Hon kan man inte lämna mer än någon minut för då har hon förflyttat sig över vardagsrumsgolvet. Man blir jätte stolt, samtidigt som man vill stoppa tiden :)

På torsdag, om en vecka. Ska vi väga och mäta Thelise, spännande och se hur hon växer. Och att hon växer så bra på min mjölk känns huur bra som helst :D




Hon som stoppar allt hon får tag i, i munn...

Publicerat: 2010-07-14 Kl: 16:37:10 | I kategori: Allmänt | 0 kommentarer


mms_img23723 (MMS)

Hon som stoppar allt hon får tag i, i munnen :-) mammas go knubbis


Jag vill inte äta, jag vill bara leka med ...

Publicerat: 2010-07-13 Kl: 11:02:14 | I kategori: Allmänt | 1 kommentarer


mms_img48129 (MMS)

Jag vill inte äta, jag vill bara leka med mamma :-)


God kväll

Publicerat: 2010-07-12 Kl: 23:18:17 | I kategori: Allmänt | 2 kommentarer


Alkohol och barn, hur låter det? Låter det som att det passar ihop? icke...
Tänkte skriva lite vad jag tycker o känner runt det men nu har jag inte tid, för det kommer bli myyycket.

Idag, ja det vart jätte varmt :D Gud så skönt! Men lilla damen, har fått värmeutslag på benen, fast hon bara hade body? Ingen annanstans på kroppen, skumt det dära!

Imorron kommer Williams kärlek(daniels syster), hon ska umgås med oss och sova över:) Vi åker och badar sen får vi se vad vi gör resten av eftermiddagen. Jag vet en kille som kommer bli överlycklig imorron ;) haha.

Tellan min vän, hon är sig själv igen :D Underbara lilla skit unge, hon bara ler o skrattar hela tiden åt allt o alla. Och folk stannar och talar om huur fin barnen är och charmiga, sånt värmer i mitt lilla heart<3

Jag har ju planerat att ha dop den 14 eller 21 augusti så det kanske är dags att börja förbereda???? Ne känner jag mig själv rätt står jag där dagen innan o inte vet ett smack. :P NEJ så illa ska det inte bli :) Nu blir det sängen, god natt

Idag  kom kläderna från lucky little me, guuud vad fin dom är :D Men vart lite förvånad över att storlekarna var SÅ stora, 68 kommer hon kunna använa när hon är 3 ungefär.. men jag vill ha kvar dom ändå :) Vill inte skicka tillbaka för att byta storlek.



vääärme

Publicerat: 2010-07-11 Kl: 23:13:15 | I kategori: Allmänt | 0 kommentarer


Imorron ska det blir upp mot 30 grader och sooooooooool. (Det är nog din dag imorron Nikita, hehe) Och då ska vi bada!! Men vi ska till nacksta, det är mycket lugnare och skönare än på kuben. Mindre folk=mindre skrik=me like!

Ville skriva en hel novel idag men klockan är på tok för mycket för damen ville vara upp sent idag :)

Dom senaste två dagarna? Har inte mina barn varit sammarbetsvilliga. Jag vet INTE vad som har varit fel med Thelise men hon har grinat och grinat och grinat nästan alla vakna minuter.. Men idag, är hon sig själv igen, en glad, njöd liten tös :) Det har varit VÄLDIGT frustrerande samt att William blivit rastlös för vi inte kunnat gå ut så mycket.

Annars? Leker livet, det är bra bra allt rullar som det ska! Är sugen på att ringa o boka tid för vägning och mätning. Ska göra det imorron!


Jag hoppas ni som slösat flera tusen på gatufesten i år är nöjd och inte ångrar er som 98% av alla gör när allt är över. Ändå gör man samma misstag år efter år ;)

GOD NATT

SMS-inlägg

Publicerat: 2010-07-11 Kl: 22:24:46 | I kategori: Allmänt | 0 kommentarer


mms_img61812 (MMS)


fina bilder

Publicerat: 2010-07-11 Kl: 20:38:17 | I kategori: Allmänt | 0 kommentarer




min nyckelpiga

Publicerat: 2010-07-10 Kl: 17:42:34 | I kategori: Allmänt | 2 kommentarer


vackra lilla du!


Syskon kärlek :-)

Publicerat: 2010-07-10 Kl: 11:45:54 | I kategori: Allmänt | 1 kommentarer


mms_img66699 (MMS)

Syskon kärlek :-)


GUD SÅ GOTT!!

Publicerat: 2010-07-09 Kl: 20:32:06 | I kategori: Allmänt | 1 kommentarer


mms_img60910 (MMS)

GUD SÅ GOTT!!


Spindel mannen;-)

Publicerat: 2010-07-09 Kl: 15:13:18 | I kategori: Allmänt | 1 kommentarer


mms_img39638 (MMS)

Spindel mannen;-)


ångest

Publicerat: 2010-07-09 Kl: 10:54:56 | I kategori: Allmänt | 1 kommentarer


Det får jag när det är fint väder och vi inte är ute och bada/solar!! Speciellt när man inte vet hur många sånna här dagar vi kommer att få..  Men jag har fått ont i halsen och William är ju också dålig så vi får försöka ta det lugnt en dag, det skadar väl inte? :p Jo MIG!! hahah, jaja ut ska vi iaf gå snart :) Kanske går vi ner o lunchar med pappaD på stan? Eftersom Emma inte behagar höra av sig :(

William har iaf åkt karuseller på gatufesten, närmare 20 st. Vi har gått runt och kollat o så men inge länge för det är för mycket folk och ljud för min smak.


Thelise har ju bajsat väldigt grönt/löst till och från men på BVC har dom skrattat och sagt att det iiiiiiiiiiiiiinte är nån fara, att det är så när man ammar. Sen hittar jag det här http://se.babycenter.com/baby/breastfeeding/greenstools/. Där det står "Grön avföring hos en bebis som helammas är ett tecken på att något inte är som det ska." Men hon har inte ont i magen eller är gnällig så hur ska man veta VAD som är fel? OM det ens är nånting fel? Är dom känslig mot nånting brukar dom bli grinig, det brukar märkas om man är intolerant?? Det kommer och går det dära gröna, just nu är det tillbaka.. hm? Ja jag vettetusan ja.. help meee

Ne nu ska jag plocka undan lite :)


Kläder

Publicerat: 2010-07-08 Kl: 23:17:10 | I kategori: Allmänt | 1 kommentarer


Såg i Nikitas blogg att Lucky little me hade sommarrea så jag kunde inte låta bli att gå in och lägga en beställning :) Hittade jääätte fina sommar kläder, längtar tills dom kommer! Fast dom flesta är i storlek 68 så jag får ändå vänta lite tills Thelise kan använda dom ;) William kommer kunna ha sina nu :D

Här är favoriterna :D Sen beställde jag lite mer smått o gott :)






Sommar tjejen:-)

Publicerat: 2010-07-08 Kl: 19:17:52 | I kategori: Allmänt | 1 kommentarer


mms_img48122 (MMS)

Sommar tjejen:-)


stackarns mammas bebispojk!(varing för lite små äcklig bild)

Publicerat: 2010-07-08 Kl: 13:12:27 | I kategori: Allmänt | 1 kommentarer


Höstblåsor (enterovirus, hand-, fot- och munsjuka )

Höstblåsor är en virusinfektion som är vanlig bland barn upp till tio år. Vuxna kan få höstblåsor men det är ovanligt. Blåsorna sitter i munnen, och ibland på händer och fötter. Sjukdomen är ofarlig och går över efter ungefär en vecka.

Höstblåsor orsakas av ett virus som heter coxsackievirus. Du blir smittad när du kommer i kontakt med andra som bär smittan. Viruset sprids via näsa, svalg och blåsor. Smitta kan också föras vidare via avföring. Har du en gång blivit smittad är du som regel immun, motståndskraftig, mot viruset. Det är därför som sjukdomen främst förekommer hos barn.

Kärt barn har många namn, höstblåsor kallas även höstsjuka eller enterovirus. Ibland kallas den också hand-, fot- och munsjuka vilket kan göra att den helt felaktigt blandas ihop med mul- och klövsjuka. Höstblåsor har inget med denna sjukdom att göra.


Symtom

Blåsor bildas i mun och svalg och ibland runt munnen. Blåsorna kan också finnas på händer, fötter och på skinkorna. Sjukdomen kan ge lite feber.


Förebyggande

Det kan vara svårt att undvika höstblåsor eftersom det är en mycket smittsam infektion. Att tvätta händer ofta och undvika kontakt med sjuka kan hjälpa, men ofta har den som blir sjuk redan hunnit smitta andra innan sjukdomen bryter ut.


Egenvård

Infektionen går över av sig själv och det krävs ingen behandling. Mår barnet bra i övrigt kan det gå på förskola/skola medan det har blåsor. Om barnet är påverkat och inte kan leka eller följa undervisningen är det bättre att det stannar hemma.

Blåsorna i munnen svider och kan göra ont. Det kan därför vara svårt för barn att äta. Prova mat som är lättare att få i sig som soppa, filmjölk, kräm eller glass. Små barn kan behöva matas med sked. Är man frisk i övrigt gör det inget om man äter lite mindre under några dagar. Det viktigaste är att få i sig vätska.

Ibland kan det göra så ont att det är svårt att äta och sova. Då kan det vara bra med smärtstillande och febernedsättande medicin mot febern.


Agnes!

Publicerat: 2010-07-08 Kl: 11:13:07 | I kategori: Allmänt | 1 kommentarer


Kolla vilken uuunderbar liten Agnes, mosters bebis :)

15.02 kom Agnes, 3295 gram och 48 cm.
Stort grattis till Syrran och Jens.

Kolla var FIN hon är! Hon ser inte ut som en ihoptryckt, skrynklig nyfödd! Hehe hon ser ut att vara minst två veckor. Och visst tycker jag att hon är lik både William och Thelise :)


2 Videor

Publicerat: 2010-07-07 Kl: 23:15:49 | I kategori: Allmänt | 0 kommentarer


Den första är på en pratglad liten tjej och den andra på William när han sjunger för Thelise =) hahah


Fy tusan

Publicerat: 2010-07-07 Kl: 23:14:07 | I kategori: Allmänt | 3 kommentarer


Igår var vi ner på gatufesten och åkte karuseller. jag +familj, Jonte och Alexandra. Sandra och Jasmine :) Toppen kul hade grabbarna! När dom hade åkt klart började William bli hängig, jag trodde bara att han hade bränt sig när han var och bada med dagis så jag tänkte inte mycker mer på det. På donken la han sig i vagnen och då började jag ana att nånting var fel.

Väl hemma tempade jag han, 40,2 grader. HELT slut var han, stackarn. Och sov dåligt, jag tror jag sprang in till han 49823572940875ggr i natt. Han små grinar, gnäller, vrider och vänder sig hela tiden. Han har fruktansvärt ont i halsen för när han nekar välling då är det illa. (ja han äter välling och kommer fortsätta med det tills han fyller 23). Och det finns inget jag kan göra :(

Vi var på VC och tog halsprover och stick i fingret, halsprovet tyckte han var läskigast. Dom visade inga streptokocker men sänkan var över 89 så därför fick han kåvepenin som han ska äta i sju dagar. HOPPAS verkligen att han är pigg imorron så vi kan åka och bada eller göra nånting, han får tuppjuck av att sitta inne bara.

Detta inlägg har tagit 3(!!) timmar, hahah. Jag började när barnen sov sen vart William ledsen o sen vaknade Thelise. Nu ska jag spela lite fifa med William sen ska han få glass. Han har ju sovit ca två timmar nu på kvällen så han blir vaken ett tag till :)


God kväll





(jag glömde publicera inlägget, klockan var åtta när jag hade skrivit klart de)

Tänk att dessa små luktar sååå gott!

Publicerat: 2010-07-07 Kl: 11:56:14 | I kategori: Allmänt | 0 kommentarer


mms_img24625 (MMS)

Tänk att dessa små luktar sååå gott!


SMS-inlägg

Publicerat: 2010-07-07 Kl: 09:51:32 | I kategori: Allmänt | 0 kommentarer


mms_img16720 (MMS)


Finast!

Publicerat: 2010-07-06 Kl: 12:24:08 | I kategori: Allmänt | 1 kommentarer


mms_img23223 (MMS)

Finast!


Mitt i natten

Publicerat: 2010-07-06 Kl: 00:37:49 | I kategori: Allmänt | 0 kommentarer


Ne inte orkar jag skriva mycket mer än att lillan somnade vid tolv idag men det var ju bara för att jag skröt igår! haha det blir ju alltid så!

Vet ni?? IMORRON ska William på DAGIS!!! Det låter säkert konstigt i eran öron men gud vad skönt för både han och mig :) Sen efter det ska han ner och åka lite karuseller ;) På onsdag blir det kuben igen!

God natt


Sömntutan!

Publicerat: 2010-07-05 Kl: 19:11:20 | I kategori: Allmänt | 0 kommentarer


mms_img69372 (MMS)

Sömntutan!


För mycket sol och bad gör killar trötta ;-)

Publicerat: 2010-07-05 Kl: 18:18:16 | I kategori: Allmänt | 0 kommentarer


mms_img69370 (MMS)

För mycket sol och bad gör killar trötta ;-)


Hej hopp i sommarvärmen!

Publicerat: 2010-07-04 Kl: 22:46:01 | I kategori: Allmänt | 2 kommentarer


(HUR STÖRIGT ÄR DET INTE NÄR MAN HAR SKRIVIT JÄTTE MYCKET O SÅ RÅKAR MAN KLICKA PÅ EN KNAPP OC AAAAAALLT ÄR BORTA??åååååh) ... jag börjar om!

Jag älskar sommaren, jag älskar att sola, jag älskar värmen. Men just NU skulle jag vilja att det var toook kallt så lillan fick lite frisk luft. Näsan full med snor i en äcklig varm luft kan ju inte vara allt för härligt. Men hon kämpar på och jag fläktar som en galning runt hon när hon sover! haha. Idag har hon varit liiite piggare, för visso sover hon hela tiden men stunderna hon är vaken är hon en happy baby. Men det är dock BARA jag som gäller, ser hon nån annan blir hon ledsen. Men så är det nog med sjuka små liv :( Jag bär så länge armarna orkar.

Det blir farligt när man väl börjar skriva för man halkar in på så mycket olika och man vill skriva ALLT.. helst på en gång :)

William, hur det är med de monstret?? Jo tack, han mår fin fint! Även fast vi är ute och aktiverar oss så är det fortfarande trotts men jag tänker att det går över för att orka detta. Och jag MÅSTE bli bättre på att ge han mer uppmärksamhet!! Men man blir trött, även fast man har jordens snällaste unge så blir man trött. MEN jag SKA skärpa mig, redan imorron :)  ..Och BRUN är han! Herregud, två dagar på kuben o ungen är kolsvart, en annan kämpar o kämpar för att inte se ut som ett lik :) hahah.

Och Thelise? Hon äter o sover o garvas, utvecklas och är nästintill underbar för det mesta!:) Jag är så glad över att jag har fått så lättsamma barn, även fast Williams första bebisår var väldigt jobbigt pga av hans astma och dåliga lungor. Men inga kolik barn eller kräk barn. För några veckor sen somnade T ganska sent för natten, runt 00.00 ungefär. Nu somnar hon mellan 21.00-22.00 för natten. Vaknar vid 4-5 och äter ena tutten, somnar om till 8 och äter andra. Sover fram till ca 11 om inte William har varit in och hoppat i sängen så hon vaknar.

Sundsvalls sjukvård? ta er i baken! Igår åkte jag upp med lillan till primärvårdsjouren för att jag visste inte hur jag skulle lösa snoret och hennes trötthet. Men vad säger han, miffot?? "Du har gjort allt som jag kommer på att man kan göra så jag vet inte hur jag ska hjälpa dig.." hahah vaaa? Jag fick tillomed BE han ta saturationen? Det där är så himla skumt, med William(okej han var ett sjukt barn) så fick vi ALLTID hjälp. Jag älskade sundsvalls sjukhus o vården. Men nu när man är "som alla andra" ska man inte få hjälp då? Han kunde väl åtminstonde suga med deras mästersug så snoret kunde försvinna? :S Nej icke då, han visste inte vad han skulle göra.. suck!

Varmt har det varit, jag har svettats som en karl! Herregud, men det hör sommaren till! :) Imorron blire kuben igen!! Mysigt! Du och jag Pacy ;) hahah.


Idag har vi varit i sidsjön och fiskat, myst, blivit uppäten av knott! :) Danne(haylees pappa) köpte ett fiskespö till William, han vart öööverlycklig! Dom var så söta där på bryggan när dom fixade o trixade! Det måste vi göra om.


Nu räcker det, vem orkar läsa massa babbel??

God natt!

Nu är vi i sidsjön och leker friluftsliv;-)

Publicerat: 2010-07-04 Kl: 16:53:12 | I kategori: Allmänt | 0 kommentarer


mms_img49598 (MMS)

Nu är vi i sidsjön och leker friluftsliv;-)


En less kille som vill ut och bada!

Publicerat: 2010-07-04 Kl: 12:33:16 | I kategori: Allmänt | 0 kommentarer


mms_img49594 (MMS)

En less kille som vill ut och bada!


En liiite piggare gosen idag:-)

Publicerat: 2010-07-04 Kl: 09:00:38 | I kategori: Allmänt | 1 kommentarer


mms_img62276 (MMS)

En liiite piggare gosen idag:-)


Mammas gosen är så sjuk :-( man känner sig...

Publicerat: 2010-07-03 Kl: 22:35:32 | I kategori: Allmänt | 1 kommentarer


mms_img32479 (MMS)

Mammas gosen är så sjuk :-( man känner sig så maktlös!! Och sundsvalls sjukvård är ett skämt.


Kuben:-D

Publicerat: 2010-07-02 Kl: 13:16:30 | I kategori: Allmänt | 0 kommentarer


mms_img12725 (MMS)

Kuben:-D


dagarna

Publicerat: 2010-07-01 Kl: 22:35:11 | I kategori: Allmänt | 2 kommentarer


Dagarna bara springer förbi, speciellt nu när det är sommarväder!!:) Hur underbart?? Vi har varit på kuben två dagar i rad och bara myst, William badar flera timmar i sträck. Härligt för han! Och Thelise sover som en liten gud, men det är nog pga värmen och all den friska luft hon får :)

Idag var det som sagt "mamma-blogg-träff", riktigt mysigt :) Vi var på cafet på norra berget. Det var jag, Emma, Lina, Anna L och Josefin tror jag hon hette? (Rätta mig om jag har fel!!). Alla barn var sååå underbart söta! :) Kul att Annas Line bara är några dagar yngre än min Thelise :) Hur som haver, det måste vi göra om snart!!

Imorron blir det kuben badet igen :) Jag har inte så mycket att skriva för det står still i hjärnan. Det gör det när man inte har skrivit på ett par dagar..

Gör en bildbomb ist ;) William vill inte vara med på bild, just därför finns inga nya på han :)




mammas ostbåge!

Publicerat: 2010-07-01 Kl: 18:33:38 | I kategori: Allmänt | 0 kommentarer



RSS 2.0