Hemkommen

Publicerat: 2014-04-25 Kl: 16:33:00 | I kategori: Allmänt | 0 kommentarer


pJag skrev ett långt inlägg igår men jag såg nu att det inte vart publicera. :\ Åkte hem igår och älsklingen följde med 💕 Det gjorde allt så mycket bra!
-
Det är lite komiskt att jag skrev för ett tag sen att jag vill hitta en som jag vill bli kär i för när våren och solen kommer fram så blir man ju helt lyrisk. Men som sagt, allt sker när man minst anar det.:)
-
 Nu ligger vi vid ån och dricker en cider i solen och myser. Pussas och kramas.:) Mysigare det inte bli!
-
Barnledig ihelgen så jag vet inte riktigt vad som händer, kanske man ska gå ut en sväng? Det var ju typ 2 år sen jag var ute.
-
Nu ska vi fortsätta mysa.:)
 

4 år

Publicerat: 2014-04-18 Kl: 16:02:00 | I kategori: Allmänt | 0 kommentarer


Min stora fina 4 åriga prinsessa blev mer än godkänd på BVC! Både mor och dotter fick mycket beröm.
Först satt vi och prata allmänt bara och redan då var hon imponerad av att Thelise kunde följa med och föra en sådan "rörig/svår" konversation. :) Sedan bad sköterskan henne rita en gubbe, typ en streckgubbe men hon ritade en fin flicka men långt hår sen började hon skriva sitt namn, Williams och mitt. Och då minsann fick hon beröm! Hon kollade hörseln och synen och ungen såg nedersta raden med båda ögonen, helt otroligt! 😌
 
Kanske inte intressant för er, men för mamma och mammahjärtat är det viktigt 💕

Mörker

Publicerat: 2014-04-04 Kl: 10:28:39 | I kategori: Allmänt | 0 kommentarer


Just nu är det bara gnäll från mig och det mesta är bajs. Det är ju så med livet givetvis, det går upp och ner. Men har man redan sin ångest och depression att jobba med kan jag tycka att det räcker nog men så är det icke! Det kommer så klart ljusare dagar men så känns det inte när man är mitt uppe i det.

Men idag kommer besök från sthlm och det är något som kommer få mig att må tusen ggr bättre! Jag var ju nere förr förra helgen men ändå känns det som det var en evighet sen men så är det ju när man saknar och längtar efter någon 😄

Thelise fyllde ju 4 år nu i söndags så hon är nu mera klassad som stor tjej enligt henne men för mig är hon ändå min lilla bäbis! På tal om henne så skall hon på 4års kontroll den 11 och jag fick en smärre chock när jag såg vad det var för frågor man skulle fylla i. Allt från vad hon stoppar i munnen till konsistensen på det som kommer ur bak typ. Lite komiskt men men :)

Nu ska jag träffa min underbara psykolog och efter de ska jag hämta barnen och fika med dem innan jag ska lämna dem hos min syster över helgen.

Är helt hundra på att helgen kommer bli riktigt bra!:)

Önskar alla vänner och ovänner en mycket trevlig helg ;) puss!

RSS 2.0