Psykiatrin

Publicerat: 2012-01-31 Kl: 20:20:57 | I kategori: Allmänt | 0 kommentarer


Imorgon får William haka på med till skolan, han har sån hosta så dagis orkar han inte med! Får se om jag kan stanna hela dagen eller får gå efter halva, de beror helt på vad W orkar och inte.:) Men jag känner att jag inte får missa lektionen då jag missade förra veckan då William gipsades.

Ser jätte mycket framemot psykiatrin, ska bli mycket spännande att få lära sig mer om knäppisar. Hee hee skämtosido även fast var och varannan verkar lida av det ena och de tredje! Utan vetskap kan man inte uttala sig så det ska bli roligt att lära sig massa nytt! Det är överlag en väldigt intressant kurs!:)

Annars har flytten gått bra, alla börjar vänja sig vid de som hänt och det känns skönt att alla är samlade!:) Lek och stoj, leksaker överallt, mycket plock och fix men sånt får man stå ut med. Man får så mycket tillbaka!:)

Ha en bra kväll! Puss på er fina!Bilden är från igår kväll, William njöt ve...

Publicerat: 2012-01-31 Kl: 09:28:10 | I kategori: Allmänt | 2 kommentarer


img_0387 (MMS)

Bilden är från igår kväll, William njöt verkligen av att få vara uppe med oss lite längre igår. Eller njöt av R om sanningen ska fram, mysigt! Första natten gick över förväntan! Det tog bara en lite längre stund för T att somna. Inte så konstigt, allt var ju helt nytt. Alla intryck, ljud mm. Men sen sov hon hela natten och jag sov bredvid W. Har lovat att jag ska göra det i två dagar egentligen men nu lär det bli tills han blir frisk. Mommen fick hämta William från dagis igår redan vid 12, han har fått tillbaka sin förbannade hosta. Jag städade ju ur det sista. Han spydde ett antal ggr igår, vilket är bra då slemmet kommer upp men han får inte behålla någon mat. Idag(efter all medicin) har det lugnat sig lite men sätter den igång så åker vi in på barnakuten! Hostan är inte rolig och den är konstant. Får se hur det ter sig under dagen men i övrigt är han ganska pigg. Hade lite feber igår men inte speciellt, nu är den borta iallafall.  Jag och W ska hem och äta gofrukost efter vi lämnat T, sen ska vi en sväng på birsta och kolla på en sak. Det blir en heldag bara han och jag, mysigt!!:)  Igår fick jag de verkligen bevisat. Människor som mår dåligt måste verkligen trycka ner andra för att hålla sin egen näsa ovanför ytan. Tala om, rätta, tycka, lägga sig i, tillrättavisa fast deras eget liv är käpprätt åt helvete! Men att det var så illa trodde jag inte men tydligen! Äh, energisugare så det skriker om det. Bästa sättet är att ignorera men det är inte alltid så lätt när man exploderar av ilska! Ursäkta mitt uttryck men jag är så arg!!! Blä! Ne nu ska vi lämna lillfisen sen besikta lägenheten!:) Hoppas ni får en fin dag och tack för alla kommentarer, svarar så fort jag sitter vid datorn. Det går inte att godkänna dem genom appen?? Skumt de där! Men ha en bra dag!!:)


Städa tills du dör!

Publicerat: 2012-01-29 Kl: 19:20:18 | I kategori: Allmänt | 0 kommentarer


Ungefär så har det känts idag! Tur Sandra hjälpt mig!!:) Men än är det inte färdigt på långa vägar och hemma väntar säng skruvning och upplockning, weeey! Men vad skönt det kommer vara när det är klart! :)

Ska plocka lite till sen ska jag åka hem och försöka hinna mysa lite innan det är dags att ta tag i kartonger. Mina barn är hos mamma inatt men imorgon blir deras första natt. Ska bli spännande! Hemma i huset finns de andra två eller tre underbaringarna!:)

Min rygg är trasig, det är bara att konstatera. Efter jobb i restaurang i mååånga år och nu jobb inom vården sätter verkligen sina spår. Det går ont att stå, ont att sitta och även ont att ligga! Och denna satans högerarm som domnar och sticker hela tiden. Jag vaknade två gånger inatt och hade så ont, så ont så jag inte visste vart jag skulle ta vägen. Men det är bara att blunda, härda ut och försöka somna om. Fy fan. Jag undrar vad felet är. Men imorgon ska jag boka tid på vårdcentralen, det första jag gör!

Ja! Jag vet och har läst men jag kan bara garva, va ska jag annars göra? Det är komik mixat med lögn! Det flesta vet det så jag pallar inte "stå till svars". Never. Ät min skit istället!

Hoppas ni får en bra kväll!:) Ni får en bild på en tös som sover sött! Hon har nu sovit flera veckor utan att vakna på natten, hoppas de håller sig i huset men det lär de inte göra, konstigt vore det isf!

PUSS!:)


Tänk om man bara kunde knäppa med fingrarn...

Publicerat: 2012-01-29 Kl: 17:03:18 | I kategori: Allmänt | 4 kommentarer


img_9317 (MMS)

Tänk om man bara kunde knäppa med fingrarna så var allt klart sen! Min rygg hat strejkat för längesedan!


Morron börjar med lite Kitty men snart ska...

Publicerat: 2012-01-28 Kl: 09:56:06 | I kategori: Allmänt | 0 kommentarer


img_3614 (MMS)

Morron börjar med lite Kitty men snart ska barnen till mommen och flytten sätter igång!!:)


Någon som är i behov av en bröstpump? 200:...

Publicerat: 2012-01-27 Kl: 13:52:38 | I kategori: Allmänt | 0 kommentarer


img_3669 (MMS)

Någon som är i behov av en bröstpump? 200:-, knappt använd! Och bilbarnstolen måste bort NU, säljer den för 1000:- mot hämtning. Hör av er snarast:)


Saker

Publicerat: 2012-01-27 Kl: 12:10:41 | I kategori: Allmänt | 0 kommentarer


Vad mycket saker man hittar när man ska flytta. Man rensar, värderar och kastar. Men vissa grejor, brev och bilder väcker otroligt starka känslor och minnen. Det är sådana saker man inte gör sig av med. Om de så ska ligga i en kartong resten av mitt liv kommer jag aldrig kasta de. Vissa saker/prylar etc är heliga och något man bär med sig.
Det som för längesedan betydde otroligt mycket behöver inte göra det i dagsläget men det är ändå saker jag aldrig kommer att göra mig av med. Men samtidigt bildas hela tiden nya minnen och känslor.

Det där är en svår fråga. När man har ett nytt förhållande, säger det att man MÅSTE göra sig av med allt från sitt förflutna? Det tycker inte jag. Även fast känslor inte finns på samma sätt så har brev, bilder och grejor ett emotionellt värde, iallafall för mig.

Det är så klart upp till var och en men jag tycker inte att det är fel att bevara fina saker man fått genom livet, vad det än är. Det är inget man behöver trycka upp på väggen men att ha en "personlig kartong" tycker jag hör till ens personlighet. Vad svårt det vart att förklara men ni kanske förstår vad jag menar.

Jag har skrivit det förr men denna flytt bär med sig olika känslor. Den här lägenheten har varit min "fristad" i två år. Där jag brutit ihop men även klivit upp och blivit stark, starkare än nånsin. Det har varit MITT, bara mitt ställe! Här har jag och min lilla familj bott. Vi har sörjt men haft väldigt mycket att glädjas åt, tillsammans, bara vi tre.
Men det ska bli underbart att bo i huset. Att få vara nära framförallt R varje dag men även nära alla barn, varje dag. Det kommer att bli en utmaning utan dess like men jag är övertygad om att vi kommer att klara det och en dag har vi fått till alla regler och rutiner som passar alla. Det blir verkligen att försöka anpassa sig, det är fyra små individer med olika, stora som små, behov. Men tids nog har vi kommit på plats och anpassat oss så pass att allt bara kommer att flyta. Ha ha det blir roligt och se de nätter barnen kommer upp och vill sova med oss. Får alla 6 plats? Ha ha. Givetvis är det absolut mer glädje än vad det är jobbigt. Just nu rensar jag inte bara i mitt "liv" utan även tre andra personers. Och jag kommer verkligen att sakna Nacksta, otroligt mycket!!

ähhh nog om det, ska fortsätta packa och kasta. Det som inte används hittills kommer inte att användas heller! Men jag har så svårt att kasta saker, det blir lixom "ja men den kan ju komma behövas någon gång i framtiden". Nej nu ska det mesta iväg!

Hoppas ni får en fin dag! Och alla som är sugen på att packa är varmt välkommen hit.;)

Puss!


Titta så söt Jonte var igår när han matade Thelise. Hon ville bara äta om han matade henne, haha:)


Går igenom barnens bebiskläder som jag lov...

Publicerat: 2012-01-26 Kl: 15:00:42 | I kategori: Allmänt | 0 kommentarer


img_3377 (MMS)

Går igenom barnens bebiskläder som jag lovat en vän att få köpa men jag kan inte sälja det, det tar emot så hårt! Och ledsen blir jag.. Vart tog tiden vägen? Tog jag verkligen vara på den? Varför glömmer man så lätt? Det känns som det var igår jag och Daniel låg på BB och bara tittade i evigheter, på våran vackra lilla lilla Thelise!  Nu är det en tjej på snart 2 år med skinn på näsan som verkligen vet vad hon vill och munnen går i ett. Nya ord, meningar och sånger varje dag! Mammas(och pappas givetvis) fina prinsessa. Mycket har hänt sen dess och saker har förändrats men kärleken till ens barn är något som växer för varje dag som går. För mina barn kan jag döda, gå genom eld och över berg, blablablaaaa. Ha en bra dag!:-)


Uuuunderbart med sol!! Synd att en annan m...

Publicerat: 2012-01-26 Kl: 11:38:12 | I kategori: Allmänt | 0 kommentarer


img_6859 (MMS)

Uuuunderbart med sol!! Synd att en annan måste vara inne och packa! Får gå ut på balkongen och ta lite energi! ;)


Svar på tal

Publicerat: 2012-01-25 Kl: 23:05:01 | I kategori: Allmänt | 0 kommentarer


Brukar inte ge "svar på tal" men nu kände jag att jag ville svara denna såklart, anonyma fråga/påstående.

Till att börja med. Varför är du anonym?


Ja eller så beror det på att det är mina vänner som inte har någon blogg eller har någon som helst anledning att skriva sin mailadress som jag redan kan, tänkt den tanken? Sen är det ingen nyhet att folk inte vågar stå för vad dem tycker ock tänker, här på internet där man faktiskt kan vara anonym(aldrig till 100%). Jag VET att det finns dem som gillar mig och dem som inte gillar mig, så är livet. Men detta är en blogg för mig, mina vänner och släktingar som bor långt borta som gladeligen följer mig och mina barn. De som inte gillar mig eller stör sig har inget här att göra.

Jag själv läser knappt bloggar och de få jag läser gillar jag. Varför läsa en persons blogg som jag inte tycker om eller stör mig på? Finns ingen anledning! Att sitta och skriva elaka anonyma kommentarer på dom bloggarna är det sista jag skulle göra! Det finns ingen människa jag "hatar" men givetvis gillar inte jag alla heller och önskar ofta att jag skulle ha mindre läsare här än jag har.

Elaka kommentarer är till 90% ren avundsjuka. Varför skulle dem annars skriva elaka personangrepp, tillomed när det gäller barn anonymt? Varför inte säga personligen att han/hon tycker att jag är en idiot? Sen är det bara elaka kommentarer från två ip-adresser jag med hjälp spårat, så jag vet precis "vem" det är, just därför är det mer komiskt än något som påverkar.

Detta "problem" har ALLA bloggar. Det personen hoppas på, är att jag ska bli sårad eller att det skulle påverka mig men jag har skinn på näsan och det krävs mer än så för att få en "reaktion" av mig. Men jag ger gärna svar. Varför är du själv anonym? Men jag påstår inte att jag uppskattar elaka kommentarer, på någons blogg!!!! Det finns faktiskt dem som tar väldigt illa vid sig. Men problemet ligger ju hos den som ägnar sin fritid till att hacka på folk.

Sen säger jag det bara en gång, VARFÖR skulle jag sitta och kommentera min egen blogg?(förutom då jag svarar). Så knäpp är jag inte, inte än iallafall ha ha! Jag får tillräckligt av andra så jag behöver inte ge mig själv fler så att säga.

Sen är det som man säger; Handling väger mer än ord och så länge mina nära och kära känner mig och vet "sanningen" så spelar resten ingen roll!

Hoppas ni sover gott! Själv ska jag krypa ner i sängen och hålla min sons varma mjuka hand!

Tokstolle!!❤


Stolta lilla damen.:) Så tjusig! "Tis sååå...

Publicerat: 2012-01-25 Kl: 18:38:26 | I kategori: Allmänt | 0 kommentarer


img_4381 (MMS)

Stolta lilla damen.:) Så tjusig! "Tis sååå tuutiiig"


Världens vackraste och duktigaste pojke!

Publicerat: 2012-01-25 Kl: 13:09:52 | I kategori: Allmänt | 0 kommentarer


img_4462 (MMS)

Världens vackraste och duktigaste pojke!


tankar och kommentarer

Publicerat: 2012-01-25 Kl: 10:38:51 | I kategori: Allmänt | 0 kommentarer


Det gick jätte bra på jobbet igår och jag tror att jag kommer att trivas bra. Dock är det en tung avd så man är helt slut efter passet. Kände mig helt mör igår när jag kom hem, somnade ganska omgående. Längtar redan tills nästa pass. :) Lär bli något nästa vecka.


Det är lite facinerande det här med elaka kommentarer. Undra hur personen som sitter där bakom datorn tänker? Blir han/hon eggad och känner sig skit nöjd eller hur tänker dem? Att ens visa det intresset att klicka sig in här(minst hundra ggr om dagen) för att försöka vara elak säger mer om dig än om mig. Tror du att det spelar någon roll vad du tror dig veta om mig? Att någon ska hacka på mina "skeva bröst, ser ut som en gammal kärring" etc? Tror du på fullaste allvar att det är något jag tar åt mig? När jag vet vem det är som sitter och skriver skiten? Det hjälper inte att bara byta dator, jag får ändå reda på adressen, fortfarande. För mig spelar det ingen roll, skriv precis vad du vill om din kuk tex som du precis skrev om, den kan ju inte vara så mycket att hänga i granen. Jag kommer aldrig att ta åt dig, så ta den tiden du lägger på mig till dig själv eller någon som vill ha den. Men på samma gång är det lite roligt måste jag erkänna, fick mig ett gott skratt nu när jag läste kommentaren som jag inte ens kommer att publicera. ha ha, ja liiite roligt är det allt. :)

Sov hela natten och förstår ni hur underbart det är? Det var väldigt längesen jag gjorde det så nu känner jag mig pigg! Thelise är på dagis och W ska möta mig på sjukhuset senare. Han ska nämligen gipsas idag. Sen ska vi packa och dona lite.

Jag har funderat på en sak, är man inte otrogen om man är tillsammans med en person MEN har känslor och tankarna på/för någon annan? Är inte de otrohet egentligen? Man har ju bara personen som tidsfördriv eller som en övergångsfas?


Äh strunt i det! Nu ska jag göra mig iordning och ses åka till sjukhuset. Tråkigt att jag missade första psykiatrilektionen men barnen är ju viktigast, så är det för mig iallafall.;)  

Lite tankar från mig! Ha en fin dag, ser att solen skiner!:) PUSS!

Taggad att jag jobba nu!:) Känns skit spän...

Publicerat: 2012-01-24 Kl: 13:32:02 | I kategori: Allmänt | 8 kommentarer


img_3754 (MMS)

Taggad att jag jobba nu!:) Känns skit spännande! 14-21 blir det idag sen hem och mysa med mig själv!:)


första dagen

Publicerat: 2012-01-24 Kl: 11:20:42 | I kategori: Allmänt | 0 kommentarer


Idag jobbar jag första passet på mitt nya jobb, Lindgården avd rönnen. Det känns sjukt spännande men samtidigt är jag nervös. Eftersom jag jobbat i huset förr behöver jag ingen inskolning så det är bra. Men har precis fått tackat nej till två pass och det känns åt helvete om jag ska vara ärlig men flytten sker ju inte av sig själv, tyvärr. Skulle vilja knäppa med fingrarna sen är allt färdigt.

Tänkte att det var på tiden att skriva ett riktigt inlägg, har mest blivit bilder och små inlägg. Och dem har fortfarande inte gjort en uppdatering till blogg appen så där är det inte heller roligt att skriva ifrån eftersom det inte går att kommentera de inläggen.

Just nu sitter jag och googlar på fina arbetskläder. Min vän C har en jätte fin bettyboop tröja som hon jobbar i, men jag hittar tyvärr ingen sida som säljer "finare" arbetströjor. :( Vet ni någon sida? Säg gärna till!

Nu ska jag dra på mig ett ansikte sen lämna W hos moster sen åker jag vidare till jobbet. Egentligen man väl promenera i det underbara vädret, får se vad klockan blir!:)

Ha en bra dag alla fina! PUSS


Gissa vem som kommer att ha den lenaste hu...

Publicerat: 2012-01-23 Kl: 19:13:46 | I kategori: Allmänt | 0 kommentarer


img_7435 (MMS)

Gissa vem som kommer att ha den lenaste huden ever?! -Jag!!;)


Etik

Publicerat: 2012-01-23 Kl: 13:06:18 | I kategori: Allmänt | 0 kommentarer


Denna föreläsning kändes helt onödigt, eller kan studier någonsin vara onödig? Är ju klar med den kursen för längesen. Men eftersom jag nu fått chansen att validera, även fast jag inte har 2,5 års erfarenhet(som man annars måste) så får jag bara tacka och ta emot. En kurs mer eller mindre gör väl desamma?!:)

Klassen verkar helt okej, mer eller mindre men varför skall jag bry mig om dem egentligen. Ses knappt en gång i veckan och alla är på olika ställen om jag förstått de hela rätt.:) Och jag ska bara fokusera på MITT! Men det ska bli jäkligt intressant att se hur detta te sig, ha ha ha!
Men jag saknar redan min fina klass!:(

Nu ska jag kila! Tandläkaren och fixa nageln som gick av igår! :)

Thelise håller "sin Abba" i handen under fikat igår, goshöna!


ont i tanden

Publicerat: 2012-01-23 Kl: 11:00:00 | I kategori: Allmänt | 0 kommentarer


Nu sitter jag med all säkerhet på föreläsningen men tänkte testa hur det fungerar med tidsinställt inlägg. Har nämnligen aldrig testat de förut!:)

Denna vecka kommer bli otroligt hektisk, allt ska packas och flyttas/städas denna vecka. Wish me luck!! Äntligen blir det av!:)

Idag är det lång dag i skolan egentligen, enda fram till 16.30 men jag har fått en akuttid hos tandläkaren klockan 13.00 som jag måste gå på. Har så satans ont i ena tanden, med detta sagt tar jag mig en klunk cola!

Hoppas ni får en trevlig dag!

föreläsning

Publicerat: 2012-01-23 Kl: 09:56:16 | I kategori: Allmänt | 0 kommentarer


Barnen vaknade 04:40 men efter lite välling somnade dem om till 8 då klockan ringde. Tok stressade för vi var sen trodde jag. Sen när jag stod på busshållsplatsen kom jag på att jag börjar 10.20 inte 9.20.. smart tjej! Så nu sitter jag på skolan och fördriver lite tid.

Det vart en incident på ica häromdagen. Jag gick några meter framför barnen på väg till kassan. Då hör jag att William börjar panik gråta, alltså jag hör verkligen rädslan. Då var det en förståndshandikappad tjej som lyft upp Thelise för att prata med henne eller ja vad hon nu tänkte, och William vart livrädd, "Mammmaaa!!! HON TJUVAR GUMMAN". Sen kom hennes mamma och bad så hemskt mycket om ursäkt och jag fick förklara flera gånger för William att hon bara ville säga hej och inte var nå farlig. Fick även förklara att vissa vuxna som är sjuka tänker som barn därför gillar dem barn så mycket.

Han har pratat om det varje dag sen dess och jag har gett honom mycket beröm! Där visade han vilken bra och beskyddande bror han är!

Iförrgår var jag och barnen, Alexandra +barn på drakborgen och härja. Mitt värsta ställe men barnen älskar de!:) Tänkte visa lite bilder sen ikv när jag sitter vid min egna dator. Alex och barnen följde med och käka middag hos oss efteråt, mycket trevligt som alltid. :) Mycket mer än så har inte hänt förutom tidigt fördelsedagsfika för att älsklingen fyller år idag. GRATTIS baby!

Nu ska jag ut och ta ett bloss innan föreläsningen börjar!

Puss på er fina!

William och bästa morbror bygget nya legot...

Publicerat: 2012-01-22 Kl: 13:37:56 | I kategori: Allmänt | 0 kommentarer


img_2483 (MMS)

William och bästa morbror bygget nya legot som J hade med sig.:) Nu blir det kalasfika för älsklingen!


..och finaste du!

Publicerat: 2012-01-21 Kl: 17:36:20 | I kategori: Allmänt | 1 kommentarer


img_2287 (MMS)

..och finaste du!


Finaste du!

Publicerat: 2012-01-21 Kl: 17:35:20 | I kategori: Allmänt | 1 kommentarer


img_5618 (MMS)

Finaste du!


Mammas finaste skatter!<3

Publicerat: 2012-01-20 Kl: 20:42:16 | I kategori: Allmänt | 1 kommentarer


img_2866 (MMS)

Mammas finaste skatter!<3


Mycket nöjd vart jag!:) Vill tipsa alla so...

Publicerat: 2012-01-20 Kl: 15:34:48 | I kategori: Allmänt | 0 kommentarer


img_4020 (MMS)

Mycket nöjd vart jag!:) Vill tipsa alla som brukar göra naglar eller vill göra, besök lotus salong. Dem är riktigt proffsiga, super trevliga, noggranna och har upp till halva priset mot för "vanliga" nagelsalonger! 399:- fick jag betala, som i vanliga fall går på mellan 700-800:-. Besök www.nagelfix.com!  Nu ska jag hämta barnen sen blir det pizza, med hela stora familjen. Det ska bli roligt, som jag saknat de små pluttarna!


lyckligast i världen

Publicerat: 2012-01-20 Kl: 11:38:28 | I kategori: Allmänt | 4 kommentarer


Ja, det är nog jag just nu!! Jag har fått jobb!!!!!!!!! :D:D:D wiiiiiiii! Har nyss hoppat runt i köket, haha ;) Det var en mycket trevlig man som svarade och sa "självklart har du jobb här i sommar och även från och med nu om du kan"!! ha ha ha jag är löjligt glad!! :D Vart säger jag inte än men det är på ett ställe jag bara hört positiva saker om. :) FAN VA ROLIGT!! Vilken jäkla tungd som släppte från axlarna!!

NU ska jag sätta mig och renskriva, det som inte vart av igår.:) Sen ska jag kolla av med E om det är något mer som fattas. Annars är det bara föreläsningen på måndag som är på tapeten.

Ha en bra dag!

Kvällsbad -check! Obligatoriska fruktsalla...

Publicerat: 2012-01-19 Kl: 19:37:38 | I kategori: Allmänt | 1 kommentarer


img_7924 (MMS)

Kvällsbad -check! Obligatoriska fruktsalladen på kvällen -check! Lillan i säng nu, sen ska jag renskriva en uppgift och göra en skattning på Geriatriken.:) Sen kryper jag och W ner i sängen också. Om han inte deckar på soffan.;)   Ha en bra kväll alla fina!


Mina fina<3

Publicerat: 2012-01-19 Kl: 16:52:40 | I kategori: Allmänt | 0 kommentarer


img_1893 (MMS)

Mina fina<3


Bortbjuden

Publicerat: 2012-01-19 Kl: 16:33:04 | I kategori: Allmänt | 0 kommentarer


Nu sitter vi hemma hos Alexandra och väntar på middag. Det ska bli kyckling gryta med ris, mums!

Vi har haft en väldigt bra dag idag! William njuter verkligen av att få svara ensam med mig.:) Med oss hade vi Alexandra och Jonte.

Ikväll blir det tidigt, känner mig riktigt mör! Ska renskriva en uppgift och skicka till min mentor, som förövrigt är hur söt och gullig som helst! Detta känns verkligen jätte roligt! Nu när jag validerar är det upp till mig hur snabbt jag vill bli klar med kurserna, så det känns toppen! Föreläsningar på måndagar och psykiatrin på onsdagar sen resten av tiden skall jag studera själv. Lite möten och träffar kommer det givetvis vara ibland. Men det känns som att det kommer gå jätte bra med hjälp av Eva.:)

Ha en trevlig kväll!:)

Tack alla fina som kom och uppvaktade mig!...

Publicerat: 2012-01-18 Kl: 19:43:50 | I kategori: Allmänt | 4 kommentarer


img_7133 (MMS)

Tack alla fina som kom och uppvaktade mig! På fredag får jag födelsedagen firad igen men med den andra delen av familjen!:) Är mycket nöjd med min födelsedag!


Min kreativa konstnär!<3

Publicerat: 2012-01-18 Kl: 18:15:08 | I kategori: Allmänt | 0 kommentarer


img_4272 (MMS)

Min kreativa konstnär!<3


Grattis till mig själv!!

Publicerat: 2012-01-18 Kl: 08:43:20 | I kategori: Allmänt | 0 kommentarer


Idag fyller jag hela 24 år! Närmar mig 30- sträcket, läskigt.;) Blir bara fika i all enkelhet här hemma senare i em, mest för barnens skull!:)

Puss på er!!


Tävling!

Publicerat: 2012-01-17 Kl: 18:52:15 | I kategori: Allmänt | 0 kommentarer


Hoppas på vinst!


Jag själv

Publicerat: 2012-01-17 Kl: 16:03:07 | I kategori: Allmänt | 0 kommentarer


JAG SJÄLV tycker inte att jag skriver om privata saker. Det som kan anses vara privat är mina tankar och funderingar men det är väl de man har en blogg till? Sen positiv respons är alltid roligt men man får räkna med idioters kommentarer också. Jag tycker att privata saker är relationer, vad man har för "problem", vad som händer i familjen, bråk/tjafs och ja toalett besök etc. Så som sagt, jag själv anser INTE att jag är privat. Jag förstår inte hur det kan vara sån skillnad på att skriva "idag har vi badat" mot för att berätta lite mer ingående kring dagen?! Det måste ju vara bra, med tanke på statistik siffrorna. Jag älskar att gå tillbaka och läsa, sen flera år faktiskt. Jag ryker att det är roligt att släkt och vänner som inte bor här blir uppdaterad vad det gäller barnen. Men TACK för era åsikter!:) Jag har aldrig innan haft problem med min blogg och bara för att någon bitter människa terroriserar mig tänker jag inte sluta för de vill jag inte, jag älskar min blogg! Jag skulle aldrig avsluta min blogg pga någon annan tycker att det är "förjävligt", "man lämnar ut heeela sitt liv", "man är för privat" bla bla. Det är upp till var och en vad de vill skriva eller inte. Är det tråkigt eller irriterande att läsa, håll er borta! Ingen har tvingat hit er! Givetvis finns det några som tycker att jag är för "privat" medans andra tycker tvärtom. De bloggar jag läser är väldigt olika, en del skriver helt öppet om sina problem och andra är mer restriktiva. Jag tror inte mina barn lider eller kommer att lida pga det finns bilder på dem här. Det är väl isf samma sak med Facebook??

Jag älskar min blogg och kommer att fortsätta skriva så länge jag har intresset kvar men den kommer bara handla om mig och mina barn till störta del!:)

William var som vanligt jätte duktig idag och fick bra med beröm.:) Han är så medveten om att det är för hans bästa och att det känns mycket bättre i benet efter någon dag.:)

Ha en bra dag och återigen, tack för era åsikter!:)


Nu är Alexandra, jag och min duktiga pojke...

Publicerat: 2012-01-17 Kl: 12:52:40 | I kategori: Allmänt | 2 kommentarer


img_0843 (MMS)

Nu är Alexandra, jag och min duktiga pojke på väg till habben för lite botox, han gör mamma stolt vareviga dag!<3


Privat/Vardag

Publicerat: 2012-01-17 Kl: 10:29:25 | I kategori: Allmänt | 6 kommentarer


Jag har en fråga som jag skulle vilja höra era åsikter ang. Vad tycker ni är privat och inte i en blogg? Är det FÖR privat att berätta vad man gjort/skall göra om dagarna tex?
Jag kommer inte publicera kommentarerna så svara gärna ärligt! Det är roligt att veta, alla har olika perspektiv på bloggar.


inga kommentarer

Publicerat: 2012-01-17 Kl: 10:25:58 | I kategori: Allmänt | 0 kommentarer


nej det går inte att kommentera inlägg som skrivs från appen, men ja dem lär väl fixa det. Men det är ju ingen nyhet att det mesta med blogg.se är felande och tar tid att fixa till!

 Nu skulle jag egentligen åka till skolan för att träffa Eva min nya mentor/lärare men det känns onödigt eftersom jag inte fått tag på henne. Lika bra att försöka få tag på henne per telefon än att yra runt på skolan och söka hon. Eller förresten, jag mailar henne, smart Evelina!;) ha ha!

Tänkte slänga in lite bilder från mobilen men jag tappade precis lusten. Ska kila på ica och handla så jag kan äta frukost. Alexandra är på väg också så jag ska sätta igång att sminka mig efter frullen.

Ha en bra dag allesammans!:)


Bompa

Publicerat: 2012-01-17 Kl: 09:43:57 | I kategori: Allmänt | 0 kommentarer


Här sitter alla barn och kikar på bompa efter middagen. Råkade uppdatera blogg appen och det vart ju bara till det sämre så jag gör ett prov inlägg nu, haha:)


Happyyy mama!

Publicerat: 2012-01-16 Kl: 20:25:30 | I kategori: Allmänt | 5 kommentarer


img_2881 (MMS)

Happyyy mama!


05:30

Publicerat: 2012-01-16 Kl: 06:29:50 | I kategori: Allmänt | 1 kommentarer


William sa god morgon genom att skrika rätt i ansiktet på Thelise. När jag frågade varför han skrämde henne svarar han gråtandes "Men mamma, hon har konstig näsa och du har mask. Är det morgon kan vi kliva upp nu?". Så det var inte ens på tal att sova vidare en timma, så här sitter vi. Mer död än levande just nu :) Thelise är klar, ska snart klä William sen göra mig själv klar för skolan. :)

Mer än så här förutom texten nedan har jag inte att dela med mig av, speciellt inte så tidigt på morgonen. Hörs och störs!
Du är en avundsjuk människa som lider av att se andra lyckas. Du får ingen sinnesfrid och innan du hunnit skada någon så har du skadat dig själv! Du är död inombords...


William

Publicerat: 2012-01-15 Kl: 18:05:03 | I kategori: Allmänt | 1 kommentarer


Som tur var fick vi skjuts av Keda, slapp vi vänta i en timma på bussen! När vi hade hoppat ur bilen och var på väg in säger William -"Tack mamma, jag har haft en toppen dag". Gograbben!

När han skulle från Timo Pärssinen(stavning?) så frågade han artigt -"Får jag knäppa ett kort med dig Timo Pärssinen?", ha ha han var så söt! Så svarade han -"Klart du får gubben. Är det mamma som lärt dig att vara så trevlig?", så nu är han stolt som en björn!

Det ska bli så roligt när han får sätta igång och börja träna, som han har längtat! Han skulle egentligen ha övat med R i vinter men vädret har varit sådär och sen har det glömts bort? Men jag pratade med Tränaren idag och han var mer än välkommen att lära sig där, dem kanske har mer tålamod än mig, ha ha.;) Så det kommer bli super roligt! Sen får vi se vad han kommer att fortsätta med, fotbollen drar ju igång i sommar den med!

Lite trött tjej? Hon har inte vilat något idag eftersom vi åkte ut till Timrå. Precis när hon hade somnat in vart hon väckt av nån snorunge som sprang förbi och skrek. Ja det var den sovningen de. Nyss kom W in i köket när jag stod och diska -"neee mamma vet du, nu har gumman somnat på soffan" ha ha ja hon slocknade på plats men jag hann väcka henne med lite tomte snack och kyla från balkongen, annars hade hon vaknat inatt och trott att de var morgon! Så det var tur!:) Onödig fakta? Inte alls, ha ha.

Nu sitter dem i badet och leker mamma, pappa, barn. De är så härligt att sitta och tjuvlyssna när dem leker. William är så söt med Thelise och väldigt beskyddande!

Blir en tidig kväll för oss alla, har varit en väldigt olugn och hektisk men roligt helg!:) Känns som den har sprungit förbi. Imorgon är det ny vecka och nya tag. På schemat är det bla vårdcentralen, bvc, habben, sjukhuset, tandläkaren och himlabadet som jag lovat William innan han ska få gipset. Vi går alltid dit innan och efter som belöning för allt han går igenom, helt utan protester. Han är verkligen toppen!
Så det får bli på fredag kanske, så får Thelise vara på dagis så jag och W får lite tid tillsammans.
Plus allt annat som ingår i en vardag tex skola, dagis.:)

Hoppas ni får en bra kväll!


En mycket lycklig men blyg grabb! Snart sk...

Publicerat: 2012-01-15 Kl: 14:58:40 | I kategori: Allmänt | 0 kommentarer


img_5407 (MMS)

En mycket lycklig men blyg grabb! Snart ska han ut på isen igen och skjuta på målvakterna.:) Dock utan skridskor men han fick dispens.:) Efter gipset som han får den 25 ska han också få börja tänka hockey, han har väntat så länge på att få börja!


Ha ha ha vilken pose!! Thelise har fått di...

Publicerat: 2012-01-15 Kl: 13:22:06 | I kategori: Allmänt | 2 kommentarer


img_3869 (MMS)

Ha ha ha vilken pose!! Thelise har fått dille på Williams kalsonger, ingen blöja hemma bara kallingar.:)


Söndag

Publicerat: 2012-01-15 Kl: 11:58:25 | I kategori: Allmänt | 5 kommentarer


Dagen före allvaret drar igång, ser faktiskt fram emot skolan! Rektorn vi har är jätte bra men hon är fan inte bra på att höra av sig. Vi börjar skolan imorn, hon skulle gett mig besked INNAN start(som egentligen är den 12!!!), varav jag har ringt henne säkert 12 ggr i veckan men inget svar eller någon tillbaka ringning. Aja det lär väl visa sig imorgon!

Det är så skönt att vakna sent(kl 9 idag) och bara ta det lugnt o mysa! Vi åt sen frukost framför tvn,(såg på ettan, slalom på W's begäran) nybakat bröd och färsk juice, så jäkla gott! Det är något jag aldrig kommer att ta bort om jag inte måste dvs. Förstår inte varför man ska upp kl 6 för att lämna barnen på dagis omänskligt tidigt bara för att? Nej det förstår inte och kommer nog aldrig att göra det. Det blir en tidig dag för barnen och det är onsdagar. Sen har inte jag någon mer "tidig" dag i skolan.:)

Nu står vi och väntar på bussen. Vi ska ut till Timrå på "Timrå dagen", man får träffa spelarna och ta autografer. Behöver jag säga W är jätte lycklig och taggad?? Thelise springer bara runt med armarna i vädret och skriker "mååååål", ha ha sötjäntan!

Ha en bra dag i fin vädret vi fått idag!:) puss!


Nu finns ingen anledning att fortsätta men...

Publicerat: 2012-01-14 Kl: 17:56:08 | I kategori: Allmänt | 1 kommentarer


img_0406 (MMS)

Nu finns ingen anledning att fortsätta men det gör jag ändå!


Nu är vi hemma från kalaset. Angelica hade...

Publicerat: 2012-01-14 Kl: 17:36:38 | I kategori: Allmänt | 0 kommentarer


img_6472 (MMS)

Nu är vi hemma från kalaset. Angelica hade gjort så fint till barnen och oss vuxna såklart. Bjöd på go fika och trevligt sällskap, som vanligt!:)


Nu är vi på väg till nästa kalas.:) Först ...

Publicerat: 2012-01-14 Kl: 13:58:04 | I kategori: Allmänt | 0 kommentarer


img_1859 (MMS)

Nu är vi på väg till nästa kalas.:) Först ska vi möta Alexandra och köpa en present åt Adde, födelsedagsbarnet. Thelise har varit ooootroligt gnällig idag och värre vart de efter hon vilat. Hoppas att hon kan uppföra sig något sen på kalaset! Ha en fin kväll alla där ute!


tandläkaren

Publicerat: 2012-01-13 Kl: 10:28:04 | I kategori: Allmänt | 2 kommentarer


Nu är det snart dags för mig att bege mig till tandläkaren. Som tur är ska jag bara pröva nattskenan som jag ska ha för att jag biter ihop när jag sover och gnisslar tänderna. Inget jag märker själv förutom att jag ofta har ont i huvudet när jag vaknar på morgonen men det syns på tänderna att jag gnisslar.

Det blir en kalas helg nu i helgen. Idag är det som sagt lilla Haylees kalas på himlabadet och imorgon har Adde sitt 5-års kalas. :) Mycket roligt men det är ingen nyhet att barnkalas är påfrestande så på lördag kväll lär vi vara utmattad, ha ha :)

Nej nu ska jag skynda mig till tandis sen hem ch duscha/göra mig iordning för att åka ner och köpa presenter till dem som fyller år. Sen hämta ungarna för att bege oss till badet. :)

Hoppas ni får en lika bra dag som jag kommer att ha.:)

Kalas

Publicerat: 2012-01-12 Kl: 21:11:25 | I kategori: Allmänt | 3 kommentarer


Men jag har ju glömt att berätta! Haylee har ju fullt hela 2 år(!!!!) och hon har kalas imorgon som vi är bjudna på. Eller vi, inte direkt jag utan barnen :p Jasmine kommer att hänga med oss också efter som Sandra ska iväg till Sthlm på 30 års skiva!:) William är jätte glad och "OH vad roligt det kommer bli Inorn" men han vill bara vara med H. Men har berättat att alla firar henne så det blir nog inte så, för alla vill leka med henne.:) han blir så lätt besviken. Men ja, det är en annan historia!:) Känsliga grabben!

Sen funderar jag och har funderar länge på träning. Jag skulle vilja testa på poledance. Först tänkte jag att det var nån oseriös "jucka-på-stången-gympa" men efter att ha läst och hört från medlemmar har jag ändrat bild helt!:) Det är tydligen jätte bra träning och det stärker mångas självkänsla och självförtroende o sånt kan man inte få för mycket av.;) Tydligen väldigt svårt också. Så är det någon som är sugen att hänga med på en "prova på" så hojta till!:)

Asså det är något jag ska göra imorgon men jag kommer inte på vad!! Tänkt på det flera ggr idag men varenda gång har det kommit något emellan så jag glömt igen. Det är så frustrerande att inte komma på!!!! Men justja... Tandläkaren och prova ut nattskenan. Ha ha, tur att jag skrev om det så jag kom ihåg!;)

Nu ska jag äta mina pannkakor sen lägga mig bredvid mina barn. Tur man har dem! Varför skulle man annars kliva upp på morgnarna när det mesta känns crap?:)

Puss!

Bjuder på en bild på lillfröken som åt sin middag i vardagsrummet klistrad framför Disneyjunior, ha ha! Tydligen ett jätte bra knep att få hon till att sitta still och bli mätt. Hon åt två portioner av bara farten, hon vart som robotstyrd!;)


Sjukdom

Publicerat: 2012-01-12 Kl: 19:21:07 | I kategori: Allmänt | 0 kommentarer


Här hemma möttes jag av en trött, grinig, arg liten bebis vid namn Thelise. Jag vet inte om hon börjar bli sjuk, det får tiden visa. Men det vore väl jävligt typiskt nu när skolan sätter igång riktigt på måndag. Ser faktiskt fram emot de! Men denna termin ska jag inte hamna efter med en enda uppgift utan göra dem samma dag som vi får den, iallafall inte samma dag som de ska vara inne!

Annars då? Det var mycket skönt att vara i Övik. Relaxen där är jätte mysig! Vi var med på en bastusittning också, lika skönt som sist!:)

Imorn ska jag försöka packa det mesta i köket och tar ner saker från väggarna. Och förhoppningsvis träffa Malin innan kidsen skall hämtas.:)

Fick ett bekräftelse mail idag om förrådet jag ansökte om att få hyra nere på thulegatan. Blir perfekt då det inte finns något förråd i huset.

Ha en fin kväll! Det blir en tidig kväll för min del.
Ibland blir saker och ting inte som man tänkt sig, oftast kan man inte göra någonting åt det heller. Anser jag men jag tror på ödet, det händer utav en anledning!:)


Mm mm mm mm.. De bästa med att bo på hotel...

Publicerat: 2012-01-12 Kl: 09:36:34 | I kategori: Allmänt | 0 kommentarer


img_2140 (MMS)

Mm mm mm mm.. De bästa med att bo på hotell! Nu är jag så mätt så jag knappt kan röra mig.:)


Örnsköldsvik

Publicerat: 2012-01-11 Kl: 10:24:33 | I kategori: Allmänt | 1 kommentarer


Idag åker jag och honey till övik, bo på hotell och gå på paradisbadets relativ som sist när vi var där.:) Förena lite nytta med nöje! Det kommer bli super mysigt och behövligt om inte annat.:)

Thelise har haft en till jobbig natt. Jag tror att de beror på omställningen, ledig ca tre veckor sen tillbaka till dagis. Så mellan 00.30-03.10 var hon vaken. Jag försökte allt men hon kom lixom aldrig till ro, jag kände hur jag koka av irritation där på slutet. Och innan jag somna om vart klockan ganska mycket, sista gången jag titta var hon 05.15. Så trött är bara förnamnet.

Ska rensa Williams garderob och duscha sen ska vi bege oss.:)

Nu måste jag gå med barnen till dagis.
Tycker ni det ser skönt ut? Ha ha så här ligger W ofta när han ser tv.:)

Hoppas ni får en bra dag allesammans, puss!


Hjälpredor

Publicerat: 2012-01-10 Kl: 20:16:22 | I kategori: Allmänt | 0 kommentarer


Ikväll har vi tvättstugan, har precis varit ner och laddat om. Nästa sväng är om ca 40 min. Just exakt nu ligger tösen i famnen och snarkar gott. Hon snarkar verkligen högt! De är något hon fått av far sin för inte f*n snarkar jag!;-)


Vad skulle jag göra utan er två? Jag kan inte tänka mig ett liv utan er, skulle inte ens klara av att vara ifrån dem mer än ett par dagar. Men sån är jag! De är ganska uppenbart att vi människor inte är lik varandra.:)

Hoppas ni får en fin kväll! Själv ska hag plocka och fixa lite. Puss!


Titta vad vi fick med oss hem ifrån dagis....

Publicerat: 2012-01-10 Kl: 17:35:30 | I kategori: Allmänt | 0 kommentarer


img_8209 (MMS)

Titta vad vi fick med oss hem ifrån dagis.:) Dem här två grabbarna äter som hästar o jag tror maten fick mvg för Lucas har inte sagt många ord, han som andra pratar väääldigt mycket just under maten, ha ha! Ha en fin kväll alla där ute.


Musik

Publicerat: 2012-01-10 Kl: 15:40:37 | I kategori: Allmänt | 0 kommentarer


Gud vad underskattat det är att bara sitta i soffan och lyssna på tok hög musik och bara känna. Känna hur lyckligt lottad jag egentligen är fast jag har svårt att känna det ibland, det är något man MÅSTE uppskatta, varenda jävla dag! Jag har världens finaste kille, blivande man;), jordens vackraste barn, universums finaste bonus barn och snart bor vi allihopa tillsammans i ett jätte fint hus!:D Fin familj och underbara vänner, vad mer kan man begära? Inget!

Just nu spelas Usher-There goes my baby. Hittade D's hdmi kabel(tack så mkt, haha) så jag har kopplat datorn till tv, mycket bra ljud!

Jag har rensat källaren, städat åt kaninerna, städat lägenheten, fixar förrådet uppe och kollat igenom Williams babykläder. Tänk om jag kunde pausa Thelise liv, då skulle jag vilja att hon var i denna ålder hela livet!

Nu ska jag hämta mina huliganer sen ska vi hem och laga mat, köttfärssås och spagetti blir det idag.:)

Puss på er trogna fina läsare.:)


Snart mina vänner, snart..

Publicerat: 2012-01-10 Kl: 12:19:37 | I kategori: Allmänt | 1 kommentarer


Är det dags för mig att ta tag i mitt nyårslöfte.. Idag anlände denna!


atomer

Publicerat: 2012-01-10 Kl: 12:18:06 | I kategori: Allmänt | 4 kommentarer


Jag är så arg så jag skulle kunna gå upp i atomer, jag haaaatar ansvarslösa äckliga föräldrar som sätter ALLT annat före sina barn. Må ni dööööööööööööööööööööö en smärtsam dööööööööööd!!!!!!!!!!!!!

Annars? Är jag nere i källaren och donar lite, men det såg mycket bättre ut än förväntat så jag kan ägna mig åt att packa lite uppe i lägenheten.:) Det tar sig sa mordbrännarn. Det kommer nog inte bli en sån jobbig flytt bara man inte gör allt i sista minut så!

Nu ska jag ta och rensa Williams garderob och se över om det finns något fint till LillW och resten gör jag klädpaket av och säljer iväg. Sen vill jag hinna städa åt kaninerna idag också då det är bäst att lägga på ett kol.:)


Slänger in lite bilder i brist på annat.


Efter vi hade varit ute tog Thelise av mig strumporna och värmde mina fötter, ha ha hur söt är hon inte?! Hon tillomed blåste på dem. Mamma hjärtat smälter!Weeey!! Lagom till flytten, värsta jag vet...

Publicerat: 2012-01-09 Kl: 21:29:50 | I kategori: Allmänt | 0 kommentarer


img_2254 (MMS)

Weeey!! Lagom till flytten, värsta jag vet är källsortering! Fast jag tycker att alla ska göra det för miljön. Man kan tillochmed bli vräkt om man inte sorterar. Gäller bara att lära sig vad som ska kastas vart.:) Nu; sova, god natt!!:)


Mammas finaste guldlock! När hon är nybada...

Publicerat: 2012-01-09 Kl: 20:20:48 | I kategori: Allmänt | 1 kommentarer


img_5246 (MMS)

Mammas finaste guldlock! När hon är nybadad och har tvättat håret får hon så himla fina lockar. Men oftast är de på kvällen och morgonen därpå är det bara ett stort ruffs, ha ha!


Mysmiddag med de bästa sällskapet!<3

Publicerat: 2012-01-09 Kl: 17:49:56 | I kategori: Allmänt | 0 kommentarer


img_1906 (MMS)

Mysmiddag med de bästa sällskapet!<3


rensar och packar

Publicerat: 2012-01-09 Kl: 13:11:34 | I kategori: Allmänt | 4 kommentarer


Barnen är på dagis och jag håller på att rensa samt packar. Det är med lite sorg i hjärtat jag gör detta. Självklart ser vi framemot att få flytta ihop med de andra, bli en stor familj och att få bo i ett fint hus. Men på samma gång lämnar jag "mitt" och nu ska allt bli gemensamt. Jag älskar denna lägenhet och har trivts otroligt bra, kanske just därför det känns jobbigt att lämna den. Men man kan inte vinna om man inte vågar chansa, eller hur?;) Men sen är en flytt i sig jävligt jobbigt och påfrestande för det ska planeras och fixas massa runt omkring men när vi väl är på plats kommer det att kännas super bra, det är jag säker på! Det är bara vägen dit som är lite ångestladdat. Sen är det så klart naturligt med tankar och känslor när det gäller en sån här stor sak, konstigt vore det annars. Thelise ska ju byta dagis och William ska börja på Haga skolan istället för St:olof, så det är mycket som måste ordnas. Men som sagt, allt kommer att bli bra när vi har landat. Tänk att få somna och vakna varje dag med älsklingen vid min sida, det är det bästa utav allt!:)

Nu ska jag fortsätta att ringa mina samtal och rensa kläder. Alltså vart kommer alla kläder ifrån? Det är SÅ sjukt mycket. Men jag ska givetvis inte kasta utan jag ska skänka bort dem. Vet ni vart man kan skänka kläder förutom till erikshjälpen o så?

puss!


säljes

Publicerat: 2012-01-09 Kl: 11:06:30 | I kategori: Allmänt | 1 kommentarer


Gör ett nytt försök att sälja barnstolen då den förra köparen drog sig ur i sista minut, typiskt!
Jag säljer den för 1200:- använd ett fåtal gånger, så gott som ny. Och inte krockad givetvis!
0-25 kilo, kan användas från nyfödd till ca 4 år.


(Bild lånad från google)

Ha ha ja, det är rart med barn. Speciellt ...

Publicerat: 2012-01-08 Kl: 18:51:56 | I kategori: Allmänt | 1 kommentarer


img_1313 (MMS)

Ha ha ja, det är rart med barn. Speciellt en överdrivet gnällig Thelise som ska få dyka i säng så fort klockan blir 19:30. Sen ska ljus tändas och gotta ska fram!:)


8 januari

Publicerat: 2012-01-08 Kl: 18:47:11 | I kategori: Allmänt | 1 kommentarer


Jag hade som sagt laddat kvällen med tända ljus, morötter och dipp, cola, godis och en bra film. Jag tror att jag hann ligga i soffan 3 minuter innan jag tvärdecka. Så ja, de var min kväll de.:)

Nu är jag och flisan på väg o ska hämta hem chefen. Det blir väldigt tomt när han inte är hemma.:(

Imorn är det vardag igen, ledig i snart tre veckor. Vilket ha varit mycket skönt men jag har längtat lite efter vardagen och skolan!

Tycker ni Thelise valde ett bra gömställe?!:) ha ha. Även att hon stod och blunda. För när man blundar syns man inte, eller hur?!;)


Ha en mysig kväll, för de ska jag och gogubben ha. Han har köpt massa gotta tills ikväll!:)


(detta inlägg skulle ha publicerats kl 15:00 egentligen)


Irriterad

Publicerat: 2012-01-07 Kl: 18:48:44 | I kategori: Allmänt | 2 kommentarer


Sånna här gånger kan jag bli jävligt irriterad på vissa föräldrar. En del föräldrar kan göra precis vad fan som helst, inget ansvar, ingen mor/far-känsla, ingenting! För att en tar allt ansvar och ibland men bara ibland när den andra känner för att visa upp sitt barn som en jävla trofé, då passar det! Jag vart så sugen på att följa med mina kompisar ut ikväll men att skaffa barnvakt är fan inte ens att tänka på. Och jag förstår dem, jobba heltid och försöka hinna leva sitt egna liv den korta tid man är ledig. Och sen hör man ofta "skaffar man barn så väljer man ju lixom bort sånt där". Men gör man verkligen det?
Men vissa jävlar lever precis som dem vill och skiter fullständigt i sina barn. De är som om dem går tillbaka och försöker leva som nån tonåring. Fjortisfasoner! Bläää!!

Jag vet fler som sitter i samma situation som har på sin höjd(!) EN ledig dag i månaden och då ska man tydligen vara jävligt tacksam och nöjd. Så jag förstår er, vårt kommer när ungarna är tonåringar.:)

Men å andra sidan kan jag glädja mig i att jag inte missar en sekund med mina barn då somliga inte ens har några band med sin andra förälder, DET är tragiskt! Om man måste välja så väljer jag givetvis mina barn före ett oansvarsfullt liv. Men visst vore det roligt med en ledig helg då man kan koppla av och bara vara Evelina och inte mamma Evelina. Men nog om det!:)

Ikväll har jag kvalitetstid med min fina docka!:) William har åkt till Angelica och Jens, som han har saknat sin "exta pappa" Jens!:)

Nu när vi kommer hem ska vi först ta ett bad sen ska vi tända massa ljus, skala morötter och göra dipp sen bara mysa framför en film!:) Hoppas ni får en trevlig kväll, hemma som borta!


Mina finaste! Mamma älskar er mer än ni nå...

Publicerat: 2012-01-07 Kl: 13:59:58 | I kategori: Allmänt | 0 kommentarer


img_0131 (MMS)

Mina finaste! Mamma älskar er mer än ni någonsin kommer att förstå.


Underbart väder! Utelek hela dagen.:)

Publicerat: 2012-01-07 Kl: 12:44:20 | I kategori: Allmänt | 0 kommentarer


img_8985 (MMS)

Underbart väder! Utelek hela dagen.:)


Snälla barn väntar på mat!:)

Publicerat: 2012-01-06 Kl: 14:14:16 | I kategori: Allmänt | 1 kommentarer


img_3637 (MMS)

Snälla barn väntar på mat!:)


Tidig morgon

Publicerat: 2012-01-06 Kl: 08:44:28 | I kategori: Allmänt | 2 kommentarer


Jag vet inte vad det tagit åt Thelise inatt. Dem var på dagis igår några timmar och hon sov som vanligt en timma. Hon tväreckade klockan 19:30 när jag la henne igår. Men sen vaknade hon första gången klockan tio och var pigg. Det tog mig 2,5 h att få henne att somna riktigt. Men klockan 4 imorse gjorde hon morgon. Jag var såå jäkla trött så jag orkade inte bråka med henne igen så vi klev upp och la oss i soffan. Strax efter kom W upp " jag kan inte sova mamma" och då vart genast Thelise tok pigg och morgonen hade startat, suck! Tänkte försöka hålla henne vaken tills elva och låta hon sova middag men hon har gått runt och sagt "Tis trött, sova soffan", så hon deckade nyss med huvudet i mitt knä. Så nu får hon vila en stund och jag ska även lägga mig och sova lite. 2,5 timmars sömn är inte mycket att hänga i granen. Hoppas att W vill vila lite så han orkar med hela dagen.

På återseende, puss!


Tummen upp för god mat! Notera Williams in...

Publicerat: 2012-01-05 Kl: 18:28:36 | I kategori: Allmänt | 1 kommentarer


img_6100 (MMS)

Tummen upp för god mat! Notera Williams inköp. Miniatyr mjölktetra!


Thelise har världens mysigaste mössa! Synd...

Publicerat: 2012-01-05 Kl: 18:09:46 | I kategori: Allmänt | 0 kommentarer


img_4999 (MMS)

Thelise har världens mysigaste mössa! Synd bara att hon inte vill använda den så ofta.


Fina kommentarer

Publicerat: 2012-01-04 Kl: 18:15:00 | I kategori: Allmänt | 1 kommentarer


Här sitter jag och ler med hela ansiktet som ett barn och blir alldeles varm inombords. Fick en jätte fin kommentar förut som jag kan leva lääänge på!:)

Återigen, ni förstår inte hur glad jag blir över era fina kommentarer! Och jag lovar att lägga ut bilder på huset så fort vi kommit oordning och allt är klart!:) Vi är ju som sagt på väg in!


1 2 3

Publicerat: 2012-01-04 Kl: 18:07:53 | I kategori: Allmänt | 1 kommentarer


Lillgumman tycker att det är jätte roligt att räkna. Nu räknar hon till tio. Nio är mycket viktigt att betona, helst skrika ut! Duktig är hon iallafall. Hon har börjat med 6 ords meningar nu också. "tis Iia bada mamma sitta golvet titta mamma inte gå" = Thelise och William badar, mamma sitter på golvet och tittar på, mamma får inte gå. Så många gånger om dagen dessa små liv förvånar en, hur kan dem vara så smarta? Knappt fyllda 2 år. Gojäntan!

Tänk att somliga gör ALLT för lite uppmärksamhet? Tillomed går över lik, bokstavligt talat. Jag blir illamående och jag hoppas att jag aldrig måste vara i närhet av den hemska människan igen! Fy fan rent ut sagt. Nej, ta hand om varandra och era BARN framför allt och håll er långt ifrån idioter som tar onödig energi och gör allt i sin makt för att försöka förstöra!


Min fina prins! Nu ger vi oss ut i slasket...

Publicerat: 2012-01-04 Kl: 15:00:16 | I kategori: Allmänt | 0 kommentarer


img_2663 (MMS)

Min fina prins! Nu ger vi oss ut i slasket. Ärenden på stan och sen middag hos Sandra! Ha en bra dag!


Varning för snurringt inlägg.

Publicerat: 2012-01-03 Kl: 23:34:27 | I kategori: Allmänt | 3 kommentarer


Idag har det varit full rulle här hemma! Vi vaknade sent idag igen, 9:30 men är det lov så är det heller hur?! Och min "egentid" spenderar jag mer än gärna med William på kvällarna!:) Men imorgon tänkte jag låta Thelise hoppa över sin sovningen på dagen och få tillbaka tiderna, så hon somnar kring åtta. Även fast varken hon eller jag mår dåligt av det kan det vara skönt att inte sova bort halva dagen.:p

Jag minns hur det var med W när han var liten, han både sov och åt otroligt bra. Kanske kompenserade han upp för starten hans stackars mamma fick utstå? Fick hjärtat sönderslitet både en, två och TRE gånger! När jag tänker tillbaka på tiden när William föddes känns det som man gick omkring i en bubbla. Första 3-4 veckorna var allt bara ett eko och en ständig oro och maktlöshet. Fast oron och maktlösheten fanns givetvis hela tiden och än idag. 18 år och helt ensam förutom mamma då som ställde upp otroligt mycket! Kommer vara henne tacksam för livet. Där är man, helt ovetande om att barn verkligen kunde födas för tidigt? Det fanns lixom inte internet på samma sätt som nu, även fast inte är många år sen. Men just den där känslan, lukten ger mig fortfarande kalla kårar. De första 2 åren kunde jag inte ens kolla i hans fina album som farmor-Lotta gjort utan att fullständigt bryta ihop. Varenda gång jag öppnade det kom jag tillbaka till dag 1. Jag kan bara förklarar Williams första år som förjävligt -stress, ständig ångest, oro, in och ut från sjukhuset, dåliga lungor, svårt att andas, saturations maskiner som pep nätterna i ända, inhalatorer och mediciner i mängder. Om jag minns rätt tror jag vi hade ca 24 "friska dagar" under detta år. Alltså friska dagar som vi kunde spendera hemma. Usch, fruktansvärt! Det är inget jag skulle önska någon annan att gå igenom, om ens min värsta fiende.

Men sen vände det vid ca 3 års ålder. Innan var det mycket nätter på 44:an. RS, lunginflamation, svårt att syresätta sig mm. Nu är han som vilken pojk som helst, fast väldigt smart! Han var "väldigt sen" i utveckligen motoriskt men "före" när det gällde tal. Vem fan bestämmer vad som är "normalt" och inte?! Alla barn är unika och speciella på sina sätt! Men hur som. Han har alltid varit smart och blivit kallad "lillgammal" av alla man mött. Och jag kommer ihåg hur alla tyckte att han var charmig och fastnade lixom i deras hjärta på ett speciellt sätt. Men det har att göra med hans personlighet. Har lixom inte hört någon sagt så om Thelise även fast hon också är speciell så klart. Men det handlade inte om att han var förtidigt född utan bara att han var han, inget annat!
Vatten avgång V 19 utan möjlighet att träna lungorna, född V 28. Jag minns så väl stolarna utanför rummet han låg i på IVA. Där satt jag och Björn och prata dygnet efter han fötts. "Varje dag han överlever ger han 15% mer chans att överleva nästa dag", "Han har haft det väldigt tufft och fortsätta att ha det tufft en tid framöver, du måste ställa in dig på att det kan bli vissa skador, han kanske inte ens kommer att bli en funkionerande människa." Med andra ord satt han och berättade i lite finare ord att min son förmodligen skulle dö och skulle han överleva skulle han bli en grönsak. Jag förstår inte egentligen hur man som människa KAN och KLARAR AV att utstå något sånt här. Hur man klarar det, hur klarade jag det? Det är väl så vi är funtade, det som inte dödar, härdar eller hur?

Sen kan jag tycka att många pratar om att dem varit med om både det ena och det tredje. Men jag tänker aldrig på att JAG faktiskt varit med om att min son dött framför mina ögon 2 gånger och i min famn 1 gång, fruktansvärt! Åt helvete, usch jag ryser när jag tänker på det. Men idag står vi här, men en liten CPskada som påverkar han på vänster ben, även höger är påverkat men långt ifrån som på vänster! Dem som inte vet ser den inte, men man kan se att han går stelt och har lite sämre balans. Inget mer, inget mindre. William är och kommer föralltid att bli min lilla kämpe! För så mycket som han har gått igenom och måste fortsätta att gå igenom krävs en stark personlighet för att klara och han tar det, med en klackspark! Han gnäller aldrig, klagar väääääldigt sällan. Han är helt underbar min grabb! Det finns ingen kille jag kommer älska så mycket om William!

Det är därifrån jag fått min "dröm", att jobba på just 45:an. Vi som föräldrar med inneliggande barn sköter(skötte mitt fall) det mesta själv, både apparatur och det praktiska.


Nej nu vart det alldeles för mycket babbel! Herregud jag skulle sova för längesen, haha. :) Tänkte visa bilder på några av klänningarna men jag gör det imorn.:) God natt på er alla fina!


-


Detta vill jag noga påpeka med tanke på det jag skrev häromdagen om polisstation och i samband med det svarar jag på en kommentar från en "anonym". Även fast det sägs att så länge man själv och sina nära vet sanningen spelar det ingen roll vad andra tycker och tror. Men svaret är NEJ, jag bråkar INTE med någon, har aldrig gjort och kommer aldrig att göra. Dels för att jag inte slösar energi på mindre begåvade idioter som bara vill förstöra och beter sig åt helvete illa. Och dels för att det är så jäkla lönlöst. Det är bara att inse, ge upp och förstå att det är så här det kommer att se ut och vara, förhoppningvis föralltid! Men när fan kommer det hända? Aldrig verkar det som.


frisyr

Publicerat: 2012-01-02 Kl: 23:36:41 | I kategori: Allmänt | 3 kommentarer


Efter att William badat härom dagen testade vi några nya frisyrer. Vilken röstar ni på?;) ha ha!Ser ni uppmärksamhets monstret nere i hörnet?

Här hemma tvättas det och viks för fulla m...

Publicerat: 2012-01-02 Kl: 19:49:42 | I kategori: Allmänt | 0 kommentarer


img_4509 (MMS)

Här hemma tvättas det och viks för fulla muggar. Detta plus en Ikea kasse till ska vikas nu, sen har jag två maskiner nere och ett proppfullt(!) torkrum med kläder! Jisses, vart kommer allt ifrån?! Är det konstigt att man hittar urväxta kläder med prislappen kvar?! Ha em trevlig kväll, en annan är ju sysselsatt som sagt.:)


Mammas!

Publicerat: 2012-01-02 Kl: 17:02:51 | I kategori: Allmänt | 4 kommentarer


När man sätter sitt eget välmående och välbefinnande framför sina barn är det något som inte står rätt till. Även fast man ska må bra för att vara en bra förälder finns det gränser, för mig är det viktigaste att mina barn MÅR BRA, sen kommer jag. Vad det än handlar om.. Är det inte viktigast att barnen har det bra?


Sovmorgon

Publicerat: 2012-01-02 Kl: 12:26:48 | I kategori: Allmänt | 3 kommentarer


Är det normalt att sova till 10:15 när man har två små barn? Ha ha det var precis vad jag gjorde idag!:) 10:15 kom William in och sa "mamma, nu vill vi se på tv". Inte för att jag tror dem vaknade före 9:30 men ändå, vilken lyx!

Nu ska vi äta brunch! Nybakade ciabatta bröd med havssalt smör och ost, såå jäkla gott! Sen ska vi traska ner till polisstationen och förhoppningsvis få ett slut på det här!

Hämtade ut mitt paket från Nelly också med klänningarna jag klickade hem på mellandagsrean. Super fina så jag hoppas dem sitter bra!:)

Puss på alla fina! Ni ska veta vad era fina kommentarer värmer.:)


Ha ha ha

Publicerat: 2012-01-01 Kl: 17:57:56 | I kategori: Allmänt | 0 kommentarer


I just love it!;-)


2012

Publicerat: 2012-01-01 Kl: 15:20:05 | I kategori: Allmänt | 0 kommentarer


Den första januari tvåtusentolv. 17 dagar kvar till min födelsedag!


Nyår firades hemma i huset med R och alla barn. Vi åt goood middag och sen var vi ut och smällde lite raketer, mest för grabbarnas skull. En som inte gillade smällarna var lilla L. Så jag gick in med henne och så fick hon duscha istället och jäklar va hon myste! Älskar att bli intvålad, insmörjd, kliad, helt enkelt älskar hon att bli ompysslad. :) Sen kom hela ligan in och lugnet var över, ha ha. Thelise brände sig på ett tomtebloss hon, jag vet inte hur men en del av nageln är nu bränskadad. Den smälte typ :S Jätte konstigt! Hoppas det inte blir något fult ärr bara!

Och barnen sov sig igenom 12 slaget. Jag hade gruvat mig för just 12 slaget när det är som värst med smällare men det höll på en kvart kanske sen dog det ut. Så varken Thelise eller min William vaknade, mycket skönt!

Nu ska vi snart gå och äta pizza, thelise ligger och tar en nap bara.:) William har ju samlat stämplar och nu har han så han får en gratis pizza och han har ju tjatat och tjatat om denna pizza så idag får han den. :)

Nä nu ska jag väcka T. Slänger in lite bilder när jag sitter vid dator. :)
ha ha ha ha har ni sett någon sötare??


Idiot

Publicerat: 2012-01-01 Kl: 09:51:04 | I kategori: Allmänt | 16 kommentarer


Anonym om Thelise:
hahhaa ugly hon är...jämför du nånsin dina barn med dom i din närhet, som har både duktigare och finare barn än du?
Denna kommentar är inte godkänd. IP: 83.166.29.249 01 Januari, 01:25


VEM skriver så här om inte en avundsjuk psykopat?

..ingen normalt funtad person iallafall. Tror du att jag bryr mig om "andra finare och duktigare barn"? Den dagen jag börja göra det, den dagen står det inte rätt till.


RSS 2.0