Saker

Publicerat: 2012-01-27 Kl: 12:10:41 | I kategori: Allmänt


Vad mycket saker man hittar när man ska flytta. Man rensar, värderar och kastar. Men vissa grejor, brev och bilder väcker otroligt starka känslor och minnen. Det är sådana saker man inte gör sig av med. Om de så ska ligga i en kartong resten av mitt liv kommer jag aldrig kasta de. Vissa saker/prylar etc är heliga och något man bär med sig.
Det som för längesedan betydde otroligt mycket behöver inte göra det i dagsläget men det är ändå saker jag aldrig kommer att göra mig av med. Men samtidigt bildas hela tiden nya minnen och känslor.

Det där är en svår fråga. När man har ett nytt förhållande, säger det att man MÅSTE göra sig av med allt från sitt förflutna? Det tycker inte jag. Även fast känslor inte finns på samma sätt så har brev, bilder och grejor ett emotionellt värde, iallafall för mig.

Det är så klart upp till var och en men jag tycker inte att det är fel att bevara fina saker man fått genom livet, vad det än är. Det är inget man behöver trycka upp på väggen men att ha en "personlig kartong" tycker jag hör till ens personlighet. Vad svårt det vart att förklara men ni kanske förstår vad jag menar.

Jag har skrivit det förr men denna flytt bär med sig olika känslor. Den här lägenheten har varit min "fristad" i två år. Där jag brutit ihop men även klivit upp och blivit stark, starkare än nånsin. Det har varit MITT, bara mitt ställe! Här har jag och min lilla familj bott. Vi har sörjt men haft väldigt mycket att glädjas åt, tillsammans, bara vi tre.
Men det ska bli underbart att bo i huset. Att få vara nära framförallt R varje dag men även nära alla barn, varje dag. Det kommer att bli en utmaning utan dess like men jag är övertygad om att vi kommer att klara det och en dag har vi fått till alla regler och rutiner som passar alla. Det blir verkligen att försöka anpassa sig, det är fyra små individer med olika, stora som små, behov. Men tids nog har vi kommit på plats och anpassat oss så pass att allt bara kommer att flyta. Ha ha det blir roligt och se de nätter barnen kommer upp och vill sova med oss. Får alla 6 plats? Ha ha. Givetvis är det absolut mer glädje än vad det är jobbigt. Just nu rensar jag inte bara i mitt "liv" utan även tre andra personers. Och jag kommer verkligen att sakna Nacksta, otroligt mycket!!

ähhh nog om det, ska fortsätta packa och kasta. Det som inte används hittills kommer inte att användas heller! Men jag har så svårt att kasta saker, det blir lixom "ja men den kan ju komma behövas någon gång i framtiden". Nej nu ska det mesta iväg!

Hoppas ni får en fin dag! Och alla som är sugen på att packa är varmt välkommen hit.;)

Puss!


Titta så söt Jonte var igår när han matade Thelise. Hon ville bara äta om han matade henne, haha:)


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0