Nu är det dags

Publicerat: 2012-09-27 Kl: 19:12:39 | I kategori: | 2 kommentarer


Nu pausar jag denna blogg ett tag, kanske föralltid?:) Kommer därför att sätta lösenords-skydd. Vill bara skriva det innan för de dundrar in mail på fb och sms. Så ni behöver icke fråga för det kommer inte finnas något att läsa.:)


32 gånger på EN dag, förstår ni? Ja, det har helt klart gått till överdrift.:)

Tack alla fina för era kommentarer mm ❤


Tandfén

Publicerat: 2012-09-22 Kl: 22:09:30 | I kategori: | 1 kommentarer


Ha ha sötaste!! Så klart ska den första tanden ramla ut när han är borta, men det kommer 19 st till!;-) I telefon säger han "meeeen mamma det finns ingen tandfé!!!!". Ha ha notera vad han själv tyckte om bilden.:)

Underbart...☺


Kusinvitamin

Publicerat: 2012-09-21 Kl: 20:16:36 | I kategori: | 0 kommentarer


Men det är mer som en syster. Frågar någon William om han har syskon svarar han alltid "ja två små tjejer".

Agnes är på besök och Vilma sover även över. Det är något med henne, alla barn älskar henne men Agned vill gärna vars nära mig, helst ska jag bära/mysa hela tiden. Hon är så jävla mysig! Hon kan sitta still i famnen hur länge som helst, kind mot kind. Mosters prinsessa. ❤

God natt!


Avslutning

Publicerat: 2012-09-21 Kl: 11:23:04 | I kategori: | 0 kommentarer


Strax ska jag gå och hämta William från skolan. Han ska nämligen bjuda dagis på glass som en liten avslutning och stanna o leka en stund. De har han själv bestämt.:) Det skulle ha gjorts mycket tidigare men det har skjutits upp hela tiden, kommit saker imellan osv men idag blir det av!

Jag är mindre taggad, har huvudvärk och är snorig som en dåre. Därför hoppade jag över träningen idag och så får jag ha lite vila i helgen så jag blir frisk någon gång. Har gått med finns förkylning i snart tre veckor.

Efter avslutningen ska vi hämta Agnes, hon ska sova hos oss ikväll. Mysigt ska det blir!:) Och barnen är jätte exalterad över att hon ska sova över, för det brukar ju vara tvärtom, att dom sover hos Angelica. Så imorgon sover alla barn där så jag får vara ledig, vette tusan vad jag ska göra men det löser sig nog.;)

Nu ska jag klä på mig och traska iväg.:)

Ha en bra dag i solen och ta hand om era dina!


Mitt på natten

Publicerat: 2012-09-21 Kl: 04:35:27 | I kategori: | 0 kommentarer


Jag tänker på Karro, den finaste tjejen utav dem alla. Hon är verkligen hyllad nu efter hennes bortgång som den solstråle hon var. Men man kan även fundera på vart hennes vänner var innan, fast det kanske var svårt att hjälpa och stötta, vad vet jag? Det enda jag vet(hoppas) är att du har det bättre nu min vän!

Alla mina tankar går även till min finaste vän och Thelises gudfar M. Varför? Tänk om? Om inte? Tankarna snurrar och jag är fruktansvärt ledsen över vad som hänt. Det blir alldeles för många begravningar senaste 2 åren. Jag hade hellre gått på ert bröllop. Först Anders, sen Lennart, nu Karro och vackraste du! Usch, det känns förjävligt och man inser hur skört livet verkligen är. En tragisk olycka på ett jobb man gått till i massor av år bevisar att man måste ta vara på varenda dag!

Det finns inget att säga eller göra, man kan bara visa att man finns där. Man känner sig så maktlös när man står bredvid! Mina tankar går till dig M och din bror. Nu har ni "bara" varandra och ni ska ta hand om det, tillsammans är ni starka, det har ni visat förr❤

-
Idag har jag hunnit med kursen, träning, ett snabbt men mysigt möte på stan.;) Och har haft Lotta(barnens farmor) här på middag! Igår tvättade jag även upp soffan så det skulle se lite bättre ut men de gula pissfläckarna går inte att få bort. Tur jag börjat spara till en ny, längtar verkligen till jag får skrota den här skiten och sitta i en alldeles ny.:)

Svar på kommentar; Jag vill inte veta, jag orkar inte bry mig om att "någon" lusläser mina inlägg och gör egna tolkningar/svar på sin blogg. Jag skriver som jag tycker och känner, resten struntar jag i men förstår att du hade en god tanke. Och har jag inte läst de senaste halv året tänker jag inte läsa nu heller, tycker bara att det är patetiskt att läsa människors blogg som jag inte tycker om, det skapar bara irritation men vill dem läsa här och "ta åt sig", varsågod. Låt dem göra det, det säger bara att det jag skriver påverkar andra, på ett positivt sätt får jag hoppas.. Och jag skriver överlag. Jag hänger inte ut ngn och jag skriver aldrig specifikt om en person!! Jag har mina fina och snälla läsare och de väger över! Jag personligen har tappat lusten att läsa andras bloggar för dom bästa finns ju inte kvar. Kikar in på någon "kändis-blogg" ibland.:)

Ta aldrig illa upp! Men om du känner dig träffad av vad någon skriver är det upp till dig att lösa, inte personen som skriver.:)

Nu måste jag krypa ner mellan mina två stjärnor, ska upp om en timma och vi har mycket att göra imorgon. De små må vara jobbiga utav h-vete vissa gånger men ingen kan älska dessa två skrotungar som jag gör❤

Med de säger jag god natt och visar en bild på min fina nyklippta gosse!


Lääängtar!

Publicerat: 2012-09-19 Kl: 19:32:48 | I kategori: | 0 kommentarer


Jag längtar tills jag får klippa mig och färga håret, känns som jag behöver en "make over", tack finaste du😘

Barnen fick fina pyssel-böcker härom dagen. Man ska klistra in klistermärkena där det fattas, svårt att förklara men fan så duktig dem är! Hittar rätt och klistrar in rätt, duttiga små barn jag har❤

-

Det gick bra på Williams träning idag. Majo var upptagen med ett annat barn så vi tränade själv med en annan mamma och hennes son. Vi har "följt" varandra sen barnen var ca 2-3 år.
Hennes pojke har "mer problem" än W har men satan så duktig han blivit. Jag var skit imponerad och häpen framförallt. Tänk hur barn löser situationer på ett helt fantastiskt sätt. Och det gör ju inte saken värre att han är sötare än det sötaste som finns!

Nu ska kidsen hoppa i säng 💤💤


Onsdag=habliteringen

Publicerat: 2012-09-19 Kl: 14:38:52 | I kategori: | 1 kommentarer


Smart skaftet jag hade glömt att det var bad/träning idag. Kom på det när jag satt och gjorde naglarna. Då hade jag även bestämt lunch och att jag skulle hinna träna men icket!

Och William har fått en låt på skallen.. "du får inte stoppa köttbullar i näsan Marcus"... Så när jag kom och hämtade han och vi skulle sätta på regnbyxorna var det typ 20 ungar som sjung samma låt, i olika takt. Lovely!

Nu är det dags att hoppa i bassängen!:) Och imorgon ska W's kalufs bort!


Nails

Publicerat: 2012-09-19 Kl: 10:58:07 | I kategori: | 0 kommentarer


Nu är jag på väg ner på stan till lotus salongen och ska göra naglar. Det pirrar nästan i magen, ha ha. Men jag tycker att det är snyggt och det känns så fräscht. Jag var ju tvungen att ta bort dem för ett x antal månader sen pga jobbet, minns att det kändes så naket. Nu kommer det så klart kännas konstigt men man vänjer sig snabbt, lite svårt att skriva på telen första dagarna bara.;-)

Sen imorgon ska William klippa sig hos frisören här i Nacksta, bredvid gugges. Trodde det bara klippte killar eftersom salongen heter typ "Ullas herr frisör" men hon klipper även tjejer så jag bokade en tid på måndag. Så jag ska klippa mig sen färga håret svart igen. Med andra ord måste jag sätta igång med spelningen också.. Haha mycket nu.;-)

Nu ska jag bli ompysslad! Puss


åååh

Publicerat: 2012-09-19 Kl: 01:00:39 | I kategori: Allmänt | 0 kommentarer


jag som i vanliga fall ligger däckad före 21.30 har haft jätte svårt att sova i några nätter nu vilket resulterar i försovning.. ska lägga mig och spela harpan, då brukar jag bli trött..
 
 
God natt!

Näthat

Publicerat: 2012-09-18 Kl: 23:37:00 | I kategori: Allmänt | 4 kommentarer


Alltså detta näthat kommer aldrig att ta slut, det är lika bra att accpetera det. Och som vi alla någorlunda normalt funtade personer vet, är att det är dem som mår dåligt eller har ett behov av att smutkasta andra för att må bättre är dem som sitter bakom skärmen och pumpar ut just näthat.
 
Två av mina favorit bloggar har lagts ner pga det och det tycker jag skit!! VARFÖR är det så jävla svårt att bara ta det med personen ifråga om man har åsikter eller vill ifråga sätta något? Varför måste man sitta anonymt och skriva massa glopord och kalla andra för massa elaka saker. Jag skulle aldrig falla mig in att skriva något elakt till någon, framförallt INTE på internet och INTE anonymt. Jag har en telefon som är fullt funktionell, jag kan ringa och skicka sms. Jag har även en mail.. 
 
Jag är lååångt ifrån den enda som är "utsatt", det vet jag. Mamman som precis har förlorat sitt fina barn och har valt att dela med sig av känslor och tankar(det är upp till var och en att bestämma) får massa påhopp om alkohol och droger mm. Vad fan tänker dessa människor med? OM du bär på sån vrede eller har ett behov av att trycka ner andra för att känna dig lite bättre själv måste söka hjälp. Helst professionell hjälp. Det kan ju inte kännas bra att vara elakt mot andra personer på de sättet?
 
Och mig biter det inte på, tyvärr. Det är så klart inte roligt att bli kallad det ena och det tredje men JAG och mina nära VET att jag har rent mjöl i min påse som man så fint väljer att kalla det nu för tiden och jag har ingenting att dölja, så varsågod att rota i mitt liv! Jag tänker inte sluta blogga pga negativa kommentarer. Och jag måste tacka de personer som "försvarade" mig och ifrågasatt dessa idioter när de skrev olämpliga saker. Det värmde och jag vart jätte glad!
 
Och här med är det sista gången jag "försvarar" mig när det gäller detta. Men samtidigt vill jag ha sagt att jag skäms absolut inte för att publicera dessa kommentarer och svara på dem, men det går så klart till en viss gräns och nås den så blir det en polisanmälan. Och för att upplysa er näthatatare så tar polisen nu för tiden väldigt allvarligt på ärekränkning och falska påhopp.. Ingen ipadress är hemliga för dem, dem kan spåra den så långt som in i ditt sovrum. Ni(förhoppningsvis) VET att man aldrig kan vara 100% anonym, så varför inte bara skriva sitt namn och mailadress så får man ett riktigt ärligt svar?
 
 
Jag ber er människor där ute att SLUTA HATA OCH MÅSTE NI PROMT GÖRA DET SÅ GÖR DET INTE ANONYMT! Det finns dem som tar åt sig om mår jävligt dåligt över negativa kommentarer! Och en blogg är en "personlig" sak så man väljer precis vad man vill skriva. Någon påstod att jag har "en väldig insikt i andras liv eftersom jag skriver så starka åsikter som jag gör" och jag borde tänka på att ryktet sprider sig snabbt. Ja min blogg är till för att jag SKA kunna skriva MINA åsikter men även ta kritik från andra som INTE håller med mig, så länge det är schysst skrivet. Jag vet inte vad denna människa pratar om för rykten, om det är något specifikt eller inte. MEN HALLÅ, VAKNA! Vi bor i den lilla bubblan sundsvall, där alla blir anklagade för att vara alkoholister, narkomaner, barnmisshandlare mm.. men kom igen, vi lever på 2000-talet nu. Borde vi inte lärt oss mer än så? Vi borde stötta och peppa varandra. En positiv kommentar kan göra hela ens dag. Jag ska vara ärlig och säga att jag blir själaglad när jag får positiva kommentarer, även fast jag inte svara på dem direkt. Nu har jag ägnat detta en novell, kanske får det någon av mina läsare att tänka om eller tänka sig för INNAN de går in och skriver skit. Och vi är inte dumma, vi bekanta/vänner pratar med varandra och ser på ipnumret att det oftast är samma! Så jag ber än en gång, sluta hata. Peppa och stötta istället, det gör sån skillnad!

Sep. 18, 2012

Publicerat: 2012-09-18 Kl: 12:51:06 | I kategori: | 2 kommentarer


Hej alla glada!

Nu är dagens kurs avslutad och jag har precis ätit frukost/lunch och ska cykla ner och träna!

Jag blir jätte glad att det är flera som delar med sig av sina åsikter kring napp/tutten! Ska sätta mig och svara ikväll.:)

Puss


Vad gör jag vaken?

Publicerat: 2012-09-17 Kl: 02:11:20 | I kategori: | 1 kommentarer


Jag som alltid sover vid 21.00 annars nu kan jag inte somna. Kanske beror det på min monster sovmorgon? Sov till ca 12, ha ha ha.

Jag ligger och funderar..funderar på falska människor. Ja, för det är ingen nyhet att någon försöker "förstöra" mitt liv. Dels funderar jag på varför man är så feg att man inte kan stå för vad man tycker och framför allt GÖR! Fast åandra sidan hade personen ifråga rent mjöl i sin egen påse hade den inte behövt varit anonym.

Jag kan fundera i evigheter på dessa energitjuvar men till ingen nytta. Men just nu känner jag att jag behöver få vräka ur mig skiten! Många vet hur mitt liv ser ut. Att jag är ensam med 2 barn, dem båda i en mycket "jobbig" och krävande ålder. Och det kanske inte verkar som så men det är mycket jobb/känslor/funderingar kring W och hans funktionshinder.
Ni vet ju, eller VET, ni är iaf medveten om vilket slit det är. Ensamstående, ett hem och ett arbete att sköta mm. Varför vill man sabba? Vad har jag som gör andra så j*vla avundsjuka att de sjunker till denna nivå? Men det gick inte som du ville, tyvärr. Jag bevisade sanningen än en gång.:)

-

Och dessa nät-hatare, det tar heller aldrig slut. Just jag är inte drabbad men en blogg(den enda) jag läser är utsatt för trakasserier. Hade tänkt länka den men i ett "gladare" inlägg för det är en stark och sorglig blogg, där en familj förlorat ett av sina barn. Och nu ska hon bli trakasserat? Vart fan är världen på väg?

När slutade(rättare sagt: har de nånsin varit så?)folk gå fram till varandra och talat om vad man tycker och tänker? Sagt att "vi kan försöka lösa problemet tillsammans"? Jag äger varken pistol, svart bälte i karate eller bits. Men som ovan nämnt, har man ryggen fri är det inga problem att göra så. Men det har bevisligen inte en person som beter sig på de sättet!

Nu känner jag tröttheten komma över mig så jag ska försöka sova! Upp tidigt med kidsen på dagis/skola sen ett "spännande" möte efter kursen, så håll tummar och tår! Skulle bli överlycklig om jag får positiva besked!:) Sen vill jag ha lite fler åsikter när det gäller nappar/tuttar, vet att många föräldrar läser detta!

Må gott och sluta hata och förstör, lägg den energin på något roligare!:)

Puss&Kram


Slappna av, vad är det?

Publicerat: 2012-09-15 Kl: 18:39:03 | I kategori: | 7 kommentarer


Vi har badat idag..i flera timmar. Sen följde barnen med hem till farmor och faster där de skall sova inatt. Jag själv håller på att städa..tvätta,diska,viker tvätt, lyssnar på M.J.. Earth song. Jag kan inte lyssna på den alltså, jag blir alltid ledsen. De är verkligen en stark låt.

Aja, barnledig vare ja. Då borde jag ju vila eller göra ngt jag inte kan göra när jag har barnen, typ festa men jag har fan ingen lust. Jag älskar verkligen min lgh så jag lullar på och donar, älskar det!! Tror jag skall ta mig en grogg också.


Vill egentligen bara önska er en trevlig helg och fråga vad ni har för åsikter när det gäller barn och napp.. Är det "okej" att ha napp när man passerar 2-års gränsen? Kom och tänka på det idag på badet när en pojke badade med en tutte i munnen.. Jag gissar på att han var typ 6 år. Han kunde simma, därav gissningen. Det tycker jag är fel. Men jag vill höra vad ni har för åsikter då ingen av mina barn använt de. Vad fyller den för funktion??

Jag vet att det är ett känsligt ämne men hallå, 4-6 år?!


Syskonkärlek när den är som bäst!


Sep. 14, 2012

Publicerat: 2012-09-14 Kl: 19:43:20 | I kategori: | 0 kommentarer


(Började skriva detta inlägg vid 17:30)

Helgen är kommen. Här hemma steks det pannkaka för fulla muggar. Det måste ju va en av de maträtter som tar längst tid!

I förrgår gjorde jag min debut, jag vart av med min gym-oskuld. Det gick faktiskt bra, så bra att jag knappt kunde gå igår.☺ Idag var det ett "hårdare" pass så det ska bli spännande och se om jag kommer upp ur sängen imorgon. Vid min sida har jag Adnan, en fin vältränad kille! Inte alla som har den turen!;)

Nu ska jag dammsuga, skura, vika den torra tvätten sen hänga den blöta medan barnen ser på Nicke. Med andra ord har jag 1 timma och 17 minuter på mig. Ha ha, precis som de skulle sitta still hela filmen, no way!

Jag längtar efter ett varmt bad.. Tända lite ljus och bara slappna av. Hoppas barnen somnar och sover som de ska så jag kan bada lääänge och njuta!

Det har varit så skönt de senaste 2 kvällarna då Vilma lagt barnen. Inget ropande eller kliande, tjatande och bråkande! Men ikväll är det andra bullar. Och nu ska jag faktiskt lägga dem!

Må gott och trevlig helg!


Sep. 13, 2012

Publicerat: 2012-09-13 Kl: 14:55:02 | I kategori: | 0 kommentarer


Vi har finbesök❤


Fest

Publicerat: 2012-09-11 Kl: 16:50:29 | I kategori: | 11 kommentarer


Nu har vi lite "ont om tid gumman!!!" för vi ska på Williams höstfest!:)

Tjaråååå


Soldyrkar'n

Publicerat: 2012-09-11 Kl: 16:11:23 | I kategori: | 0 kommentarer


Jag känner ingen som älskar solen lika mycket som denna människa! Tittar det in en liten "solstripa" genom fönstret är hon där direkt med ansiktet och "solar" sig. Hon är så söt. Idag är det ju sol och hela vägen hem har hon smekt sig på armarna och sagt "ååh så sööönt med soolen!!".

Nu i em är det höstfest på st:olof, Williams skola. Ska bli roligt att få leka femkamp, gå frågeslinga och ha picknick med barnen och deras föräldrar. Önskar att jag hade haft barnvakt så jag och W kunde gå ensam men thats life ensamstående.:)


Komedi

Publicerat: 2012-09-11 Kl: 14:56:52 | I kategori: | 0 kommentarer


Om du tror i din vildaste fantasi att de där skulle knäcka mig får du tänka om, ha ha ha. Det ger mig bara styrkan att bevisa motsatsen vilket jag gjort och kan göra 18 ggr till om det behövs. Men karma biter en alltid i arslet, om det så handlar om 1 månad eller 4 år senare, sopa!:)

Glöm aldrig att det är personer som inte har något liv eller något att sysselsätta sig med som trackar ner och försöker förstöra för andra men i slutändan visar sig alltid sanningen. Så varför inte bara skaffa dig ett jobb och sluta prata skit om alla andra? Att lägga sina egna misstag på andra människor är bara patetiskt, lär dig det någon gång!

Nu ska jag hämta mina fina välmående ungar!❤


Tänk för f*n

Publicerat: 2012-09-10 Kl: 19:18:04 | I kategori: | 2 kommentarer


Hello you guys! Hur står det till?;)

Jag har funderat och funderar, på varför jag inte tänker före jag handlar. Jag vet hur det ligger till och vilka konsekvenser det kan medföra eftersom jag inte är den "typen" av människa. Ändå kliver jag rätt ner i ormgapet, med andra ord, alldeles för frestande för att låta bli. Sen får jag dock lida men jag visste ju från början? Förbjuden frukt smakar bäst.. Aja, man måste våga prova för att komma nån vart!:) (Nej kära du, de är absolut inte om ngt olagligt som droger eller liknande jag skriver om!!)

-

Igår kväll hade jag en riktig funderar kväll. Jag har bestämt mig, vi ska flytta, jag ska fortsätta plugga och få en RIKTIG utbildning, inte nå kasst som uska. Ja jag tycker att det är ett skit jobb även fast jag brinner för att hjälpa och ta hand om andra. Men jag vill inte att mina barn ska växa upp med en ekonomi som "bara" går runt varje månad. Nej jag vill ta körkort, köpa bil, mitt "slutgiltiga" mål är att bo på landet i ett fint hus med mycket mark/skog och ha massa olika djur på gården. Alla barn borde få växa upp som Emil i lönneberga! Ibland blir jag avundsjuk på de som föds med en silversked i käften. På dem som inte behöver göra ett skit utan glider in på en räkmacka och tro mig, jag har sett med egna ögon. Det finns så mycket orättvisa här i världen och vi ska vara jävligt tacksam att i lever i Svergie! Detta kan jag göra väldigt långt men jag avslutar detta här!;-)

Även fast det är en bra bit till mitt mål, åen lååång väg att gå så SKA jag klara det! Bättre sent än aldrig.

Det spelar ingen roll vart i Sundsvall du bor. Om du bor i "flådiga Haga" eller "tragiska nacksta" så finns knark och våld ÖVERALLT! För detta är en stor håla och den som påstår annat är idiot och inte medveten om omvärlden. Thats the fact! Kanske är det likadant i hela Sverige men jag ska hitta en mysig by den dagen vi flyttar!:)


Nu har jag babblat på alldeles för mycket! Nu sätter jag punkt för detta inlägg här!:)

Thelise roar sig med en liter diskmedel. Behöver jag nämna att det var skum överallt när det var klart?:)


Rosa fjärilar

Publicerat: 2012-09-09 Kl: 16:52:35 | I kategori: | 0 kommentarer


Dagen har gått långsamt samtidigt som det sprungit förbi, svårt att förklara.:P

Vi har mest myst och lekt om vartannat.

Nu är vi alldeles strax framme i granloholm. Bjuden på middag två dagar i rad är inte illa pinkat!;-)

Hoppas att ni haft en bra helg😘


Träningsvärk och huvudvärk

Publicerat: 2012-09-08 Kl: 11:19:04 | I kategori: | 1 kommentarer


God dag kära läsare. Idag har vi ett lugnt schema framför oss. Tanken var norra berget men tycker att 9 grader är lite kallt så vi gör ett nytt försök imorgon med det!:)

Det känns som om vi alla är lite mör sen igår. Bad i 7 timmar sätter sina spår. T somnade i vagnen, naken direkt efter vi duschat. Jag klädde henne när vi var klar och hon vaknade inte ens till, helt körd var hon! Då fick jag och William sitta och äta ifred, jätte mysigt var det.:) W sa flera ggr "nu är det bara du och jag mamma", han om någon uppskattar egentid med mig. Därför är det kanon att vi börjat träna på habben igen. Onsdagar kl 15 i varmvattens bassängen. Tänk vilken lyx att en leg. sjukgymnast lär en simma.;-)

Ja planen nu ser ut som sådan, vi ska ner på affären och handla cola. Sen ska T vila en stund innan vi ska iväg på middag.:)


Ja ibland önskar jag att jag kunde trolla.. Eller åtminstone påverka en situation. Äh de är en sak för sig! Nu måste jag ta tag i de med träningskort mm... Men hur fun är det att gå och träna själv? Vet ju inte ens vilken maskin man använder till vad. Jag ska inte gå på gruppträning,gympa lr liknande, inte riktigt min grej. Spinning för motionen och gym för muskler! Och det lutar mot Friskis och Svettis, nära och bra lokaler!:) Det där med att sminka sig och fixa håret innan man går och tränar känns lite sådär och på ngt konstigt sätt tänker jag alltid på ego,iron works och typ golds gym. Sminkade uppklädda tjejer och grabbar som står och spänner sig framför spegeln, haha spännande! Det är en helt ny värld som öppnar sig för mig ;-)

Ont ont ont på foten!!


Fikapaus

Publicerat: 2012-09-07 Kl: 14:04:08 | I kategori: | 0 kommentarer


Helt underbar dag att bada på, bra beslut Evelina! Det är typ 4-5 st inget här förutom vi, huuuur skönt som helst. Inge köer, inga gap och skrik, inge irritation över någon som inte kan uppföra sig and so on.;-) skämtosido, det är fruktansvärt skönt och vi lär vara kvar till minst 6!:) Det negativa är att det inte är någon snyggning som man kan vila ögonen på här.. Men en sån får jag träffa senare så jag överlever nog.:)


Pussss


Glad

Publicerat: 2012-09-06 Kl: 19:43:44 | I kategori: | 0 kommentarer


En mycket glad(men trött) kille som suktat efter denna gitarr i över 1 års tid och idag fick han äntligen den!! Han tackar så hemskt mycket.:)

Det är ingen stor grej men eftersom han redan har en gitarr så har inte jag tyckt att de varit nödvändigt att köpa en ny. Men nu var det ändå inte jag som köpte den!:)


Älskade dotra mi!

Publicerat: 2012-09-06 Kl: 12:34:14 | I kategori: | 1 kommentarer


Detta är en liten, glad och sprallig dam med en väldig attityd. Senaste veckorna har ngt hänt med min lilla plutt. Tidig 3-års trots måste det vara? Hoppas jag, för W och T bråkar hela tiden.:(

Hon har en egenvilja utav stål, hon vet bäst och kan allt själv. Hon ska ha trosor för hon är stor tjej, hon är "mamma" mer än hon är Thelise nu för tiden. Hon bestämmer själv vart, när och hur. Hon bestämmer allt.

Sätts det inte lite "hårdare" regler och mindre valmöjligheter så kommer hon bli heeemsk om några år. Bortskämda, ouppfostrade och arroganta ungar ÄR det värsta som finns. Med kärlek kan du aldrig skämma bort ett barn, men att låta vilja efter vilja bli verklighet ökar de risken för att barnet vänjer sig och blir uppfostrad efter det.


Det låter som värsta mörkret men det är ju bara sanning. Barn som alltid får som dem vill, inte behöver hjälpa till hemma för att få veckopeng, inte blir rättad utan snarare rättar vuxna människor blir ju hemska! Eller?? (jag hård drar det mesta, hoppas ni fattar de).


Men nu var det faktiskt Thelise vi skulle prata om, inte barnuppfostran!

Den lilla damen med den stora attityden har ett stort hjärta och är fruktansvärt charmig. I nya miljöer/när vi träffar folk dem sällan träffar, går hon försiktigt fram och är passiv. Hon kollar och känner av stämningen. Sen när hon är trygg kör hon igång. Hon är underbar denna lilla flicka!

Mamma och brorsan älskar dig mest!❤


BuZz

Publicerat: 2012-09-04 Kl: 13:33:46 | I kategori: | 4 kommentarer


Thelise imorse på Williams skola när hon lekte buzz lightyear, gogumman!:)


Coop-märke?

Publicerat: 2012-09-04 Kl: 09:33:04 | I kategori: | 4 kommentarer


Haha fick en kommentar, ang byxorna.. Gör Coop träningskläder? Det hade jag inte en aning om.:)

Så är detta likt coop's märke?:)


Wohoo

Publicerat: 2012-09-03 Kl: 14:24:31 | I kategori: | 3 kommentarer


Veckan börjar bättre än jag vågat hoppas på. Samtalet imorse var positivt, nu hoppas jag bara att det håller enda fram till mållinjen! Bitch, you didn't got me.. better luck next time! 😏 ha ha ha

Och att det rullar in cash från FK på kontot som jag egentligen skulle ha haft i mars gör inte saken sämre.;-)

Nu skall jag göra mitt sista ärende sen hämta hem kidseN!

Puss

(mina nya snygga träningsbyxor från PR)


Ärlighet

Publicerat: 2012-09-02 Kl: 13:13:35 | I kategori: | 0 kommentarer


Det varar längst, såklart. Det vet ju alla men det finns tillfällen där det är bättre att tiga än tala. Frågan är bara vem som avgör det.. Det borde uppenbarligen vara jag själv men jag hatar att ljuga. Fast iofs, får man inte frågan så ljuger man inte. "Undanhåller sanningen", ja kanske det, men har man inga förpliktelser mot någon så borde man få bestämma själv. Jag har förpliktelser gentemot barnen, mig själv och mitt arbete, ingen annan. Ha ha det är bara en tanke, jag bär inte på någon hemsk hemlighet.:)

Innan worket igår var vi på bio, snabba cash 2. Den var skit bra men sorglig. Inte sorglig så man grina, ha ha inte jag iaf.;)


Har haft en bra helg men är trött. Börjar misstänka att trött är mitt andra namn, Evelina Trött Persson.. Mår jag inte illa, svettas eller har huvudvärk så är jag trött, ett evigt jäkla gnäll.;) Nä men att skärpa sig vad det gäller kost och vitaminer mm är nog på tiden. Det skulle jag tagit tag i för längesen men saker kommer alltid emellan. Träna, sluta dricka cola, sluta röka, äta regelbundet och helst minst en gång om dagen, inte var tredje dag. Det håller lixom inte i längden.. De har jag fått erfara.
Så med facit i hand är det ett under att jag står på mina ben. Det är helt otroligt vad kroppen anpassar sig, den är helt fantastisk och ngt man givetvis skall vara rädd om!

Nog pratat om dystra saker. Snart ska jag hämta hem kidsen från syrran sen får det bli mys resten av dagen. Ett besök i lekparken är givet om solen fortfarande är framme!:)

Ikväll får jag besök så jag ser fram emot att se en bra film, tända lite ljus, äta gotta och bara få vara! Det blir en perfekt avslutning på en relativt bra vecka. Och jag hoppas att veckan som kommer blir minst lika bra och att jag får positiva besked!:)

Må gott, puss! 😘


RSS 2.0