Älskade vän!<3

Publicerat: 2011-06-30 Kl: 20:41:12 | I kategori: Allmänt | 0 kommentarer


img_3866 (MMS)

Älskade vän!<3


Tog mig en powernap på två minuter i soffa...

Publicerat: 2011-06-29 Kl: 21:07:04 | I kategori: Allmänt | 2 kommentarer


img_1383 (MMS)

Tog mig en powernap på två minuter i soffan. W hade gått in i sin säng o somnat o gosan däckade på golvet nedanför mig, ha ha ha så söt <3 Värme i all ära men måste man överdriva? Förkylda ungar(+mamma) = inget bad = grin skrik svett o värmeutslag. Det är olidligt för dom små liven.:( Kom precis hem efter matchen i sidsjön, gick jätte bra men sen vart T trött o grinig så vi knatade hem.:) W ska bl hämtat av Jens o ska sova hos syrran inatt för att vidaretransporteras till faderskapet. Så barnen sover hos D imorn för jag jobbar sent o börjar sju på fredag, jippi!! Ät mig!:)   Inatt blir det en ensam natt.. O jag hatar dom!!! Men det sägs att det är nyttigt?!


köööööfyld!!

Publicerat: 2011-06-26 Kl: 21:48:13 | I kategori: Allmänt | 3 kommentarer


Är super duper förkyld.. ont i skallen/kroppen, feber o allt är BLÄ! Halsen är värst men jag tror jag piggnar på mig tills imorn, behöver nog bara sova ut lite. Ska lägga mig strax så jag får sova länge. :) Ska bara slakta ett par pannkakor innan.

Hade tänkt att göra en bildbomb men det känns ej som rätt tidpunkt just nu.

Hur mår världen då? I min värld är allt bra, förutom ett störande moment som inte vill släppa taget. Men det ger sig med tiden, ingen energi slösad där. Annars? Barnen är frisk o kry, det blir dagis imorn eftersom att jag likt förbannat åker på jobb på min "lediga" dag. Men när man står på ROPenheten är man icke ledig. :)

Nu ska jag äta äta äta, sen sova sova sova!

Hoppas på fin väder i veckan!:)


Tänkte dela mitt IPnummer, bara för att! Varsågod! Är jag där eller ej?
IP: 89.160.82.60

Min clown idag på Ikea!:)

Publicerat: 2011-06-26 Kl: 18:30:50 | I kategori: Allmänt | 6 kommentarer


img_3108 (MMS)

Hej o hå


Vart inget jobb idag, är tok förkyld o har...

Publicerat: 2011-06-26 Kl: 12:16:30 | I kategori: Allmänt | 4 kommentarer


img_5856 (MMS)

Vart inget jobb idag, är tok förkyld o har ont i kroppen, feber mm!:(  D kom o lämnade mammas prinsessa förut imorse o nu snart ska vi hämta W, saknar han så fruktansväääärt!:( I veckan är de än så länge bara två arbetsdagar, ska njuta av min fina & barnens sällskap så mycket det bara går! :) Trevlig vecka kära(&,mindre kära, ha ha) läsare!:) PUSS


midsommar

Publicerat: 2011-06-24 Kl: 22:55:24 | I kategori: Allmänt | 1 kommentarer


Måste börja med att säga att snälla/trevliga kommentarer är alltid uppmuntrande att få!:)

Ja midsommar idag och här sitter jag ensam. Har nyss stekt pannkaka och lyssnar på myyysik, tvär mysigt!:) Tur att jag slipper vara hemma i min lägenhet ensam o glo.. mindre ro hemma nu mera.  Kommer inte skriva mer än så här för det fattas knappar o mellanslaget är kneppt!

Ha en fortsatt trevlig helg o var för tusan nykter bland barnen!!!! Eller nykter överhuvudtaget på barnens helg!

(Ska lägga ner bloggen men kommer aldrig för det, känner sånt sug när det gått ett tag så jag får fortsätta suga på den karamellen!)

Nu ska jag lägga mig i den alldeles för stora o tomma sängen, god natt! Må gott o ta hand om varandra!







Du & Jag ♥ Jag & Du

I brist på annat tar vi denna bild! Trött ...

Publicerat: 2011-06-24 Kl: 17:50:42 | I kategori: Allmänt | 3 kommentarer


img_2303 (MMS)

I brist på annat tar vi denna bild! Trött som faen fast vi sov många timmar.. Sitter just nu på jobbet o skulle kunna somna på denna stol! Ikväll på självaste midsommar blir jag ensam, men vad gör de? Börjar sju imorn igen, blir mycket pengar denna helg:) Uppdaterar säkerligen riktigt ikväll! Tror jag håller på att bli förkyld, ont i näsan o svettas mer än vanligt, haha. Kram på er!


Vackra flicka!!!!

Publicerat: 2011-06-23 Kl: 19:16:26 | I kategori: Allmänt | 0 kommentarer


img_0291 (MMS)

Vackra flicka!!!!


Thelise har på sig sin fin fina heldress f...

Publicerat: 2011-06-23 Kl: 14:25:32 | I kategori: Allmänt | 1 kommentarer


img_9372 (MMS)

Thelise har på sig sin fin fina heldress från Lundmyr idag.:-) Hon är så söt!!


Gosan var riktigt trött efter matchen på b...

Publicerat: 2011-06-23 Kl: 10:26:34 | I kategori: Allmänt | 1 kommentarer


img_0592 (MMS)

Gosan var riktigt trött efter matchen på balder igår. W hade super roligt med sin nya boll o T var mest grinig men det var en härlig dag ändå!:-) Har en hel del att göra idag men det ska jag ordna efter D har hämtat T.:-) Om vi inte hörs någonting mer så önskar jag er en fin midsommar!!:) kram


Nu har vi varit på vårdcentralen o fått an...

Publicerat: 2011-06-22 Kl: 11:37:04 | I kategori: Allmänt | 0 kommentarer


img_7277 (MMS)

Nu har vi varit på vårdcentralen o fått antibiotika och bricanyl, så förhoppningsvis kommer hon sova bättre nu ihelgen hos pappa sin!:-) Hoppas hon blir frisk så hon är pigg på midsommar! Nu har hon deckat i vagnen, så vi ska åka ner på Apoteket sen vidare för lite puss-kalas innan vi hämtar W. Middag o fotboll står på eftermiddags schemat!:-) Ha en bra dag i solen!


Läste igenom det senaste inlägget. Det ser...

Publicerat: 2011-06-22 Kl: 03:29:44 | I kategori: Allmänt | 0 kommentarer


img_2840 (MMS)

Läste igenom det senaste inlägget. Det ser ut som en fem åring med stavning o- formulerings problem har varit i farten men så blir det när man steker pannkaka o smsar/små städar under tiden, ha ha ha! Lite irriterande så klart men inget att göra åt nu. Tycker synd om min tjej som är köfyld o inte kan sova riktigt.:/ Hoppas på en dunderkur imorn!:)


pannkaka

Publicerat: 2011-06-21 Kl: 22:27:03 | I kategori: Allmänt | 0 kommentarer


Förstår ni att jag aldrig tröttnat? Visst att jag haft pannkaks-paus ett par dagar men ändå.. Jag kan äta o äta o äta o äta, finns inget stopp! Det enda stoppet tyvärr, är på vågen. :( God make me fat!!!

Den senaste tiden har jag varit hemma väldigt lite så ikväll kändes det som lägenheten behövde ett lyft.

Dagen började med jobb 7,00. Hade tur och vart hämtat utanför dagiset av C, mycket snällt av dig! Min bästa arbetskamrat!:) Trivs fortfarande jätte bra på solhaga. Hur som haver kunde jag bara jobba fram till tolv sen var jag tvungen o hämta lillfisa som fått tillbaka ögoninflamationen så imorn ska vi till VC kl 11:00 o förhoppningsvis få någon sorts medicin för det verkar inte fungera med bara vatten.

Hämtade ongarna och sen bad det av hem till mig med sällskap, massa barn o middag = lek, kaos o stoj = underbart! :) Älskade små pluttar! Både T o W var så himla trött med tanke på att dem varit vaken sen fem imorse. :/ Efter middagen och lite lek travade vi bort till ica och köpte alvedon till gosan. Gud vad oroligt hon sover, tror jag redan varit in tre ggr och kliat henne/fått henne i ro. Det är väl hostan/halsen som stör henne. KAN hon få bli frisk snart? Om man som förälder kunde skulle man ta deras sjukdom så dom små liven fick vara friska.
Hur som helst gick vi hem o ungarna badade o medan passade jag på att dammsuga/moppa golvet/plocka undan middagen/diskade så nu är lägenheten fit for pipp! hahaha. ja ni förstår, väldigt trött o sitter o garvar åt mig själv o massa youtube klipp på folk som gör bort sig när dom läser upp nyheterna, ha ha ha!!!:D

Imorn var det VC som sagt och resten av tiden ska jag spendera med min fina som jag gjort den senaste tiden. W får vara på dagis medans jag ska iväg med T oså ska hon få sova i lugn och ro. Sen är det fullt hus igen!


Barnen har varit hos sin pappa i helgen och helgen innan det OCH ska vara där nu ihelgen från tors-sön. Har blivit riktigt "bortskämd" nu på senare dagar med barnfria helger. Men inte får man vara ledig inte, utan jag har jobbat. Men ser framemot midsommar helgen nu för då blir det massa pengs och sånt gillar vi!



Det finns så mycket man skulle vilja dela med sig här, eller förresten överallt bara för att man är så glad/lycklig men det går inte och det tycker jag är synd. :( Men i vilket fall så njuuuter jag av detta, sällskapet, närheten, kontakten, kärleken.. ja ALLT! Jag intalar mig att jag förtjänar det här efter allt slit o det negativa!:) Men har ni tänkt på en sak? När man är kär, så är alla bekymmer mycket mindre. Eller mindre är dom inte men dom KÄNNS mindre. Allt känns "oviktigt" förutom min kärlek o mina barn så klart! Just nu svävar jag på moln och intalar mig att detta är INTE för bra för att vara sant utan det är BRA och det ska hålla resten av mitt liv!

En skum, eller skum är den väl kanske inte. Men ni som har träffat eran "rätta" (jag vet att man ALDRIG kan vara riktigt säker) men det här, känns nånstans långt inne. Det ÄR den rätta, jag har hittat mig själv fast i mans format och visst fan är det underbart när allt är besvarat? Ja nog om detta, hävda hävda o det kommer lite dubbelmoral men jag vill ju tala om att jag är LYCKLIG OCH KÄR!



God natt mina fina!

Haft en bra dag som innehöll de mesta fakt...

Publicerat: 2011-06-21 Kl: 19:22:18 | I kategori: Allmänt | 0 kommentarer


img_8036 (MMS)

Haft en bra dag som innehöll de mesta faktiskt.:-) Får se om jag har orken så uppdaterar jag riktigt senare ikväll.


Mat-mys med Amanda på norra!

Publicerat: 2011-06-19 Kl: 13:31:12 | I kategori: Allmänt | 0 kommentarer


img_1903 (MMS)

Mat-mys med Amanda på norra!


Mammas duktiga tjej! Denna helg har gått b...

Publicerat: 2011-06-19 Kl: 11:51:56 | I kategori: Allmänt | 0 kommentarer


img_4705 (MMS)

Mammas duktiga tjej! Denna helg har gått bra, saknat barnen givetvis men inte olidligt!:-) Imorn är dom i mammas trygga famn igen!


Ännu värre, Lill farbron!:)  Hahaha jag dö...

Publicerat: 2011-06-17 Kl: 12:36:40 | I kategori: Allmänt | 0 kommentarer


img_8979 (MMS)

Ännu värre, Lill farbron!:)  Hahaha jag dör åt de här ja! Stackars tjej som har ögoninflamation o mamma bara skrattar, tur dom är med pappa sin i helgen ;-)


Hahahah

Publicerat: 2011-06-17 Kl: 12:35:44 | I kategori: Allmänt | 1 kommentarer


img_0822 (MMS)

Hahahah


Haha får man skratta??:-) hahahah gull unge!!

Publicerat: 2011-06-17 Kl: 12:35:36 | I kategori: Allmänt | 1 kommentarer


img_8946 (MMS)

Haha får man skratta??:-) hahahah gull unge!!


Finaste tjejen ever!!<3

Publicerat: 2011-06-16 Kl: 23:49:54 | I kategori: Allmänt | 1 kommentarer


img_0503 (MMS)

Finaste tjejen ever!!<3


Titta vilken härlig bild! Vilken blick dom...

Publicerat: 2011-06-16 Kl: 10:52:02 | I kategori: Allmänt | 0 kommentarer


img_8191 (MMS)

Titta vilken härlig bild! Vilken blick dom ger varandra!:-)


jag lever

Publicerat: 2011-06-14 Kl: 22:44:50 | I kategori: Allmänt | 28 kommentarer


Hej hopp här är jag. Som sagt, funderar på att lägga ner det här.. känns inte längre som att det ger så mycket faktiskt.. Ska fundera en stund sen får jag se. :) Annars? Livet leker!! Får det vara så här bra? Får det verkligen de? JA, det får de!

Barnen växer så det knakar och allt rullar precis som det ska, om man kan säga så? :p haha.
Ja det här känns bara tråkigt..


Nu har jag precis allt jag kan önska mig, så nu sätter vi punkt!

Här är tjejen som icke är rädd om livet, l...

Publicerat: 2011-06-14 Kl: 18:50:44 | I kategori: Allmänt | 0 kommentarer


img_7615 (MMS)

Här är tjejen som icke är rädd om livet, lilla galning.:-) Funderar på att lägga ner detta, låter som bra plan!!


Nu är barnen hemma(sen igår) o allt är som...

Publicerat: 2011-06-13 Kl: 09:06:20 | I kategori: Allmänt | 0 kommentarer


img_9960 (MMS)

Nu är barnen hemma(sen igår) o allt är som de ska, kaos!! Haha:) Ja idag?! Möte o jobb, hejja hejja!


Underbart gott!:)

Publicerat: 2011-06-10 Kl: 18:51:24 | I kategori: Allmänt | 1 kommentarer


img_9662 (MMS)

Underbart gott!:)


vet ni en sak?

Publicerat: 2011-06-09 Kl: 23:10:02 | I kategori: Allmänt | 20 kommentarer


jag har tänkt på en sak. Människor som behöver hävda sig i allt dom gör är människor som inte har det riktigt bra. Hävda hur BRA livet är, hur BRA ens pojkvän, hur BRA jobbet är, hur BRA vännerna är, hur BRA ens liv överhuvudtaget är, etcetc. Iofs är det skillnad på att hävda sig och bara tala/berätta om sin lycka.. förstår ni hur jag tänker? Dom som verkligen har det bra och är lyckliga behöver inte hävda sig/tala om det.. hmm har funderat på det ett tag o ville bara få de ur mig.. kanske är jag ute o cycklar men jaa.. Alla tycker olika!

God natt!!

Underbara du!! <3


lite bilder

Publicerat: 2011-06-09 Kl: 21:13:58 | I kategori: Allmänt | 2 kommentarer



sol sol sol

Publicerat: 2011-06-09 Kl: 20:51:54 | I kategori: Allmänt | 0 kommentarer


Ska jag säga det igen? Hundrade gången i rad, ni måste ju tröttna men jag har haft en helt amazing dag igen. Åkt båt, solat, myst ja ni hör ju själv. Just nu är livet helt helt helt perfekt! :) Äntligen kan jag svara på frågan "Hur mår du?" -"BRA!!" Det känns så skönt! Tack fina DU!

Hämtade små älsklingarna på dagis.. tänka sig att Tisen blir så lycklig när pappa kommer men när mamma kommer får man en vink sen drar hon åt andra hållet? :) Gohjärtat! :)

Ihelgen är det jobb, jobb, jobb o förhoppningsvis hinns lite mys o sällskap med :) Barnen är hos faderskapet hela helgen, toppen roligt för dom!! :) Ute o leka hela dagarna(förhoppningsvis? vad vet jag) men det kommer bli super!(hoppas jag).

Skönt för mig, att för första gången i hela mitt liv(?) vara barnledig en helg! Och få umgås med dom andra fina <3

Nu ska jag ta och ringa en vän. Ha en bra kväll!:) Slänger in lite bilder senare!

Fy fan, tredje uuunderbara dagen!! Det vän...

Publicerat: 2011-06-09 Kl: 18:58:08 | I kategori: Allmänt | 2 kommentarer


img_9283 (MMS)

Fy fan, tredje uuunderbara dagen!! Det vänder nu mina vänner, det vänder ääääntligen!:-) hörs ikväll!


Älskade!!!<3

Publicerat: 2011-06-09 Kl: 18:52:46 | I kategori: Allmänt | 0 kommentarer


img_5824 (MMS)

Älskade!!!<3


Jag vet inte vad det är med mina barn men ...

Publicerat: 2011-06-09 Kl: 07:53:38 | I kategori: Allmänt | 0 kommentarer


img_8849 (MMS)

Jag vet inte vad det är med mina barn men oj vad dom sover! Nu får jag väcka dom så vi kommer iväg:)


Nu verkar alla mms rulla in, det datumet m...

Publicerat: 2011-06-09 Kl: 07:48:24 | I kategori: Allmänt | 0 kommentarer


img_6178 (MMS)

Nu verkar alla mms rulla in, det datumet man skickade det så nu har ni lite läsning.;-) Önskar er en bra dag!


8 juni

Publicerat: 2011-06-08 Kl: 21:47:29 | I kategori: Allmänt | 1 kommentarer


I brist på fantasi tar vi datum som rubrik. :) Dagen idag var som igår, underbar med andra ord! :) Åh vad jag älskar den här känslan av att vara GLAD! :D hih. Massa mer sånt hoppas jag på!:)

Imorn lämnas kidens på dagis sen ska jag ut på äventyr, ska bli jätte roligt!:) Vill lägga mig nu o somna så det blir morgon dag fort! :D


Mer än så kan jag icke säga.. detta är mitt hemliga projekt! ;D

Må gott!!

måste bara tillägga att jag har världens bästa vän! Amanda ♥ i fööööööcking löv ja!

it feels

Publicerat: 2011-06-07 Kl: 21:40:29 | I kategori: Allmänt | 1 kommentarer


Men idag ni, då uppdateras det! Men jag ska börja sätta igång den här bloggen riktigt, alltså inte bara massa mms bilder. Inte för att jag kommer sluta mms iväg bilder men jag kommer varva!:)

Ja dagen idag, helt underbar!:) Jag fick skjuts hem förut, då gick jag upp o städa lite. Ringde lite samtal, la ihop tvätten och gick ner och laddade maskinerna(ena jäkeln var trasig så det sprutade ur vatten när jag öppnade), sen gick jag och hämtade barnen!:) Vi gjorde lite saker men efter middagen + bad så busade vi. Det slutade med jagis o vi lekte tills W spydde, ha ha ha! Bokstavligt talat, han sprang tills han spydde men vi hade förbannad roligt!:D

Imorn ska barnen på dagis och jag ska iväg till en annan familj o umgås, MYS!:) DET ser jag framemot, att komma bort lite. :) Sen på eftermiddagen har vi inga planer än så länge. Vi lär vara ute en del innan/efter middagen!:)


Aja ska dona lite nu så jag har inte riktigt tid att sitta här men jag måste berätta en sak om min förståndiga Thelise. Jag hör hur det låter konstigt inne i badrummet och var på väg dit, då kommer hon springandes med stora ögon o sa "mamma mamma!!" Och peka mot toan "Titta! Titta!!" Vi går dit och så är det vatten på toa sitsen(hon står på toa o borstar tänderna, gärna flera h om hon fick). Jag frågade -Vad är det där? Och hon svarar -Ssssss. Alltså kiss. Jag - Har du kissat där? Och då nickar hon, ALLTSÅ JAG FÖRSTÅR INTE! Hur kan du lilla människa vara så smart? Hon skakar på huvudet och svarar ja/nej, hämtar det man ber hon om. Säger jag "ställ nappflaskan på bänken", då gör hon det eller så ger hon den till mig om hon inte når.. älskade smartskalle!:)

Nu ska jag dona! Ha en trevlig kväll <3

Tur man får hjälp i tvättstugan!:)

Publicerat: 2011-06-07 Kl: 18:49:48 | I kategori: Allmänt | 0 kommentarer


img_3853 (MMS)

Tur man får hjälp i tvättstugan!:)


bilder

Publicerat: 2011-06-07 Kl: 15:47:17 | I kategori: Allmänt | 0 kommentarer



Ge mig svar

Publicerat: 2011-06-07 Kl: 15:01:05 | I kategori: Allmänt | 5 kommentarer


Föräldrar som skaffar barn men inte är förälder till 100%, hur tänker NI!?! Hur FAN kan man leva utan vetskap om hur dina barn mår, vad dom gör, har något hänt, hur ser deras dagar ut? Allt sånt? Hur kan man gå o lägga sig med gott samvete när man inte prata med/om sina barn på flera dagar?!??!?!? Tror att man kan gå under jorden i flera dagar för att sedan dyka upp som gubben i lådan och TRO att allt är som vanligt? Vad fan är det som händer? Är det så här det ska vara? Dem JAG krigar för är mina barn, MINA BARN ska ha det bästa och dom ska må BÄST. Vad det än innebär. Innebär det en jätte förändring där vi utesluter personer ur våra liv, då är det som KOMMER att hända! Den här frustrationen man får bära på som en föräldrer som GÖR allt, SER allt, HÖR allt blir FÖR jobbig till slut. JAG kan inte kämpa för ANDRA föräldrar, så är det bara.

Så fort jag repar mig i mitt mående och har stabila ben så kommer ordna det här, vad som än krävs kommer jag se till att det blir så som jag vill ha det! Det som är BÄST för våra barn!



NI SKAFFADE BARN, INGEN SKAFFADE DOM ÅT ER. NI SKA LEVA ERAT LIV EFTERDOM O FRAMFÖRALLT TA HAND OM DOM.


NU!

Publicerat: 2011-06-07 Kl: 14:54:58 | I kategori: Allmänt | 0 kommentarer


Nu har jag bestämt mig för att vända på denna smet. Dels för att jag är TRÖTT på att må dåligt o vara nere.(detta pga att man ska dra hela jävla lasset själv) All min energi ska läggas där JAG vill lägga den, allt annat runt omkring är skit samma. Ingen ska få ta mig energi eller styra/påverka mitt liv. Det ska bli en förändring och det kommer märkas, jag tänker inte dalta längre, jag tänker inte fixa och jag tänker defenitivt INTE försöka mer. Är det så är det ska vara så får det fan vara så, du är inte värd min eller min familjs energi.


Dom senaste dagarna då, vad har hänt?:) Ja vi har hunnit med massor. Vi var som sagt på crusingen, jag skulle egentligen gå en sväng med Mr *, (han får bli kallad så!) men allting vart så sent så jag knata ner med barnen själv. Träffar upp Alexandra + kids o en massa andra. Vi strosade runt, barnen lekte o det var allmänt trevligt!:) Barnen somnade sent vilket resulterade i sovmorgon, hääärligt!:)

 I lördags ja vad gjorde vi då? Det blir ju så svårt att komma ihåg så här i efterhand för vi har gjort så mycket.. Vi har mest varit ute hela dagarna. Grillat hemma hos min fina Amanda! Jobbat har jag gjort hela helgen också.

Igår var vi ner på stan men vaknade även sent då så vi kom ner rätt sent. Det enda W var intresserad av var att bli målad, så vi målade ansiktet och mötte upp vårat sällskap sen promenerade vi till äventyrsparken. Lekte lite och sen spelade W minigolf, han var super duktig!:) Var också en otroligt bra dag, sånna vill jag ha fler av!!!


Äh strunt samma, vi kan prata om denna dag!:) Vaknade sent. Vet inte vad det är med barnen men dom sover så länge nu på mornarna men jag klagar inte, snarare njuter!:) Stressa på och gjorde oss klara för att trampa upp till dagis. Egentligen skulle jag ha jobbat idag men fick ett samtal när jag kommit hem om att det var fel i schemat. Ahapp, gjorde mig ordning o har sen spenderat hela dagen ute. Blev bjuden på god lunch och har haft en helt underbar dag, en dag jag kommer leva på länge!:)

Slänger in bilder från dom senaste dagarna i ett senare inlägg!


Wejjjjj

Publicerat: 2011-06-06 Kl: 19:12:40 | I kategori: Allmänt | 0 kommentarer


img_1903 (MMS)

Wejjjjj


Stolta grabbar!:-)

Publicerat: 2011-06-05 Kl: 11:41:26 | I kategori: Allmänt | 0 kommentarer


img_6667 (MMS)

Stolta grabbar!:-)


Kolla in snyggingen!:) Han blir nog lika f...

Publicerat: 2011-06-04 Kl: 15:23:24 | I kategori: Allmänt | 0 kommentarer


img_9586 (MMS)

Kolla in snyggingen!:) Han blir nog lika fin som far sin när han blir stor.


Sommar

Publicerat: 2011-06-04 Kl: 11:47:46 | I kategori: Allmänt | 0 kommentarer


God dag mina fina läsare!:) Idag är det kanon härligt väder även fast det blir lite stormigt då o då. Det är bara härligt men kan inte denna bubbla spricka snart så sommar värmen kommer? Hur som helst, varmt är det o jag klagar ej.:-)

Igår hade jag o barnen en mys dag, bara vi tre. Tänkte berätta mer om dagarna som gått när jag sätter mig vid min icke fungerande dator ikväll. Varför lider jag av handsvett? Ni som har samma bekymmer vet hur stötigt det är.. Telefon blir nästan fuktskadad, haha.:-)

Nu är jag på väg till jobbet, jobbar bara 12-16, går "resurs" extra för en boende. Jätte härligt pass men känns lite onödigt att åka för ett par timmar men vad gör man inte? Älskar att vara där!! Kommer trivas som en fiskeb i vattnet!:-) Hoppas ni får en fin dag så hörs vi senare ikväll.

Ååh titta på glad fisen!:-)

Publicerat: 2011-06-03 Kl: 11:13:48 | I kategori: Allmänt | 0 kommentarer


img_7851 (MMS)

Ååh titta på glad fisen!:-)


What?

Publicerat: 2011-06-03 Kl: 06:43:10 | I kategori: Allmänt | 1 kommentarer


Hej, vi lever men det verkar inte fungera med mms bloggning?:-( Har ju skicka flera rin fina bilder på barnen, men ja det kanske kommer sen? Borta är dom iaf. Eller vet någon om dom bytt nummer? På väg till jobbet så jag önskar mina vänner en härlig dag!:)

Åh vad jag har saknat mina änglar!:) Theli...

Publicerat: 2011-06-03 Kl: 06:33:20 | I kategori: Allmänt | 0 kommentarer


img_5710 (MMS)

Åh vad jag har saknat mina änglar!:) Thelise vart helt till sig när mamma kom o hämta hon imorse, visste inte riktigt vart hon skulle ta vägen. Lillgumman flög upp o ner i sängen o klappa händerna. <3 Och W fick jag mysa med enda till klockan 23  för han hade så svårt att somna, inte alls konstigt men han var pippelin imorse iaf. Nu ska jag på jobbet o önskar alla en härlig dag!:)


Tröööött o bakfull, varför inte passa på a...

Publicerat: 2011-06-02 Kl: 18:18:14 | I kategori: Allmänt | 0 kommentarer


img_9951 (MMS)

Tröööött o bakfull, varför inte passa på att sova när man är barnledig??:-) Ikväll när jag kommer hem ska jag steka en uppsats pannkaka sen slänga mig i soooffan o njuta av att vara ensam, saaamt pussa på barnen!:-) saknar som ofantligt mycket men det har gått super hos pappa!:)


Igår var det party för hela slanten men va...

Publicerat: 2011-06-02 Kl: 13:20:52 | I kategori: Allmänt | 0 kommentarer


img_2187 (MMS)

Igår var det party för hela slanten men varför är det så tråkigt att gå ut? Varför är det inte lika roligt som förr?:( jaja det är hemgången man ser framemot. Kaos innan vi väl var hemma men allt löste sig fint!:) Sova en stund till sen jobb.


Igår var det party för hela slanten men va...

Publicerat: 2011-06-02 Kl: 11:32:48 | I kategori: Allmänt | 0 kommentarer


img_3721 (MMS)

Igår var det party för hela slanten men varför är det så tråkigt att gå ut? Varför är det inte lika roligt som förr?:( jaja det är hemgången man ser framemot. Kaos innan vi väl var hemma men allt löste sig fint!:) Sova en stund till sen jobb.


Hur gör djur? Hur öppnar man? Mamma hjälp....

Publicerat: 2011-06-01 Kl: 16:02:20 | I kategori: Allmänt | 0 kommentarer


img_1340 (MMS)

Hur gör djur? Hur öppnar man? Mamma hjälp.. Haha gos tjejen! Vart "inringd" idag så nu är de jobb fram till söndag!:) må gott!


RSS 2.0