I brist på annat tar vi denna bild! Trött ...

Publicerat: 2011-06-24 Kl: 17:50:42 | I kategori: Allmänt


img_2303 (MMS)

I brist på annat tar vi denna bild! Trött som faen fast vi sov många timmar.. Sitter just nu på jobbet o skulle kunna somna på denna stol! Ikväll på självaste midsommar blir jag ensam, men vad gör de? Börjar sju imorn igen, blir mycket pengar denna helg:) Uppdaterar säkerligen riktigt ikväll! Tror jag håller på att bli förkyld, ont i näsan o svettas mer än vanligt, haha. Kram på er!


Kommentarer
Postat av: Evelina

Är de någon som påstått att bilden är knäppt på jobbet? Jag har två beundrare o jag blir glad över all tid ni lägger på att klicka er in här över hundra ggr per dag.:) Det skriker avundsjuka. Du kan hålla på bäst du vill, du kommer aldrig åt mig.

2011-06-26 @ 08:59:11
Postat av: madde

Eve, folk behöver inte vara avundsjuka för att dom inte gillar dig..är bara att leva med det...alla kan inte gilla alla, så är det ju :)

skulle jag vara avundsjuk på en person skulle jag då aldrig skriva elaka eller dumma kommentarer :)

2011-06-26 @ 10:15:38
URL: http://madeleinesophie.blogg.se/
Postat av: Ewe

Om du skulle kolla alla kommentarer skulle du se vad de handlar om. Klart inte alla kan gilla alla, sånt är livet o tur är väl de! men då struntar man i att läsa om man bara är ute efter att vara elak. Jag skulle aldrig falla mig in att läsa någon jag ogillars blogg. Läser ingen överhuvudtaget. O jag är smart nog att veta de Madde, är inte född igår ;) men tack för omtanken!

2011-06-26 @ 12:14:31

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0