Telenor

Publicerat: 2010-10-31 Kl: 20:56:57 | I kategori: Allmänt | 3 kommentarer





Varför suuuuuuger telenor? Man kan inte skicka mms, inte använda internet, knappt ringa men sms går bra. Varför betala för obegränsat när det aaaldrig fungerar? Jag gjorde en fel amnälan för några dagar sen, sen dess har det inte fungerat bra, stundvis endast. Buu jag som älskar att mmsa upp bilder som ni kanske har missat?


Imorron ska vi bara ta det lugnt för William ska på dagis. Ne men justja, jag måste åka ut till rusta och köpa dammsugarpåsar. Det är typiskt att det är det enda stället jag har hittat påsar som hör till min dammsugare.. Men då blir det en tripp dit, nån som vill joina??;)







Jag har någonting ingen annan har(så tycker alla mammor så ta inte illa vid för alla barn är lika underbara för deras nära). Jag har två helt underbara barn som jag får njuta av varje dag. William som håller på att bli en helt egen liten människa, en miniatyr människa haha. Han ska uppfostras 24/7 och visst är det jobbigt stundvis men jag skulle inte byta mina älsklingar mot alla pengar i världen. Det är sååå underbart att följa deras utveckling. Lillan utvecklas för var dag som går och folk påpekar ständigt hur duktig och fin hon är och det värmer givetvis i mamma hjärtat mitt. Och W har börjat bli tokkär i pappa igen, stora förebilden är han det. 

Så dom som springer på krogen,  torkar sig i röven med pengar o bara ha senaste nytt var det gäller kläder och skor. Dom som bara glider runt. Jag tror personligen att alla människor skulle vilja ha obegränsat med pengar men man märker när man möter någon som inte behövt lyfta ett finger i hela sitt liv för "mamma/pappa betalar", bortskämda, otrevliga, snobbiga o lixom översittare. GIVETVIS INTE ALLA men dom flesta man möter. Men om dom visste hur lite sånt där spelar roll när man får barn. Så länge barnen mår bra, är mätta i magen, har hela o rena kläder, tak över huvudet då får allting runt om kring vara hur det vill. Det får ta åååår att göra allt man vill göra klart i lägenheten, det får ta åååår innan man går ut o roar sig om man vill. För nu efter man fått barn, är det bara dom som är viktiga. Mycket av allt som händer svävar lixom utanför min atmosfär, jag bryr mig inte. Det kommer inte åt mig, för det är INTE viktigast! Så är det för mig och för många er andra också tror jag. Det finns ett fåtal om tänker hela annorlunda när det gäller den saken men det står inte riktigt till där upp då. Vad kan det annars bero på?

Och det är väl minst lika rolig när en av ens bästa kompisar har en dotter i samma ålder som man får följa o är jordens sööötaste lillskit! Jag får träffa hon på tok för sällan :( Men sen när hon blir äldre ska hon få följa med gudmorsan på skoj ;) Pratar givetvis om min andra älsklingsfavoritbebis Haylee! William som ständigt säger att han är hennes "låtsas storebror"

Nu ville jag bara prata bra om mina älsklingar, inte göra så någon tar illa upp :)




Konstigt?

Publicerat: 2010-10-31 Kl: 11:10:34 | I kategori: Allmänt | 1 kommentarer









Allt jag skriver verkar påverka en viss människa? Varför är det så? Avundsjuka?;) Jag kan inte komma på nånting annat.. Underhållande är det iaf för mig :D


Vi har ätit frukost, gosan sover, William bygger puzzel och jag sitter och väntar på Mr d att han ska vakna så vi kan åkaaah till Lotta på fika :) Men känner jag han rätt, tar detta hela eftermiddagen, det slutar nog med att vi åker före :)


Nu sa William, "Nu är jag arg på dig mamma, din skogsvarelse jag vill inte leka med dig!" hahaha han kallar mig alltid "skogsvarelse" när han är sur :P mammas gulleunge!


http://www.finest.se/userBlog/?uid=29184&beid=1473144 <-- Muhahahah











Om du själv är lycklig och nöjd med ditt liv, varför lägga ner så mycket ilska och huvudbry när det gäller alla andra? DÅ står det inte rätt till där hemma, eller hur?

God morgon

Publicerat: 2010-10-31 Kl: 09:33:30 | I kategori: Allmänt | 0 kommentarer





Tänka sig, jag hittade en sladd i min låda o internet hemma verkar fungera :) Jag har märkt att det är mycket negativt i bloggen, men det blir nog oftast så att det är just det man kladdar ner för att skriva av sig, men nu skall det bara vara positiva saker (det kan ju tolkas fel, jag är inte bitter irl så..) :D Så kan ni bitterpuppor sitta hemma och tro att ni har allt på de torra ;)


Idag ska vi iväg på AMs födelsedagsfirande :) Hela familjen Ahlqvist plus me and the kids. Mycket trevligttttt!

Nu ska jag äta frukost!

Sådan far, sådan dotter? Flintisar ;-)

Publicerat: 2010-10-30 Kl: 21:16:06 | I kategori: Allmänt | 0 kommentarer


dsc02317 (MMS)

Sådan far, sådan dotter? Flintisar ;-)


Dumt?

Publicerat: 2010-10-30 Kl: 21:01:02 | I kategori: Allmänt | 0 kommentarer


Jag har fått lämnat in min kära samsung nu på lagning så just nu använder jag mina kära sony som äntligen är tillbaka :) Men jag har inget internet och kommer säkert inte ha på dom kommande två veckorna, inga nummer heller för den delen. Dom ligger på andra telen =borta for ever! Men det är lika bra att vara ifrån ett tag och samla kraft för att möta dessa idioter, eller hur? Tanken var nu att jag skulle ödsla lite tid på att svara på en riktigt dum kommentar. Till dig anonyma fega "Frida". När JAG valde att gå vidare i livet ensam så fanns det nog i mitt huvud att någon dag kommer vi båda med allsäkerhet att skaffa nya partners, eller gå tillbaka, vem vet? INTE DU iaf:) Just nu kan jag tala om för dig att det inte är aktuellt. Det finns inte en chans att du känner mig när du påstår att jag bara sitter hemma och inte har något liv. Vet du vad jag gör om dagarna och kvällarna? Mina barn är mitt liv om du undgått de? På båda påståendena är du ute och cyklar. Förstår inte vad du tror att du skulle vinna igenom att skriva något sånt där idiotiskt. Du vet också att det är barn inblandad och då ska saker och ting skötas snyggt. Så du fick ditt svar nu vill jag inte höra från dig mer. Ibland önskar jag att man kunde blockera vissa ip nummer. Vet någon om man kan de? Titti? Hur som helst:) Ha en riktigt mysig kväll, för det ska jag ha.

29 okt!

Publicerat: 2010-10-29 Kl: 23:21:34 | I kategori: Allmänt | 1 kommentarer






Härlig dag! Vaknade som sagt utviiiilad idag, skönt!:) Som ni vet, ni som läst. Har Thelise sovit lite konstig ett tag nu, men dom senaste dagarna har hon känt sig "tryggare" utan att behöva sova med mig. Hon har väl helt enkelt vant sig vid lägenheten. Hon somnade vid 8 igår, vaknade inte förren fem och åt lite mat för att sedan sova vidare till halv nio :) Såå skönt att inte behöva kliva upp o söva 100ggr per natt.


Vi tog det lugnt på morronen och kikade på tv, åt frukost o ja det vanliga ni vet. Sen när vi käkade lunch kom två sargade grabbar och knackade på, hahah så kuuul :D Hårda pojkar va??
Sen åkte vi o mötte Lina på birsta, käkade lite sen strosade vi o små handlade. Mycket trevligt! Jag är så glad att vi börjat umgås igen!!=)

Nu på kvällen har jag varit hos en kompis och haft det riktigt mysigt, men hann bara stanna nån timma eftersom jag var tvungen som vanligt att gå hem.. biig suck! Tur att man får ta hand om allt själv... blää men nu ska vi inte haka upp oss på de =)


Skulle egentligen ut ikväll men ångrade mig, hade ingen lust alls pga olika orsaker. Den största är väl att jag är less på folk överlag. Det är så skönt att sitta hemma i tystnaden o tända ljus(mina nya doft ljus luktar underbart, tack för tipset Lina). Det är så lugnt och skönt, och man uppskattar verkligen "ensamlivet" på ett annat sätt nu. MEN det har sina nackdelar också. Den enda som saknas nu är Mr P =)


Nu ska jag tömma mobilen, god natt :)
(det har blivit lite dåligt med kommentarer igen, det är skit tråkigt!! Det är ju dom som får en att uppskatta bloggen, eller hur??)




Min ihop klippta bild på alla kläder går inte att ladda upp, så jag tog en bild från google på overallen iaf. Köpte också tillhörande mössa(samma färg, en hjäm mössa JÄTTE SÖT!), Tofflor i skinn, egentligen inne skor men med raggsockar i blir det perfekt. I strl 19 så hon kommer kunna ha dom inne sen, hur bra? Och svarta vantar till W! Fördelen med denna är också att du kan öppna hela och lägga i barnet, iom att Thelise blir så arg när man klär på henne är denna perfekt för just de :) Än så länge, super nöjd!





Denna väntan

Publicerat: 2010-10-29 Kl: 12:27:36 | I kategori: Allmänt | 0 kommentarer





Just nu tycker jag att jag får vänta på ALLT och det är otroligt tröttsamt. Men det jag mest ser framemot är Thelise vinterkläder, la ordern för säkert 3 veckor sen men fortfarande har det inte kommit men jag ringde iförrgår och det hade blivit nå strul med deras datagrej. Så jag fick lägg om den o den kmr förhoppningsvis idag eller måndag =)) Spännande! Tur det inte hunnit blive så kallt än. Det stod mellan två olika overaller, en "vanlig" ni vet som stora barn har eller en, "babymodell" och skillnaden vad väl att på den "större" modellen fanns storm funktion men iom att hon bara ska sitta i vagnen i åkpåsen så tar vi babymodellen för den andas bättre, dom är exakt lika vattentäta. Och dom kan ju knappast ha samma nästa vinter så det är lika bra att satsa på det som är bäst denna vinter, och det är just den här =) Släpper ur svett o sånt så inte barnet blir kallt. Och märket,didriksson är givet med tanke på att jag varit så nöjd med Williams kläder av alla slag därifrån! Dessvärre fanns bara strl 60,70,90 och just vinterkläder är ju alltid lite större men jag tog 90, får se hur den sitter annars får jag byta till 70.. Vintern är ju rätt lång.. :)

Lägger in och visar bild senare, internet fungerar inte riktigt som jag vill just nu :(


Häromdagen var jag, William, Thelise, Lina och Basse på drakborgen. Dom minsta gungade och umgicks och William sprang runt :) Mycket trevligt!

Meningen var att jag skulle ut ikväll med några st men tappade helt lusten.. just för att folk beter sig idiotiskt. Eller vem vet? Jag och Vilma kanske ändrar oss i sista minut som vanligt ;) Den som lever får se!


Nu ska jag vi snart äta lunch sen åka till Lina o Basseman!=)


Ha en trevlig helg, för det ska jag ha ;)

Smord och klar för natten, go gubben

Publicerat: 2010-10-28 Kl: 18:46:06 | I kategori: Allmänt | 1 kommentarer


2010-10-27_21_18 (MMS)

Smord och klar för natten, go gubben


På väg till habben för lite simsim =D

Publicerat: 2010-10-28 Kl: 13:30:56 | I kategori: Allmänt | 0 kommentarer


2010-10-28_13_29 (MMS)

På väg till habben för lite simsim =D


God morgon världen!

Publicerat: 2010-10-28 Kl: 10:20:24 | I kategori: Allmänt | 0 kommentarer


2010-10-28_10_18 (MMS)

God morgon världen!


Varför går det så fort på banken? :O Jag h...

Publicerat: 2010-10-27 Kl: 15:02:14 | I kategori: Allmänt | 0 kommentarer


2010-10-27_15_00 (MMS)

Varför går det så fort på banken? :O Jag hänger knappt med här!


En groggy William som verkligen försöker a...

Publicerat: 2010-10-26 Kl: 23:15:56 | I kategori: Allmänt | 0 kommentarer


2010-10-26_11_01 (MMS)

En groggy William som verkligen försöker att sätta sig upp men kan inte. Och så lilla tjockisen håller han sällskap. Älskade barn! Bland det finaste som finns i en mammas liv måste nog vara att få se kärleken mellan syskon, iallafall mellan mina änglar!


Spruta nr 2

Publicerat: 2010-10-26 Kl: 22:36:16 | I kategori: Allmänt | 1 kommentarer





Nu är jag riktigt slö i kropp o knopp. William fick sin andra botoxspruta idag, fast i vaket tillstånd (Förra gången var han sövd). Han var väldigt nervös på vägen dit och sa hela tiden "Jag vill inte ta sprutan!", ja dum som jag var hade jag berättat innan men det var ju inte så att han ungått att se senare vad vi skulle göra så jag tyckte att det var lika bra. Väl där grät han hysteriskt i ca 20 minuter och alldeles DÅ var läkaren jätte TVUNGEN att slita och dra i hans ben o mena på att han var "tjurig" men då "röt" Williams sjukgymnast i och sa "Det här är INGEN tjurig pojk, han är rädd och nervös så vi tar det lugnt." Tur de så slapp jag ta fajten. Vi skulle testa i båda benen denna gång men hans högra var så bra så det behövdes inte!!:)) 

 Efter undersökningen fick vi gå in i ett mysigt "skogsrum" med koja och bollhav. Vi lyssnade på musik och släckte ner så han fick lysa lite med ficklampa och busa i ca 30 min. Sen så sa jag "Det blir ingen spruta, du får bara bedövningen" för jag visste att så fort han fått lugnande skulle han inte bry sig och mycket riktigt. Jag gav han lugnande o sen ääälskade han allt och alla :) Hahah gud vad vi skrattade. Han kallade sig själv "fyllgubbe".

 När läkaren kom och skulle ge han sprutan brydde han sig inte, han var så inne i sina ödlor som han hade fått. Så allt gick bra :) Vi fick vänta tills han kvicknade till riktigt sen åkte vi ner och handlade en present åt han :)

Ville visa en video när han sjunger "I loovveee yoouuu" till pappa men det går inte så jag gör det en annan dag.

Försökte hitta lite info på internet om just denna spruta men överallt står det "Botox ska INTE ges till barn med muskelsjukdom" Och det stämmer inte riktigt.. 


ML(sjukgymnasten våran) berättade att William fått så mycket beröm av hon som har badet på torsdagar. Han är så "klok, begåvad, väluppfostrad*host* och trevlig, duktig på att svara på frågor och framförallt att LYSSNA".. Vänta nu, var det verkligen William jag badade med??;) Haha ne men klart man blir sååå stolt :D




-
Idag har vi ätit goood mat! Rostbiff, pommes, stooor fetaost sallad, vitlöksbröd o vitlökssmör.. ååh vi hade det riktigt mysigt ;)


Nu ska jag knoppa, William ska upp tidigt och gå på dagis och jag ska ringa en MASSA samtal.



morot är bra när det klias i tänderna!

Publicerat: 2010-10-26 Kl: 16:23:42 | I kategori: Allmänt | 1 kommentarer


2010-10-26_16_22 (MMS)

morot är bra när det klias i tänderna!


En nervös William

Publicerat: 2010-10-26 Kl: 09:10:52 | I kategori: Allmänt | 1 kommentarer


2010-10-26_09_09 (MMS)

En nervös William


bus på borgen! =)

Publicerat: 2010-10-25 Kl: 16:59:44 | I kategori: Allmänt | 0 kommentarer


2010-10-25_16_26 (MMS)

bus på borgen! =)


24 oktober

Publicerat: 2010-10-24 Kl: 21:16:31 | I kategori: Allmänt | 0 kommentarer




Idag har det varit en riktig slapp dag. Den började inte förren typ 12 när jag klev upp ur sängen ;) Haha aa så illa var de! Thelise satt på lekmattan med William o jag låg brevid i sängen och drog mig. William vaknade iof inte förren klockan tio för han somnade så sent igår pga orsak. Men vad gör de när det är helg? Thelise skulle så klart vara grispigg halv sju men det fick hon vara själv serrni!

Vi klev upp och käkade lunch o såsade på innan vi gick ut i lekparken. Dit kom Sandra och Jasmine också. Jag hade glömt att vi redan hade ätit så vi alla gick upp och åt igen efter nån timma ute(lite smååå kallt om fingrarna) :) Men vadå, för mycket mat har väl aldrig skadat oss förut så?

Sen kom loverP och umgicks medans jag tvättade och lagade mat, sprang på ica o dona :) Det vart skinksås och spaghetti, gött gött!

Imorgon ska vi umgås med Lina, äntligen!! ;D Det var längesen sist så man hinner ju sakna ihjäl sig efter dom två, snart tre :)   Vi ska på drakborgen men först ska William på dagis och jag ska ner o lämna in min mobil.. 
 
På tisdag är det tid för Williams spruta, gud jag hoppas det går braaaaa.. Så han inte blir skrämd för livet. Men det kommer nog bli jätte bra det där, personalen är ju guld!!:)


SÅ ÄR DET och mycket mer än detta blir det inte för nu ska jag ta och ringa mig ett samtal sen hoppa i säng, brevid prinsessan min :)



Thelise har vaken men William sover fortfa...

Publicerat: 2010-10-24 Kl: 09:24:00 | I kategori: Allmänt | 0 kommentarer


2010-10-24_09_21 (MMS)

Thelise har vaken men William sover fortfarande här brevid oss, får se vad som händer idag! :)


Sen lunch!!

Publicerat: 2010-10-23 Kl: 14:51:06 | I kategori: Allmänt | 0 kommentarer


2010-10-23_14_49 (MMS)

Sen lunch!!


Gubben i lådan

Publicerat: 2010-10-23 Kl: 00:30:47 | I kategori: Allmänt | 0 kommentarer




Lyssan på denna Daniel Adams-Ray - Gubben i lådan (Tips från Zabine)


-
Och för dig har jag låtsas, och dolt mina tårar.
Med dig blir jag mindre, som gubben i lådan.
Jag vägrar att inse, du sviker mig alltid.
Jag gräver min grav för dig, jag är en soldat för dig.

Jag tog en kula för dig, och fick en smula tillbaks.
För dig ska jag, göra det tusen gånger om.

Två begravningar

Publicerat: 2010-10-22 Kl: 23:51:15 | I kategori: Allmänt | 1 kommentarer





På kort tid har det varit nu. Det är INTE roligt men samtidigt har det varit två helt olika men otroligt fina på sina sätt. Men blödiga Evelina gråter givetvis som en bebis som är hungig. Att se sin bästa vän idag, en kille som vanligtvis inte gråter så. Att se han så ledsen gjorde ont i hela jäkla bröstkrogen :( Min lilla Shabenziii..  Men ett fint farväl och goood mat var det.. Nu får ni två vila i frid!



Ja, jag måste berätta. William var så söt i förrgår. Jag har fått förklarat vad en begravning är och allting kring det och han förstår i sin 4års hjärna. I himlen äter man godis, man borstar inte tänderna, man spelar fotboll hela dagarna och får alltid vara naken. Paradisen för William alltså! Vi gick en dag och pratade med Anders, Putte(Williams förra kanin) och Trazzel(mammas förra hund). Då går vi precis förbi en tant när William säger högt och tydligt "Åhh mamma jag vill dö, jag längtar till jag dör!!! När jag blir en fågel och dör här på marken ska ni köpa MÅÅÅÅNGA blommor åt mig." Ni kan tänka er vad tanten trodde som vände sig om och tappa hakan i asfalten?? Hahah vad tvungen att förklara hur det var för hon och oj vilket gott skratt hon fick :)

Men hur som, det var INTE det jag skulle säga! Utan varje kväll ber jag o William ni vet "Gud som haver.." Så efter amen vinkade han upp i taket och sa "Jag älskar dig gud. Jag kommer sakna dig trazzel och Marcus pappa Lennart, vi ses på plan". Han är såå gullig och omtänksam min lilla man!!


Nu ska jag sova! Jobb imorron, tjoho! God natt







Vet ni en sak som stör mig?! Det finns INGEN i denna stad, INGEN jag har träffat än som kan STÅ FÖR VAD DOM SÄGER! Inte ens erkänna att det kanske var ett misstag o bita i det sura äpplet. Intala folk att man är si och att man är så men egentligen är man värst av dom alla o den osäkraste människan av dom alla. Det lyser, rakt igenom. Det är riktigt skrattretande. Öppna ALDRIG din käft om du inte sen kommer stå för skiten som kommer ur sen.. Igår var jag arg, sååå fruktansvärt förbannad heeela dagen. Det var absolut INTE min dag igår.. Kommer inte ihåg sist jag var så arg. Av MASSA olika saker, stora som små. Men jag valde att lägga energi på det så det gjorde jag. Tror du i din vildaste fantasi att du kan prata runt allt? Att ingen nånsin kommer säga någonting eller agera? Dom som inte är mina vänner skiter jag fullständigt i, får man säga så?? Dom som är mina riktiga vänner SKA veta sanningen. Tala inte illa om någon och tala inte ner folk, alltså kränkande för att lyfta dig själv när det senare visa sig att det var dig själv du pratade om. Nej inte kan man tänka på det här en dag till för då kommer jag bli upp i varv.. Var tuvngen och ventilera! :)

Och den eviga nakenfisen diskar =)

Publicerat: 2010-10-22 Kl: 11:52:10 | I kategori: Allmänt | 0 kommentarer


2010-10-22_11_49 (MMS)

Och den eviga nakenfisen diskar =)


Syrran åter lunch

Publicerat: 2010-10-22 Kl: 11:50:52 | I kategori: Allmänt | 0 kommentarer


2010-10-22_11_49 (MMS)

Syrran åter lunch


Mina ÄLSKADE barn, jag önskar att hela vär...

Publicerat: 2010-10-22 Kl: 00:05:54 | I kategori: Allmänt | 2 kommentarer


2010-10-12_08_37 (MMS)

Mina ÄLSKADE barn, jag önskar att hela världen fick ta del av er för ni är så underbara! Jag ÄLSKAR er, till månen och tillbaka tusen gånger om!!!!!!!!!!!!!!! (synd att jag inte hade en nyare bild på dom tillsammans, måste bli bättre på att knäppa)


Hos mommen och hälsa på =)

Publicerat: 2010-10-21 Kl: 15:14:38 | I kategori: Allmänt | 1 kommentarer


2010-10-21_15_13 (MMS)

Hos mommen och hälsa på =)


Den här är jätte bra och luktar uuuunderbart!

Publicerat: 2010-10-20 Kl: 21:35:12 | I kategori: Allmänt | 0 kommentarer


2010-10-20_21_33 (MMS)

Den här är jätte bra och luktar uuuunderbart!


gosfia

Publicerat: 2010-10-20 Kl: 11:25:30 | I kategori: Allmänt | 1 kommentarer


2010-10-20_11_18 (MMS)

gosfia


Mammas blåöga! God morgon allesammans(haha...

Publicerat: 2010-10-20 Kl: 08:08:16 | I kategori: Allmänt | 0 kommentarer


2010-10-10_15_44 (MMS)

Mammas blåöga! God morgon allesammans(haha nu lät jag som William), Thelise ligger brevid och pratar, skrattar åt mobilen, nyper mig, hårt(!!!) och drar mig i håret. Vi väntar på att storebror ska vakna så vi kan göra oss klar för dagis. Visst är det roligt? När man har en tid och passa kan ungarna sova länge som helst, annars vaknar dom gärna sju. haha det slår aldrig fel! Sen i förrgår har Thelise bytt ut "mamamama" mot "pappa pappa", det låter som mamma bara är ihopsatta vokaler och pappa säger hon "riktigt".. Men det är inte så konstigt med tanke på hur mycket William har tjatat "säg pappa pappa pappa". Också har hon lät sig pruta saliv/spott och det tycker hon är jätte roligt :) Nu måste jag väcka William, ha en trevlig dag!


Nu har vi varit och dansat o sjungit. Nu s...

Publicerat: 2010-10-19 Kl: 14:24:50 | I kategori: Allmänt | 1 kommentarer


2010-10-19_14_16 (MMS)

Nu har vi varit och dansat o sjungit. Nu ska vi hämta storebror hos Alexandra och bege oss mot Sallyhill :)


måndag

Publicerat: 2010-10-18 Kl: 23:48:10 | I kategori: Allmänt | 1 kommentarer



 

Hej och hopp!:) Mår ni bra?


Mycket har hänt dom senaste dagarna men det känns så tråkigt att göra en "resumé". Men vi har iaf börjat bada i grupp på habben med William, det är skit roligt :D Han är den enda som kan svara på frågor och prata, just för att dom andra är lite mindre och har andra problem. Hur som, blir han jätte stolt när hon frågar saker och han får svara, och han svarar rätt :) Lilla mallgrodan ;)
Det är mest sång och lek, just därför är det jätte roligt! Vet icke om han ska börja bada ensam(=träning), det får vi se efter sprutan som han ska ta den 26, han oroa sig lite över den MEN jag säger "Tänk inte på det, vi får se när vi kommer dit om du ska det eller inte.." just för att han inte ska oroa sig. Han kommer få lugnande så han kommer nog inte ens komma ihåg besöket :)


Som ni såg stannade vågen på 8200 g på Thelise och längden 66 cm. Mammas tjej har blivit stoor :) Och jag tror att det är lite mardrömmar hon har plus att vi har flyttat så allting är ju lite nytt. Hon och jag sover ju i vardagsrummet just för att sovrummet ska renoveras, hon är van att det är mörkt och tyst när hon sover på natten, tror det spelar in lite för jag vill ju se tv när jag ska sova. Det blir bra igen när vi kommer in i sovrummet :)


Dom som ska renovera har ju inte ringt än?! Om dom inte hör av sig imorron kommer jag ringa dom och fråga om dom glömt bort mig. Saknar verkligen att sova i ett ruuuuuuuuuum, haha men det blir ju så snart :) Hellre lite väntan än att jag ska möblera om tusen gånger.


Imorgon får William gå hem med Alexandra och Jonathan eftersom han ska hämtas klockan två och det är ju då det sången slutar. Men ingen blir ju gladaren än William, han får ju följa med bästisen hem =)


Nu ska jag titta på NCIS medans jag väntar på Shabi sen ska jag hoppa i säng, god natt :)

 

Ang buzzador, blir ni inte intresserade?:) Testa gratisprylar ni är intresserade av och ge en recention som tar tio min? =) klicka på länken och bli medlem!



https://www.buzzador.com/buzzador/index.php?file=u-regstep1&lang=SE&refstr=evelinap

vackra tjejen tidigare idag :)

Publicerat: 2010-10-18 Kl: 23:12:24 | I kategori: Allmänt | 0 kommentarer


2010-10-18_14_46 (MMS)

vackra tjejen tidigare idag :)


Utebus =)

Publicerat: 2010-10-18 Kl: 14:44:14 | I kategori: Allmänt | 2 kommentarer


2010-10-18_14_42 (MMS)

Utebus =)


mm..gott

Publicerat: 2010-10-18 Kl: 12:29:42 | I kategori: Allmänt | 0 kommentarer


2010-10-18_12_28 (MMS)

mm..gott


mina älsklingar leker

Publicerat: 2010-10-17 Kl: 13:23:18 | I kategori: Allmänt | 2 kommentarer


2010-10-17_13_21 (MMS)

mina älsklingar leker


Vad har ni för sorts hoppgunga? ser ni vad...

Publicerat: 2010-10-17 Kl: 09:33:48 | I kategori: Allmänt | 3 kommentarer


2010-10-17_09_26 (MMS)

Vad har ni för sorts hoppgunga? ser ni vad högt hon måste sitta med armarna? Och det skaver för tyget är ju hård. Ska jag klippa upp "öppningarna" eller låta den ligga tills hon fyller två och är lång nog? Förstår inte hur tillverkarna har tänkt, hon är sex månader och lång för sin ålder men ändå är hon för kort? åh irriterande för hon älskar ju att hoppa. Jag får väl köpa en ny men det känns också onödigt,varför köpa två? Hmm nu fick jag något att fundera över.


Det lönar sig att vara med i buzzador :) O...

Publicerat: 2010-10-16 Kl: 14:59:12 | I kategori: Allmänt | 5 kommentarer


2010-10-16_14_55 (MMS)

Det lönar sig att vara med i buzzador :) Och eftersom natusan är mitt favoritmärke när det gäller salvor och våtservetter kunde det INTE bli bättre =)


underbart väder :)

Publicerat: 2010-10-16 Kl: 14:47:26 | I kategori: Allmänt | 0 kommentarer


2010-10-16_14_45 (MMS)

underbart väder :)


smarrigt!

Publicerat: 2010-10-16 Kl: 13:20:54 | I kategori: Allmänt | 0 kommentarer


2010-10-16_13_18 (MMS)

smarrigt!


° Vila i frid <-<--@

Publicerat: 2010-10-16 Kl: 11:06:58 | I kategori: Allmänt | 0 kommentarer


3180182085 (MMS)

° Vila i frid <-<--@


Gosans vikt stannade på 8200, längd 66. In...

Publicerat: 2010-10-15 Kl: 10:27:04 | I kategori: Allmänt | 0 kommentarer


2010-10-15_10_24 (MMS)

Gosans vikt stannade på 8200, längd 66. Ingen liten bebis längre! =) Hon fick en massa beröm som vanligt, skoj!


14 oktober

Publicerat: 2010-10-14 Kl: 23:10:24 | I kategori: Allmänt | 1 kommentarer





Hej! Det var ett tag sen jag skrev ett riktigt inlägg nu, så ikväll tänkte jag försöka uppdatera er lite. Sitter just nu och gluttar på lyxfällan och väntar på mr M, mer än så blire inte ikväll!


Thelise, hur är det med henne? Hon blir ju bara större och större. Inatt när jag lyfte upp henne slog det mig att hon inte är någon bebis längre, hon börjar mer lika ett barn om ni förstår vad jag menar?=) Stora mammas tjej!
Hon sitter sen några veckor tillbaka utan stöd men helst vill man ju ha nånting där bak IFALL hon tippar. Än har hon inte tippat men man vet aldrig =) Hon blir arg när hon inte kommer framåt fort, utan det går rätt sakta och mest runt i cirklar. Hon drog sig upp efter spjälsängen igår när hon satt i soffan. Och imorron ska vi väga henne! :) Vad kan hon väga nu? Jag har inte en snusning.

Men sen i lördagsnatt har hon inte varit sig lik när det gäller att sova. Inatt tex har hon vaknar fleeera gånger, men somnat om direkt i min famn. Jag vaknade av hennes skratt, hon ligger och skrattar och pratar för sig själv precis som om hon är vaken men så fort jag tar upp henne somnar hon. Och det hände 100 ggr inatt så idag är jag möööör. Men det är så här varje kväll.. vaknar en gång i halvtimmen, hon skruvar på sig o gnyr. Undra om hon känner sig instängd i kläderna eller vad är det för fel? Kan det vara en period bara eller känner hon sig otrygg?? Hoppas det går över snart!

William då? Han som hade lugnat ner sig och blivit mindre bråkig har vänt igen. Och denna gång värre än nånsin. Men det är lite mycket för han just nu. Mycket på habben, han trivs inte SÅ bra på dagis, vi har flyttat, han har slutat sova middag. Ja en 4åring kanske inte behöver sova, men hans ben behöver det. Har läst att det brukar komma tillbaka några vändor innan det försvinner helt, så det går nog över snart. Just att det tar så mycket på krafterna. Min lilla prins!:)


Skriver alltid samma men vi trivs jätte bra i lägenheten :D Längtar tills jag tar mig ut på ikea och kan handla tavlorna och tavellister och allt sånt :D Måla om och komma riktigt till rätta när mitt sovrum, hall + halva köket ska renoveras. Men det tar sin tid och jag känner mig inte stressad :)

LIVET KÄNNS BRA!!!=)

Nu är klockan natten, mindre trevlig dag imorron :( Tur att jag slipper gå ensam :) God natt.



(Jag kan förstå att ni tycker att det bara är bilder som kommer upp men det är ett sätt för mig att lägga dom till "minne" i framtiden. Sätter in bilder JAG tycker är speciella på sina vis. Just därför blir det mycket bilder, hoppas ni inte tycker att det är tråkigt!!)


en suris

Publicerat: 2010-10-14 Kl: 12:03:28 | I kategori: Allmänt | 1 kommentarer


2010-10-09_15_38 (MMS)

en suris


Hon är så SÖT!

Publicerat: 2010-10-14 Kl: 10:12:32 | I kategori: Allmänt | 1 kommentarer


2010-10-14_10_02 (MMS)

Hon är så SÖT!


En liten Daniel, ser precis ut som William

Publicerat: 2010-10-14 Kl: 10:06:08 | I kategori: Allmänt | 0 kommentarer


2010-10-13_17_10 (MMS)

En liten Daniel, ser precis ut som William


jag hade tänkt att skriva ett riktigt ...

Publicerat: 2010-10-13 Kl: 21:47:43 | I kategori: Allmänt | 1 kommentarer


jag hade tänkt att skriva ett riktigt inlägg ikväll och ge er en liten uppdatering om oss men datorn dog och jag orkar inte starta den igen. Men imorron ska jag göra det, det lovar jag för detta börjar likna en bilddagbok ;) god natt!


William skyddar tusse från Thelise, Hahah

Publicerat: 2010-10-13 Kl: 15:41:28 | I kategori: Allmänt | 0 kommentarer


2010-10-13_15_39 (MMS)

William skyddar tusse från Thelise, Hahah


William äter minimakaroner ;)

Publicerat: 2010-10-13 Kl: 12:30:00 | I kategori: Allmänt | 0 kommentarer


2010-10-13_12_28 (MMS)

William äter minimakaroner ;)


Så hittade jag mina barn imorse. Haha tur ...

Publicerat: 2010-10-12 Kl: 10:18:50 | I kategori: Allmänt | 2 kommentarer


2010-10-12_08_37 (MMS)

Så hittade jag mina barn imorse. Haha tur att sängen är så stadig och stark att den inte skulle gå sönder :)


Nu ska vi åka och hälsa på Anna, Line och ...

Publicerat: 2010-10-11 Kl: 10:53:38 | I kategori: Allmänt | 0 kommentarer


2010-10-11_10_51 (MMS)

Nu ska vi åka och hälsa på Anna, Line och William =)


Syskonbad!

Publicerat: 2010-10-10 Kl: 19:18:50 | I kategori: Allmänt | 1 kommentarer


2010-10-10_19_13 (MMS)

Syskonbad!


Vi leker med Lego!

Publicerat: 2010-10-10 Kl: 18:02:18 | I kategori: Allmänt | 0 kommentarer


2010-10-10_17_59 (MMS)

Vi leker med Lego!


Buzzador

Publicerat: 2010-10-10 Kl: 15:30:43 | I kategori: Allmänt | 0 kommentarer




Jag är ju medlem i http://www.Buzzador.com och har fått hem Neutrogena Visibly Clear Spot Stress Control! Har prövat den och även gett bort lite prover och alla har fått en positiv upplevelse av detta :) Jag tycker den fungerar hur bra som helst!

Mer information hittar ni här, http://www.visiblyclear.se/ =) Den är HELT klart värd att testa, någonting för alla småbarnsmammor??:)




lånad bild från google.

Mannen i mitt liv

Publicerat: 2010-10-10 Kl: 15:06:18 | I kategori: Allmänt | 0 kommentarer


2010-10-10_11_43 (MMS)

Mannen i mitt liv


hej

Publicerat: 2010-10-10 Kl: 14:50:12 | I kategori: Allmänt | 1 kommentarer





Jag har tappat lusten att blogga pga kommentarerna, varför finns de sånna idioter?! Thelise ser ut som en kille och ja fekjar att hon kan vinka?=) Idioti, tur att jag kan skaka av mig de!

Igår var jag hos Pettsson på födelsedagsfest! Det var verkligen jätte roligt och en massa trevliga folk och jag njöt av varje sekund ;) Synd att kvällen slutade så tidigt, inte mitt val men så är det ibland!

Båda barnen sover och jag har precis storstädat klart lägenheten. Thelise sover på balkongen och har sovit i snart två timmar och William har däckat på mjukamattan på golvet.


Om en stund kommer Emma och Haylee OM hon kan slita sig från fb men det kommer hon inte göra!=)

Nu ska jag bara ta o skaka av sängkläderna o plocka bort alla tatueringsskorpor, usch! Men så är det när någon som ömsa(??) skinn ligger i sängen!

Ska tömma mobilen och lägga in lite bilder senare :) Hej så länge




Jag blir aldrig svartsjuk när jag ser mina ex med nya dejter,för mina föräldrar lärde mig att man ska ge sina begagnade leksaker till mindre lyckligt lottade människor!
hahahaha så sant! :)


Den här vill jag ha till Thelise =)

Publicerat: 2010-10-10 Kl: 10:28:14 | I kategori: Allmänt | 0 kommentarer


2010-10-10_10_26 (MMS)

Den här vill jag ha till Thelise =)


Min fina! Ser du ut som om hon bryr sig om...

Publicerat: 2010-10-08 Kl: 21:17:24 | I kategori: Allmänt | 9 kommentarer


2010-10-06_07_32 (MMS)

Min fina! Ser du ut som om hon bryr sig om vad ni tycker om henne? Inte mycket!:) funderar på att lägga ner bloggen förövrigt, god natt


Thelise har hittat en till bästis :D Hon s...

Publicerat: 2010-10-08 Kl: 16:17:00 | I kategori: Allmänt | 0 kommentarer


2010-10-08_16_14 (MMS)

Thelise har hittat en till bästis :D Hon skriker av skratt när Jasmine leker med henne!


Mammas fotbollsfanatiker =))

Publicerat: 2010-10-08 Kl: 10:14:00 | I kategori: Allmänt | 0 kommentarer


2010-10-08_10_11 (MMS)

Mammas fotbollsfanatiker =))


God morgon! Ni ska få ett riktigt inlägg...

Publicerat: 2010-10-08 Kl: 09:06:58 | I kategori: Allmänt | 0 kommentarer


God morgon! Ni ska få ett riktigt inlägg och inte bara en massa bilder, men jag har ingen lust att sitta vid datorn och så jobbar jag hela veckan. typ tre timmar om dagen men de är för att Nadia är bortrrest. Men har jag tid ikväll ska jag skriva =) Annars är allting jätte bra med oss förutom att William är sjuk och har en jäkla hosta. Hostan kom i natt men det är inte så konstigt med tanke på att han var på himlabadet förut


Dagens vackra pojk!

Publicerat: 2010-10-07 Kl: 10:59:56 | I kategori: Allmänt | 0 kommentarer


2010-10-07_10_36 (MMS)

Dagens vackra pojk!


Dagens vackra tjej!

Publicerat: 2010-10-07 Kl: 10:59:22 | I kategori: Allmänt | 1 kommentarer


2010-10-07_10_21 (MMS)

Dagens vackra tjej!


Morgonmys i sängen :) dags att göra sig klar!

Publicerat: 2010-10-07 Kl: 09:09:54 | I kategori: Allmänt | 0 kommentarer


2010-10-07_09_07 (MMS)

Morgonmys i sängen :) dags att göra sig klar!


Thelise kan VINKA! =D

Publicerat: 2010-10-06 Kl: 18:54:00 | I kategori: Allmänt | 7 kommentarer




http://www.youtube.com/watch?v=RjRexdVd5y4

(det är Agnes som är lite sur i bakgrunden)


Ute på en liten cykeltur :)

Publicerat: 2010-10-06 Kl: 16:41:36 | I kategori: Allmänt | 3 kommentarer


2010-10-06_16_38 (MMS)

Ute på en liten cykeltur :)


God morgon=)

Publicerat: 2010-10-06 Kl: 08:16:08 | I kategori: Allmänt | 1 kommentarer


2010-10-06_07_32 (MMS)

God morgon=)


Här är kocken i vårat hus =)

Publicerat: 2010-10-05 Kl: 18:15:24 | I kategori: Allmänt | 1 kommentarer


2010-10-05_18_03 (MMS)

Här är kocken i vårat hus =)


work

Publicerat: 2010-10-05 Kl: 13:12:06 | I kategori: Allmänt | 0 kommentarer


2010-10-05_13_10 (MMS)

work


Åh mammas pluttis!!! När man kollar på kor...

Publicerat: 2010-10-04 Kl: 18:15:38 | I kategori: Allmänt | 0 kommentarer


2010-10-04_14_12 (MMS)

Åh mammas pluttis!!! När man kollar på kort från när William var liten, känns det som två helt olika personer. Mammas lilla guldlock! Ångrar att jag klippte av han det men de vart så långt till slut.


Liten skrutts första inskolningsdag =) knä...

Publicerat: 2010-10-04 Kl: 18:12:16 | I kategori: Allmänt | 0 kommentarer


2010-10-04_14_13 (MMS)

Liten skrutts första inskolningsdag =) knäppt ur hans pärm!


Hämta storebror för att sedan handla =)

Publicerat: 2010-10-04 Kl: 14:03:52 | I kategori: Allmänt | 3 kommentarer


2010-10-04_13_56 (MMS)

Hämta storebror för att sedan handla =)


ingen respons..

Publicerat: 2010-10-04 Kl: 10:57:34 | I kategori: Allmänt | 1 kommentarer





..inga inlägg, ge mig lite kommentarer!! =)
sen kommer det upp två videos på lillis hjärtat!




Bus!

Publicerat: 2010-10-03 Kl: 17:36:22 | I kategori: Allmänt | 0 kommentarer


2010-10-03_15_37 (MMS)

Bus!


Vi fiskar i matfors

Publicerat: 2010-10-03 Kl: 14:43:36 | I kategori: Allmänt | 0 kommentarer


2010-10-03_14_41 (MMS)

Vi fiskar i matfors


Agnes napp är bra när det klias i tänderna :)

Publicerat: 2010-10-02 Kl: 16:52:30 | I kategori: Allmänt | 1 kommentarer


2010-10-02_16_48 (MMS)

Agnes napp är bra när det klias i tänderna :)


god kväll medlemman

Publicerat: 2010-10-01 Kl: 22:56:03 | I kategori: Allmänt | 2 kommentarer




Nu börjar jag väl känna mig mer och mer "hemma" men William däremot vettetusan! Ibland säger han "det är kul att flytta" och i vissa stunder säger han "det är tråkigt i den nya lägenheten". Kanske beror på att vi endast använder vardagsrummet eftersom sovrummet ska renoveras =) Men han kommer bli överlycklig då vi tar bort sängen(och spjälsängen) från det här stora vardagsrummet :D Lycka!! Han kan spela fotboll och hockey inte. Men just nu får han inte de för det är liite liten yta(även fast den är lika stor som i gamla mini-lägenheten) för suratanten bor under.. hahah hänger ni ens med???! Samtidigt känner jag också att nånting fattas oss. Kanske bli bättre när tavlor o så är uppe och alla kartonger rensad och kastad. Har förvisso bara 3 "oöppnade" kartonger. Time will tell..



Jag har konstaterat! Jag går och lägger mig på took för tidigt. Jag kliver upp runt 7-8 och lägger mig ALDRIG före 12, är det inte logiskt att jag ska vara slut på kvällen eller har jag gått in mig på några få timmars sömn. Fast 7-8 timmar är ju inte för lite?? Men jag kanske BEHÖVER 12 timmar?? nee.. ?? Haha babbel!


Vill bara avsluta med att jag har DOM VÄRDEFULLASTE varelserna på denna jord i MIN SÄNG!!=) Er ska jag älska i aaaaaaaaaaaall evighet!!! Mina pärlor, vackraste William och Thelise. Det är sååå underbart att följa Thelise i sin utveckling nu när hon visar massa nya saker :) William lär sig nya ord(vissa mindre fina). Han löser saker på ett bättre sätt, han formulerar sig skit bra! Hans tal är rent, det finns INGEN som inte skulle förstå han o samtidigt före en konversation.. Finns många barn i denna ålder som fortfarande pratar lite sämre. DU gör mig stolt William I love it!!

Vila i frid

Publicerat: 2010-10-01 Kl: 11:18:56 | I kategori: Allmänt | 1 kommentarer



RSS 2.0