Telenor

Publicerat: 2010-10-31 Kl: 20:56:57 | I kategori: Allmänt





Varför suuuuuuger telenor? Man kan inte skicka mms, inte använda internet, knappt ringa men sms går bra. Varför betala för obegränsat när det aaaldrig fungerar? Jag gjorde en fel amnälan för några dagar sen, sen dess har det inte fungerat bra, stundvis endast. Buu jag som älskar att mmsa upp bilder som ni kanske har missat?


Imorron ska vi bara ta det lugnt för William ska på dagis. Ne men justja, jag måste åka ut till rusta och köpa dammsugarpåsar. Det är typiskt att det är det enda stället jag har hittat påsar som hör till min dammsugare.. Men då blir det en tripp dit, nån som vill joina??;)







Jag har någonting ingen annan har(så tycker alla mammor så ta inte illa vid för alla barn är lika underbara för deras nära). Jag har två helt underbara barn som jag får njuta av varje dag. William som håller på att bli en helt egen liten människa, en miniatyr människa haha. Han ska uppfostras 24/7 och visst är det jobbigt stundvis men jag skulle inte byta mina älsklingar mot alla pengar i världen. Det är sååå underbart att följa deras utveckling. Lillan utvecklas för var dag som går och folk påpekar ständigt hur duktig och fin hon är och det värmer givetvis i mamma hjärtat mitt. Och W har börjat bli tokkär i pappa igen, stora förebilden är han det. 

Så dom som springer på krogen,  torkar sig i röven med pengar o bara ha senaste nytt var det gäller kläder och skor. Dom som bara glider runt. Jag tror personligen att alla människor skulle vilja ha obegränsat med pengar men man märker när man möter någon som inte behövt lyfta ett finger i hela sitt liv för "mamma/pappa betalar", bortskämda, otrevliga, snobbiga o lixom översittare. GIVETVIS INTE ALLA men dom flesta man möter. Men om dom visste hur lite sånt där spelar roll när man får barn. Så länge barnen mår bra, är mätta i magen, har hela o rena kläder, tak över huvudet då får allting runt om kring vara hur det vill. Det får ta åååår att göra allt man vill göra klart i lägenheten, det får ta åååår innan man går ut o roar sig om man vill. För nu efter man fått barn, är det bara dom som är viktiga. Mycket av allt som händer svävar lixom utanför min atmosfär, jag bryr mig inte. Det kommer inte åt mig, för det är INTE viktigast! Så är det för mig och för många er andra också tror jag. Det finns ett fåtal om tänker hela annorlunda när det gäller den saken men det står inte riktigt till där upp då. Vad kan det annars bero på?

Och det är väl minst lika rolig när en av ens bästa kompisar har en dotter i samma ålder som man får följa o är jordens sööötaste lillskit! Jag får träffa hon på tok för sällan :( Men sen när hon blir äldre ska hon få följa med gudmorsan på skoj ;) Pratar givetvis om min andra älsklingsfavoritbebis Haylee! William som ständigt säger att han är hennes "låtsas storebror"

Nu ville jag bara prata bra om mina älsklingar, inte göra så någon tar illa upp :)




Kommentarer
Postat av: madde

jag träffar då väldigt sällan "sånt" folk :) hehe.. albins familj har det bra ställt, mycket skog,många hus..osv MEN dom har slitit för det, med företaget! även albin som alltid tjänat bra, han jobbar ju hela tiden, och har inte haft en ända semester sen jag träffa han.. på 5 år då alltså :)

pengar blir ju lixom inget värt om man inte jobbar för det tycker jag iaf :)

passade overallen?

2010-11-02 @ 13:42:18
URL: http://madeleinesophie.blogg.se/
Postat av: Natalie L

Gillar detta inlägg skarpt :) Bra skrivet/ Natalie

2010-11-02 @ 14:45:06
Postat av: Jessica E

Gud vad söta ongar! :)

2010-11-04 @ 16:32:31

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0