Internet vill ingenting ikväll!

Publicerat: 2009-01-31 Kl: 21:53:22 | I kategori: Allmänt | 0 kommentarer


Har försökt kommit in på internet i en timma nu ungefär.  Men det går inte alls! Jag tjuvsitter ju på någons trådlösa så jag tror att han ser när jag kommer in så han börjar jävlas med mig ;) Jag vet inte med servanet skkulle ha skickat papper till mig för 2 månader sen men det har fortfarande inte kommit än.. undra hur långt bort jag bor ifrån dom?? En bra bit med tanke på tiden!

Nu ska jag och E gå på en promenad, trodde V oxå skulle följa med med sin pärla men icke. Jag är helt slut efter dagens bravader, SUCK! Vi har även hunnit vara hemma hos Angelica m. familj =)


hej

TÄVLING

Publicerat: 2009-01-31 Kl: 21:45:32 | I kategori: Allmänt | 0 kommentarer






Jag tävlar om ett presentkort värt 300:- hos Ljuvating i Nikitas blogg
Tävla HÄR du också!

Välkommen helg!

Publicerat: 2009-01-30 Kl: 21:27:11 | I kategori: Allmänt | 0 kommentarer


Det blir jobb ändå ihelgen, men vad gör man inte för pengar ;) Det är dock bara några timmar så jag hinner hitta på nånting roligt med W oxå =)

Ikväll har T o S varit här och hälsat på, killarna lekte hur bra som helst som vanligt då med andra ord!

Ska ut och gå nu, precis som jag var till 12 halv 1 igår, därför vart det ingen kvällsbloggning. Men ikväll blir det inte lika sent, hoppas jag. Tiden bara flyger iväg när man är ute o går o babblar.



Hemkommen efter jobb

Publicerat: 2009-01-29 Kl: 20:01:40 | I kategori: Allmänt | 1 kommentarer


Kom hem vid halv åtta. William och jag har busat så vi är helt svettiga =) Så vi sitter och varvar ner framför pippi innan W ska gå och lägga sig. I vanliga fall lägger han sig mellan 7-8 men idag ville jag träffa han lite mer. Mammas gohjärta. Det är bara blöjan kvar sen är han ett stort barn. Ingen bebis längre :( Ibland önskar jag att man kunde vrida tillbaka tiden. Nej, det gäller att skaffa ett par syskon ist! =)

Nu ska jag lägga W sen ska jag hämta Raja och gå en promenad med Emma, ett tag sen vi sågs nu.. Hon är för fin för oss nackstabor nu. FAST jag bor ju i sallyhill nu. Så jag är sallyhillsbo nu mera :p Deni...

Nee nu ska jag göra någon nytta.




"WEEEEJ MÅÅÅL!!!"

Det vart sent igår

Publicerat: 2009-01-28 Kl: 22:25:50 | I kategori: Allmänt | 0 kommentarer


Vi var ute och gick från klockan nio till tolv. Vi gick upp till gamla psyk, vilma sa iaf att det var där men jag tror vi var någon annanstans :p Vi släppte dom sen o dom gick jätte bra ihop. Luckuuu(som William säger) och Raja =) Härligt väder och en bra promenad, nästan så man har lite träningsvärk idag.

Började halv elva och slutade kvart över seven idag. Börjar tio och slutar samma tid imorron. Men på torsdag ska jag iaf vara med S o T =D Myspruppungen min!!

Nu ligger William och sover som den lilla bebisen han är =) Han tog iaf med sig fläskfilen från diskbänken idag och skulle gå till skolan. Det ni, inte alla som tar med sig en sån till skolan när man är 2 år ;) Han brukar alltid ta en påse eller nånting o säga "hejdååååå" då frågar man vart ska du?? "Till skolan!!" Här hemma nämner vi bara dagis på hans villkor, annars är det skolan som gäller.





dammsugaren

Publicerat: 2009-01-27 Kl: 20:17:10 | I kategori: Allmänt | 2 kommentarer




Just därför gillar William att dammsuga. Jäkla tok unge. Det där gör ju ont!!

Jag ska ut på lång promenad snart med V och doggsen. Tänkte uppdatera senare =) Lite bilder tillsvidare




 
Det ser mycket hemskare ut än vad det var, haha vi garvade ihjäl oss :p William ville se pippi och jag ville få en puss bild =D W skrattade nog mest han..

kvällsfíka

Publicerat: 2009-01-26 Kl: 21:40:44 | I kategori: Allmänt | 1 kommentarer



en tåå teee

Publicerat: 2009-01-26 Kl: 20:02:18 | I kategori: Allmänt | 0 kommentarer


Jag hör hur William ligger och räknar i sin säng. Han kan räkna till 20, men ibland hoppar han över någon siffra. Helst nio, för det ska bli tio fortare :p

Jag har fortfarande ingen skriv lust, men jag har nog nån bild och lägga in. Även från igår när vi gick till affären. Äh.. vi börjar väl med bilderna=)


mammas snöängel

TÄVLING

Publicerat: 2009-01-25 Kl: 21:11:37 | I kategori: Allmänt | 0 kommentarer


Just nu är sockerkakan i ugnen :D Medans den gräddas passar jag på att tävla, för sakens skull. Eftersom jag aldrig vinner. Jag tror jag ska lägga ner det här med tävlingar nu =)









Jag tävlar om en black eller white edition från
Elodie details
i Nikitas blogg
Tävla HÄR du med!


Söndag

Publicerat: 2009-01-25 Kl: 20:00:34 | I kategori: Allmänt | 1 kommentarer


Denna dag har gått riktigt fort! Det brukar inte söndagar göra annars. Idag har vi kunnat med att jobba, handla, leka, storstäda, promenera m.m.  Nu är jag lite rastlös och ruggigt sugen på chocklad så jag ska nog baka en kladdkaka =)



1. Någon som har kollat på pappa för mycket? Han sitter alltid med armarna i kors på knäna när han sitter på pottan.
2. En arg/bestämt/sur William-min :p
3. En sekund efter en jätte glad William-min.
4. Eftersom pappa är Ws idol så provar han gärna Ds kläder.. ofta =)


changeling

Publicerat: 2009-01-25 Kl: 10:06:09 | I kategori: Allmänt | 1 kommentarer


Filmen vi såg igår måste vara den bästa filmen jag sett på många år! Ni måste se den.. den var hemsk samtidigt som den var jätte spännande. Tårarna rann flera gånger :p Men hon brevid mig, hon grinade hela tiden. Förstår inte vad som flög i hon =)

Skulle egentligen börja jobba tolv men jag ska öppna med N nu ist. Frågade om jag fick för William ska ändå vara hos Mamma til 11-12. Hade god lust att hämta han igår efter bion. Men det var snöstorm o allt. Jag o D valde att gå hem ist för bussen.

Älskar mina två.




BIO

Publicerat: 2009-01-24 Kl: 23:57:13 | I kategori: Allmänt | 0 kommentarer


Febern gick ner lite på eftermiddagen så jag och d gick på bio, NU ska jag sova.. skriver mer imorron =)


fläskläpp

Publicerat: 2009-01-24 Kl: 10:52:31 | I kategori: Allmänt | 2 kommentarer


När jag plattade håret så stod William och borstade tänderna. Jag gick ut 10 sek för jag skulle hämta borsten då ramlar han på något konstigt sätt så när jag hittar han forsar det blod från munnen o näsan. Men han grät bara för att han vart rädd för det gick över på en gång. Sen berättade han hela tiden att Max oxå blödde i boken. I "Max lampa" då blöderna han på knäet när han ramlar från bordet. Det syns inte så bra på bilderna men han är så söt med sin fläskläpp =D haha







Härom kvällen var V här med lucky, vi lekte o bakade. Sen gick jag o V på långpromenad =)


tomteluvan?

Publicerat: 2009-01-24 Kl: 10:01:53 | I kategori: Allmänt | 0 kommentarer


Nu måste jag få bort Williams tomte luva när tillomed Catrine har skrivit om den ;) heheh =D

Nu ska vi äta dunder frukost, D dammsugar och william springer runt runt i lägenheten o skriker med sin ljusaste ton. lööövlyyyyy!!

Hörs senare kanskeee =)

cips och dipp

Publicerat: 2009-01-23 Kl: 21:46:48 | I kategori: Allmänt | 2 kommentarer


Gud det det är så gott!! :D Jag bara äter, äter och äter!!  hahah.

utmärkelse!

Publicerat: 2009-01-23 Kl: 20:26:11 | I kategori: Allmänt | 1 kommentarer


Jag fick en utmärkelse av Nikita ;D hahaha..  Inte dåligt va.. Visst stämmer det :D


Äntligen fredag =)

Publicerat: 2009-01-23 Kl: 20:09:53 | I kategori: Allmänt | 0 kommentarer


Det är svårt att återberätta en händelse, man måste lixom uppleva den :p Vi kan iaf konstatera att william är den sötaste och charmigaste killen =)

Nu ha vi ätit popcorn och ser nu på tingeling. Han fick en ny pippi film av mamma häromdagen så den har gått nonstop nu, lite ombyte förnöjer faktiskt.

Imorron blir det nog utgång med Amanda! Det var längesen jag var ute, i sommras tror jag? Eller i början av sommar tillomed. Har ingen aning faktiskt men det ska bli riktigt kul =) Hon odch jag är på samma nivå när vi går ut, vi tar det lugnt, dricker bara lite o så =) Men jag ska nog dansa, det är jag riktigt sugen på :D

Förresten, visst borde jag kalla mig själv för latte-mamman nu? Jag jobbar ju trots allt på ett café och gör flera latte om dagen. Jag därmot hatar allt som har med kaffe o göra, jag kan verkligen inte dricka det. Kommer nog aldrig lära mig det heller..


God kväll mina kära läsare

Publicerat: 2009-01-22 Kl: 23:07:24 | I kategori: Allmänt | 0 kommentarer


Jag har inte uppdaterat idag pga av tidsbrist :p Jobbade till 15.00 sen hämtade jag W som absolut inte ville följa med mig hem. Han hade så roligt ute med dom andra barnen. Men efter många om och men så fick han åka madrass en gång till sen tog jag han i famnen. Han var stel som en pinne tills vi kom en bit för då skulle han köra "lally!!!!!!!!!" med vagnen =) Mys unge!

När vi kom hem så busade vi oss båda svettiga, haha vi sprang runt o skrek, läste böcker, gjorde våra "springkramar" o myste i sängen. Sen kom D hem o började med maten o vi fortsatte busa :) Efter en stund kom V med lucky, det gick faktiskt bra. Jag har ju lite respekt för sånna hundar nu på senare tid, kamphundar överhuvudtaget runt W pga av en liten incident som hände för länge sen. Men lucky är så klumpig o han välte W flera gånger men sen vart han lite bekvämare och lugnade ner sig =) Då började W "lucku! tyst! sitt! stanna! TYST!!!" Han stod bara och titta på W med huvudet på sne ;p sötnosen vovvsingen. Och pussade W i hela ansiktet med ett slick, hahah.

Efter maten och lite mer bus gick jag och V till stan, tog bussen till korsta och solade =) Nu har jag fått lite färg då nu kan jag tagga ner lite med solariumet. V och jag har väldigt mysigt i solariumet :p hahah.

NU är jag hemma efter en promenad hem från stan, ganska trött så det blir tidigt ikväll, ögonen går redan i kors.


barnbus

Publicerat: 2009-01-21 Kl: 22:59:00 | I kategori: Allmänt | 8 kommentarer


Jag "glömde" nämna att A med familj var här idag och fika :D Killarna busade som aldrig förr. Sötnosarna vart helt galen när dom hoppade i sängen o slängde sig med ansiktet neråt i kuddarna :D hahah. Jag vet inte om William över lite tung i kroppen jämnfört med J för han vart riktigt utmattad :p svettig och rödblommig (ni ser det på bilderna om ni klickar upp dom, han ser väldigt ansträngd ut). Förstår inte vart dom fick all energi ifrån?=) Sista bilderna är på L, väärldens sötaste :D Alla bebisar jag träffar är världens sötaste, fast på olika sätt!

Även mamma, bror och A kom förbi, trevligt värre.


Fungerar det att klicka upp bilderna för er?? Skulle vara bra om någon svarade så jag vet, för det fungerar inte för mig.


God natt

god kväll bloggen

Publicerat: 2009-01-21 Kl: 22:34:49 | I kategori: Allmänt | 1 kommentarer


Nu har jag precis sköljt(?stavas de så) ur hårfärgen på d, blev jätte fint faktiskt =) Jag är riktigt trött idag.. så jag ska lägga mig o knoppa nu. God natt

Fika igen

Publicerat: 2009-01-21 Kl: 16:46:17 | I kategori: Allmänt | 0 kommentarer


Idag kommer det några andra så det blir fika igen =) Gott! Just därför har jag inte tid att skriva mer än så.. :p


god morgon.

Publicerat: 2009-01-21 Kl: 07:44:51 | I kategori: Allmänt | 0 kommentarer


Undra när vi senast var vaken denna tid?? Nu är det brådis :D börjar jobbet snart. Ha en bra dag!



Solarium

Publicerat: 2009-01-20 Kl: 21:12:18 | I kategori: Allmänt | 0 kommentarer


Det ska bli riktigt skönt att alldeles strax lägga sig o bli grillad, fast jag läste ju i någons blogg om risken för cancer.. Ska börja med att sluta sola senare om något år.



födelsedagsfika.

Publicerat: 2009-01-20 Kl: 20:15:01 | I kategori: Allmänt | 1 kommentarer


Nu är jag helt slut i skallen och i ryggen, hoppas verkligen att jag får tid hos sjukgymnasten snaart! Men det verkar vara kö, det fungerar ju inte att gå på värktabletter en längre tid.

Det var ganska bra tryck på jobbet idag =) André (http://narcos.bloggagratis.sekom in idag och drack sitt kaffe. Idag hade jag iaf tid att prata lite om hans planer här i livet, eller iaf inom en snar framtid. Titta på hans bilder, riktigt bra ritat för hand endast :D

Nu är födelsefikat över.. Det vart mycket folk, prat o lek =) Med tvn på högsta volym för syrrans kille skulle lyssna på Baracks tal, intressant? Ja dom tyckte det iaf. William sitter och ropar efter "BAN!?" men han är inne på sin tredje banan så nu räcker det för han ska lägga sig nu snart. Han ska bara titta klart på tingeling "LING" eller "TING". Han måste varva ner efter allt bus =)







D knäppte lite bilder =) Men ingen knäppte på han.. hehe surt gubben. Nu verkar internet bli fucked igen. Återkommer kanske.. ska iväg o sola med babyV


Söt grodan mammas ('v')

Publicerat: 2009-01-19 Kl: 23:27:21 | I kategori: Allmänt | 2 kommentarer


Satt och tittade igenom W´s bebis kläder, bara en kartong men det var några av hans favorit kläder :D Huuua, tänk att han har varit så liten?? Strl 40 var alldeles föör stor för han när han började ha kläder, på julafton =) Också den liiiiillla nappen han hade som är ungefär lite stor som hans öga nu, hehe =) Mysigt!



1, Han tyckte att det var dags att klippa naglarna mitt i allt =)
2, Varva popcorn med lite banan.

3, Jag frågade om han kunde lipa och han kunde inte bli mindre intresserad av mig än han var då. Han verkligen tittade förbi mig för jag satt i vägen, det var ju...... PIPPI på tvn :p

4, Han hade jätte roligt på barnenshus trots att det inte fanns en enda pippifilm att köpa :( Men han satt och ropa hejdå och bad mamma flytta på sig så han inte skulle köra över henne. Han är så söt och rolig så hjärtat smälter. Speciellt när det kommer en bil som låter mycket eller en stor bil så sätter han händerna för munnen och säger "rätt, william rätt"(läs: rädd) gullungen våran!!

5, Här är någon som vet hur man softar på IKEA =) Han satt avslappnat och trumma med fingrarna. Han charmar verkligen alla!! Varenda person vi gick förbi log eller sa någonting =) Som vanligt då, han säger nästan alltid HEJ till folk som går förbi.

bloglovin??

Publicerat: 2009-01-19 Kl: 23:06:09 | I kategori: Allmänt | 0 kommentarer


Följ min blogg med bloglovin =D

tumadre!!

Publicerat: 2009-01-19 Kl: 21:48:37 | I kategori: Allmänt | 0 kommentarer


Citatet jag skrev igår, var från Teresa. Jag var 100% säker på att jag länkade till henne men nu såg jag att jag inte hade gjort det!! Men det var det hon skrev i sin blogg härom dagen och jag fastnade för det.


"Det känns underligt att vissa ser ner på andra och försöker se sig själva som något bättre - men kom ihåg att ingen är bättre än någon annan! Huvudsaken är att man själv är nöjd och trivs med sitt liv och det är precis vad jag gör!"

vaccination

Publicerat: 2009-01-19 Kl: 21:39:46 | I kategori: Allmänt | 0 kommentarer


Jag har glömt att berätta att William fick en spruta i torsdags. Dom ringde nämligen på tisdag och sa att vi föräldrar banne mig ska hålla reda på detta!! Då svarade jag -vi har ringt två gånger och kollat med er. Ja men då bad hon så mycket om ursäkt. Inte komma hit o tro sig nånting eller.. jag har koll på allt gällande W och sjukhus =) Det var iaf 1,5 års sprutan men det gjorde ingenting att han fick den nu, tur för dom de ;) Men han var på jätte bra humör när vi kom dit. Han berättade för alla vi träffade på vägen att han minsann skulle till "doton ta sputa!" men sen när han såg att Doktorn hade vita rocken på sig så vart det hysteriskt grin och han vart väldigt rädd.. Han blir ju rädd när han ser dom, han har ju varit med om 100000000000000000000000 st nålstick i sitt liv. Det är inte så att han INTE kommer ihåg. Men det gick bra, men dom fick inte någon slängpuss ska ni veta, hahah. Nästan alla får slängpussar men inte hon =)




Igår var jag på långpromenad med E, pratade hur mycket som helst och gickgickgik ovh bara gick! Hände lite tråkiga saker på vägen men det ordnade sig till slut =) Så vi kunde somna gott efter nattvandringen. Nu ikväll tänkte jag och V gå en långprommis, hänga med ?:D

Mycket att förbereda för fikat imorgon men det är tur att jag har D, han fixar han =) jag älskar dig för att du är så snäll o omtänksam.

Nu måste jag läsa lite bloggs,äta godis och chips innan jag går ut. Meningen är INTE att jag ska gå ner, absolut inte. Önskar att nån kunde ge mig 15kg nu inatt? vore jätte roligt att vakna imorron då :D


utmärkelse :D

Publicerat: 2009-01-19 Kl: 21:26:50 | I kategori: Allmänt | 0 kommentarer


Jag vart jätte glad då jag såg att jag hade fått en utmärkelse av Frida!! =D Det gjorde min dag.
Jag ska spåna vidare på vilka jag ska ge den vidare till =)


Citat?

Publicerat: 2009-01-19 Kl: 00:01:36 | I kategori: Allmänt | 5 kommentarer


"Det känns underligt att vissa ser ner på andra och försöker se sig själva som något bättre - men kom ihåg att ingen är bättre än någon annan! Huvudsaken är att man själv är nöjd och trivs med sitt liv och det är precis vad jag gör!"

Och det är exakt så det ska vara =)

Inget grattis??

Publicerat: 2009-01-18 Kl: 23:08:34 | I kategori: Allmänt | 1 kommentarer


Ni har mig dom tråkigaste och taskigaste läsarna genom tiderna.. nästan! Inte ETT ENDA grattis i bloggen? hmm.. lägga ner den?? jaaa kanske!! hahaha. Nej men många har ringt och smsat, har fått 10 mail minst från facebook att folk har skrivit i gästboken så det är säkert grattis inlägg :p

Nu ska jag spana runt lite här på netet sen kanske sova, ser om jag hinner uppdatera en gång till innan ögonen stängs =)



GRATTIS TILL MIG!

Publicerat: 2009-01-18 Kl: 09:54:08 | I kategori: Allmänt | 2 kommentarer


Ja idag fyller jag 21 och sms har redan börjat strömma in. Detta firar vi med ett 10timmars pass på work. Men jag ska som sagt ha fika i veckan. Det känns bara som ett jobbigt moment, alltså ingenting jag ser framemot som ett litet barn. Kanske beror det på att man är vuxen nu?:p hehe. W och jag åt iaf kladdkada till frukost ;) grädden var väl inte så bra för magen men what to do.


popcorn

Publicerat: 2009-01-18 Kl: 00:03:17 | I kategori: Allmänt | 0 kommentarer


skit nEftersom det är helg är W uppe lite längre, så han sitter och äter popcorn nu och tittar på tingeling för fjärde gången sen jag kom hem från jobbet =) Han ska alldeles strax lägga sig o sova.


God natt från W





(detta skrev jag klockan nio)



Hej, nu sitter jag hemma hos Emma med Vilma. Emma har verkligen en jätte lägenhet =)) skit mysig! Nu ska jag gå hem och kolla på film med D och sova börjar ju jobba 11. god natt

lördagsmys

Publicerat: 2009-01-17 Kl: 19:16:04 | I kategori: Allmänt | 0 kommentarer


Nu har jag kommit hem från jobbet för Simon stängde ist för mig för jag skulle få besök. MEN som vanligt när det gäller dom så ringde dom en minut innan bestämd tid o sa att något annat dykt upp, ovanligt? nee...

Men nu sitter vi här och ser tingeling och äter massa godis =)




god morgon =)

Publicerat: 2009-01-17 Kl: 09:51:43 | I kategori: Allmänt | 1 kommentarer



Måste läsa igen de bloggar jag missade att läsa igår!=) Det går snabbt, har jag slutat läsa ett ca 10tal bloggar. Däremot är jag ute efter ett par skor åt William och kikade i i en av mina favorit hemsidor. Brandos.se och hittade ett par han ska få ha i sommar :D verkligen skit snygga! Har inte bestämt färg än, men dom svarta är snyggast va??



Nu står han och häller ut alla pipicorn i sängen o har skålen på huvudet. Undra om han har tottat på sin farbror A?? Haha sötnos. Men han måste hur som helst få nya foppatoffler i sommar =) Dom finns oxå på brandos. 


Nu börjar han städa ihop här gullungen :)
Nu är det jobb hela lör/sön men som sagt, som sista passen!

fredags mys

Publicerat: 2009-01-16 Kl: 22:56:44 | I kategori: Allmänt | 0 kommentarer


Kul att man råkat ta i EN tangent så försvinner allt!! gaaah



Idag när jag kom hem från jobbet så var vi hemma ett tag, lekte lite och myste i sängen innan jag mötte M och gick vidare till Ica. Vi handlade godis, chips, präron mer till william och lakrits klubbor) Sen har vi suttit hemma och vräkt i oss massa gott och tittat på oteckande pippi :) förvånad? William fick vara vaken till halv tio för det är ju fredag och han satt tillomed framför pippi och kissade på pottan!! Mammas stor kille*stolt*. Hans undanflykt ikväll när jag sa att vi skulle sova så sa han att han "måse kissa klart", han som annars hatar bara synen av pottan. Han kanske kommer börja använda den nu? *hoppas*

På tal om William så går han in till sitt rum nu på kvällarna, nu trivs han faktiskt att sova där. Vi har börjat spendera massa tid i hans rum ist för köket och vardagsrummet så det har nog gett resultat =) Han är ju inte så intresserad av leksaker, nästan ingenting alls om jag ska vara ärlig. Han leker med massa annat och oss. Han målar/ritar även mycket =) Det är skönt men samtidigt tråkigt.. :p Vill ju att han ska mysa med mig innan han ska sova. Nu läser vi en bok, 20 ggr per kväll. "Max lampa". Fast nu kan vi den boken utantill så det är nästan han som läser för mig =)



jag och D lägga oss och se på film, det var ett bra tag sen jag kollade på tv överhuvudtaget :p Det ska bli mysigt.

Hörs imorron trevlig helg!!



lets dance

Publicerat: 2009-01-16 Kl: 21:46:13 | I kategori: Allmänt | 0 kommentarer


Jag vet inte varför jag stör mig på blondinbella, men har alltid gjort det. Det är nog bara för att jag bara har läst allt dumt hon sagt på den dära hemsidan.. kommer icke ihåg vad den heter. Men hon är verkligen sådär överlycklig "JAG HAR AAALDRIG KUNNAT KNÄPPA MED FINGRARNA, DET LÅTER INGENTING!!! JAG FÅR ÖVA  TILL NÄSTA VECKA. HIHIHIIHIHI".. Men hon är jätte fin och duktig =D Så hon är en av favoriterna.

Idag har det varit jobb 11-17.30 med Nadia my love. Det är så underbart att jobba med hon varje dag, det känns aldrig jobbigt att komma dit. Ett plus är väl att man har jätte bra chefer oxå=) äntligen! Jag jobbar sista helgen nu på sibban sen är det hejdåååå forevah! Det känns skönt samtidigt lite sorligt.. Men thats life!!

Vart är mina läsare som brukar kommentera?.. Det är inge roligt att skriva när man inte får några kommentarer. Ni är ju trots allt kring 150-200 läsare per dag? Keep it up!!

Nu kommer snart D, vi ska se på film o mysa massor!

Justja, för er som inte vet. Så fyller jag år på söndag =)) Kommer inte bli något speciellt, utan ska se om syrran vill slå ihop fikat eftersom vi inte firat hon än. Det lär bli måndag eller tisdag eftermiddag.



duscha

Publicerat: 2009-01-15 Kl: 20:57:05 | I kategori: Allmänt | 0 kommentarer


Nu går det inte att skjuta på det längre, jag måste ta ett bad! hahah inte för att jag är äcklig men nu äre dags =D Jag ser på femman, gränspoliserna? Vissa av dom spelar väldigt bra. Det är ett intressant program faktiskt.

Kanske dags att ta bort tomteluvan på Williams huvud på framsidan?:p


åtkr




william

Publicerat: 2009-01-15 Kl: 19:18:31 | I kategori: Allmänt | 0 kommentarer


Sitter just nu i sin fotölj och får sin dagliga dos av Pippi innan han ska lägga sig, bajsa har han gjort med =) Nu ska jag se litegrann jag med sen lägga mig o äta godis :D

godis

Publicerat: 2009-01-14 Kl: 22:40:21 | I kategori: Allmänt | 0 kommentarer


Det tog mig en kvart att hitta godiset jag la undan igår.. Eftersom man måste gömma det man vill ha kvar tills kvällen efter. Typ, godis, chips, dricka, popoorn, you name it!! För annars äter D upp det.. allt! hahah..
Men igår kväll gömde jag det så bra så jag själv inte hittade det :S längst in i städskåpet =D haha såå dumt! Men jag ville så gärna spara det för jag hade bara köpt favoritgodisar :p

..som den gången D och jag skulle dela på en marabou. Vi satt och pratade om en ganska viktig sak i ca en minut. DÅ utan att jag tänker på det sitter han och bara äter o äter o äter o äter(och äter) det fanns inget stopp? ja asså på en minut fick han i sig en stor choklakaka :p det var så roligt o se, mitt matvrak =))


Men just nu är jag glad över att jag gömde det igår.. för det är så gott!






Nu ska jag lägga mig o se på tvn, måste ta igen lite sömn

paus

Publicerat: 2009-01-14 Kl: 22:10:16 | I kategori: Allmänt | 0 kommentarer


Tog en omedveten paus från bloggadet igår men pratade i telefon till 00:00 igår med T. Mycket givande samtal!

Men nu har jag pratat med A så jag har pratat av mig så skrivbehovet försvann men vi ser väl om det dyker upp om någon timme :p

hejs

SJU?!

Publicerat: 2009-01-13 Kl: 07:03:13 | I kategori: Allmänt | 0 kommentarer


Ja jag är väldigt slö i skallen just nu och har jätte bråttom. William vägrar kliva upp, stackarn är trött =( Men sånt är livet! Ingen sovmorron idag men ont i skallen o halsen.. hoppas det går över! Ha en bra dag




lägg dags..

Publicerat: 2009-01-12 Kl: 22:05:04 | I kategori: Allmänt | 0 kommentarer


Idag har det varit fullt upp! Jobb 11-16.00 plus massa samtal däremellan eftersom allt har blivit strul!! men hoppas att det har ordnat sig nu det mesta iaf=) Efter jobbet följde Sandra, Bea och Kevin med oss hem =D Huaa vad fin Kevin är :D Måste vara en av dom finaste bebisarna jag har sett och så snäll. Fick till en jätte bra bild när han ler med hela ansiktet(som alla barn gör när dom ser mig;)

Nu vill jag titta runt lite.. uppdaterar sen om tid finns. Börjar 8 imoron så jag måste sova tidigt =)


 Kolla, han skrattar med heela ansiktet :D Sötnos!!

åh hjälp..

Publicerat: 2009-01-11 Kl: 23:06:07 | I kategori: Allmänt | 0 kommentarer


..jag vart riktigt trött helt plötsligt



i see you

Publicerat: 2009-01-11 Kl: 21:19:59 | I kategori: Allmänt | 3 kommentarer



hemma igen

Publicerat: 2009-01-11 Kl: 19:59:43 | I kategori: Allmänt | 0 kommentarer


Nyss hemkommen från Timrå =) Har varit hos Lotta sen 2 ungefär, käkat mat och pratat. Det var lugnt där för en gångs skull ;p brukar vara huset fullt av barn o lek! Men nu var det bara Adam och Marie hemma. På tal om Adam har han alltid bara hejat på mig sen roat sig själv men idag satt vi i soffan och han ville sitta i mitt knä och kramas, luktade o myste =) go killen! Vi åt porter stek, huur gott som helst!! Som vanligt när man äter där ;)

Nu ser William på pippi sen ska han sova, dock inte ett dugg trött. Tänkte att han kunde varva ner med pippi?!=) Tobbe åkte med från timrå med, roligt att träffa han =) återkommer sen!


god morgon söndag!

Publicerat: 2009-01-11 Kl: 11:33:32 | I kategori: Allmänt | 0 kommentarer



kattvakt hahah..

Publicerat: 2009-01-10 Kl: 23:27:52 | I kategori: Allmänt | 0 kommentarer


Låt aldrig Emma passa era katter för dom kommer inte få någon kattlåda!!! För då ser ni skulle hon lika gärna kunna skaffa kattjävel.

Jag berättade o att  jag ska skaffa två katter o sa att hon kunde passa dom ibland när jag reser bort eller så :p



mr bean?

Publicerat: 2009-01-10 Kl: 21:27:23 | I kategori: Allmänt | 1 kommentarer


Hur irriterande är det inte att titta på han egentligen? Men alla jag känner skrattar som idioter när dom tittar på han :p Han är så ful men han är en duktig skådespelare, för jag vill egentligen inte kalla han en komiker? Han säger ju ingenting, han är ju bara dum på en roligt sätt.

 ja ni ser ju?

badmonster

Publicerat: 2009-01-10 Kl: 20:08:20 | I kategori: Allmänt | 0 kommentarer


William sitter i badet nu och vill vara i fred. Jag hör hur han skriker o skäller på sina leksaker.. undra vad dom gör för fel? Så jag passar på att uppdatera =) Imorron är jag ledig! undra vad vi ska hitta på..? Kanske åka skridskor? Iaf ska vi bara slappa eller se om vi kan snika middag hemma hos farmor ;) det låter väl bra Lotta?? :D nej jag vet faktiskt inte.

har inte mkt att skriva just nu så jag återkommer =)



äpple

Publicerat: 2009-01-10 Kl: 08:58:40 | I kategori: Allmänt | 2 kommentarer




Såg att det första inlägget inte vart publicerat förut.. men jag stängde av datorn och ibland glömmer jag bort vad jag håller på med på datorn =p

Nu sitter William och äter äpple framför tingeling filmen. Jag ska sminka mig o göra mig klar o messa Q och se om han är vaken, det vore ju nånting om han försov sig :p hahah.

Aja hörs senare=)





När lillhjärtat låg på IVA. 2 av dom första bilderna som togs på han, ungefär 30 min efter födsel. Det gör ont i bröstkorgen när man ser bilderna och tänker tillbaka.. ( sista bilden är han 5-6 dagar gammal)



NU, är han big baby =))







Min förra datorn som dog fanns ALLA bilder, huur mycket som helst. Med datum, tid men jag tror att det inte går att "rädda" dom.. Fan, när jag tänker på det är det sen första dagen, alltså bilder från varje dag! Och dom finns inte på bilddagboken eller lunar heller.. skit tråkigt!!

God morgon

Publicerat: 2009-01-10 Kl: 08:43:58 | I kategori: Allmänt | 0 kommentarer


Här är vi uppe med tuppen som vanligt. Men innan jag skulle lägga mig igår kväll vid 12 så vaknade William så han fick följa med mig in i sängen. Så jag sov inte i soffan och han somnade vidare i min säng. Vaknar han på natten då får han komma in till mig, men han ska somna i sin säng. Ryggen känns faktiskt bättre idag också!

Nu ska vi äta frukost och väcka babyd :D



gamla videos

Publicerat: 2009-01-09 Kl: 21:36:21 | I kategori: Allmänt | 0 kommentarer


Såå söt :D När han bara va bebis!!






Det vart att jag laddade upp på youtube ändå, det vart bra! Det finns massa videosar upplagda nu, har bara dopet kvar att sortera. Men nu ska jag äta kladdkaka o kolla runt, sen sova =)

bilder

Publicerat: 2009-01-09 Kl: 21:34:11 | I kategori: Allmänt | 0 kommentarer


eftersom datorn kan krascha när som helst eftersom fläkten lever sitt egna liv så tänkte jag lägga ut bilder.. har gjort det på bilddagboken med. Men som backup tänkte jag ;)


ont i skallen

Publicerat: 2009-01-09 Kl: 20:48:51 | I kategori: Allmänt | 1 kommentarer


idag har det inte hänt något speciellt. Jag jobbade på som vanligt sen åkte jag och lämnade en nyckel till cilla i korsta =) Jag hade bestämt med dannes mamma att hon skulle komma förbi med några saker men det hade jag helt glömt bort. Hon ringde när jag skulle gå till bussen så då kom hon ist och hämtade mig så jag slapp åka buss, härligt!

Nu i eftermiddag/kväll har jag och William badat, typ 1 timma. Vi har lekt och han har tvättat mitt hår, hehe han är så gullig =) Det är så roligt nu när man verkligen kan prata med han, han förstår som sagt allt man säger! Han svarar såklart oxå tillbaka när han är på bra humör =) Han har även börjat "gurgla" vatten i munnen efter han har borsta tänderna, vilket händer minst fyra ggr per dag.. sånt som händer! Pottträningen går däremot ingenstans det :D Men han sätter sig på toan och låtsas kissar, torkar sig sen tvättar händerna. Hur gullig som helst! Men han tycker fortfarande att pottan är läskig. Men vad gör det.. han får ha blöja tills han känner att det är dags jag har inte bråttom, har du? ;)

Nu ska han iaf börja sova i sin säng igen efter en tid i min och det går faktiskt bra. Vi gör oss klar för sängen sen läser vi en bok, efter boken får han en välling o nu ligger han och tittar på stjärnorna och sjunger Sankta lucia. Sen kommer han få en till, då somnar han :)

DÄREMOT har jag och mamma bytt säng och ända sen dess har jag haft så jäkla ont i nacken, huvudet och ryggen så jag sover på soffan inatt för att se om det går över. Jag jobbar nämnligen 10-19 imorron, det känns stort att dom litar på mig då jag bara jobbat en vecka =) Nadia, se till att VILA och gö nånting roligt :D Vi kommer ha allting under kontroll. Jag jobbar inte helt ensam utan 2 till ska vara där =)

Nu blev det för mycket text, jag återkommer.. va så säker ;D



sol och värme

Publicerat: 2009-01-09 Kl: 18:50:49 | I kategori: Allmänt | 0 kommentarer


Idag har jag jobbar som vanligt =) Det gick faktiskt jätte bra. Nu fick jag jätte ont i huvudet...uppdaterar sen.

tävling

Publicerat: 2009-01-08 Kl: 20:09:43 | I kategori: Allmänt | 1 kommentarer


eftersom det inte gick att ladda upp bilder för mig igår så vart det inte att jag skrev om tävlingen jag är med i =)


Jag tävlar om ett presentkort värt 300:- hos Yorrik i Nikitas blogg
Tävla HÄR du med!

kaffe huset

Publicerat: 2009-01-08 Kl: 19:46:40 | I kategori: Allmänt | 0 kommentarer


Nu ligger William med Vilma i sin säng(ja det är väldigt trångt) och läser böcker. Vilma har riktigt inlevelse hon =D Ska gå in o avlösa hon snart.
Jag vet inte vad det har varit med William idag? Det började med att jag kom hem från jobbet och Vilma var med. Han var jätte glad tills en stund efter danne gick.. då vart det katastrof. Han tror verkligen att han bestämmer. Men icke sa nicke här hemma är det föräldrarna som bestämmer.. Vi har med andra ord, som alla andra föräldrar en kämpig tid framför oss =)


Nu ska jag läsa jag med hej

god morgon

Publicerat: 2009-01-08 Kl: 09:51:41 | I kategori: Allmänt | 2 kommentarer


Här hemma är det lugnt och tråkigt, men jag antar att det är fullt hus hemma hos Angelica =) Tänkte ta en sovmorron, vilket jag alltid tänker när D kliver upp med William eller när han sover borta. Men då vaknar jag alltid tidigt så då är det lika bra och låta D sova =) Nu vaknade jag och skulle vända mig om o pussa på W, det slog mig inte förren jag vände mig om att han sover ju borta. Där låg ist D och snarka.

Så jag tänkte att jag skulle ta det väldigt lugnt idag, städa lite nu innan jobbet. Men då ringer Nadia och en personal har försovit sig(så förväntat!!) så jag ska åka in så fort jag kan. Men det gör ju inget, det spelar nästan ingen roll hur mkt jag jobbar(på ett sätt gör det de, eftersom jag ska hinna med W oxå) men det känns så skönt att när jag än kommer är Nadia där =D då är det inga problem.

Det känns härligt att ha lämnat mitt gamla jobb, dock inte helt. Sista helgen nästa vecka, eller var det nu? Nee nästa helg! Samtidigt som det är lite sorligt så är det ju? Jag har trots allt jobbat där sen jag var 13 år typ :) Men samtidigt har en stor sten lyfts från mina axlar på ett skönt sätt.

NUUUuuuuuu har jag inte tid med detta längre. Jag ska jobba sen hem o pussa sönder min finaste 2åring. Jag säger alltid att det är som om W har en liten tonåring sittandes på en stol i hans huvud eftersom han beter sig som en sån. Då sa Vilma att det kanske berodde på att han har unga föräldrar. Ja varför inte??
Men han är så söt, han förstår verkligen allt vi säger och svarar. Samtidigt är han väldigt duktig på att rätta oss när vi gör fel. hehe han är så GULLIG :D hjärtat smälter! Han är en tonåring fångad i en minikropp typ..
"SUTA MAMMA, GÅÅ.. SUTA!!!" säger han när han badar han vill alltid göra det själv, för annars vet han att man inte får kasta vatten o göra om badrummet till sporthallens ute bad!
"mamma sitt.. mmm städa hä. nu gå" hahah.. gränslös kärlek? JAPP!





Kommer inte ihåg när detta knäpptes efter som emma och jag aldrig är ute så det måste vara ett bra tag sen =)
Johan.. Han har man varit bra kompis med för många år sen.. men man växer ifrån varandra. Har tänkt på många gamla kompisar som man saknar otroligt mycket.. Spattan tex.. Vad gör han nu? Vet att han bor i sthlm och ska få barn =)

nyår?

Publicerat: 2009-01-08 Kl: 00:38:09 | I kategori: Allmänt | 3 kommentarer


Har ju glömt att berätta vad vi gjorde på nyår..
Vi var hemma hos Daniels pappa och åt nyårmiddag, jätte gott! Vi käkade gott o satt sedan och bara umgicks. Maud(daniels farmor) var där, det var jätte kul att få träffa henne igen =) Sen blev jag o Daniel väldigt trötta så vi åkte hem när Ullis o Janne skulle natta Mattias. Kusinerna hade väldigt roligt. Jag har inte sett William busa med så många andra förutom tiden man är på dagis. Men dom for runt, William jagade Mattias och båda tjöt av skratt! När Mattias stod i soffan kom William bakom, då tittade Mattis ner och "skrämde" han genom att bara "tittut" hitta han :) hahahah gud vad vi skrattade :p Dom gick ihop väldigt bra! =) Jag har bilder på dom.. men blir ni förvånade?? Usbgrejen är borta..igen!!!

Och sånna skor vill jag beställa åt William=)

barnledig?

Publicerat: 2009-01-07 Kl: 23:41:43 | I kategori: Allmänt | 0 kommentarer


Hur kul är det då?? Nej men William sover hos syrran för dom har inte träffats på länge. Tror dom har varit o åkt pulka o sånt skoj idag =) Han kommer tillbaka imorronbitti men jag måste sysselsätta mig så jag inte tänker på att han är borta :p Saknar ju mammaskillen! Men han verkar inte sakna mig.. Han ringde nämligen förut o han sa bara att klockan var 8 o 10 sen hejdå. Inget mer.. så det kändes ju skönt =)


Nu ska jag titta lite på tvn sen komemr jag nog tillbaka. Men vill först lägga in bilderna som inte kom upp igår. Bilder på texter jag vill ha på väggen lite här o var fast inget 100 bestämt än =) Så klart inte exakt som på bilderna men dom ger lite inspiration!
 






slutligen.. Får jag en tjej så ska hon få dom här underbart söta skorna från baby dior!

Baby Dior

Faux-Fur Snow Shoe

$125.00

anna?

Publicerat: 2009-01-07 Kl: 18:04:53 | I kategori: Allmänt | 0 kommentarer


Nu sitter jag hemma hos Ida och Christian. Jag och Vilms är här och myser med Nova. Hon är sååå fin!! =) Vi ska sitta och prata lite till sen ska vi gå på bio, jag vet inte vad vi ska se för det bestämmer Vilma.

E- "Vad blir det för film?"
V- "Det blir nån som går nio.."
jahapp..

Jag missuppfattade kommentaren från denna Anna så jag ber om ursäkt för mitt arga svar. Även om det oftast mest är någon snokar =)


Nu ska jag titta lite medans jag har chansen o sitta vid en tyst dator.


hej

jag födde...

Publicerat: 2009-01-07 Kl: 00:48:15 | I kategori: Allmänt | 0 kommentarer


Jag födde dig raring, du kom ifrån mig

Och hela mitt liv ska jag älska just dig


Din hy är så fjunig din kropp är så varm

Jag håller dig nära intill på min arm


Du somnar så nöjd och så trygg vid mitt bröst

Jag nynnar små visor till glädje och tröst


Gyllene lockar och ögon så blå

Knubbiga armar och fingrar så små


Din hand i min hand, ditt gurglande skratt

För mig är du lyckan, en värdefull skatt


Du växer var dag, liten blir stor

Jag gläds åt din framgång, jag är ju

din mor


Jag räddar för spöken som kommer om natten

Jag vänder din kudde och hämtar dig vatten


Snart springer du lätt på smidiga ben

Och kroppen blir knotig som förr var så len


Du pratar och skrattar och sjunger och gråter

Jag tröstar, förmanar och lyssnar, förlåter


Du frågar om livet och allt runtomkring

Jag svarar på allt och på ingenting


Du börjar i skolan med ryggsäck och allt

Och vantar och mössa ifall det blir kallt


Jag står där i fönstret och ser hur du går

Jag ler fast i ögonen skymtar en tår


Vart tog de vägen, de år som försvann

Vad stor du har blivit, vad mycket du kan


Snart blir du förälskad och kinderna glöder

Och sen blir du sviken och hjärtat det blöder


Jag tröstar och lyssnar och minns alltför väl

Hur sårbar man är i hjärta och själ


Snart flyttar du ut, strax lämnar du mig

Och livet går på, fast nu utan dig


Vi träffas ibland, du gör små besök

Du sitter som förr vid mitt bord i mitt kök


Får nybakta bullar och dricker choklad

De minnena värmer, de gör mig så glad


Och nu har du gift dig, har egen familj

Och jag har små barnbarn som jag tittar

till


Fast pannan den rynkas och håret blir grått

Så minns jag med glädje de åren som gått


Jag tackar för lånet - för stort och för smått

Du är den vackraste gåva jag fått!



sommar?

Publicerat: 2009-01-07 Kl: 00:36:29 | I kategori: Allmänt | 0 kommentarer


Nu helt plötsligt slutade fläkten att låta och min bloggnerv satte igång igen =) Jag vill som sagt att det ska bli sommar nu, för då får man visa alla fina kläder jag har köpt på William överallt.. Nu är det ju bara en overall.. Fast det är ju "inte bara en" men ni förstår. Även fast han byter mellan 3 olika så är det ju alltid samma =)


tisdag

Publicerat: 2009-01-06 Kl: 23:23:05 | I kategori: Allmänt | 0 kommentarer


Nu måste jag sitta vid datorn lite vajre kväll även om den låter.. man  blir van antar jag?

Jao det händer mycket i livet just nu, jag har inte en minut att sitta ner känns det som. Men det kommer att lugna ner sig när allt faller på plats =) Men jag gillar att ha många bollar i luften och att pussla ihop vardagen så jag vantrivs icke! =)

Jag  vet inte vad jag ska skriva riktigt eftersom jag har varit "borta" en längre tid, men läsarna stannar :) Ni är trogna ni.

Jag är helt slut i skallen och måste lägga mig nu för det är jobb imorron + en massa andra ärenden


Snart så

Publicerat: 2009-01-06 Kl: 09:35:21 | I kategori: Allmänt | 1 kommentarer


Jag kan inte ha på datorn en längre tid för man blir galen av ljudet. Annars är det inget mer fel på den men det konstaterade nyss.. hahah. jajaj


och så åker man ur internet hela tiden så nu vart jag ju irriterad så här på morgonkvisten.. uck :p

Jag är trött på alla röda dagar när inget fungerar som det ska och att det ¨är så kallt ute.


Du "Anna", det var den dummaste kommentaren jag fått på ett tag? OM du vill veta för att du tycker att det är SÅ roligt att läsa min blogg, då vill jag väl oxå veta vem du är eller?? Jag har på känn vem denna Anna är..





'once together, always together'


"inget inlägg" ??

Publicerat: 2009-01-04 Kl: 09:22:18 | I kategori: Allmänt | 3 kommentarer


Så löd förra rubriken? Det måste bero på att jag pratade med Nadia samtidigt som jag försökte skriva ;S hahah...

Jag tänkte att jag skulle starta datorn en stund och kolla runt, men jag orkar verkligen inte läsa ikapp mig i andras bloggar. Såå intressant är det inte :p Men det känns verkligen som vi har haft en riktig semester nu. För annars jobbar jag alltid före jul o efter jul, mest hela tiden. Men iår var det min tur att vara den som var "långledig" om vi nu ska kalla det långledigt ;S :p

Allt är bara bra med oss =) Livet rullar på bättre än nånsin, dock mycket mindre tid på kvällarna till datorn men jag slänger mig hellre på soffan och slö glo på tvn. Undra när jag senast såg ett helt program utan att somna?? 2-3 år? Ja nånting sånt..

Jag som har sån fin blogg nu vill ju uppdatera hela tiden :p men det går inte, datorn lyfter som sagt snart..

Nu ska jag kolla lite =) Sen sminak mig och vandra till jobbet.. Kanske väcka danne som tog ut sin samvetes sovmorron som jag kallar dom. Själv känner jag hur ögonlocken börjar motvillig stängas.. Dags att göra någon nytta!

William är hemma tills den 7:de OM han är frisk =)

Inget inlägg

Publicerat: 2009-01-03 Kl: 21:21:46 | I kategori: Allmänt | 0 kommentarer


Har inte haft en dator som fungerar. Kom på nu att jag kunde skriva genom telen:) men nu är jag med nadia, skriver sen.

Gott nytt år!

Publicerat: 2009-01-01 Kl: 01:02:45 | I kategori: Allmänt | 4 kommentarer


Vaknade till en minut innan klockan slog tolv så jag gick ut på ballkongen o tittade lite, mysigt =)

nu ska jag sova, helt slut

RSS 2.0