Vecka 18 (17+4)

Publicerat: 2009-10-29 Kl: 20:01:01 | I kategori: Allmänt | 2 kommentarer



Magen växer men känner fortfarande ingenting, tror jag tänker på det alldeles för mycket :)


Disco

Publicerat: 2009-10-29 Kl: 19:24:25 | I kategori: Allmänt | 1 kommentarer


Nu är det så här att William ska gå på disco på lördag med sin bästis Jonte. Dom ska klä ut sig men jag har ingen aning om vad jag ska klä ut han till?? Det är ju halloween men jag tänker inte klä ut han till något läskigt.. Är det någon som har tips???

Kör en lista jag med ;)

Publicerat: 2009-10-29 Kl: 18:50:49 | I kategori: Allmänt | 1 kommentarer


Som jag snodde av Madde.

När fick du reda på att du var gravid? Kommer inte ihåg datum med William men det var när mamma hade grill fest, det kom jag ihåg ;) Och denna gång 31 juli.

Blev det en chock? Nej jag var nästan hundra säker innan jag gjorde testet :)

Hur gammal var du då? 18 va? Jag har blivit så gammal så jag håller inte räkningen ;) Får tänka efter när någon frågar hur gammal jag är nu :p

Hade du mycket halsbränna? Ja faktiskt.
  
Spydde du mycket? En gång med William i magen.

Hade du mycket foglossning? Nej ingenting

Ditt sf-mått som störst? Mätte aldrig
.
Har du fått bristningar? Någon på höften men mer på brösten för dom stackarn vart 4 gånger större dagen efter William kom.

Trodde du att det var en pojke eller flicka? Hade inte börjat gissa förren jag fick reda på att det var en kille :)

Vad hoppades du på? Hann aldrig börja tänka på det :p 

Gick du över tiden? Niet
.
Födde du för tidigt? Ja

Hur var förlossningen? Själva förlossningen gick väl bra? Kejsarsnitt kanske man inte kallar förlossning :p Men allt runt om kring var kaos.

Blev du sydd? Ja över hela magen :p

Dragen med sugklocka? Nej

Hur många var inne i förlossningsrummet? Det var jag så klart, Mamma, två läkare, 2 barnmorskor o två barnteam om jag minns rätt. Det var rätt mycket folk.

Hade du någon nära med dig? Mamma

Vilket sjukhus födde du på? Sundsvalls sjukhus

Hur stor var bebisen? 1375 g o 38 kort
.
Vad fick den heta? William

Var allting värt det? Just DÅ kändes det bara skit men efter allt lugnat ner sig är det SÅ KLART värt allt. Vad hade hänt om jag inte stannade på sjukhuset utan åkte hem som dom sa? Då hade det inte funnits någon William

Vill du ha fler barn? Absolut, vill ha många :)

armen

Publicerat: 2009-10-28 Kl: 22:09:39 | I kategori: Allmänt | 0 kommentarer


usch, nu kan jag bara lyfta armen en liiiiten bit sen tar det stopp. Känns som musklerna har försvunnit. Vill inte ta alvedon heller, vågar inte blanda :p

Vaccination

Publicerat: 2009-10-28 Kl: 21:16:06 | I kategori: Allmänt | 1 kommentarer


Avklarat! Nu värker min arm som attans men det visste jag ju nästan att den skulle göra och värre blir det imorron säger Emma.. hoppas ej!

William fyller snart år, närmare bestämt 14 novemer. Många frågar vad han önskar sig. Jag vet faktiskt inte, han säger bilar så jag tror han önskar sig leksaker även fast han har överflöd. Han har nog lekt sig less på dom :p När man frågar vad han önskar sig säger han "stoooora presenter", en cyckel vet jag att han vill ha men nu kommer ju vintern. Men det får inte vara någon pistol, svärd eller nånting sånt! Ni som komma med sånt får ta med dom när ni går ;)

Nu har jag precis kommit ur ett varmt bad så jag ska lägga mig och se på tv :) God natt

God morgon

Publicerat: 2009-10-28 Kl: 09:37:04 | I kategori: Allmänt | 1 kommentarer


Hinner med ett snabb inlägg innan vi ska gå till dagis, William vill inte riktigt gå än :) Vi berättade som sagt för William och visade UL bilderna, han bet tag i dom o sa nej. Gick iväg o sa "pappa vi bygga puzzel istället" haha sötnos :) Men nu pratar vi inte mer om det för det är sån lång tid kvar! Han vet iaf om det sen förstår han väl mer ju mer magen växer. Har börjat smälta att det "ska bli" en tjej, (man vet ju aldrig till hundra). Var helt säker på att det var en kille ja. Men det ska bli roligt, William kommer ta så bra hand om hon :)

Nu ska jag klä på den unge mannen sen bege mig ner mot jobbet :) hejhej


UL =)

Publicerat: 2009-10-27 Kl: 09:36:46 | I kategori: Allmänt | 4 kommentarer


Det gick jätte bra, allting såg jätte bra ut! :) *peppar peppar* Det känns jätte skönt! Och vi fick reda på könet fast det är hemligt ;) Får dock se hur länge det håller! Vart tillbakavisad en vecka. Så jag byter vecka på söndagar ist för måndag nu. Och jag är i vecka 18 (17+2) idag. Så 3 April ist (ist för 28 mars) är det lilla livet beräknat. Och moderkakan ligger i framväggen därför känner jag ingenting, skönt de iaf :) För jag såg på bilden hur h*n rörde sig mycket!
Vi ska berätta för William ikväll oxå, nu när magen har börjat puta. Jag ska först visa hans UL bilder för dom har han kollat på så många gånger så han vet att där är det han som ligger i magen. Undra om han kommer förstå?:) Några tips?


Försökte knäppa på bilderna men det vart inge bra.



Bilden i mitten!
1. Man ser uppifrån. Ansiktet, underarmarna o knäskålarna. Cool bild!
2. Den andra bilden är på ansiktet, ser exakt ut som en alien :p
3. Den tredje är på ansiktet, profil bild.
4. Också en bild när h*n sträcker på sig :)
5. Suger på fingrarna.

Måste rätta ett fel!

Publicerat: 2009-10-26 Kl: 21:24:23 | I kategori: Allmänt | 2 kommentarer


Danne har köpt ps3!! Alltså inte xbox.. För mig gör det sak samma men viktigt för han ;) haha.

Nu är William äntligen hemkommen o han var så glad o upp i varv! =) Nu ligger han i sängen o så fort han la sig där sa han "ååh skön säng" som vanligt då ;) Mamma gogubbe!

Nu får alla önska mig lycka till imorron för nu börjar nervösiteten komma.. :O

Williams ankomst!

Publicerat: 2009-10-26 Kl: 17:28:45 | I kategori: Allmänt | 2 kommentarer


Nu sitter jag och väääääntar på att klockan ska bli halv åtta så vi kan åka ner o hämta han, wooho!! :D Sen åker han aldrig mer bort igen! ;) Jag har städat hans rum o lagt fram presenten, gjort ordning tills han kommer hem :)



 

Fick en påse köttfärs av mamma igår, hur mycket som helst :D Väldigt snällt, sparade flera hundra lappar på de!
Gick in i vecka 19 igår och imorron är det ultraljud, är väldigt nervös men samtidigt är det spännande. Känner fortfarande inga fosterrörelser eller så men det beror nog på att moderkakan sitter så det inte känns. Barnmorskan var inge orolig alls iaf så det kändes skönt :) Man känner inte fosterrörelser före vecka 16 sa hon, dom som säger annat ljuger eller inbillar sig, hehe :p


Det går icke att lägga ut bilder på skorna så då får det vara, fina är dom iaf :)


Ett barn på julafton!

Publicerat: 2009-10-26 Kl: 09:48:05 | I kategori: Allmänt | 0 kommentarer



Birsta

Publicerat: 2009-10-25 Kl: 19:26:41 | I kategori: Allmänt | 0 kommentarer


Vi har varit på birsta idag. Köpte linnen igen :P två par vinterskor, storhandlade o danne köpte xbox.. Nu är vi hos mamma o har nyss ätit middag. Jasmine o Sandra var förbi en stund oxå, söööt ungen :D

Tänkte lägga ut bilder på skorna men det går inte för blogg.se är ju felande som vanligt. Gör detsen när jag kommer hem :)

Mitt i natta

Publicerat: 2009-10-25 Kl: 00:55:09 | I kategori: Allmänt | 0 kommentarer


Jag kan inte sova, går alltid o lägger mig så sent när William bebis inte är hemma. Vill att han ska komma heeem :( Det var nog första o sista gången han åker bort mer än tre dagar iaf!! Saknar ihjäl mig efter han. Vad ska jag då göra när han flyttar hemifrån?? Fast han ska ju flytta till mommen när han blir stor säger han, han är ju kär i henne oxå :) Han gillar äldre o klokare kvinnor, inga små barn inte :p Väntar även på danne som är på casino? Skulle vilja att han kom hem så jag kan somna :)

Har varit på birsta idag o inhandlar två presenter till William.  En tills han fyller år(ja det kommer många fler) o en som han ska få när han kommer hem :D köpte leggings, tights, ett linne o benvärmare :)


Jobb

Publicerat: 2009-10-24 Kl: 11:06:05 | I kategori: Allmänt | 0 kommentarer


Idag är det jobb. Får se hur länge jag jobbar idag för jag vill hinna åka ut på ikea oxå. Annars får jag göra det imorron ist =) Kanske en sväng på stan idag? Det återstår att se.

Nu vill jag att William ska komma hem oxå men det gör han inte förren måndag kväll!! booo =(

hallelujah

Publicerat: 2009-10-21 Kl: 21:33:21 | I kategori: Allmänt | 0 kommentarer



Ska birätta en sak

Publicerat: 2009-10-20 Kl: 20:12:43 | I kategori: Allmänt | 1 kommentarer


William pratar mer o mer, verkligen mycket och länge. Han pratar långa meningar så han nästan glömmer bort vart han startade. Han är mycket bekymmrad över att han inte ser sina naglar när han ska sova, så jag måste tända så han kan dubbel kolla att dom sitter kvar. Och Pippi pratar fortfarande inte.. Konstigt? icke, hon är ju en docka. Ofta säger han "Mamma, vet du sak?" o så svara man "Nej?" han, "JO!!" o så säger han "Ska birätta en sak mamma" Go hjärtat!


Daniel verkar komma hem imorron? Han som skulle vara borta minst en vecka men det vart nå knas. Kanske följer han med på UL eller om han sticker iväg på annat jobb. Det lär ju visa sig=)


Publicerat: 2009-10-20 Kl: 17:06:22 | I kategori: Graviditet 2 | 0 kommentarer


Hjärtat tickade på 154 som sist, lät jätte bra :) Hon trodde att moderkakan låg fram därför kände jag ingenting än för det är betydligt svårare att känna bak i ryggen när dom är så små. Lika liten som min handflata :) Så det kändes skönt!

Hjärtljud

Publicerat: 2009-10-20 Kl: 13:28:05 | I kategori: Allmänt | 0 kommentarer


Halv fyra ska jag till barnmorskan o lyssna på hjärtat igen. Oron släpper inte så då dubbelkollar vi :) I den här tiden med William kände jag hela tiden. Fosterrörelser, sparkar men nu vet jag inte om jag bara inbillar mig att jag känner.. Tycker inte heller att magen växer, jag tycker mer att den har försvunnit. Men hur som helst, hoppas det går bra :)

Jag har ju trots allt varit sjuk ett tag. Mycket kan väl bero på det, och sen kan moderkakan ligga i framväggen så man känner mindre. Har inte jobbat idag, det kändes som jag vart ännu sämre iom att jag jobbade igår. Nu har jag en sprängande huvudvärk o ont i näsan o halsen, det är inte skoj! Och jag blir anfådd bara jag går några meter.. vill bli som vanligt igen!! =)

Måndag

Publicerat: 2009-10-19 Kl: 20:34:41 | I kategori: Allmänt | 1 kommentarer


Vilket innebär en ny vecka för bebis :) Vecka 18 med andra ord! Har dock gått ner två kilo den senaste veckan o magen har blivit mindre inbillar jag mig:p Har varit lite orolig för jag har inte känt nånting på en vecka typ men har ju bara legat i soffan så nu idag när jag har jobbat lite så känner jag mer :) Den 27 är det ultraljud, det är blandade känslor. Så klart spännande samtidigt väldigt rädd att nånting ska vara fel :/

William hjärtat tog spruta idag. Han var jätte duktig! Han började grina men jag tror mest det var för att han var så nervös innan gullungen :) Och han vet att han ska ta en till om tre veckor, han säger "Ja!" o ler men vi får se hur det går när vi väl står där på sjukhuset om tre veckor:p Men han är så förståndig så det tror jag går bra :)

William sov hos syrran inatt. För han var där idag ist för dagis för jag ville att han skulle vara pigg o inte hosta tills ikväll när det var dags för sprutan :) Det jag vill komma fram till att det är sån skillnad när han inte är hemma. När han inte är hemma har jag städig ångest(en mild men tryckande sådan) men när han är hemma infinner det sig ett sånt lugn i mig, det är svårt att förklara men jaa :p Skönt att han är hemma inatt o imorron, sen ska han vara borta tors-sön ='( Han ska till sthlm med syrran o Jens men han ser framemot det jätte mycket så det kommer nog bli skönt med en "mini-semester" o jag får vila i helgen. Fast jag ska jobba iof..


Jag blir inte frisk!

Publicerat: 2009-10-18 Kl: 14:48:41 | I kategori: Allmänt | 1 kommentarer


Jag kan lika gärna sjukskriva mig resten av livet. Jag blir icke frisk! Jag har lungor mindre än emmas kattunge, jag får ingen luft!! Hur är det då tänkt att jag ska jobba imorron? Här hemma kan jag inte sitta en enda dag till, man blir galen. Bara luftvägarna kan bli som dom vanligt vore det inga problem!, börjar bli trött på det här nu.

Danne står o lagar lite mat och William spelar hockeymatch. Det tar en stund att skriva för jag måste skrika "hejja William, bra William". Annat är det när han spelar fotboll, då ska man ropa Zlatan ist :) Nu ska vi läsa bok så det är lika bra o lyda min sjuka son.

Resultat från gymasten...

Publicerat: 2009-10-17 Kl: 21:47:31 | I kategori: Allmänt | 3 kommentarer


Var som sagt hos sjukgymnasten i torsdags. Jag har ju hela tiden sagt att William måste ha nån form av CP skada då han går konstigt o så. Men dom har sagt att det har han absolut inte. Då har man ju ställt in sig på det o börjat tro att "allt" var bra. Men nu i torsdags konstaterade hon att han hade en mild CP skada som bara sitter i benen vilket förvånade henne för det brukar alltid sitta i händerna o benen. Givetvis vart vi ju glad över att det bara satt i benen. Man ska inte vara girig, man ska vara tacksam. Så mycket som har kunnat hänt med William tiden han låg på sjukhuset så är det här ingenting mot för VAD dom trodde skulle hända med han. Dom trodde aldrig att han skulle bli ett friskt barn, vilket han är. Så vi ska till nevrologen(stavas??) här framöver och se vad den säger, dom är ju "experter" vilket jag trodde sjukgymnasten var men icke :p Hon tror inte att han behöver någon träning då allt kommer flyta på, han kommer börja hoppa snart o gå i trappor själv. Det kommer bara ta lite tid. Och är han så pass "med" o smart att han kommer själv att korrigera det där när han blir lite äldre =) I övriga saker som finmotoriken ligger han före, så då blir man stolt :) Man ska vara glad för hans hjärnblödning har kunnat satt sig så illa att han hade kunnat varit en grönsak så att säga.

Nu har vi lagt han efter lördagsfesten vi har haft. Med chips, godis o singing bee dans :) Tror faktiskt att han somnade på en gång efter danne gjorde andra vällingen?? =) Vi ska väl lägga oss o se tv. Jag sov inte så mycket inatt för William har fått feber o en helvetes hosta. O som vanligt krävs tre host sen spyr han. Sen ville han sova i våran säng o han är så stor nu så han tar all plats. Så jag har väl sovit fem minuter inatt om jag hade tur :)

Och vaccinet? Här peppar man för att stå först i kön men man går o bli sjuk. Skulle ju ta det imorron men då äre slutt!! Så kommer det i slutet av veckan så nästa vecka ska jag ta men då är jag redan smittad o död. Nerå haha, men jag blir lite irriterad på hysterin o att det inte bara går som det ska!:)



-Jag behöver inte era elaka kommentarer för jag lovar att jag tar reda på IP numret o åker hem o spöar skiten ur er!!

Ny overall=)

Publicerat: 2009-10-16 Kl: 21:00:51 | I kategori: Allmänt | 1 kommentarer


Mamma har köpt en ny overall till William idag. Det tackar vi för tusen gånger om :) Det vart en skit snygg som jag har tittat på ett tag. En didriksson overall :) tusen tack!!


(dålig bild men den enda jag hitta) 1000:-      |         Fick beslutsångest när jag kollade deras hemsida för den här är ju riktigt snygg den oxå!!






Sen verkligen älskar jag anonyma fjantiga kommentarer, förstår inte riktigt? Men ni verkar inte ha så mycket för er om dagarna :)

Provsvar

Publicerat: 2009-10-15 Kl: 11:25:16 | I kategori: Allmänt | 0 kommentarer


Igår kom mina provsvar så nu vet jag vilken sjukdom jag lider av;) Inget dramatiskt så det var ju bra. Skulle egentligen vaccinerat mig idag men eftersom jag fortfarande är hängig måste jag vänta tills på söndag. Williams tid vart framflyttad när jag vart sjuk så han ska ta det på måndag, 18.15 på kvällen?? Ja det skulle vara lång kö o opersonligt men så får det vara. Det är många barn som ska vaccineras :) Nu när jag vet att jag inte har svinis så skulle jag vilja att William kom hem men han får stanna hos syrran tills imorron då kanske min hosta har avtagit lite förhoppningsvis. Saknar min lilla liiiillllaa prins! Men han har dock inte så bråttom hem säger han ;p Tur att han trivs så bra med Agge o Jens, det känns skönt =)

Idag ska vi till sjukgymnasten. Det blir jag, W, Danne, Syrran o Jens som åker. Fullt hus :p Men dom har bil så det är perfekt nu när jag inte mår så jätte bra, speciellt inte när jag är ute o far så är det bra att det vart bil o inte buss :) Ska bli spännande o se vad dom säger.. Får inte glömma o ta med en dvd skiva så ska Jonas bränna ut filmerna från när William var en liten plutt bebis!! Han har ju filmat han sen han var en ny född liten kyckligunge. Undra hur W kommer reagera när han ser filmen :P När han kollar på sina bebis bilder säger han alltid "William bebis o sjuk".

Ska nog väcka Daniel sömntutan nu. Så vi kan äta frukost :) Han var o tatuerade sig hos lisse igår o jävlar det vart skit snyggt =D Blir sugen på en tatuering jag med men jag vill ju göra en ryggtavla.. Alltså en tatuering över hela ryggen. ONT i halsen har jag om ni undrar!

Tänkte på vaccinet?? Om jag o William vaccinerar oss, bör inte danne oxå göra det som träffar mycket folk varje dag då han jobbar? Han kanske kommer hem o smittar oss ändå men tanke på att vaccinet inte är 100% skydd.. Hmm, hur ska jag ta reda på detta då?

Sjuk!

Publicerat: 2009-10-14 Kl: 10:22:52 | I kategori: Allmänt | 1 kommentarer


Jag har ju gått och blivit sjuk =/ Därför har jag inte bloggat, har inte orkat. Vad ska man skriva lixom? :p Åkte upp i tisdagskväll för jag fick feber, ont i halsen o svårt o andas, grymt ont i armarna. Så dom tog några prover o så. Dagen efter ringde hon, då hade hon skrivit ut Tamiflu o host medicin. Men nu väntar jag på att hon ska ringa så jag får dom riktiga provsvaren.
William får bo hos Jens o Syrrans tills jag blir friskare eller tills på måndag, hans vaccinering är framflyttad tills dess. Vilket är toppen, peppar peppar bara han håller sig frisk så han får ta den nu då! Det känns inge bra att han inte är hemma, tur är väl att danne är hemma. Men jag får sån ångest när han är borta o nu när det kan komma o handla om flera dagar?? Har varit ifrån han två dagar i sträck som högt. Jaja det löser sig!

Den 23 åker William med Jens o Angelica till sthlm. Så jag hoppas jag blir bättre redan imorron så han kan komma hem igen!! Just nu kan jag inte sova för jag får ingen luft, på riktigt. Förstår inte? Det känns som om jag andas ur ett sugrör så det går ju inte o sova. Oså tycker jag att hjärtat slår oregelbundet o hårt, det ska jag tala om när hon ringer. Men stackars hjärtat ska ju slå för mig, bebis o sjukdommen samtidigt :p Klart det blir lite jobbigt.

Daniel är inget roligt sällskap. Han ligger och sover som ett litet barn, ska nog väcka han snart. Han ska ju möta William o dom o lämna badbyxor för dom ska iväg o bada sen ska han till ryssän o tatuera sig :) Så¨jag ska sitta här som en mupp hade jag tänkt om inte Emma vill komma o hålla mig sällskap;)?? Nu ska jag gå o röka vilket jag verkligen borde sluta med men det är frukaaansväääääärtttt svårt men jag ska göra det. (behöver inte era åskiter för fem öre!!)


 


mammas lilla plutt!


Vagn

Publicerat: 2009-10-11 Kl: 14:49:45 | I kategori: Allmänt | 2 kommentarer


Ist för att kolla runt överallt så kan man ju anonsera i bloggen :) Är det någon som har eller vet någon som vill sälja en sån här vagn? En sån vagn ska vi ha, fast det vore ju toppen o få en billigare än att köpa en ny =)


Det blir inte så mycket skrivet

Publicerat: 2009-10-11 Kl: 13:40:50 | I kategori: Allmänt | 1 kommentarer


När danne är hemma, det känns som jag har fullt upp då. Det ska diskas, städas o plocka undan o middan ska lagas, ja ni vet. Så på kvällarna är jag helt slut :)

Nu ligger William och vilar. Och danne är på jobbet så då passar jag på att sätta mig ner o skriva lite. Tänkte lägga ut lite bilder oxå som jag har på telen :)

Det är mest jobb nu för tiden. Men det är bra, det blir mycket pengs =) Jag har väl inte mycket att skriva märker jag :p Ska vänta tills William vaknar sen ska vi gå på affären och handla lite små saker. Och invänta daniel. Jag vet inte om man ska hitta på nånting i mellan, vi kanske går till nån lekpark.




William ska till sjukgymnasten på torsdag. Ska bli roligt och se vad hon säger. Han han fortfarnade inte hoppa jämnfota(stavas?) eller gå upp riktigt för trappen. Jag trodde det var en hjärnskada som kunde bli värre och värre. Men hon sa att det absolut inte var det. För då är det tvärtom, då har man stela leder och förmodligen har William väldigt rörliga leder.

Sen den 20 ska han till tandläkaren o räkna tänder, det ska bli spännande tycker han;) Han tränar på hur han ska göra, gapa o säga "aaaa" men han ska inte ligga i någon stol inte. Men han lär nog vilja göra det när vi väl kommer dit :p

Sen den 21 ska han till sjukhuset o vaccinera sig för svinis. Det här är enda vinter han inte ska vaccinera sig för lugninflamation för han har blivit så pass stor o är starkare men då får han svinis vaccin ist så det är ju bra. Barnläkaren sa att man reagerar ungefär på samma sätt som när man tar vanligt influensavaccin o det har han aldrig reagerat på förut så jag hoppas inte att han göra det nu heller.




Diska och dammsuga rummet är ju jätte roligt =)






Magen nu, helt tom på mat stackarn. Ska sätta mig o äta lunch nu :)
Imorron går jag in i vecka 17 och på torsdag ska jag till bergsåker o Vaccinera mig.
Det fanns ju en risk att det skulle ta slut men sen komma mer, men den risken skall jag icke ta =)

jo

Publicerat: 2009-10-08 Kl: 21:38:41 | I kategori: Allmänt | 2 kommentarer



boring lista

Publicerat: 2009-10-06 Kl: 10:40:06 | I kategori: Allmänt | 0 kommentarer


1.Vad tänkte du när du såg dig själv i spegeln första gången i morse?
Jag tänkte nog inte så mycket, la väl märke till att jag börjar bli så torr.
2. Hur mycket kontanter har du på dig?
Inga just nu, danne tog dom när han leftade till jobbet.
3. Vilket ord rimmar på "test"?
fest?
4. Favorit planet?
?
5. Vem ligger fyra på missade samtal-listan på din mobil?
Sandra med all säkerhet
6. Vilken är din favoritringsignal på din mobil?
Den vanliga sony ericsson
7. Vad har du på dig på överkroppen just nu?
Linne.
8. Sätter du etiketter på dig själv?
hm?
9. Vad är det för märke på skorna du har på dig?
Är barfota annars addidas.
10. Ett ljust eller mörkt rum?
Det beror på om jag ska sova eller ej.
11. Vad gjorde du vid midnatt?
Låg och såg band of brothers med danne om jag inte redan hade somnat?
12. Vad står det i ditt senast mottagna SMS?
Kan jag inte skriva här ;p
13. Senaste resan? Sthlm i somras
14. Vilket uttryck använder du mest?
Det vet jag faktiskt inte
15. Till vem sa du "jag älskar dig" senast?
Senaste vare William
16. Vilken pälsbeklädda sak rörde du senast?
Tusse
17. Hur många olika sorters droger har du nyttjat de senaste tre dagarna?
Alldeles FÖR många...... (sällan den dumma frågan) 
18. Hur många rullar film ligger och väntar på att bli framkallade?
Absolut ingen. 
19. Vilken ålder har varit bäst hittills?
När jag gick 7-9 :)
20. Din värsta fiende?
Ja det är nog en dum kort liten idiot annars är det nog ingen annan.
21. Vad har du för skrivbordsbild på datorn just nu?
William
22. Vad var det senaste du sa till någon?
Ja jag kommer till tolv, hej!
23. En miljon dollar eller förmågan att flyga?
Pengar, vart ska jag annars flyga?? :S
24. Gillar du någon särskild lite extra mycket just nu?
Ja danne kanske?:p
25. Senaste låten du lyssnade på?
Nån konstig hemma hos Sandra igår.

God kväll kära vänner

Publicerat: 2009-10-04 Kl: 21:57:14 | I kategori: Allmänt | 2 kommentarer


Nu sitter jag här, trött som attans! Men han inte riktigt någon ro än och sova. Pratade med Emma i telen nyss när hon gick genom skogen i granloholm men batteriet bröts så nu vart jag lite orolig här.. men hon kommer väl in på msn snart i hope!

Idag har vi varit hos Amanda och Krister. Vi pratade lite o käkade panpizza. William fick en stor godispåse av dom som jag tyärr glömde :/ Sen gick vi till konsum o träffade moderjord men konstaterade ganska snabbt att vi skulle åka till Ica maxi ist. Hämtade upp Emma i hodden sen åkte vi o handla :) Lina kom förbi perfekt till middagen. Hon skjutsade mig till ica så jag kunde köpa blöjor vilket jag glömde när vi var på Ica.

Vi satt och snackade lite sen gick vi ner till Jocke. Sebbe o William sprang runt som galningar o vi satt bara o prata lite innan vi gick hem. Då åkte Emma o Lina home och jag la lillprinsen :)

Nu ska jag se på tv. Försöka bli lite mer trött så jag kan gå och lägga mig, en veckas arbete väntas. Daniel kommer hem imorron o är hemma hela veckan, han ska som sagt jobba men kommer ju hem på eftermiddan det är ju huvudsaken :)

God naaaaaaaaatt


Uppdaterar i pausen

Publicerat: 2009-10-03 Kl: 23:07:22 | I kategori: Allmänt | 3 kommentarer


Nu är det paus i filmen så jag tänkte uppdatera lite snabbt :) Idag har jag varit ledig, skönt! Vi tog det lugnt i morse sen gjorde jag och William ordning oss och åkte ner på stan. Köpte en ny mascara o William skulle köpa en hammare men det fanns bara sånna i järn o jag vill ha lägenheten hel så det fick vara. Iställer köpte han en trumpet :) Vi gick in på jobbet och fikade lite sen bar det av hemåt. Vart lite middag sen gick vi ner till Jocke :) Lånade ingredienser till chokladbollarna sen satt vi bara o snacka, han är en bra prat-person =) William fick även en hammare av han som han vart jätte glad över som han bankade på allt med när han kom hem!

Imorron är jag oxå ledig. Tänkte om vi skulle gå och bada men jag är så blek så jag är genomskillnig asså och vill inte sola för det finns ju risk för pigment fläckar så jag har ett dilemma :p Nu kan man känna och se "bebis knälen" när jag ligger på rygg, så mycket minnen med WIlliams graviditet kommer upp men samtidigt börjar jag bli lugnare ju längre tiden går. Det var underbart att höra hjärtat igår!! :) Och jag fick ringa o komma o lyssna när jag ville sa hon(inte varje dag men ni förstår). Hon är verkligen jätte gullig barnmorskan. Och snart är det dags o ta vaccinet oxå.. Måste ringa på måndag o höra hur det blir för William. Vart han ska ta den osv. Plus att jag ska ringa sjukgymnasterna som skulle kalla in William i slutet av augusti?? Om jag inte ser fel är det oktober nu.. jaja. Det ska bli intressant o se om dom tycker att han har utvecklats i gången bättre än sist men det tror jag inte. Han springer fortare och så men han rullar inte på fötterna än, vilket dom trodde att han skulle göra i slutet av sommaren. Och ramlar fortfarande mycket, speciellt när han är trött. Men bättre att det sitter i kroppen än i huvudet :)


Folk säger ofta "han verkar ju vara oberörd av att han har lite dålig balans och ramlar mycket" ja han vet ju inget annat? Och han har ju lärt sig att leva med det :) Men folk man inte berättar för att han går lite konstigt lägger inte ens märke till det så det syns ju absolut inte mycket. Han blir dock trött i benen ganska fort därför tycker jag att det är nödvändigt att vi har en syskonvagn även fast han börjar bli gammal för han lär nog behöva den ett par år framöver när man går på promenader eller på stan :)

Nu ska vi se klart filmen, godnatt:)







'

Uträkning utgår från dagens datum: Lör 3 okt 2009.
Din graviditet startade Mån 22 jun 2009.
Din menscykel är ca 28 dagar
Du blev gravid ungefär Mån 6 jul 2009 (ägglossningen).
 
Du är på dag 104 av 280. (37,1%).
Du är i vecka 15.
Du har gått 14 fulla veckor och 5 fulla dagar (v14+5).
Du är i 3:e kalendermånaden.
Du är i 4:e graviditetsmånaden (lunarmånaden). [Läs mer här]
Du är i trimester två.
Beräknat förlossningsdatum Sön 28 mar 2010
Du har 176 dagar kvar till beräknad förlossning.

Haha här är man glad för den lilla magen man han, den blir ju alltid större på kvällarna men ändå =) Emma var här iförrgår och hennes mage är gigantisk sen sist jag såg henne :p herregud den lilla kvinnan, hehe men det passar hon :D

('v')-ljud

Publicerat: 2009-10-02 Kl: 21:13:06 | I kategori: Allmänt | 0 kommentarer


Idag har jag och mamma lyssnat på bebis hjärtljud! :) Det slog precis som det skulle 154, tickade på jätte fint :) William låg på 158 han.

Jag har inte min dator nu för syrran har lånat den så jag orkar inte sitta vid den ;p Har inga bloggar, ingenting så jag ska slänga mig framför tvn nu :)

God natt

william och tusse myser i bilen:)

Publicerat: 2009-10-01 Kl: 08:25:43 | I kategori: Allmänt | 0 kommentarer


718794db6ce9175398117c44b714e3ab.png

william och tusse myser i bilen:)


RSS 2.0