Provsvar

Publicerat: 2009-10-15 Kl: 11:25:16 | I kategori: Allmänt


Igår kom mina provsvar så nu vet jag vilken sjukdom jag lider av;) Inget dramatiskt så det var ju bra. Skulle egentligen vaccinerat mig idag men eftersom jag fortfarande är hängig måste jag vänta tills på söndag. Williams tid vart framflyttad när jag vart sjuk så han ska ta det på måndag, 18.15 på kvällen?? Ja det skulle vara lång kö o opersonligt men så får det vara. Det är många barn som ska vaccineras :) Nu när jag vet att jag inte har svinis så skulle jag vilja att William kom hem men han får stanna hos syrran tills imorron då kanske min hosta har avtagit lite förhoppningsvis. Saknar min lilla liiiillllaa prins! Men han har dock inte så bråttom hem säger han ;p Tur att han trivs så bra med Agge o Jens, det känns skönt =)

Idag ska vi till sjukgymnasten. Det blir jag, W, Danne, Syrran o Jens som åker. Fullt hus :p Men dom har bil så det är perfekt nu när jag inte mår så jätte bra, speciellt inte när jag är ute o far så är det bra att det vart bil o inte buss :) Ska bli spännande o se vad dom säger.. Får inte glömma o ta med en dvd skiva så ska Jonas bränna ut filmerna från när William var en liten plutt bebis!! Han har ju filmat han sen han var en ny född liten kyckligunge. Undra hur W kommer reagera när han ser filmen :P När han kollar på sina bebis bilder säger han alltid "William bebis o sjuk".

Ska nog väcka Daniel sömntutan nu. Så vi kan äta frukost :) Han var o tatuerade sig hos lisse igår o jävlar det vart skit snyggt =D Blir sugen på en tatuering jag med men jag vill ju göra en ryggtavla.. Alltså en tatuering över hela ryggen. ONT i halsen har jag om ni undrar!

Tänkte på vaccinet?? Om jag o William vaccinerar oss, bör inte danne oxå göra det som träffar mycket folk varje dag då han jobbar? Han kanske kommer hem o smittar oss ändå men tanke på att vaccinet inte är 100% skydd.. Hmm, hur ska jag ta reda på detta då?

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0