mitt i allt

Publicerat: 2008-02-26 Kl: 11:47:02 | I kategori: Allmänt | 1 kommentarer



Ska vi börja flytta, vi börjar packa idag o åker på ikea o tittar :) Fick nämnligen inte den på 23 utan den på 17, den är jätte fin o stor :D Så allt gick väldigt snabbt igår, tittade på lägenheten 10 min sen skrev kontrakt, kom hem o då kom det nån tjej o tittade på min lägenhet sen skrev hon kontrakt :p haha de går undan :) Hela morron har jag ringt runt o fixat sen gick vi o lämna William på dagis, han skulle vara själv där på förmiddan o dom har inte ringt så det går tydligen bra :) skönt. Så nu ska jag fixa de sist sen ska jag o danne gå upp o hämta han :) Undra om han blir så glad så han börjar grina som han brukar?:p sötnos.

hej

fredag =)

Publicerat: 2008-02-22 Kl: 22:15:40 | I kategori: Allmänt | 2 kommentarer



Faktiskt så känns det för första gången som fredag =) haha. Det är nog bara för att det inte är nå dagis imorron. Dagiset går bra, idag fick william äta lunch ensam med personalen. Han vart lite ledsen först men det gick över, vilket det icke gjorde för mig. Chefen o jag skulle ha samtal o så fort hon sa "hur känns de?" haha då bröt jag ihop, stackars mammas hjärta!(tycker ju jag) Mitt käraste allt ska jag lämna till folk jag inte känner.. men det kommer bli bra. När han o Kristina(hans inskolnings fröken) skulle hämta mig medans jag satt i personalrummet o åt lunch så började han grina för han vart så glad o se mig, haha sötnos :D  Men han trivs o barnen är snälla emot han så det känns bättre o bättre för varje dag=)) Nu på måndag ska han tydligen vara ensam hela dan så jag o danne ska sitta i personalrummet o läsa bok typ men det blir nog bra det med :)

Tjing

då var denna dag över

Publicerat: 2008-02-21 Kl: 20:20:04 | I kategori: Allmänt | 0 kommentarer



nästan iaf ;) Nu har jag lagt william men jag tror det kommer att ta ett bra tag innan han somnar, han ligger o leker o pratar hör jag :D
Idag/nyss reste han sig upp för soffan själv för första gången :D Hann tyvärr inte ta kort :( Men man blir så stolt :D Han har börjar röra knäna i krypställning så det kommer gå undan nu. Dagis går bra, idag stannade han över lunch o imorron ska vi stanna tills efter lunchsovningen. Hur vida det kallas dagis eller inte har väl inte en sån stor betydelse?

Vi tittade som sagt var på lägenheten nu då o jag har tackat ja så vi flyttar in senast 15 april skulle jag tro. Det var jätte fina tapeter o allt verkade bra.

Imorron äre dagis igen sen äre jobb på kvällen. Sen ska vi ha den där lokalfesten jag o amanda på lördag sen blir söndag en mysdag =) Undra om vi 3 ska hitta på nånting eller bara vara hemma o ta det lugnt.. Det visar sig.

måste bröja knäppa mer bilder som förut, flera st om dan minst!

lägenheter

Publicerat: 2008-02-20 Kl: 20:25:09 | I kategori: Allmänt | 0 kommentarer



Har kanske glömt att skriva att jag har blivit erbjuden 2 lägenheter nu, eller vi rättare sagt ;) En på 17 o en på 23an, mammas hus. Ska titta på den på 23an imorron o jag tror att det blir den, ett stenkast från dagiset o från mamma. Det blir som gjort för oss =) Hoppas den är fin iaf, ska köpa ny soffa nu o vet inte om jag väntar lite med sängen för jag ska ju inreda williams rum först o främst, det ska bli skit roligt :D

synd för idioterna som inte hyyyyr ;)

dagis

Publicerat: 2008-02-20 Kl: 18:09:12 | I kategori: Allmänt | 1 kommentarer



Det gick bra på första inskolningsdagen idag:) Vi pratade mest o tittade runt lite. William vart uttråkad o trött men han hann träffa barnen lite o då vart han pigg;) Han är minst där så dom "stora" barnen tar väl hand om han. Dom gav han leksaker o läste böcker, haha dom kallade han lillwille. Dom hjälper han upp iom att han inte kan gå o hjälper han o ställa sig upp längst borden, skit söta:) Så ska vi dit imorron igen dårå. Då ska han stanna över lunchen, mammas stora kille!!

Sen gick vi hem, käkade lunch o vilade, båda var slut ;P haha. Sen städade vi lägenheten o åkte o handlade :) Nya mochasiner(hur stavas de?) o byxor, mat, bolaget tills helgen m.m Nu har vi precis ätit middag o nu ska vi leka litegranna. Just nu sitter william o borstar håret med hans gaffel. Haha men tanke på det, det är helt sjukt vad mycket man kan säga med kroppspråk, william har "nynnar" bara men man förstår på en gång vad han vill ha o han gör tecken för olika saker, duktigt kille!

hej

king kong

Publicerat: 2008-02-18 Kl: 20:14:00 | I kategori: Allmänt | 1 kommentarer



Ja vi såg ju som sagt på film igår.. det vart king kong, den var rätt bra men det sämsta slutet nånsin. EN stor besvikelse =/ jaja.. Idag har jag jobbar 11-16 sen åkte jag o hämta willepille sen hem till mammao käka :) Nu sitter jag här o william har sovit sen sju, han var helt slut efter dagen med moster :b Nu ska jag titta runt lite sen gå o lägga mig :) Har börjat sluta röka idag, har rökt 3 cigg o de kmr väl bli en innan jag lägger mig efter kvällsfikat. Det går sakta men säkert :) Nu äre bestämt, vi ska på Magnus Betnér den 1 mars :D Det blir amanda, hennes mamma o pappa, robban, jag o anton.. som det ser ut just nu iaf :D¨

heeej

söndag

Publicerat: 2008-02-17 Kl: 19:38:36 | I kategori: Allmänt | 0 kommentarer



Alla dagar är i princip likadana men söndagar är så tråkiga, fast inte just denna då men alla andra:Phaha.
Idag har jag städat o vi har varit på promenad, skönt=) Sen var jag med lillan o amanda ett tag sen gick dom så då fixade jag o william oss för hans nattning. Sen blire nog film eller wallander ikväll med anton,robban o amanda:)
Ville egentligen gå på bio men man måste snåla på sista pengarna ;b

Jobb mån-tis, inskolning på dagis börjar ons. Sen har jag o amanda hyrt lokalen i nacksta på lördag, tänkte ha en liten tjejfest först, antingen sexparty eller middag,det visar sig. Hoppas de går bra för william på dagis, att han får vara frisk. Han är förövrig ööööverallt  nu mera, helt galen har han blivit :P och han har börjat småkrypa med benen men sen när det kommer till armarna så ålar han ist, det går mkt fortare. Snabb som attans är han =)

ooh gud

Publicerat: 2008-02-16 Kl: 22:25:26 | I kategori: Allmänt | 0 kommentarer



han är såå galet fin, jag kan titta på han i eeeevigheter :P haha fjantigt.
hittade äntligen favorit senen med han, den har jag tittar på 1000 ggr.
och kmr förmodligen titta 1000 till ;) fyfan..

man måste dock spola fram tills typ 4 min.. när han träffar tjejen..

leksaker överallt

Publicerat: 2008-02-16 Kl: 20:16:10 | I kategori: Allmänt | 3 kommentarer



Är det nu för tiden, han drar dom över hela lägenheten men det är bara gulligt :)
Idag kom William på att om man välter backarna med leksaker kan man ju stå på dom.
Så nu har han ett nytt intresse och att ligga under vardagsrumsbordet eftersom jag har en till skiva där som är typ 2 dec över golvet. haha lite svårt att förklara menmen :D han är så söt :D det går fort nu, snart kmr han nog börja krypa=)


Nu har jag lagt wille o plockad undan så kommer nog emma om ett tag, vi ska se film o så :) Skulle färga hennes hår med tror jag.

Imorron är det söndag o jag hoppas men tror icke att det finns nån tvättid, har inte tid i veckan eftersom william ska skolas in på dagis..Typiskt nu att hostan vart värre inatt men det går från dag till dag. Det är jäkligt skrämmande fast samtidigt ganska kul ose hur det går :)

Nu ska jag se om jag klarar att ladda upp en video på youtube så jag kan lägga in den här :)






freeeeeedag =)

Publicerat: 2008-02-15 Kl: 20:35:45 | I kategori: Allmänt | 0 kommentarer



Det gör väl skillnad för alla andra utom mammor o pappor om det är helg eller vardag, hehe.
Idag har jag  o wille varit på ett årskalas, där var det full rulle :) Sen gick vi hem o skulle äta lunch men han var så trött så vi klädde på oss o gjorde välling sen gick vi ut i det jag trodde skulle vara vår värme men jag frös sönder händerna innan det var klart :b Sen gick vi hem o städa o käkade middag, och nu ska jag se film med robban o amanda som är o hyr en rulle ;) o köper chips o dipp :D riktigt sugen!!
Imorron ska jag nog åka o bada med sandra,emma o theo :) Blir nog roligt för willemannen.

upd senare

torsdag.

Publicerat: 2008-02-14 Kl: 21:37:44 | I kategori: Allmänt | 0 kommentarer



Här sitter jag idag igen;) Är med Renee, hon ska som sagt sova här tills lör-sön =) Har inte gjort så mycket idag, har jobbat sen hämtat William hos mama sen gick vi hem o åt plättar.
Imorron ska vi på ettårs kalas, jonathan fyller ett =)
William fick iaf ett fint vykort av farmor sin o en blomma av amanda:)
Förövrigt är det en lite överskattad dag, man kan ju visa kärlek varje dag?
Fick oxå ett jätte sött brev:D

Nu ska vi se klart efterlyst sen sooova, är trött som fan.

god natt

här sitter jag.

Publicerat: 2008-02-13 Kl: 20:57:23 | I kategori: Allmänt | 1 kommentarer



William har gått o lagt sig o jag o amanda ser på tv :) O tittar runt lite på nätet ;) haha
Snart kommer väl renee, hon ska nog bo här tills på söndag.
Det ska bli kul =)

Imorron äre jobb 11-16 med cheferna, det var väldans längesen jag jobbade med dom.
Så jag hoppas att det kommer gå bra ;) Men som den duktiga hamburge flipparn jag är
så ordna det sig nog :> Ska lägga ut lite bilder från lokalfesten o förfesten :)
Blir tidigt ikväll, är jätte trött.. konstigt nog, har ju sovit middag o allt :) haha.

Hej

enrique

Publicerat: 2008-02-12 Kl: 19:36:28 | I kategori: Allmänt | 2 kommentarer



favvolåten förtillfället;)

så där ja

Publicerat: 2008-02-12 Kl: 13:22:43 | I kategori: Allmänt | 2 kommentarer




Fredags: Vi klev upp o storstädade,som jag kanske har nämnt tidigare? Inte riktigt säker. Sen vilade vi, sen kom danne hem o hade en present åt mig, en ny mobil ;) Han var less på min andra som jag hade halebop i för den dog hela tiden. Så jag fick en sony ericsson K550i, väldans snällt:) Jag är jätte nöjd med den. Sen åt vi middag o efter det åkte jag o jobbade 16-20.30 så grabbarna roade sig själva.

Lördag: Det finns som sagt var inte mycket att skriva för i lördags jobbade jag med, lika så söndag. Men vi tittade på film på kvällen när jag hade kommit hem som vi såklart somnade till :)

Söndag: En lördag i repris nästan. Jobba sen kom hem o skulle göra ett försök till o se film men tvärdeckade.

Måndag: Vaknade o käkade frukost sen städade vi undan lite. Gick ut på en promenad för skolen sken ju, mysigt väder :) Gick o handlade lite på ica sen hem o käka. Mycker mer än så hände icke!:P Eller jag fick ett brev hem som gjorde mig vääääldigt förbannad först, sen less/besviken o bara matt. Ge upp snälla Kate Karlsson, jag vet inte vad du vill mig men nånting är det ju uppenbarligen. Jag har inte slagit dig, när ska du inse det? En person erkänner "brottet" men jag står anklagad o har inte gjort ett piss? Hela dan gick till för att ringa runt o höra när det hände, vart o hur m.m. Detta inträffade 2005 på en gymnasifest fick jag reda på. Jag var där men jag såg inte Kate?? Nej nu skriver vi inget mer om det här för det gör mig ännu argare, tur att jag har en bra avdovkat som ska försöka vända hela rättegången mot henne (om han hinner, det är ju snart) då hoppas jag att hon är medveten om vad hon har gett sig in på! usch...

IDAG(!) Hade vi ställt klockan för första gången i våra liv ungefär ;) Hehe nerå men vi skulle vara på sjukhuset kvart över nio. På ögonmottagningen, så vi åkte dit o william gjorde nå tester o han såg allt som han skulle + lite till :) mamma vart stolt!!  Sen nu efter vi har ätit nånting när wille vaknar ska vi tillbaka på sjukhuset fast till mottagningen. Det blir ett jäkla framotillbaka:P men det är ett måste.



ska

Publicerat: 2008-02-11 Kl: 21:42:12 | I kategori: Allmänt | 1 kommentarer




jag ska skriva om helgens händelser.. men imorron ;) god natt

fredag

Publicerat: 2008-02-08 Kl: 11:27:37 | I kategori: Allmänt | 4 kommentarer



Här sitter jag & väntar på att William ska somna.
Han verkar lite tjurig på o vila idag men han somnar nog snart=)
Nu på förmiddan har jag städat badrummet kliniskt o
resten av lägenheten. Igår tvättade jag o rensade ur Williams
garderob o det var ju en hel del kläder o gå igenom.

Jag hoppas på att W kan vila lite innan vi ska möta danne på ica.
Ska handla lite till middan sen ska vi äta sen ska jag gå o jobba.
Mer än så har jag inte att bjuda på just nu.


en bild på mitt arbete igår ;)
jag hittade en mössa som jag skulle testa o jag har inte skrattat så mycket på länge, haha sötnos:D


50 cent

Publicerat: 2008-02-07 Kl: 21:29:49 | I kategori: Allmänt | 0 kommentarer



en liten nostalgitripp;)

Nu har jag bestämt mig =)

Publicerat: 2008-02-06 Kl: 19:44:47 | I kategori: Allmänt | 2 kommentarer




Jag ska börja skriva finare i bloggen, så att det är roligt att läsa :)
Jag vet inte riktigt hur ÄN men det kommer tids nog.

Idag har jag varit nere på stan i det vackra sveriget vädret..
Snöblandat regn, vad tycks? Fråga amanda som hade sommarkläder..
Sen åkte jag hem o lagade middag o donade lite.
Sen så gick vi ner på konsum o köpte chips o cola =)
Slutligen; Sitter jag här o överväger att se filmen själv, så det inte bli så sent.

Helgen är det bara en massa jobb o umgås tiden som blir över med danne.


Håller även med Nikita till 100 om inlägget ang amning!
Själv ammade jag i 5 månader, alltså pumpade 3 på sjukhuset
o ammade 2 hemma, det var nog pumpningen som förstörde allt.
Men nästa gång vill jag amma =) (om det blir en nästa gång, hehe)



köp sugen:)

Publicerat: 2008-02-05 Kl: 21:57:49 | I kategori: Allmänt | 1 kommentarer


¨

Efter helgen ska jag nog beställa massa kläder till William. Förut handlade jag kläder till han minst en gång i veckan men sen dog det ut, nu behövs det :D
Snart börjar han på dagis:/ Fanken va tiden går fort, jag som trodde det var en evighet kvar men det visade sig att det bara är 15 dagar... Hoppas att han kommer att trivas iaf, det är ju det viktiga:)
Sen börjar jag fundera på varför jag inte ha tagit emot begagnade kläder för? Nu när han börja dagis kmr han ju slita destomer på kläderna o då vill man ju helst inte att hans nya fina kläder går sönder? Haha det vart lite svårt o förklara men det får väl lösa sig =)

nu ska jag sova, godnatt

äntligen

Publicerat: 2008-02-04 Kl: 20:16:31 | I kategori: Allmänt | 1 kommentarer




Funkar det att kommentera. Tänkte för några dagar sen att det måste ju vara nå fel, sen bekräftade cicci de så då fixade jag de ;) Nu är det bara o skriva :D

Har inte alls mycket att skriva idag, har inte gjort så mycket. Ätit frukost, vilat middag, varit hos mamma, sen var jag med emma... haha :P intressant. NU ska jag snart gå o lägga mig =)

jag kan titta på han i evigheter..

Publicerat: 2008-02-02 Kl: 16:30:13 | I kategori: Allmänt | 3 kommentarer




image127

image128

ingen fantasi

Publicerat: 2008-02-02 Kl: 12:55:23 | I kategori: Allmänt | 1 kommentarer




Det är över 100 st som läser varje dag men inte en enda människa kan kommentera?:P (kanske för att jag inte kan stava till det ordet?)haha. Men ikväll äre fest iaf.. Alex o hans tjej kompis har lokalfest  så vi får väl se när det urartar ;) Petter spelar ju ikväll på stadshuset, dit ville jag gå men alla mina kompisar har inte åldern inne som jag har hört, 20? jaja.. Det blir iaf, jag, manda,lina,sandra,robban o kanske martin:) o biffen tror ja.

Nu ska jag ner o langa åt mina små kompisar;) hej

tjenareeeeeeeeee

Publicerat: 2008-02-01 Kl: 21:32:37 | I kategori: Allmänt | 0 kommentarer




ingen lust att skriva för ingen kommenteraaaaaaaar

RSS 2.0