härnösand.

Publicerat: 2007-08-30 Kl: 21:22:48 | I kategori: Allmänt | 3 kommentarer




Där var jag & dannes mamma idag :) Var in på dollar store & handlade huuuuuuur mycket som helst.. det var ju det jag inte skulle göra... 350:- fick man ganska mycket för =) Sen käkade vi & strosade lite.. Träffade danne med =) Älsklingen min <3 & William har blivit sååå pratglad, fast det tar ett tag om det kommer nya människor eller folk han träffar sällan sen sätter han i gång.. sötnosen!

Var & vägde william igår som sagt... Han vägde 10 kg & några gram nånting.. Stoooor pojken mammas! På bvc har dom 9 månaders kurvan & den följer han som han ska :) På sjukhuset har dom 6 månaders kurvan & då är han långt över medel =) mammas fet knopp! Men det är bra nu till vintern, känner på mig att det kommer bli som förra.. in & ut från sjukhuset.. Men som sagt, han är ju starkare i lungorna nu så jag hoppas att det ska gå bra =) Tycker så synd om han när han är sjuk & inte vill äta (han som aaaalltid vill äta) & han är trött & less.. Då vill man bara vända ut & in på sig själv. Hellre är jag 100 ggr sjukare än han, bara han får vara frisk. Jag är mest rädd för vinter kräksjukan & magsjuka & sånt, fast det är ju förkylningar som tar mest på han, pga lungorna. Men han har fått skydd mot lugninflamation på bvc så nu hoppas jag att det hjälper =)

Imorron ska jag jobba.. Skönt för på någe sätt jag har bränt 1000:- på några dagar.. jag som skulle spara.. förstår inte vart dom försvinner MEN jag har iaf inte slösat. Tror att det mesta har gått åt på ica & så =) Det känns skönt! Fast innan det ska jag vara med syrran & felix, moster älsklings hjärta på hela livet ;D haha, mitt talesätt. Jag frågade om vi skulle bada & hon svarar "bada? det är ju kallt ute".. mm ute ja, inte inne.. men då tål hon inte klor säger hon nu & jag som var såååååååå sugen på & bada.. men aja, vi får göra nånting annat då=)

NU ska jag gå & lägga mig, kvart över nio? Men jag har ingenting & göra & är trött som fan :) så nu blire så! Tack & hej mina trogna läsare.

bvc

Publicerat: 2007-08-29 Kl: 12:00:17 | I kategori: Allmänt | 1 kommentarer



Nu ringde bvc, ska dit & titta på williams utslag. Som han har fått på hakan, det syns inte så väl men det verkar vara nå torr utslag.. Det återstår att se :) & så ska vi väga han, alltid lika spännande.. kanske väger han 9,500 g? :D hehe. Mamma är som sagt i bulgarien, haha hon är rolig hon. Fick ett sms imorse.. "Hej hur är det hemma? Här är det 33 gradet, tok varmt! Var på disco igår, bara skit. Så ikväll åker magnus mamma & pappa hem. Har köpt en söt hund till Wille, den sitter fint, skäller, en sån han såg på selånger som han ville ha. Vi ligger vid poolen idag. Ha det bra. Kram mamma" haha hur vet hon att han vill ha den hunden? sa han det?:P haha. hon är rolig hon! Men han älskar ju hundar.. När dom skäller eller pussar han skrattar han ju ihjäl sig :D haha. sötisen min.

Nu nu vilar Wille & medans han vilar passar jag på att skriva. För det är ju inte så lätt att skriva när han är med, han vill ju bara trycka & slå på datorn :P hehe. Jag & sandra ska nog ner en snabbis på stan ifall hon hör av sig snart, vet inte om Emma & valde ska med oxå =) Sen ska jag ju som sagt till bvc.. Idag blir det en lugn dag. Längtar tills mamma & dom kommer hem så jag får lite presenter & hundarna/katten får flytta hem igen :D

Jag är jätte sugen på att köpa en kattunge, till william.. men jag vet inte än. Det går ju jättre bra med busan men hon är ju gammal. Men isf tror jag att det får bli en ute katt. Även fast vi bor på andra våningen så har jag så snälla grannar så dom kommer ju släppa in han/hon om den vill in :) Det funkar ju för andra att ha ute katt i lägenhet så det ska nog funka för oss med. Men jag ska vänta & se om idas katt ska ha kattungar för då vill jag köpa en/två av hon :) För dom är så jäkla fina :D

Vissa människor är hjärndöd.  Förstår inte riktigt vad dom tänker med, jag blir så less. Men det väl deras bekymmer bara dom inte pratar med mig!!! Håll er undan tack!! =)


linuz var på besökt häromdan & myste/lekte med William :)

 

upd; Sandra är så jävla fuuuuuul!! Vi gick med mina hundarn hem till mamma för vi skulle hämta nånting.. Då stannar det en kille som frågar vad det var för raser på dom, för dom var så lika på långt avstånd men sen när man kom närmare tyckte han att trazzel såg ut som en liten pittbull.. haha.
Så säger sandra; bolognes? det är ju en köttfärs rätt???????????? (helt förstörd)
Jag; jaa det äre men det är en hundras med..
Sen går det nån minut så säger hon
"han är ju röd i stjärnen, det är säkert det dära röda från köttfärssåsen som har runnit ut"
& jag garvade så jag dog, finns de nån dummar? Man skulle kunna skriva en bok om hennes citat men när man ska skriva ner dom så glömmer man dom =/
Men snäll är hon iaf =) Även fast stackarn är jätte sjuk ska hon komma hit & gå ut med hundarna eftersom wille sover.. sötnos =))

igår & idag.

Publicerat: 2007-08-28 Kl: 20:49:56 | I kategori: Allmänt | 0 kommentarer



Kommer inte riktigt ihåg vad jag gjorde igår.. men jag var iaf på stan & skulle köpa lite vinterkläder åt william, hittade inge mycket så det var ett par strumpbyxor för jackor har han redan så det räcker & blir över :)

Idag har jag varit hemma hela förmiddagen & tog det lugnt. Sen följde jag med sandra & käkade på pizzan. Handlade lite på ica. Sen gick jag hem till mamma & hämtade tvätten, vi såg ut som 2 zigeraner med all packning, 2 paket blöjor, 1 påse kattsand, 1 pizza & en ica påse, 2 hundar & en vagn, hahah :) Det var tur att sandra hjälpte mig annars vet jag inte hur det där hade slutat.

Sen gick jag hem & tok städade! Diskade, dammsugade, torkade golvet, dammtorka, vek tvätt & gjorde mat & gud vad mycket jag hann med!! haha duktiga jag! Nu ligger tusse på min höger arm så det är svårt att skriva men det skiter väl han i, hehe. Klockan är 10 i nio & jag har redan lagt william & ätit kvällsfika, så det blir tidigt i säng =)

På tordag ska jag & dannes mamma till härnösand. haha gå på dollar store & så ;) haha. en liten roadtripp! Men såg att nikita hade skrivit att hon var besviken så jag får inte ha några höga förväntingar...

godnatt

gah

Publicerat: 2007-08-27 Kl: 23:09:36 | I kategori: Allmänt | 0 kommentarer


jag blir så irriterad på vissa personer så jag skulle kunna kräkas. Nu ska jag sova, skriver dagens händelser imorron.

söndag.

Publicerat: 2007-08-26 Kl: 17:01:28 | I kategori: Allmänt | 2 kommentarer




Nu sitter jag här medans william vilar. Har jobbat förmiddagen sen var jag ute på en promenad med hundarna, william & emma.. Sen hamnade jag här.. ska snart städa lite medans ongen sover =)) Emma fick iaf en överraskning när hon & william vaknade förut.. Jävla äckelhundar! Fattar inte vad dom håller på med. Dom gör AAAAAAAAAAAALDRIG inne, aldrig nånsing, men nuuuu när dom bor här tror dom att dom kan bete sig hur dom vill. Men det kan dom fetglömma, haha. Dom saknar nog mamma.. & dom är jätte dålig i magen, men det går väl över hoppas jag, det är ju synd om dom!

Igår morse råkade jag lämna tallriken för nära vilden, gick för att hämta telefonen & kom tillbaka då såg det ut som ett bombnerslag på bordet, haha söte!

Har inte mycket & skriva idag, men i veckan, förmodligen onsdag så ska jag & vilma på roadtripp till härnösand.. Haha, gå på dollarstore m.m. Undra hur det slutar... haha =) Men det ska bli kul! Undra bara vad jag gör med hundarna, om dom ska med eller om dom får vara hos titti =) Det återstår att se! uppdaterar kanske mer sen..

image92

telefonen.

Publicerat: 2007-08-24 Kl: 14:30:19 | I kategori: Allmänt | 2 kommentarer


 

Vart väckt av att telefonen ringde imorse, vid typ 10 tiden.. men det gjorde ingenting :) Men hundarna skulle ju ut, men jag vet inte vad det är med William.. varför han sover så himla länge.. :-| men det kanske är för att det har varit varmt dom senaste dagarna.. skönt med sovmorron om folk kunde sluta ringa hela tiden...(!!!)

Var ut med hundarna, sen gick jag & wille på ica & handlade lunch. Potatisgratäng & kyckling vart det, riktigt gott =) Sen städa jag lite & då började william gnälla, försökte lägga han men då vart han bara 7 resor värre... suuuuck! Medans william skriker, dammsugaren står på & ena hunden sätter på katten står jag där mitt i kaoset & skrattar. Vilket jävla dårhus, hahaha :D Men sen lugnade idioterna (djuren) ner sig så jag kunde lägga plutten =) Pratade lite med danne i tele nyss, grattis älskling! Du fyllde ju år igår!! Glömnde nämna det =) sry.

Nu ska jag vila en sekund, sen ska jag traska ut med hundarna till mamma & hämta en sak. Ska även säga hejdå till tobbe på vägen =) Sen kommer vilma & hon ska vara med William ikväll, han älskar ju hon=) bra de! Jag jobbar 4-9, skönt med lite extra pengar nu. Fast har redan gjort av med barnbidraget, men på viktiga saker bara. Mat & räkning o så... Lite kläder till Wille som vanligt ;) haha. Idag fick jag ju mera pengar & sen kmr det lite mer på måndag.. skönt =) Tänk om jag kunde sluta slösa vad mycket pengar vi skulle ha då=) menmen.. jag har ju iaf backup, visst emma;Dhahah.

Nu ska jag vila en liiten stund, först röka =)
hej




1. nyvaken gladunge :D alltid på bra humör när han har vaknat.
2. han tycker om att tugga på nappen för han vet inte riktigt hur man ska använda den, haha.
3. mammas glad skit =D

ännu en skön dag =)

Publicerat: 2007-08-23 Kl: 22:39:56 | I kategori: Allmänt | 0 kommentarer




Började med att vi klev upp vid 10. William ville tydligen ha ta en liten sovmorron, så då vart det så =) Skönt. Sen åt vi frukost, gick ut med doggsen & då ringde tobbe. Han ville hitta på nånting, käka pizza lr så.. Så jag hoppade in i duschen & traskade upp till han, möter han i kallingar(?) segast i stan! Jag sa lixom att jag var klar om max 30 min, haha. Sen bestämde vi att vi skulle gå ner på stan, så vi gick =) Fett fint väder, skönt som fan. När vi kom ner gick vi ett tag sen ville tobbe käka kina & dricka lite b, haha :) bääääääääärs som han sa.. haha. Satt oss vid ån & sola & bara myste :) gud va skööönt med sooooooooool :D Gick på stan tills typ 3 då kom basaric & avlöste mig så jag kunde gå hem.

På väg hem ringer torsten, hyresvärden & säger att hundarna har skällt konstant, att jag skulle gå hem så ingen ringer till störningsskiten för då måste jag betala 900, snälla grannar jag har =) Ingen ringer fast dom står & tok skäller!! Väl hemma möts jag av piss på mattan i köket & en av idioterna hade bajsat MITT I SÄNGEN på överkastet.. ibland undrar man ju.. Bara en markering för att dom hade fått varit ensamma några timmar, vilket jag aldrig gör om igen.

Jag & william gick & vila middag. Till en sisådär 5 vilade jag till sen satt jag i gång med middan & william fortsatt till halv sex. Egentligen får han inte sova så sent men idag hade det varit så varmt & han hade bara sovit en liten stund på stan..  sötnosen! Det vart iaf ris, kycklingbitar & sötsur sås.. riktigt gott vart det & mycket som fan åt jag.. :D hehe. Nu ska jag snart gå & kratta nötterna & sova =)

Var ju hos tandläkaren i tisdags. Efter det är jag ju jätte noga med tandtråd & allt vad det heter. Hon sa iaf att jag hade en av dom finaste munnarna hon ahde sett idag :) & hon hade väl haft en 100 st.. nice ;) Täcknade ett sånt dära försäkrings grejs för 39 i månaden. Sen går man gratis & undersöker/lagar m.m.  Är så kass även på att knäppa bilder nu när åke tagit tillbaka minneskortet, annars brukar jag ju knäppa runt 10 per dag. Men ska ut på onoff o hämta kort då ska jag passa på att köpa ett minneskort =) Har iaf två nya bilder... hehe

NUDLAN; Jag förstår precis vad du menar, det dära med mössan för det var samma sak för william, eller är. Men aldrig i mitt liv att han får ha mössa en dag som idag.. ser att jätte många har det, men då får han ha keps eller bandana.. för det blir för hett med mössa.. han har ju trots allt uvparasoll på vagnen men det är ju bra med keps oxå. Vissa överdriver faktiskt med klädseln & barn har lätt att svimma av värmeslag.. synd de. Föräldrarna går lätt klädda men barna ska svättas ihjäl.. titta bara på william, har är 9 månder men så brun & fin fast han bara varit i skuggan =) lillskiten! men iaf, jag förstår vad du menar =)=)


MÄH!!       Okej då, kan väl vara fin :)



tänkte skriva en lista när jag ändå höll på..

Jag har....

(x) snott den här listan

(x) rökt en cigarett

(x) rökt en cigarr

(x) varit full

(x) hånglat med någon av samma kön.

(x) varit kär

(x) fått sparken

(x) varit i knytnävsslagsmål

(x) rymt hemifrån.

(x) haft känslor för någon som inte känt samma sak

(x) blivit arresterad

(x) hånglat med en främling

(x) gått på en blinddejt

(x) ljugit för en kompis

(x) varit kär i en lärare (bara lite småtänd men det räknas väl haha)

(x) skolkat

(x) legat med en medarbetare

(x) sett någon dö

(x) flygit

(x) spytt i en bar

(x) sett en del av mig själv brinna 

(x) ätit sushi (ALLTID)

(o) varit i ett våldsamt förhållande

(x) tagit smärtstillande

(x) älskar eller saknar någon just nu (ja..)

(x) legat på rygg och sett molnen flyga förbi

(x) gjort en snöängel

(x) hoppat i en vattenpöl

(x) lekt uppklädd

(x) hoppat i en lövhög

(x) åkt släde

(x) fuskat när jag spelat spel (typ varje gång)

(x) varit ensam

(x) somnat i skolan/på jobbet

(x) använt ett falskt id (inte ett falskt men vilma flera gånger haha)

(x) tittat på en solnedgång

(x) varit med om en orkan

(x) rört en orm

(x) sovit under stjärnorna

(x) blivit kittlad

(x) blivit missförstådd

(X) klappat en delfin

(x) vunnit en tävling

(X )blivit avstängd från skolan (hemskickad men inte avstängd länge)

(x) varit i en bilolycka (inte så allvarlig dock)

(x) haft kramp

(x) känt mig som en utstött

(x) ätit ett helt glasspaket på en natt

(x) hatat mitt utseende

(x) varit vittne till ett brott

(x) ifrågasatt mitt hjärta

(x) varit besatt av post-it lappar

(x) gått barfota i lera och pressat leran mellan tårna (äckligt men ja..)

(x) varit vilse

(x) varit på andra sidan landet

(x) simmat i havet

(x) känt som om jag håller på att dö

(x) gråtit mig själv till sömns

(x) lekt polis och rånare (fetaste leken på dagis ju)

(x) sjungit karaoke

(x) betalat för mat med bara mynt (50 öringar hahah)

(x) gjort något med mig själv som jag inte borde gjort

(x) busringt

(x) fångat en snöflinga på tungan

(x) dansat i regn

(x) skrivit ett brev till tomten (skickat nappar dit med.. 1000tals)

(x) tittat på solnedgången tillsammans med någon du bryr dig om

(x) blåst bubblor

(x) gjort upp eld på en strand

(x) förstört en fest (hahahaha har väl varit 13 år men ewe brukade rädda mig)

(x) åkt rullskridskor

(x) fått en önskan inslagen

(x) haft sex med en apa (hahahaha va sjuka frågor) 

(x) burit pärlor

(x) hoppat från en bro

(x) ätit hund/katt-mat

(x) sagt till en främling att jag älskar honom/henne

(x) kysst en spegel

(x) tänkt att va faaan vad dum jag är som läser hela denna lista(snarare va dum man måste vara som läser allt som jag svarar på nu)

(x) sjungit i duschen

(x) drömt att jag gift mig med någon

(x) limmat fast min hand i något

(x) fastnat med tungan i metall (jag fastnar med tungan på allt)

(x) kysst en fisk

(x) varit en cheerleader (med maja på skoj i femman på fotbolls DM)

(x) suttit på ett tak

(x) skrikit så att jag inte fått luft

(x) stannat uppe hela natten

(x) inte duschat på en vecka

(x) plockat och ätit ett äpple direkt från trädet

(x) klättrat i träd

(x) haft en träkoja

(x) burit fula/annorlunda kläder i skolan för att höra vad folk säger

(x) spelat kyckling (va? :s)

(x) blivit puttad i vattnet med kläderna på

(x) blivit tillsagd av en främling att jag är het

(x) brutit ett ben

(x) brutit en arm

(x) fångat en fisk och sen ätit den

(x) fångat en fjäril

(x) skrattat så mycket att jag grät (fick tårar ja, men inte gråtit typ?)

(x) gråtit så mycket att jag skrattade

(x) fuskat på ett prov

(x) haft en Britney Spears-skiva

(x) glömt någons namn

(x) sovit naken

(x) gjort något olagligt

(x) kört för fort

(x) druckit mjölk direkt ur förpackningen

(x) varit kär i en kille

(x) varit kär i en tjej

(x) lekt pyroman

(x) ätit köttbullar med mos

(x) känt mig elak

(x) lyssnat på mora träsk (barnidoler...)

(x) smakat på granbarr

(x) skogsvandrat

(x) badat naken

(x) lyckats välta julgranen

(x) fått en stöt

(x) Gjort bort mig på fyllan (vem har inte det?)

(x) Gjort lumpen

(x) haft sex på offentlig plats

(x) pratat med en främling i mer än fem minuter

(x) drömt att jag haft sex med en vän/flera vänner

(x)har någon sorts fobi

(x)har varit kär i över 5 samtidigt

(x)har kollat på porr

(x) blivit utslängd från en lektion

(x) älskar mina fiender

(x) sitter och har sexdrömmar på lektioner/jobbet

(x) tycker att mina kompisar attraherar mig (ewe är sexeh)

(x)älskar raggarkulturen

(x)burit mp3 på disko

(x)pallat ris i Kina(hahahahahahahahhahahaha vaaaaaa?)

(x)känt dig otroligt smart men inte varit det  

JAG HAR GJORT ALLT ;D HAHAHAH (hoppas ni förstår skämt....)


skön dag =)

Publicerat: 2007-08-22 Kl: 22:20:29 | I kategori: Allmänt | 4 kommentarer





Gud vilket väder det har varit idag! Helt perfekt. Var iaf & bada med Lina i bredsand, sen åkte vi hem till hon & käka middag sen hjälpte hon mig att ta hem busan hit (mammas katt, eller egentlinge min men hon bor där). För dom är ju i Bulgarien 2 weeks, så hon inte blir ensam. Men sköter hon sig inte åker hon ut, med huvudet före!!!det är hon medveten om oxå! :) haha.

Willim tycker att det är riktigt mysigt när det är varmt ute, då får man ju vara naken.. haha. William kom in på ica i blöja i& kepa dag (sovandes). Visst, han hade en tunn filt med sig men framför oss i kön står det en mamma med sitt barn på typ 7 månader, hon har på sig byxor, tröja, MÖSSA & väst.. cheeses, tror folk att barn inte kan hålla värmen? Samma sak vare med en nörd på selånger när det var stek hett ute, med mössa & jacka & skit.. är ni fullkomligt hjärndöda? Dom får ju värmeslag.. Min tjockis är alltid lätt klädd så han inte svettas ihjäl =) tur de!!

Ikväll ha jag & emma varit ute & promenera. Riktigt skönt vare, varmt som attans! Gick till westhangen & tillbaka & doggsen var med! Och jag hittade mina glasögon!!! Gissa om jag vart lycklig.. som jag sökt dom små rackarna!!  hahaha. Nu ska jag snart gå & knoppa, ska väl ringa vilma först =) Jag & daniel ska snart tatuera in william på kroppen snart, men nu är det ju såååå att våran idé är tjuvad, förstod att det skulle bli så. Man ska fan inte säga nånting & absolut inte skriva det här!!!! Menmen, vi kanske gör det ändå =) Det var ju inte direkt så vi härmade nån, men det finns väl dom som vill vara som oss ;) det är ju rätt tydligt med många saker de! haha. jaja. Lägger ut bilder på glasögonen senare =)
image85
det finns ingen vackrare än våran bäsa =) Vi älskar dig mest av aaaaaallt.

20 augusti.

Publicerat: 2007-08-20 Kl: 22:15:50 | I kategori: Allmänt | 4 kommentarer




Det betyder med andra ord barnbidrag. Brukar alltid handla lite kläder till W denna dag, men nu är det fan fullt i garderoben så nu fåre vara denna månad =) Han har så det räcker & blir över..

Idag har jag varit ledig, så först klev vi upp. W åt frukost & jag städade & diskade. Sen käkade W lunch & jag frukost.. Är inte så pigg på & äta 8 på morronen.. hehe :) Sen kom mamma med nytvättade kläder, gött! Finns ju fan aldrig nån tid :S MEN nu åker dom ju till bulgarien i två veckor så då kan jag tvätta hemma hos hon. Kommer dock att ha hundarna, alla som vill gå en prommis är välkommen hit =) tack! haha. Men iaf, så åkte vi ner på stan. Jag hämtade daniels jacka hos skrädaren & lämna in mina fonarina(?) jeans... sen mötte jag eva så gick vi & fika :) Mysigt, saknat dig JÄTTE mycket när du har varit borta. Inte setts på 1 år!! =/ men nu är hon tillbaka några månader =)

Efter vi fikat, gick jag till taurus där emma satt. Nervös & genomsvettig var jag! Fast det var HON som skulle tatuera sig.. hah! Men damn va snyggt det vart & vad duktig hon var =) Själv ska jag boka tid till veckan.. ingen får veta vad jag ska göra =) hemlis! Kanske tatujera blygen?;) hahhahaha. emma vettu! Efter tattisen gick vi in en sväng till stan, käka donken (försöker desperat gå uppppppp mnst 10 kilo). Men måste börja äta regelbundet, det här funkar fan inte...ush!

Tog bussen hem efter alla bravader på stan. Eller till kvantum & handlade middag åt W. Den fick han äta ute i solen, mysigt =) Gick hem till mamma & sa hejdå.. ingen var väl intresserad av att säga hej då till mig men till W, haha :) Hoppas vi får fina presenter.. jag med!!! Inte bara till W & D, mamam har ju en tendens & köpa massa saker till Danne men inte mig.. huvva säger bara jag!

Vissa personer är väldigt efterhängsna.. snälla ta avstånd. Jag orkar inte med folk 24/7...

Nu ska jag gå & knoppa alldeles strax. Jag & W har haft det mysigt ikväll =) Han har badat & jag har massera han & fikat & så =) Sen somnade han som en stock. Nu ska jag & daniel se på håriga kvinnor =) yes! haha.

Jag älskar er daniel & william obeskrivligt mycket.

BTW! Wiliam har fått jääätte söta foppa tofflor av mamma när dom var på selånger. Har sökt men aldrig hittat så småa!! Bara lite större än ett cigg paket, as sött!!! :D


william öppnar sitt första paket som han fick av patte =) Sen små tofflorna.. sött va?=D


hej & ho!

Publicerat: 2007-08-19 Kl: 22:26:59 | I kategori: Allmänt | 1 kommentarer




Nu är det bättre tider på väg =) skönt! William mitt lilla gryn ligger just nu & sover & här sitter jag =) Har jobbat idag, suck.. Sista veckan sen går jag tillbaka till mamma ledigt, fast det är skönt att vänja W med att inte bara vara med mig för då blir jag galen sen :b haha. men nu är han helst med danne & det känns ju lite tråkigt det med ;) hahah, han är så söt med han =) tur de! Iaf, W växer som en häst, han väger väl 10 ungefär nu.. Sitter små stunder själv, men jag tränar aaaldeles för lite med han, hur ska han då lära sig? Måste träna med han mer! Han är ju trots allt 6 månader nu i utvecklingen.. Jävla glad skit är han iaf, skrattar hela tiden (åt rätt personer). Han är väldigt reserverad så.. men det försöker vi ändra på :)

Daniel & jag ska åka på en, ja vad vare han kallade det "weekend lalala" nånting sån framöver, bara vi två :) Men jag vet hur det kommer sluta, vi kommer inte vilja lämna W för att roa oss.. Har inte varit FULL på säkert 2 år nu asså.. & är inge sugen på att gå ut, ne fyfan. Skulle aaaldrig lämna bort han för att supa lr så.. inte nu =) Ne det kan jag göra sen när han är större =)

Tobias kärleken kommer
hem nu på onsdag :) Det ska bli jätte kul & träffa han & prata riktigt med han. Det blir så flyktigt annars.. Synd bara att han inte stannade längre så man fick vara ensam med han nån dag, som förra sommaren, det hade varit skoj =) Men nu nöjer jag med mig det lilla jag får =D ska bli kul & träffa han iaf!

Vad folk tycker & tänker ger jag blanka fan i, ni har erat liv & vi har vårat!! En människa kan göra misstag ÄVEN BLI SATTA I EN ANNANS SKIT! Så nästa gång ni ska yttra er, snälla ta reda på fakta. För det här handlar om ett barn, som har det jäääligt bra, mycket bättre än vad många andra har.. Så kolla innanför väggarna innan ni sätter er på stan som några moralmorsor & tro er veta nånting. För vem är det som är lägst? Den som snackar eller den som håller käften? Har nog lärt mig att det är den som snackar.. & jag vill inte höra..



Här är jag minst i världen & starkast! 
 Det är ett under att du lever, men det finns ingen som är lyckligare än vi, som har dig =)
Den charmigaste killen i hela världen.

dopet

Publicerat: 2007-08-15 Kl: 21:28:44 | I kategori: Allmänt | 1 kommentarer



Dopet blir förmodligen inställd, pga personliga skäl. Ingenting är ännu bestämt men det lär nog bestämmas inom snart framtid=)

Har ingen lust att skriva idag.. återkommer!

vad?

Publicerat: 2007-08-14 Kl: 00:23:31 | I kategori: Allmänt | 2 kommentarer


vad gör man när ens värsta rädsla blir verklighet?
vi har klarat det en gång, vi klarar det igen.



image79
mammas tuffing!

fyfan

Publicerat: 2007-08-12 Kl: 08:33:09 | I kategori: Allmänt | 3 kommentarer




det finns inte så mycket & skriva.. förutom att det har hänt saker som jag inte trodde skulle hända. men det är bara & vänta & se.


solväder =)

Publicerat: 2007-08-10 Kl: 22:06:22 | I kategori: Allmänt | 0 kommentarer



Det är jätte skön med sol men dagarna jag inte jobbar eller börjar 4 kommer solen vid 2, haha så typiskt! =( Men jag har varit på sporthallen 3 gånger under fin vädret iaf, men skulle vilja ha varit ner mer. Hoppas att det håller på söndag - ons, det skulle vara niiice som fan =) För nu har jag "långledigt", haha 3 dar! wooow! Men då ska jag bara vara med William & vi ska muuUSA & pussas hela dagarna!

Kom hem från jobbet för ett tag sen, innan dess var jga hemma hos mamma & hämtade William. Han hade varit där sen 8 för danne skulle till bror sin & William får inte vara ute så sent enligt mig! haha fjantigt men vafan. På vägen hem så hahaha, hittade jag en 20;a, sprang fram & tog den & emma "meeeeeeeeeh vadå, halva är väl min? Jag såg den först!?! " (vilket hon inte gjorde för då hade hon tagit den men) Jag "vill du ha halva?" emma "jaaaa!! " Då river jag av den i mitten & ger hon den & hahhahaha ni skulle ha sett/hört hon!! HAHAHAH =D Reagerade precis som om jag hade rivit sönder en tusen lapp!

Igår var det städdag på sibylla, hade lixom jobba från 11 o pallade inte stanna till tio utan gick med emma vid kvart över 9! Sen satt vi länge på en bänk mitt i mellan vår hus typ & pratade om allt, riktigt skönt =) Emma det är min kärlek det! Förstår inte att vi inte har "hittat" varandra tidigare, visst vi har ju varit kompisar i flera år. Men inte så här.. Vi är så jäävla lika på alla sätt. Allt tänkande, kläder, beteende ALLT! Det är nog därför vi tjafsar så sällan & gör vi det så löser vi det direkt ist för att gå hem & sura i en vecka. Vi har aldrig bråkat :S aldrig nånsin vad jag kommer ihåg..

Justja, idag började jag inte förren fyra, vi skulle vara på sjukhuset för jag & danne har bett om en apné matta till William för jag ska vänja av mig saturation mätaren.. Ska bara ha den liteee, haha! Men det är så svårt att ta bort den bara poff! Även fast han bara bruka ha den nån/några få timmar per natt. Iaf så gick vi til bussen & Stod & väntade men ingen buss kom? SÅ vi ringde mamma, vilken jävla tur att hon inte jobbade :) Hon ställer alltid upp med allt hon =) Tur jag har na! verkligen, vad gör jag när hon dör? Då dör jag med skulle jag tro!!! =/ Men så väl uppe några minuter för senade fick vi vänta på björn en halv timma, till halv elva med andra ord. Han visade lite, o berättade allt jag redan visste men vafan! haha :b sen gick vi förbi apoteket, jag har lixom en förkärlek till apotek, älskar att handla där.. vad bero det på emma?;) hahahah. Men det var solkrämer för halva priset så jag köpte 40 solskydd till William. Den hade kostat 160 men nu 80 =) SKIT BRA! & alvedon till mig själv.. alltid bra & ha.

Sen åkte vi in till stan, tittade runt lite.. sökte ett linne för jag har fått för mig att danne har tappat bort två av mina linnne... vilket säkert inte stämmer men vad gör det om 100 år? Sökte på hm, vero moda & till sist bik bok & tur var väl det för där hittade jag en ljusblå aaaaaas fin tshirt :D älskar den som fan! & ett vitt vanligt linne.. använder ju typ bara linnen & så :) Sen gick vi till skräddaren & hämtade mina byxor som Vilma lämnade in i maj? haha... men nu harj ga iaf hämtat dom =) På samma gång passade jag på att fråga om hon kunde laga mina fonarina(hur stavad de?) jeans & det kunde hon, knappen & där det har spruckigt. Fan vad jag älskade henne när hon sa det!! Min älsklings byxor & har bara använt dom några gånger! Men dom är riktigt tajt så man får vara lite försiktig!! hahah :D Danne lämnade in sin jacka för att laga armen, för 60:- bara, skit bra! Så den ska vi hämta på torsdag. Men jag ska nog lämna in byxorna tidigare för jag man måste ju vänta en vecka minst..


Jag kommer förmodligen att skriva mer senare :P när jag har kommit på nånting



snyggingen i långa badshorts & basket linne typ =D tuffing! Den där kepsen har han kastat ur vagnen som allt annat!! Använd 2 ggr. Måste börja hålla koll på sakerna :P haha.
image78

fin väder!

Publicerat: 2007-08-07 Kl: 14:27:27 | I kategori: Allmänt | 1 kommentarer



Igår var jag på sporthallen med William, danne, vilma,emma,mamma,syrran & cattis =) skönt som fan! William badade först gången i pool överhuvudtaget, fast glömde kameran hemma. Så nästa gång får jag låtsas att det är första gången ;) haha. Var ner en sväng nyss med men det blåste kallt & william var grinig så jag gick hem. Ska ner på stan sen, antingen med emma & vilma eller bara emma. Ska köpa lite kläder till william :) Han har inte fått nånting på flera dar, förutom allt mamma köpt! hehe. Ska nog få det sen =) Ska nog inte vara hemma ikväll, ska nog vara hemma hos emma, måste få komma bort ett tag. WIlliam även, han älskar att vara hos emma & ligga & titta på hennes fläkt =)

Det finns ingen på hela jorden jag älskar lika mycket som min lilla prins =) Finns ingen som kommer före! Absolut inte...

jobb jobb jobb jobb

Publicerat: 2007-08-05 Kl: 21:56:54 | I kategori: Allmänt | 0 kommentarer



Jag tror jag spry snart, på allt jävla jobb. Sista veckan det är mycket nu sen ska jag fan vara ledig några dar. Men det är ju som sagt Dannes tur & vara hemma med William =) Har iaf jobbat fre, 8 tim, lör 10, sön 10... fyfan, men det vart mycke pengar ;D yesyes!

Nu sitter jag & lyssnar på Way I are, griiiiiiiiiiiiiiiiiim! Älskar den =) Nu måste jag duscha innan fler dör i min närhet ;D hahah. Och så hoppas på att WIlliam vaknar & vill vara vaken en lr två timmar med mig! Har inte träffat han sen i morse :( men lika glad för det är han! Men inte jag.. :P hehe herrrråååå



image76
mammas finaste!

RSS 2.0