solväder =)

Publicerat: 2007-08-10 Kl: 22:06:22 | I kategori: Allmänt



Det är jätte skön med sol men dagarna jag inte jobbar eller börjar 4 kommer solen vid 2, haha så typiskt! =( Men jag har varit på sporthallen 3 gånger under fin vädret iaf, men skulle vilja ha varit ner mer. Hoppas att det håller på söndag - ons, det skulle vara niiice som fan =) För nu har jag "långledigt", haha 3 dar! wooow! Men då ska jag bara vara med William & vi ska muuUSA & pussas hela dagarna!

Kom hem från jobbet för ett tag sen, innan dess var jga hemma hos mamma & hämtade William. Han hade varit där sen 8 för danne skulle till bror sin & William får inte vara ute så sent enligt mig! haha fjantigt men vafan. På vägen hem så hahaha, hittade jag en 20;a, sprang fram & tog den & emma "meeeeeeeeeh vadå, halva är väl min? Jag såg den först!?! " (vilket hon inte gjorde för då hade hon tagit den men) Jag "vill du ha halva?" emma "jaaaa!! " Då river jag av den i mitten & ger hon den & hahhahaha ni skulle ha sett/hört hon!! HAHAHAH =D Reagerade precis som om jag hade rivit sönder en tusen lapp!

Igår var det städdag på sibylla, hade lixom jobba från 11 o pallade inte stanna till tio utan gick med emma vid kvart över 9! Sen satt vi länge på en bänk mitt i mellan vår hus typ & pratade om allt, riktigt skönt =) Emma det är min kärlek det! Förstår inte att vi inte har "hittat" varandra tidigare, visst vi har ju varit kompisar i flera år. Men inte så här.. Vi är så jäävla lika på alla sätt. Allt tänkande, kläder, beteende ALLT! Det är nog därför vi tjafsar så sällan & gör vi det så löser vi det direkt ist för att gå hem & sura i en vecka. Vi har aldrig bråkat :S aldrig nånsin vad jag kommer ihåg..

Justja, idag började jag inte förren fyra, vi skulle vara på sjukhuset för jag & danne har bett om en apné matta till William för jag ska vänja av mig saturation mätaren.. Ska bara ha den liteee, haha! Men det är så svårt att ta bort den bara poff! Även fast han bara bruka ha den nån/några få timmar per natt. Iaf så gick vi til bussen & Stod & väntade men ingen buss kom? SÅ vi ringde mamma, vilken jävla tur att hon inte jobbade :) Hon ställer alltid upp med allt hon =) Tur jag har na! verkligen, vad gör jag när hon dör? Då dör jag med skulle jag tro!!! =/ Men så väl uppe några minuter för senade fick vi vänta på björn en halv timma, till halv elva med andra ord. Han visade lite, o berättade allt jag redan visste men vafan! haha :b sen gick vi förbi apoteket, jag har lixom en förkärlek till apotek, älskar att handla där.. vad bero det på emma?;) hahahah. Men det var solkrämer för halva priset så jag köpte 40 solskydd till William. Den hade kostat 160 men nu 80 =) SKIT BRA! & alvedon till mig själv.. alltid bra & ha.

Sen åkte vi in till stan, tittade runt lite.. sökte ett linne för jag har fått för mig att danne har tappat bort två av mina linnne... vilket säkert inte stämmer men vad gör det om 100 år? Sökte på hm, vero moda & till sist bik bok & tur var väl det för där hittade jag en ljusblå aaaaaas fin tshirt :D älskar den som fan! & ett vitt vanligt linne.. använder ju typ bara linnen & så :) Sen gick vi till skräddaren & hämtade mina byxor som Vilma lämnade in i maj? haha... men nu harj ga iaf hämtat dom =) På samma gång passade jag på att fråga om hon kunde laga mina fonarina(hur stavad de?) jeans & det kunde hon, knappen & där det har spruckigt. Fan vad jag älskade henne när hon sa det!! Min älsklings byxor & har bara använt dom några gånger! Men dom är riktigt tajt så man får vara lite försiktig!! hahah :D Danne lämnade in sin jacka för att laga armen, för 60:- bara, skit bra! Så den ska vi hämta på torsdag. Men jag ska nog lämna in byxorna tidigare för jag man måste ju vänta en vecka minst..


Jag kommer förmodligen att skriva mer senare :P när jag har kommit på nånting



snyggingen i långa badshorts & basket linne typ =D tuffing! Den där kepsen har han kastat ur vagnen som allt annat!! Använd 2 ggr. Måste börja hålla koll på sakerna :P haha.
image78

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0