Mmm ♥

Publicerat: 2013-04-28 Kl: 16:43:24 | I kategori: | 0 kommentarer


blå huset har den godaste nasegorenen!




alvedon

Publicerat: 2013-04-27 Kl: 19:15:21 | I kategori: | 0 kommentarer


Visst gör jag rätt som går efter vikten? Eller? Men går man efter vikten är mina barn 9 och 4 år så det kan ju inte stämma riktigt.

Thelise har däckat utslagen i soffan och jag ser på när William kör en fifamatch. Det blir en tidig kväll ikväll.

Det är även Stellas dopdag idag som jag missar, vilken känns förjävligt!




hallå lördag!

Publicerat: 2013-04-27 Kl: 11:25:13 | I kategori: | 0 kommentarer


Jobben rasslar in och jag vart väckt vid sju för RoP ringde, lovley. Sju lixom.. Men jag kunde sova om tills trollen vaknade. Men hur som så kan jag inte jobba när tösen är sjuk, vill inte ha henne hos någon barnvakt för då ska hon vara med mami!

Det är så roligt att bara sitta och lyssna på två treåringar som pratar, tillomed William sitter och skrattar :) haha!

Vi ska ge oss ut på en PW snart så barnen får någon luft iaf :) Älskar mina nya träningsskor, det är precis som att gå på moln!

-

Igår kväll fastnade jag i telefonen med en gammal vän som ringde i över 2,5 h. Fan det var riktigt roligt och vi skrattade och surrade om vartannat.

Det blir ju lätt lite 'skit prat' när man inte hörts på ett tag, inget elakt om någon annan utan helt enkelt 'vad som har hänt' osv. Men det var en sak fick mig att garva högt samtidigt som jag vart lite nedstämd och tyckte att det var tragiskt. En period efter att jag gjort mina bröst var det en viss tjej som kallade mig bimbo, slampa, plastig osv osv.(minns inte allt). Men vem tror ni har skaffat bröst nu då? Ha ha ja det är ju som många säger vad det gäller elaka kommentarer osv, avundsjuka!! Så det där berodde i botten på avundsjuka, att jag hade gjort något som hon så gärna ville göra. Det kan tycker är tragiskt och de som gör mig ledsen är att en del människor måste vara fruktansvärt elak istället för stt erkänna att man skulle göra det eller ha si eller så.

-

Nä nog om det. Denna blogg är till för mig och mina barn men var tvungen att hosta lite.

Nu ska vi ut på promenad. Hoppas att ni mår bra och tar hand om varandra. Ta heller ingen skit, varken från idioter eller för andras misär!




kvalitetstid med love <3

Publicerat: 2013-04-26 Kl: 10:59:15 | I kategori: | 0 kommentarer





data

Publicerat: 2013-04-24 Kl: 22:25:07 | I kategori: | 1 kommentarer




Kvällsnöje! :)

Apr. 24, 2013

Publicerat: 2013-04-24 Kl: 22:24:27 | I kategori: | 0 kommentarer



avklarat!

Publicerat: 2013-04-22 Kl: 11:00:42 | I kategori: | 0 kommentarer


Nu är helgen förbi och avklarad, så nu pustar jag ut idag, enda lediga dagen denna vecka. Så även fast förkylningen är värre idag så ska vi ner på stan och kanske ut på birsta. Gett mig fan på att jag ska hitta skorna om de inte finns kvar på inter!

Williams vårjacka är för liten så han behöver en ny. Skall bli skönt att köpa träningsskor sen är det klart eftersom kläderna köptes för längesen. :) Och jag efterlyser en cykel!! Jag skulle spara både tid och pengar genom att cykla samtidigt som det är bra träning. Så en svart damcykel 7-växlad med en korg fram är jag ute efter. Till barnen tänkte jag kolla på fyndlagret, blocket osv. Sen ska vi ut på cykelturer ;-)

Ha en bra dag!

Apr. 20, 2013

Publicerat: 2013-04-20 Kl: 16:08:47 | I kategori: | 0 kommentarer


Ibland kommer det över mig och egentligen är det patetiskt, så mycket kan jag stå för. Jag blir så arg över att jag röker och dricker så mycket cola, runt tre liter per dag. Det är sinnes!! Och ett paket cigaretter.. Sjjjjjjjuukkkt! Jag förstör ju mina tänder och jag förgiftar min kropp. Med vilje, medveten om konsekvenserna men ändå gör man det? Jag erkänner att jag tycker att det är svårt att sluta trots att jag ser förändringar.

Och alla bara pratar och skriver om träning.. DET är så tröttsamt!! Dem menar att man ska träna annars är man en loser och det kanske man är men alla kan inte. Jag ska/VILL börja träna men jag KAN INTE än och hur kan det komma sig? Det är väl bara att dra på dig kläderna och gå ner?! Ja så enkelt är det, för er utan barn, för dem som har en partner eller har hjälp av den andra föräldern(!!), för de som är arbetslösa mm!! Jag jobbar oftast mån, ons och fre. På tis och tors har jag skolan, så när i helvete ska jag hinna träna? Den få 'avkastningen' jag får är märkligt nog när jag jobbar. Jag ber inte om mycket och jag är glad att jag och barnen har en fantastisk familj som hjälper mig så jag kan jobba.


Äh osammanhängande text och jag skulle kunna fortsätta kräkas på allt och alla men nu skall jag jobba <3

Jag såg ett par skitsnygga träningsskor på stan igår, dem ska jag köpa!! Men jag hittar inte en enda bild på Google så kan inte visa nu. Puss på er

tenta

Publicerat: 2013-04-19 Kl: 15:52:34 | I kategori: | 2 kommentarer


Ja imorse var det inte roligt bo i min mage, kan jag tänka mig. Jag hade jätte mycket ångest och mag-ont inför tentan. Men jag tröstade mig i att jag hade pluggat bra.. När jag väl satt där vart allt svart(klassiskt). Jag satt i över 70 min med 15 frågor.. Två obesvarade, som var de enklaste!! Riktigt irriterad vart jag på mig själv efteråt men jag kunde ju inget göra åt det. Jag hade säkert kunna suttit en timma till men inte kommit på det. Jag satt iallafall de tre bilderna som var med. Skriva alla organ mm i hjärtat, magen och lungan! Men skit samma nu är det över. Jag tror på G minst :)

Efter skolan åkte jag hem, började tvätta och rensa kläder. Plocka och dona. Men jag hann inte göra det sista så det får jag ta när vi kommer hem. För nu skall jag nämligen hämta barnen och ta en ride ner på stan. Ska bara göra två ärenden men känner jag oss så lär vi shoppa lite, iaf några par byxor åt Mr P! Thelise ska inte få ett plagg till på ett år. Jag rensade bort två Ica kassar men ändå har hon inte plats i sin garderob. Nu ska hon få använda kläderna innan det blir nya, kan vara en fördel!

Puss




one more to go

Publicerat: 2013-04-18 Kl: 15:52:51 | I kategori: | 0 kommentarer


Ännu en dag är avklarad och jag sitter på bussen på väg hem, ont i fötter och tår. Jag får lixom skavsår mellan två tår, skit konstigt :-S.
Så nu måste jag hem och byta på fossingarna sen hämta kidsen.



Det är lite halv jobbigt att inte ha planerat vad man ska äta till middag redan dagen innan. Så det blir en reva på Konsum sen hem och kocka ihop något :).

Adjö, tills vidare!






från min HTC

Publicerat: 2013-04-17 Kl: 19:45:18 | I kategori: | 1 kommentarer


Så här kan man också handla!




Somliga tror att det är sommar..






vilket väder!

Publicerat: 2013-04-16 Kl: 15:11:14 | I kategori: | 0 kommentarer


Imorse promenerade jag med tjockjackan till dagis och som tur var va det redan varmt ute så jag gick hem och bytte. Även fast jag haft tunna kläder har jag svettats som jag vet inte vad. Det är mycket bättre nu men imorse, ni skulle ha sett mig. Det brände i ansiktet precis som om jag solat och fått tredje gradens brännskada, fy fan. En farbror böjde sig fram till mig när jag satt med en servett i ena handen och ett papper i andra som jag fläktade med och frågade -Går det bra? - Ja, det är ingen fara svarade jag, jag har bara feber och har stressat till bussen. Ha ha oh herregud vilka bekymmer dessa svettningar gett mig genom åren. Vi har varit i lag i över 11 år nu!
-

Det vart en kort men intensiv dag på skolan idag. Vi jobbar med psykisk sjuka. Jag märker på flera saker att det bara är repetition och ibland känns det lite träligt eftersom jag redan gjort allt en gång tidigare men jaja så vart det nu och jag är snart klar :)

-

Nu ska jag strax hämta hem kidsen i denna otroliga väder. Vilken värme alltså! Våren är mer är mycket välkommen nu :)

Barnen fina vykort med posten idag, gissa om dem kommer att bli överlyckliga när de kommer hem!




Apr. 15, 2013

Publicerat: 2013-04-15 Kl: 22:38:32 | I kategori: | 0 kommentarer


Nu ska jag krypa ner i min varma säng där min man ligger och väntar på att jag ska komma och gosas! Fantastiskt ställe, underbara arbetskamrater och en lättsam chef, hur mycket kan man begära? :)

Tusen tack för barnvakten Farmor Lotta:))




time for work!

Publicerat: 2013-04-15 Kl: 11:42:52 | I kategori: | 0 kommentarer


Det är så jävla självklart att bussen skall vara försenad när jag har bråttom.. Jag har nu väntat i 20 minuter och eftersom min vårjacka är borta?! Med all säkerhet stulen från Lindgården så är det så förbannad varmt, svettas som en häst.

Jag ville såklart vara i tid första dagen på nya stället men nää, i denna takt lär jag bli försenad. Pinsamt!!! Men jag har en fantastisk chef så det är nog ingen fara, det handlar trots allt bara om några minuter.

Jag är, som vanligt när man börjar på ett nytt ställe lite nervös. Även fast jag kan allt utan och innan, förutom deras lokaler och deras 'rutiner' och givetvis vårdtagarna. Så haha, summasumering så var det inte så mycket jag kände till ;-)

-

Vi har haft en mysig och lugn helg som avslutades med middag på frälsis. Det är så härligt att vara där, goa fina människor och barnen leker tillsammans i 'lekhörnan'. William är praktiskt taget uppväxt där. När han var liten var vi där näst intill veckans alla dagar, förutom helgen. Men sen lade dem ner verksamheten ett tag när T var i den åldern. Och på BVC fick man bara gå på öppnaförskolan/mammagruppen med ett barn. Löjligt, eller hur?

Nu ska jag byta buss. Hoppas ni har det bra idag!




värdefullt

Publicerat: 2013-04-13 Kl: 12:48:35 | I kategori: | 0 kommentarer


G uuud vad härligt det är med helg! Jag kan nog inte ens beskriva hur mycket jag har längtat efter just denna helg, haha. Inte av någon speciell anledning utan bara för att kunna få sova ut! Veckans alla dagar har larmet ringt 05.15 och det har varit full fart hela dagen. Inte kommit i säng förrän 00-01. Mycket därför jag varit så extremt trött och igår kände jag mig helt färdig.

Idag har vi bara varit. Vi åt ganska 'sen' frukost, sen spelade vi spel, yatzy, kort och lekt lite. Men inga måsten eller någon stress. Nu har barnen precis ätit lunch och väntar på syrran. Hon ringde förut och ville att barnen skulle sova hos henne och de vart jätte glada men jag tycker det är lite tråkigt. Ska gå förbi och se om tvättstugan är ledig men det har jag jävligt svårt att tro. Finns aldrig tider och jag menar verkligen aldrig utan det är bokning flera veckor i förväg. Men det blir väl så när vissa hyresgäster har fixat fler bokning pluppar, det straffar alla andra men dem har inga problem med tiderna direkt.

-

Igår mellan alla möten jag sprang på så träffade jag chefen på mitt nya ställe. En helt underbar människa måste jag säga. Som det verkade värnar hon väldigt mycket om sina anställda och jag tror inte att det förekommer samma skit snack och illa beteende som på många andra boenden här runt om i Sundsvall. Stället jag var på kommer att bli min 'bas' där jag har sommarschemat men jag kommer att hoppa in på två till boenden utöver schemat så det blir en jädrans massa jobb i sommar. Men ingen blir gladare än jag för då åker jag och kidsen utomlands i höst, bara vi tre :) Förstår ni hur underbart? :)

Nu ska jag klä barnen och packa deras väska sen börja storstädningen men jag ska ta det lite halv lugnt för jag hade sånt migränanfall igår och vill gärna inte få det ikväll också, usch!

Ha en bra dag, puss!



Happyfäjs!

hello

Publicerat: 2013-04-11 Kl: 18:53:45 | I kategori: | 0 kommentarer


Moder jord en dag som denna!


.


zZzZzzznaaarK

Publicerat: 2013-04-10 Kl: 23:32:52 | I kategori: | 0 kommentarer


Det blev som vanligt. När håret väl är torrt är jag för trött för att ställa mig och platta de. To bad!

Är så trött att ögonen går i kors så jag ska checka ut nu, eller in? Checka ut från vakenhet och checkar in i sömnen!

Ha ha, ja det blev ett kort inlägg innan läggdags iallafall! :)

Hoppas ni vaknar upp till en fantastisk dag men strålande sol! :-*

Apr. 10, 2013

Publicerat: 2013-04-10 Kl: 21:32:03 | I kategori: | 0 kommentarer


Åh nu väntar jag på att badvattnet ska bli klart sen blir det ett svanhopp rätt ner och där ska jag ligga, bara andas och tänka på hur bra jag egentligen har det.

- Vi är friska! Jag är snart färdigutbildad, jag har jobb, jag vet vem jag är och vad jag står för(bara omgivningen som gör en koko ibland), jag är fin och jag duger till precis som jag är, jag har få men ack så underbara vänner, en välmående familj, fin lägenhet, för det mesta läget under kontroll och det viktigaste utav allt, jag har två helt fantastiska, välmående och välutvecklade barn hos mig dygnets alla timmar, årets alla dagar som gör mig stoltare för varje dag som går! Vad kan jag mer begära?

-

En heldag i skolan var det idag iaf. Vi hade etik och de är ju mer en 'prat' lektion, man diskuterar olika saker. Jag som älskar att prata glömmer ofta bort att strypa mig själv många gånger, måste lära mig det. Eller egentligen inte för att sitta och hålla käften är ju inte bättre men någonstans där mitt imellan. Och jag har fått känslan av att det jag säger inte är lika intressant som de andras åsikter och tankar. Kan det bero på att jag egentligen inte tillhör den klassen utan jag är ju bara där på den lektionen annars har jag ju min klass, som förövrigt är förbannat bra. Mest tack vare fina Annika! Men förstår ni hur jag menar? Lite utstött från lärarnas håll typ.. Eller så kanske jag inte kan säga för jag kan vara helt ute och cyklar men det är MIN upplevelse. Men det är inget som får mig att dra mig tillbaka utan jag går på som den ångvält jag är! :-)

Nu är badet klart! Tittar nog in senare medan håret torkar för det skall plattas innan jag lägger mig. Orkar inte göra det 05.15 imorgonbitti, ha ha!

Titta på bilderna och känn en mammas stolta hjärta! PUSS






;-)

Publicerat: 2013-04-10 Kl: 18:10:53 | I kategori: | 1 kommentarer


Snyggt va?




Apr. 09, 2013

Publicerat: 2013-04-09 Kl: 23:04:48 | I kategori: | 0 kommentarer


Hela inlägget raderades, skooooj :)

jaa..

Publicerat: 2013-04-08 Kl: 21:26:19 | I kategori: Allmänt | 0 kommentarer


här har jag så mycket att skriva att jag inte ens vet vart jag ska börja. Men jag vill börja med att säga att jag är på väg att starta mitt "nya" liv. Som ska innehålla positiva människor(tar ett tag att sålla bort skiten), träning, jobb med mig själv, givetvis barnen och arbete. Men jag vill sluta röka och bli hälsosam, eller vill, JAG SKA.

Och glöm inte kära läsare, speciellt snokare. Läs detta ur mitt perspektiv, lär er att det är MINA åsiker och jag skriver om precis vad jag vill och jag är ju "tyvärr" en person med starka åsikter.

Jag tycker inte om att folk slänger skit på andra för man mår dåligt eller att något dåligt hänt. Det gör det inte okej att vara elak eller smutskasta någon annan, men fakta mina vänner, är en helt annan sak.

Jag har fått många frågor ang barnens fader och jag har fått order från sultanen(ha ha ha) att jag icke får skriva om honom, även fast han är(ska vara) en stor del i vårat liv. Men svaret är Ja, han är borta en tid framöver. Så är det och så vart det, minst förvånad är jag. Jag lider så fruktansvärt med mina barn och kan inte du som läser göra det eller åtminstonde förstå det är du patetisk och inte har här att göra. Jag önskar inget ont till mannen jag levt med i 8 år och har två barn med, men jag har mina åsikter om hur allt gått till väga. Men jag inser också att jag är maktlös och bara kan ta vara på dagen och göra det bästa utav den. Så nog om den saken.

-

Det går faktiskt jätte bra i skolan, det är mycket roligare och lättare denna gång. Kan det bero på att jag mår lite bättre? -Ja så klart.
Och jobb byts hit och dit, eller som vikarie flyger man hit och dit men i veckan ska jag in på ett till äldreboende, lucky me.

-

Thelise födelsedag vart jätte lyckad. Pling och Ronny var här från sthlm och det var mycket uppskattat av barnen, speciellt W, full fokus på han :) Han tjatar redan om när de ska komma nästa gång.

Nu skriver jag hattigt bara för att jag som jag skrev i början inte vet hur jag ska lägga upp allt. Men så är det när man skriver sällan. Vill faktiskt ta upp bloggen riktigt igen, det är så roligt att gå tillbala och titta. Vart stod jag i livet för tre år sen? Bilder, texter mm :)

JA just ja, jag är jätte glad att Steve kunde laga min dator och rädda alla bilder. Tror han sa att jag hade 8 gig bilder. Och då ska ni veta att det är ganska mycket.. plus att jag har 2350 bilder på iphonen och 2506 bilder på samsungen.. Ja jag gillar att knäppa kort.. endast på barnen. Och lite naken bilder så klart ;) Haha skämtåsido men en jädrans massa bilder. Tänk om datorn hade kraschat. Alla bilder från italien, videofilmerna från juventus matchen, våra åre resor, hotellvistelser osv. Jag vill ju ha kvar det som minnen.

Inatt är barnen hos mamma och jag sitter här och klickar lite innan jag ska slå på en film och till sällskap får jag en väldigt goodlooking kille, så kvällen kan ju inte annat än bli king?;)

PUSS

RSS 2.0