jaa..

Publicerat: 2013-04-08 Kl: 21:26:19 | I kategori: Allmänt


här har jag så mycket att skriva att jag inte ens vet vart jag ska börja. Men jag vill börja med att säga att jag är på väg att starta mitt "nya" liv. Som ska innehålla positiva människor(tar ett tag att sålla bort skiten), träning, jobb med mig själv, givetvis barnen och arbete. Men jag vill sluta röka och bli hälsosam, eller vill, JAG SKA.

Och glöm inte kära läsare, speciellt snokare. Läs detta ur mitt perspektiv, lär er att det är MINA åsiker och jag skriver om precis vad jag vill och jag är ju "tyvärr" en person med starka åsikter.

Jag tycker inte om att folk slänger skit på andra för man mår dåligt eller att något dåligt hänt. Det gör det inte okej att vara elak eller smutskasta någon annan, men fakta mina vänner, är en helt annan sak.

Jag har fått många frågor ang barnens fader och jag har fått order från sultanen(ha ha ha) att jag icke får skriva om honom, även fast han är(ska vara) en stor del i vårat liv. Men svaret är Ja, han är borta en tid framöver. Så är det och så vart det, minst förvånad är jag. Jag lider så fruktansvärt med mina barn och kan inte du som läser göra det eller åtminstonde förstå det är du patetisk och inte har här att göra. Jag önskar inget ont till mannen jag levt med i 8 år och har två barn med, men jag har mina åsikter om hur allt gått till väga. Men jag inser också att jag är maktlös och bara kan ta vara på dagen och göra det bästa utav den. Så nog om den saken.

-

Det går faktiskt jätte bra i skolan, det är mycket roligare och lättare denna gång. Kan det bero på att jag mår lite bättre? -Ja så klart.
Och jobb byts hit och dit, eller som vikarie flyger man hit och dit men i veckan ska jag in på ett till äldreboende, lucky me.

-

Thelise födelsedag vart jätte lyckad. Pling och Ronny var här från sthlm och det var mycket uppskattat av barnen, speciellt W, full fokus på han :) Han tjatar redan om när de ska komma nästa gång.

Nu skriver jag hattigt bara för att jag som jag skrev i början inte vet hur jag ska lägga upp allt. Men så är det när man skriver sällan. Vill faktiskt ta upp bloggen riktigt igen, det är så roligt att gå tillbala och titta. Vart stod jag i livet för tre år sen? Bilder, texter mm :)

JA just ja, jag är jätte glad att Steve kunde laga min dator och rädda alla bilder. Tror han sa att jag hade 8 gig bilder. Och då ska ni veta att det är ganska mycket.. plus att jag har 2350 bilder på iphonen och 2506 bilder på samsungen.. Ja jag gillar att knäppa kort.. endast på barnen. Och lite naken bilder så klart ;) Haha skämtåsido men en jädrans massa bilder. Tänk om datorn hade kraschat. Alla bilder från italien, videofilmerna från juventus matchen, våra åre resor, hotellvistelser osv. Jag vill ju ha kvar det som minnen.

Inatt är barnen hos mamma och jag sitter här och klickar lite innan jag ska slå på en film och till sällskap får jag en väldigt goodlooking kille, så kvällen kan ju inte annat än bli king?;)

PUSS

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0