Äntligen måndag?

Publicerat: 2011-01-31 Kl: 08:01:18 | I kategori: Allmänt | 0 kommentarer






Rätt skönt med måndag och en "vanlig" dag, har varit så snurrigt på senaste tiden innan/under o efter op :)


Vad har hänt som jag ej redan skrivit om? Inte mycket för vi lämnar knappt dessa väggar, är bara hemma o slappar :) Och det märks för förutom tuttarna har jag gått upp 3 kg i vikt. Det började med att jag såg det i ansiktet, ställde mig på vågen o så tror jag bort tuttarna o liiiite extra bara för att, då visade de 4 kg uppgång, SKITBRA! Bara det fortsätter så här :)


Mitt mål är att vara tillbaka i skolan imorn, vilket jag känner nu att jag kan ta tillbaka men jag måste iaf dit dom två första timmarna o lyssna på läraren. Och senare idag ska jag plugga med Alexandra, tror jag går upp till henne för här kommer ungarna vara hemma. :)


Amanda kom icke i förrgår, kändes inte som att det behövdes. Visst är danne väldigt trött på natten/morronen men det har gått hur bra som helst. Alla som känner oss vet att det ofta är jag som får sköta natten/moronen ;) Och framförallt är jag mycket piggare än vad jag var för två dagar sen. Då var jag tvungen att ta en värktablett för att sedan ligga i sängen en stund innan jag kom upp, nu äre så pass bra att jag glömmer att ta dom, dom behövs alltså bara ibland :) Men jag måste ändå tänka på att ta det lugnt om jag ska läka riktigt, för jag går o små städar, smyg lyfter Thelise men bara i armarna en cm från marken men ändå.. 11 kg fetknopp!


Vaknade inatt av att William var ledsen, han har blivit förkyld igen o med den kommer givetvis kruppen. Gud det låter förjävligt o han får knappt luft men han vill INTE inhalera eller ha hostmedicin(den är väldigt jobbig den med, hostan alltså) så han fick ett glas vatten o en öppnad balkongdörr så somnade han om. Nu väntar jag på att jag ska ringa vårdcentralen 07:58 för jag ska vara först o ha en tid, haha. :)


Annars har William tandläkaren o habben den 2/2 som jag vill följa med på men jag tror inte att det är några problem, samtidigt har jag väldigt svårt att tro att jag "ska kunna" bära om en vecka.. men det återstår att se. Vid noggrannare eftertanke sa han "Ca 1-2 veckor"..


-


Och igår var ju Sandra, Jasmine, Emma och Haylee här. Gud vad stor min Haylee har blivit o mycket hååååår, o hon kan gå :D Visst hon ville inte showa så mycket här hemma för hon var så inne i allt annat o barn som är lite osäker brukar ju aldrig gå hemma hos någon annan om dom själv inte är 100 trygg hemma men jag lruade allt till mig 2-3 steg :D Kommer absolut inte dröja lika länge tills vi ses igen. :) Men däremot var det på tok förlänge sen jag träffade Lina med Basse och Anna m barnen :( Saaaknaaar er!! Men Lina ska först föda barn, en riktig tjurskalle som lurar mamma och jag ska bara läka sen ska jag hooka upp dom igen. :D


Jag la märke till att 90% av mina mms inlägg lyder "vacker tjej, vacker pojke, mammas vacker" etc. etc. Hur roligt är det då? MER vanliga inlägg o färre mms men man blir så lat, orkar inte starta datorn när jag har allt jag behöver på telefonen som jag nu så här by the way, tappade i mitt jucieglas igår kväll!!! Bitter.. riktigt bitter!!! Tur jag har försäkring på vattenskador med en självrisk på edanst 600:-. :)

Nu känner jag att det bara blir babbel. TACK för alla snälla kommentarer ang tuttarna :D


Nu ska jag vänta på att klockan slår o sen ringa. :) Lite frukost på det här o nån vaken kille skulle inte sitta fel?:) Tippar på att W vaknar snart!


Mommen är stora favoriten

Publicerat: 2011-01-30 Kl: 22:17:30 | I kategori: Allmänt | 3 kommentarer























Vacker tjej!:)

Publicerat: 2011-01-30 Kl: 21:35:14 | I kategori: Allmänt | 0 kommentarer


img_2501 (MMS)

Vacker tjej!:)


Läser, som pappa sin :) haha toffeln fick ...

Publicerat: 2011-01-30 Kl: 11:39:28 | I kategori: Allmänt | 1 kommentarer


img_2618 (MMS)

Läser, som pappa sin :) haha toffeln fick skydda snorren ;)


Men har ni sett någon sötare nörd???:D

Publicerat: 2011-01-29 Kl: 21:27:32 | I kategori: Allmänt | 0 kommentarer


img_0070 (MMS)

Men har ni sett någon sötare nörd???:D


Kärt återseende <3 Finast!!!

Publicerat: 2011-01-29 Kl: 21:12:14 | I kategori: Allmänt | 0 kommentarer


img_3443 (MMS)

Kärt återseende <3 Finast!!!


Idag har jag konstigt nog haft ondare än d...

Publicerat: 2011-01-29 Kl: 16:09:22 | I kategori: Allmänt | 0 kommentarer


img_5363 (MMS)

Idag har jag konstigt nog haft ondare än dom andra dagarna men det kan bero på att jag rört mig mycket(igår) o inte tagit det lugnt, hoppas på mindre smärta imorn! Ikväll kommer lovely Amanda och sover över, som en räddare i nöden. Så jag får sova ostört o de är så jävla värt alla pengar i världen :) Annars ligger jag mest o lyssnar på en förbannat gnällig unge, fyra tänder(om inte fler, får inte röra/titta) har kommit fram på mindre än två dagar så det är ju helt förståeligt att tösen har ont men väldigt påfrestande att inte kunna ta hand om henne. Dock sköter Danne de galant men som mamma är man bäst, men det vet ni väl redan ;) Och jag blir väääldigt glad över era fina kommentarer ska ni veta <3 William är på bio med Jonte nu sen tror jag att han skulle stanna över middag för det är hockey ikväll som dom två hockeyfantaster se tillsammans :) Guuuud vad halebops nya reklam suger o den spelas HELA tiden! Just nu ligger jag bara i soffan o väntar på Sandra,Jasmine, Emma o saaaknade Haylee!! Hoppas hon inte är för blyg bara, jag vill ju pussa sönder henne o kanske slå hon lite :) Vi har inte setts på månader så det är väl på tiden nu! Nu ska jag se om jag får någon middag idag, man kan aldrig vara säker ;) hehe.  Egentligen har jag så mycket att skriva men jag vet ju inte vilka snokar ögon som läser.. Hihi det handlar om att tjejer är så naiv, fast de har jag iofs sagt förut men det är så skojigt.. Jag ler upp över öronen över vinsten ;) Ja o en till sak ska ni veta, mina stalkers kämpar på men det berättar jag mer om när jag sätter mig vid datorn, det är nämnvärt för det är skrattretande vilken energi man orkar lägga på mig :D Blir nästan lite mallig. Men akta mitt ego, det har ju redan fått sig en rejäl skjuts ;) hahaha. Nej nu ska vi ej vara sånna.. Men en sak som jag tycker är väldigt tråkigt är att många har valt att sluta blogga, därbland min favorit blogg, Annas! Men jag förstår dom för det börjar bli ett ställe där man ska kasta skit, försvara/hävda sig, prata skit, lägga ut bråk, hitta på saker/ljuga, hänga ut folk o bara vara patetisk! Vi ser hur detta kommer arta sig annars funderar jag stark på att lägga ner bloggen för all framtid, men än så länge är det bara en tanke! För det är så himla roligt att gå tillbaka o läsa vad men gjorde för tex ett år sen. Nu ska jag tjata på min bitch om middag, hörs kanske sen men det kommer garanterat någon bild på Thelise o Haylee sen :)  Ha en bra kväll!!


Duktiga tjejen som kan stå själv :)

Publicerat: 2011-01-29 Kl: 14:45:50 | I kategori: Allmänt | 1 kommentarer


img_7370 (MMS)

Duktiga tjejen som kan stå själv :)


MIN OP

Publicerat: 2011-01-28 Kl: 22:23:06 | I kategori: Allmänt | 14 kommentarer





Vissa tycker säkert att jag är skit knäpp som pratar om en privat sak så här offentligt men vi bor i en sån liten stad så hellre pratar jag om det här, än att bli påhoppad på stan :) Och så tycker jag inte att det är en SÅN stor grej, givetvis för mig men ni förstår hur jag menar.. ni ska se mig i bikini hela sommaren :)


I tisdags flög jag till sthlm, gjorde stan samt shoppade ihjäl mig(fråga INTE vad jag tänkte med eftersom jag skulle ha hem det också), åkte hem dit vi bodde och åt god middag och umgicks. När A hade slutat jobbet så möttes vi o gick på en pub.. drack några cider o bara pratade o pratade o prataaaaaaaaaade. Hem o sov som en stock, FÖRSTA natten på öööver ett år fick jag sova en hel natt utan barn, underbart :) Sen klev jag upp, käka frulle, duschade/sminkade sen mötte jag älskade K. Vi tog en promenad från centralen till söder och bara pratade, gick in på ett mysigt fik o pratade även där en massa timmar.. Fick ett jätte fint halsband, ett  silver hjärta med lite blingbling. Jag skulle kunna göra allt för att mina fina killar A o K skulle flytta HIIIIT till miiiiig!! Dom är helt underbara! Men snart kommer dom o hälsar på! (det är två olika personer jag pratar om). Han följde med mig hela vägen in på kliniken och väntade tills det var min tur. Jag hade inte varit nervös alls men vart det då när vi var på väg, usch!


Väl inne hade vi konsultation, eller jag skulle kalla det larvmöte haha. Han töntade sig bara o jag fjantade mig med brösten på "godishyllan" ;) Vi kom fram till storlek sen fick jag gå in på rummet o det kändes som jag väntade i en evighet. Men det vart op o allt gick hur bra som helst o jag tror han sa att det tog 36 minuter :)

Efteråt var jag så klart lite snurrig men jag hade inte så ont som dom flesta har berättat för mig att jag ska ha. Förstår inte vart smärtan dom pratat om o verkligen skrämt upp mig för, tog vägen? Jag hade dock väldigt svårt att sova den natten, jag kom aldrig till ro. Det berodde dels på att jag hamnade i något som kallas "narkos depression" o den har inte släppt än men det är vanligt. Jag grät för ingenting, typ tusen gånger :) Och så saknade jag så klart barnen. Det värsta jag vet är att sova borta o nu var det andra natten. Fick hjälp mot sömnen, somnade 25 min sen var jag klarvaken igen. Men det gick det med!


Den värsta smärtan satt i ryggen mellan skulderbladen. Men detta är verkligen inget att hänga i granen MEN det är just det att jag inte får lyfta, alls :( På 1-1,5 vecka.. Men danne är här 24/7 o hjälper till. Sen är det fler vänner o familjmedlemmar som hjälper oss. Ni är underbar!

Jag hade velat lagt upp en före o efterbild men jag har ingen före bara naken o det kan ni fet glömma :)
Ska spana lite nu o se... Men äh jag hade noll, bara skinn.. dom var alldeles sönderammade, fanns naaaaada!


Jag själv är svin nöjd, jag är SJUKT snygg!!:) Kanske hade velat haft en större storlek med tanke på pengarna jag slängt ut.. men jag är inte van än o jag vet egentligen inte det slutgiltiga resultatet :) Kanske en till op, vem vet ;) Den som gapar efter mycket..


Det tar dock 6 månader innan dom är som dom ska vara, under tiden kan dom förändras så mycket från dag till dag.. Just nu är dom två sten-hårda snygga bollar :)


(nu behöver ni inte tjata mer, här är eran bild på sexiga JAG;D)


William är tok-inne i handbollen medans ha...

Publicerat: 2011-01-28 Kl: 18:20:20 | I kategori: Allmänt | 1 kommentarer


img_0056 (MMS)

William är tok-inne i handbollen medans han äter kinamat med sina kina pinnar :)


När jag kom hem från Sthlm var jag rädd at...

Publicerat: 2011-01-28 Kl: 12:04:44 | I kategori: Allmänt | 3 kommentarer


img_2746 (MMS)

När jag kom hem från Sthlm var jag rädd att Thelise skulle börja klänga på mig som hon alltid gör, hon är sååå mammakär! Men hon vart knappt glad över att se mig o är nu mera pappas tjej, det är väldigt skönt att hon tyr sig till Danne nu när jag inte kan bära på nån vecka :/ Så slipper jag ha ångest över det. William han vill inte kramas för han är rädd för mina "chipstuttar", han är rädd att göra illa mig men han ska snart ta en nål o spränga dom säger han ;) haha underbara unge!! Och jag måste bara säga det, jag har helt uuuunderbara människor runt mig som ställer upp/hjälper till o sover över för att hjälpa oss med barnen! NI ÄR GULDVÄRD!! Tänkte sätta mig o skriva lite runt OP o kanske visa bild för jag får väldigt många frågor o många tjatar om en bild :) Jag svarar gärna på dom (även anonyma om dom inte är elaka) men ska samla ihop alla o sätta mig när jag orkar!:)


Äntligen tillsammans igen <3 (har ni frågo...

Publicerat: 2011-01-27 Kl: 20:25:46 | I kategori: Allmänt | 1 kommentarer


img_8283 (MMS)

Äntligen tillsammans igen <3 (har ni frågor ang mig så fråga mig, jag svarar gärna men fråga inte ut/ring inte mina vänner, TACK!!)


Saknar mina älskade barn!!:(( Imorn är jag...

Publicerat: 2011-01-26 Kl: 20:24:56 | I kategori: Allmänt | 1 kommentarer


img_7430 (MMS)

Saknar mina älskade barn!!:(( Imorn är jag hemma igen! Fick ett sms nyss att "någon" HOST, kommenterar andras bloggar med mitt namn. Inte för att endast jag bär det namnet men snälla ni, väx upp!!! Vill ni säga något så gör det med erat namn o mail/blogg adress, låt andra vara ifred o håll era idiotiska åsikter till er själva. Men hur som, jag har varit på en mini eller ÄR på en minisemester rättare sagt o uträttar mina ärenden, det är väldigt kul o avkopplande MEN jag har aldrig varit ifrån Thelise en hel dag :/ mammas gosentrosen! Saknar också William enooormt!


Goooooood luck!!:D

Publicerat: 2011-01-26 Kl: 14:19:38 | I kategori: Allmänt | 0 kommentarer


img_6977 (MMS)

Goooooood luck!!:D


Det ska bli skönt att sova ostört i två nä...

Publicerat: 2011-01-25 Kl: 19:55:44 | I kategori: Allmänt | 0 kommentarer


img_1533 (MMS)

Det ska bli skönt att sova ostört i två nätter men guuuud vad jag saknar mina baaaaaarn <3


..Nu börjar nervositeten komma krypande, å...

Publicerat: 2011-01-25 Kl: 08:12:38 | I kategori: Allmänt | 2 kommentarer


img_5201 (MMS)

..Nu börjar nervositeten komma krypande, ååh vad spännande. Men vad är jag på väg?;) wish me luck!!


Tjejen som älskar att muuuuuusa med mammis...

Publicerat: 2011-01-24 Kl: 17:24:34 | I kategori: Allmänt | 0 kommentarer


img_6865 (MMS)

Tjejen som älskar att muuuuuusa med mammis!! =D


Bra uppfinning! ;)

Publicerat: 2011-01-24 Kl: 17:03:34 | I kategori: Allmänt | 1 kommentarer


img_1417 (MMS)

Bra uppfinning! ;)


Frukost!

Publicerat: 2011-01-24 Kl: 09:07:22 | I kategori: Allmänt | 0 kommentarer


img_7166 (MMS)

Frukost!


Agnes kusin o Telly ;-)

Publicerat: 2011-01-23 Kl: 07:16:52 | I kategori: Allmänt | 0 kommentarer


img_3302 (MMS)

Agnes kusin o Telly ;-)


Titta sötnosen! Hon är så söt, nästan så m...

Publicerat: 2011-01-22 Kl: 10:19:48 | I kategori: Allmänt | 0 kommentarer


img_8747 (MMS)

Titta sötnosen! Hon är så söt, nästan så man vill slå hon GULLE!!! Med russin i lillmunnen :)


God kväll

Publicerat: 2011-01-21 Kl: 19:51:10 | I kategori: Allmänt | 3 kommentarer







När jag ändå måste starta dumburken pga skolarbete kan jag lika gärna kicka lite liv i bloggen. :) Haha jag älskar att ni håller med mig, ni kan fortsätta maila eller skriva i kommentarsfältet för jag kommer ändå inte publicera något som handlar om det här påhoppet. :)

 Mitt liv är just nu så sjuuukt ljust och det kan fan inte bli ljusare! Allting är SÅ BRA :D hahah ja de må låta som jag överdriver eller jag kanske ljuger?;) Det som lever får se! Haha du läser inte? "Okej chompis!"


Idag har jag jobbat med min lover Nadia. Jobbade bara mellan 11-15 sen drog jag till grand hotel sen fick jag skjuts hem, avlöste danne o mamma tittade förbi sen satt jag igång med middagen. Nu sitter William brevid mig o äter kvällsmacka o ser på barnprogram. Och jag ska läsa om barnens historia inom omsorg o sjukvård, VERY FUNNY I THINK I DAJ!

Och nu ska jag sätta mig o beställa flygbiljetterna till sthlm, förståååååååår ni vad jag längtar ihjäl mig???! Det kommer bli så NAJS med ett par sillisar :) Men vem vet, är detta sanning? Det kommer vi få se inom en snar framtid. JAG ÄR LYCKLIG!!! :D Och ni bittra avundsjuka vänner, ni behöver INTE oroa er för betalningen o jag har INTE tagit lån. Är så trött på att höra att folk spekulerar min ekonomi bakom min rygg, fan vad glad för min skull ist :D Eller eran skull, ni som kommer få se dom hehe ;) ååååh jag blir alldeles sprattig i kroppen!


Nu ska jag spana vidare o plocka undan lite här hemma, för ovanlighetens skull? Men Danne samt barnen är väldigt duktiga på att dra fram saker, men dom plockas inte bort för det sköter morsan!


Kanske hörs vi senare ikväll, annars MÅ GOTT!



När Thelise badar är det som o stoppa ner ...

Publicerat: 2011-01-21 Kl: 18:32:32 | I kategori: Allmänt | 0 kommentarer


img_3479 (MMS)

När Thelise badar är det som o stoppa ner en propeller, hon ÄLSKAR vatten o plaska o slänga sig, skvätta o ha sig. Så efteråt är jag blötare än henne :) Nu badar ungarna sen ska dom i säng o jag ska göra min "läxa" sen ska jag beställa flygbiljetter!! Weeeii :D:D


Att trumma brorsan på ryggen är det roliga...

Publicerat: 2011-01-21 Kl: 18:01:26 | I kategori: Allmänt | 0 kommentarer


img_2594 (MMS)

Att trumma brorsan på ryggen är det roligaste som finns :) Mina älskade skatter, vad vore jag utan er? Ni är luften jag andas vackra unika barn!! <3


Positivt!

Publicerat: 2011-01-20 Kl: 20:48:01 | I kategori: Allmänt | 0 kommentarer






Nu har det hänt grejer och det är mest bara positiva saker! Just nu är jag så lycklig så jag kan hoppa upp till solen typ.


Vi börjar med att sumera helgen/veckan. Det har inte hänt så jätte mycket utan jag har varit i skolan ons/tors o allt annat har rullat på som det ska. :) Det har varit flera underbart mysiga dagar/kvällar samtidigt som dom varit väldigt omtumlande men mer än så kan man inte skriva här just för att det är så öppet. Men jag kan säga det att jag tycker att tjejer(ja säkert jag med) är så naiv när det gäller killar, alltså blinda. Men som sagt, så länge jag vet sanningen ;)

William fick ju svinkoppar stackarn :( Men så fort vi började med pencillinet och salvan så tog det bara 3 dagar innan det var borta så i veckan har han fått varit på dagis. Och han älskar dagis nu och det är så skönt att inte behöva oroa sig för att han inte trivs.

Igår följde Jonte med William hem(williams bästis) så dom busade på medans jag gjorde mat. Sandra och Jasmine var också här så det var fullt hus :D Det enda lillgumman går runt o säger "pippi? pippi? PIPPI!!" haha hon är så söt, men hon vet att William har maaassa pippifilmer. :) Så vi käkade middag sen fick jag sällskap av finast som drog tidigt imorse, men kom tillbaka o hämtade sin tvätt på förmiddagen när jag och Thelise hade vaknat till liv. :)
 Annars mår William bara bra! Vi missade tiden på habben för det krockade med skolan så jag ska ringa imorron så vi får en ny tid. Och så har han ju varit hos tandläkaren med Danne och det gick inte alls bra. Han ringde o var SÅ ledsen o hysterisk :( Så jag bad om en ny tid så följer jag med nästa gång, då kommer det gå galant, hoppas jag haha.


Och Thelisefisen mår också bara bra :D Hon är glad över att pappsen är pappaledig som har lite mer energi(men mindre tålamod) än mamma. ;) Men så fort jag kommer hem blir hon heeelt galen, gud vad glad hon blir! Det är samma sak om William sovit borta, eller varit på dagis hela dagen så skriker hon av glädje när han kommer hem. Sen börja dom bråka direkt men det är en annan femma, haha. :) Hon har ju sina tre små tänder o jag tror att den fjärde tittar fram i natt eller under morgondagen för usch vad hon har varit gnällig. Det rinner även litervis med saliv ur munnen o man ska bära hon HELA tiden, tycker synd om henne för alvedon hjälper inte.
Hon har börjat stå själv rätt länge nu, säkert 7-8 sekunder, hon är jätte duktig :D Jag blir så stolt! Hon älskar att springa med gåvagnen men så fort man ska hålla i henne i händerna o gå då sätter hon sig på rumpen, vet inte varför. Kanske för att hon är så van att man bär henne. Jag är fortfarande så imponerad av dessa små barn, att dom förstår så mycket. Alla barn är ju lika förståndig eller vad man ska säga o alla lär sig så fort, facinerande. :)

-


Just nu håller vi på med barnens historia inom vård o omsorg, det låter som en enkel uppgift men det är det fanken inte. Jag har ett häfte jag ska läsa igenom och ta med det viktigaste som jag måste maila iväg ikväll. Jag jobbar imorron när gruppen ska träffas så dom behöver ju mitt arbete på någon sätt :/ Synd men jobba måste man också göra.. göra av med lite energi. :)



Jag ångrade mig, vill inte skriva vad det andra är förren det börjar närma sig riktigt så ni får vara nyfikna ett tag till ;) Men jag längtar verkligen SÅ mycket o det kommer bli SÅ bra :D Men nu har jag inte tid att sitta här för barnen sover o då åker plugg fram.


Må gott alla fina läsare och tack för era fina o varma kommentarer! :)

Elaka kommentarer

Publicerat: 2011-01-20 Kl: 20:29:28 | I kategori: Allmänt | 0 kommentarer







Jag vet att jag har sagt att det bara ska vara positiva saker i denna blogg men det här kan jag inte bara låta bli att skriva om, så här väljer ni själva om ni vill läsa eller stå över :) Så jag hoppas att inte ni mina 500 unika besökare väljer att avstå just för detta inlägg men det har jag väääldigt svårt att tro ;)



Alla ni som läst min blogg har knappast missat att jag HATAR anonyma elaka kommentarer och nu ska jag tala om för er som inte hängt med. Det blir lite av ett försvars inlägg.

Jag var ute med Vilma på stan igår o käkade middag när telefonen ringde o en person berättade att denna C har påstått att jag skrivit massa elaka kommentarer i hennes blogg. Varav hon skrev på FB "NU har du gjort bort dig, jag spårade att kommentaren kom från din skola" JAHA tänkte jag so what? O så började vi garva, vad annars kan man göra åt de? 
 Jag hade legat hemma hela dagen pga migrän, tror inte ens jag rörde varken telen eller en dator den dagen. Men hur dom helst, detta påhopp sen när jag skulle försvara mig vart jag blockerad, varför om hon nu är 100% säker? Skyll på "stalker" vad fan du vill men vem är det som kontaktar vem? Du eller jag? mmm just de, oftast du :)
Hon inte är inte 100%, hon hoppas så jäkla mycket att jag ska vara intresserad av hennes tråkiga liv där det knappt händer någonting. Men varför skulle jag? Är det så viktigt att bli sedd av mig?

hypotes!
Alltså på tisdagmorron GÅR jag till skolan, för jag kan inte sätta mig på bussen för någon kan ju se mig. Så jag går i hundra minus grader till granloholm, smyger förbi mina 40 klasskompisar så INGEN ser mig. Går in i datasalen(var där första gången idag) o frågar en för mig vilt främmande männsiska "får jag låna din användare så jag kan gå in på en bruds blogg o kommentera en elak anonym kommentar?! TACK SNÄLLA!" Sen GÅR jag hem igen, så ingen ser mig. Logiskt? Visst kan det har varit så? För adressen kom från MIN skola där vi är flera tusen personer. Och med tanke på HUR mycket jag själv hatar sånna kommentarer skulle jag ALDRIG gå in på någon sida o sätta mig o skriva skit o ville jag skriva skit skulle jag ha använt mitt namn.


Jag tjänar inte ett shit på att vara elak med andra människor, absolut ingenting. Det är knappast som när man var 13 o trodde att man skulle må bättre om man tryckte ner någon annan? Jag har någonting som kallas SAMVETE o jag skulle aldrig palla skriva någon elakt så där(nu har jag ingen aning om vad det stod i kommentaren) o gå runt o låtsas som ingenting. Och varför till en människa jag har tyckt bra om? Finner ingenting logiskt i det hära. DU måste inse att det finns folk som inte tycker om dig o det är ju ganska uppenbart att du tar åt dig, varför?? Ligger det någon sanning bakom allt skit snack?

Sen skulle jag aldrig hänga ut med namn i bloggen, för det är förtal/ärekränkning o det är väldigt onödigt att dra på sig en anmälan för ett jävla internet bråk? Men det är det enda sättet att bli av med dom här två idioterna, det är att anmäla. O jag är absolut ingen som viker mig från att göra det.

Själva responsen jag fick på fb o mailen samt kommentarerna i bloggen "Hon har alltid varit psykiskt sjuk. 2 Hon måste alltid ha någon att hänga ut o bråka med. 3. Jag har aldrig tyckt om den dära bruden för hon tror sig sitta på en hög häst o jag har själv varit utsatt i hennes blogg" bevisar att någonting står inte rätt till o jag borde inte vara förvånad över detta. Ska jag fortsätta klistra in? Jag vill inte skriva ut namn med respekt för dom som har skrivit till mig. TRE personer berättade att hon hängt ut dom också? VAAAAARFÖR?! Skriver jag nånting negativ då är det överlag, aldrig nånsin(FÖRUTOM NU) om en enstaka person. 
Hennes elaka kommentarer fortsätter, hur kan det komma sig om jag är blockerad? OM det nu är så att jag är den enda som tycker illa om henne.



Jag vet IGENTING om henne, bara rykten. Hon vet INGENTING om mig, samma sak där BARA rykten. Jag tycker inte man kan uttala sig så länge man inte verkligen VET någon om den personen? Men så tänker jag, uppenbarligen inte du.


Anledningen till att jag hakar upp mig på det här är för att jag inte fick en chans att försvara mig o sen hoppar hon även på syrran, det tyckte jag var bra gjort.. förbannad bra. Så nästa gång kan jag väl ta någon av hennes nära? Hur som helst nu har jag fått ur mig det o så länge JAG vet sanningen så spelar det ingen roll vad andra tycker o tänker om mig, jag ville bara hävda mig. Alla mina nära o kära VET att jag står för vad jag tycker och DET är de viktigaste för mig :) Och har jag inte blivit ensam på dom här 23 åren lär jag inte bli det dom kommande 50 heller, oroa dig inte för mig sötis, jag har mer än en vän o den snackar inte skit bakom min rygg ;)


Ikväll kommer ett svar på tal för jag får ...

Publicerat: 2011-01-20 Kl: 18:20:04 | I kategori: Allmänt | 0 kommentarer


img_2508 (MMS)

Ikväll kommer ett svar på tal för jag får ju inte yttra mig hos självaste idioten(som förövrigt borde ha kontaktat mig irl ist för internet med tanke på att hon är så VUXEN O MOGEN) så då använder jag givetvis bloggen som hon "inte läser" kung!! Hatar folk som hoppar på en annan person men man får inte försvara sig för man blir blockerad :S du insåg nog ditt stora misstag, jag hade visst varit hemma hela tisdagen, dock inte ensam så det vart en halv jobbig situation nu.. För VEM kan de vara?:o Sen har det hänt en TOPPEN sak!!!:D JAG är lyckligast i världens just nu men det berättar jag om ikväll efter jag har gjort läxan min:)


Vilma min sötnos gjorde hela min födelseda...

Publicerat: 2011-01-20 Kl: 08:41:04 | I kategori: Allmänt | 1 kommentarer


img_1961 (MMS)

Vilma min sötnos gjorde hela min födelsedag :) Bjöd på god mat, god dricka o kortspel sen kom även Pontus o joina oss en liten stund innan vi alla trampade hem :) Jag har inte orkat slå på datorn o bloggat för jag är fortfarande kvar i min deppdvala, den verkar inte vilja vända än! O bättre blir det inte av att folk inte låter en vara ifred, inte ens på sin födelsedag? Då kommer ett psyk(har jag fått berättat för mig att hon är) with no life o attackerar mig för EN person på min skola har kommenterat hennes blogg o mästaren kunde spåra det, uppenbarligen är de många som dislike her, dags o kliva utanför dörren o inse? Här ute är verkligheten :)  Tur att vi inte är flera tusen som går där + att jag låg hemma under täcket med migrän, men hur som DET VAR JAG! så är de bara..  Ikväll tror jag att jag vill sätta mig o berätta om tösens framsteg, hon är så duktig :D och lite om skolan. Vi fick en ganska stor uppgift igår som kommer bli rolig att jobba med, fick en bra grupp också :D Nu ska vi till raska till dagis sen hem o plugga samt blunda innan dani kommer o jag beger mig  till skolan, ha en bra dag o passa era kommentarsfält när jag är i farten!! Sen behöver ni som jag bjudit på fika på söndag säga till om ni kommer eller ej!:)


Grattis till mig idag :D

Publicerat: 2011-01-18 Kl: 18:12:10 | I kategori: Allmänt | 1 kommentarer


img_1778 (MMS)

Grattis till mig idag :D


En suris som är på väg o lämnar brorsan på...

Publicerat: 2011-01-17 Kl: 09:43:20 | I kategori: Allmänt | 0 kommentarer


img_5392 (MMS)

En suris som är på väg o lämnar brorsan på dagis :)


Mammas finaste!

Publicerat: 2011-01-17 Kl: 09:38:22 | I kategori: Allmänt | 0 kommentarer


img_4683 (MMS)

Mammas finaste!


Bio med kärleken :) Den långa farbrorn

Publicerat: 2011-01-16 Kl: 14:22:10 | I kategori: Allmänt | 0 kommentarer


img_3876 (MMS)

Bio med kärleken :) Den långa farbrorn


Publicerat: 2011-01-15 Kl: 23:09:18 | I kategori: Allmänt | 1 kommentarer





Nu börjar jag vända och bli vanlig igen! :) SKÖNT! Snart är jag tillbaka även fast det inte var sååå lång sen jag bloggade! haha


Puss på mammas prins <3

Publicerat: 2011-01-15 Kl: 18:09:42 | I kategori: Allmänt | 0 kommentarer


img_8797 (MMS)

Puss på mammas prins <3


Senaste inköpet = grym!

Publicerat: 2011-01-14 Kl: 18:02:56 | I kategori: Allmänt | 0 kommentarer


img_8924 (MMS)

Senaste inköpet = grym!


Dagens randig

Publicerat: 2011-01-14 Kl: 11:59:14 | I kategori: Allmänt | 0 kommentarer


img_1449 (MMS)

Dagens randig


Wohoo jag ska bli rik ;)

Publicerat: 2011-01-14 Kl: 09:36:26 | I kategori: Allmänt | 1 kommentarer


img_4891 (MMS)

Wohoo jag ska bli rik ;)


mannen i mitt liv

Publicerat: 2011-01-13 Kl: 23:17:28 | I kategori: Allmänt | 0 kommentarer













Ja..

Publicerat: 2011-01-13 Kl: 22:08:27 | I kategori: Allmänt | 2 kommentarer






Vart ska jag börja? Just nu känns inte livet på topp, även fast det är de? Alla mår bra, skolan går bra, jobbet går bra, pengar finns, allt är BRA men vad är det som fattas? Jag tror bara att det är en svacka jag har hamnat i som kommer gå över vilken dag som helst, eller jag hoppas det. Men med tanke på allt man gör så är det kanske inte så konstigt att man går ner sig lite ibland? Jag sköter barnen, jobbet, skolan, hemmet, tvätten.. jaa rubbet själv. Jag städar innan jag går hemifrån o tro ni inte att det första jag får göra när jag kommer hem är att städa? Det tar ju all energi att behöva städa efter en miljon otacksamma människor.. Men det tar ännu mer energi att behöva tjata, jag tycker att det ska räcka med att säga det en gång. Men mer än så kan jag inte gå in på vilket är synd för jag har en hel del jag skulle vilja vräka ur mig, men vem vet? Någon dag kanske jag gör det för att få någon rättvisa på det här.


Jag tror att man måste sätta sig ner ibland o andas o tänka "Vad vill JAG? Vart står JAG? Vad händer nu? Hur mår JAG? Hur ska MIN framtid se ut?"


Jag försöker tänka på att jag måste uppskatta och vara glad över det "lilla", dvs att vi mår bra, att vi har en fin lägenhet, att vi har mat på bordet, ett jobb, en utbildning på väg o kläder på kroppen. Att jag har helt underbara vänner, två UNDERBARA barn! En fin familj, ja jag skulle kunna sitta i evigheter. Igår kväll var jag ruggigt deppig innan Marcus kom, sen satt vi oss o prata lite o jag förstår inte hur en människa kan få en att må så bra? Bara själva närvaron gör att jag mår bra och det är guldvärt med sån vänskap!





Skolan har börjat och jag stortrivs verkligen! Det går flera stycken i klassen som jag känner o alla andra verkar helt OK :) Det kommer nog bli skit bra det här men väldigt intensivt också men det gäller att INTE halka efter. Och man får fixa ihop jobb, skola o barnen/hemma men det kommer gå bra, för jag är BRA ;D

Nu sitter jag bara och kollar runt o funderar. Jag tycker att tjejer är naiva o blinda, varför är vi de? Jag ser vad allt går ut på o vill så gärna säga nånting men det är bättre att tiga o le :)

Jag ska skriva o skicka ett mail sen ta ett samtal sen ska vi hoppa in ner i sängen, är rätt trött. God natt

Så här ser den ut än så länge, är fundersa...

Publicerat: 2011-01-12 Kl: 17:45:56 | I kategori: Allmänt | 3 kommentarer


img_7740 (MMS)

Så här ser den ut än så länge, är fundersam på om jag ska ha den så eller om jag ska lägga till en kälk(?stavning?).. Hmm det tåls att tänkas på men hur som haver, Lisse är bäst på de hon gör! Är sjukt nöjd med båda mina tatueringar som hon gjort! (denna har hon fixat till, den såg  förjävlig ut innan. Trodde inte den skulle gå att rädda men mästarn kan, haha)


Nyvaken tös :) andra dagen i skolan är avk...

Publicerat: 2011-01-12 Kl: 12:17:18 | I kategori: Allmänt | 0 kommentarer


img_6434 (MMS)

Nyvaken tös :) andra dagen i skolan är avklarad och det känns jätte bra! Tänkte sätta mig ikväll och skriva ett inlägg om allt som händer runtomkring. Nu ska jag iväg och tatuera mig, ska äntligen fixa rosen på ryggen :) Det kommer bli skit snyggt men det kommer göra ont så önska mig lycka till ;) Ha en bra dag så hörs vi ikväll! Kram


First day at school ;)

Publicerat: 2011-01-10 Kl: 14:30:28 | I kategori: Allmänt | 2 kommentarer


img_6724 (MMS)

First day at school ;)


Sjuuuuukt gott!!

Publicerat: 2011-01-09 Kl: 15:40:04 | I kategori: Allmänt | 1 kommentarer


img_1874 (MMS)

Sjuuuuukt gott!!


Uuuunderbart väder ute idag :))

Publicerat: 2011-01-09 Kl: 14:02:12 | I kategori: Allmänt | 0 kommentarer


img_2958 (MMS)

Uuuunderbart väder ute idag :))


Idag hat Thelise på sig skit söta kläder :...

Publicerat: 2011-01-09 Kl: 11:06:28 | I kategori: Allmänt | 0 kommentarer


img_5488 (MMS)

Idag hat Thelise på sig skit söta kläder :) och hennes hår börjar växa ut


bravader

Publicerat: 2011-01-09 Kl: 00:08:23 | I kategori: Allmänt | 0 kommentarer







Igår vart det oplanerad fest, eller fest o fest. Vi var ett par stycken hemma hos Jani och spela kort, surra o bara umgicks. Det var hur trevligt som helst :) Jag skulle som sagt låna ut lägenheten i helgen så vi var hos mamma. Så när man väl har chansen ska man väl passa på att vara ute o umgås? Sagt o gjort! Vi var där ett bra tag sen vart jag upphämtad o imorse fick jag skjuts hem till mamma för jag ville träffa barnen en stund innan jag skulle jobba. = lyckad kväll/natt! :)


Men nu fick vi tillbaka den ikväll så det var skönt. Jag och William har haft myskväll, vi har ätit godis o bara kollat på tv :) Min älskade kille! Nu när vi har fått "bott" borta en natt, även fast det bara var barnen som sov där så känns det som man uppskattar sin lägenhet så jävla mycket när man väl kommer hem :p MEN det var helt klart värt att låna ut den!


Som somliga har sett på fb har William fått hemska jäkla utslag, eller jag vet inte vad jag ska kalla det. Det ser ut som blåsor med lite var o jaa.. jag vet inte. Vi skulle egentligen åka till primären ikväll men det vart så sent o sessan var SÅ trött o William ville hem o käka godis så vi tar det imorron när vi ska åka två vuxna dit. Det blir mycket lättare då :)


Nu är klockan på tok för mycket för jag känner hur ögonen snurrar i skallen på mig så jag ska nog ta att hoppa i säng..  God natt! Tack för din fina kommentar Sara! :) Sånt gör mig glad!  



Nämen vad har jag fått?;) tack snygging!

Publicerat: 2011-01-08 Kl: 19:31:50 | I kategori: Allmänt | 0 kommentarer


img_7842 (MMS)

Nämen vad har jag fått?;) tack snygging!


Hur söt får man bli?:)

Publicerat: 2011-01-07 Kl: 10:22:08 | I kategori: Allmänt | 0 kommentarer


img_0075 (MMS)

Hur söt får man bli?:)


snö storm

Publicerat: 2011-01-06 Kl: 16:55:48 | I kategori: Allmänt | 1 kommentarer








Det vart inge vila o vara ifred för min del idag, vart jag förvånad? Inte mycket! Så nu vart jag mest på dåligt humör men det är SLUT på det nu, verkligen! Nu ska jag INTE låta folk få mig på dåligt humör.

Jag hade tänkt att göra en liten sumering av 2010 men har inte tagit mig den tiden, kanske gör jag det ikväll om jag får tid över. :)

 

Nu sitter jag o slö kollar lite på internet o götakanalfilmen på tv.. Ska jag göra listan snart måntro?? Njaee.. inte ikväll.. Isf en annan dag! Det här inlägget skulle publicerats vid 4 tiden men jag måste ha glömt att klicka på knappa.. Men vi hörs sen, var så säker ;) Är uttråkad o rastlös.. KOM HIT PACIO!! ;(










nästa gång kanske du inte ska vara så snabb o tala om att folk "härmar" dig när du gör desamma ;)

God Morgon!

Publicerat: 2011-01-06 Kl: 09:33:53 | I kategori: Allmänt | 0 kommentarer





Jag raderade sur-tant-inlägget, dels för att det är tråkigt att läsa sånt o sen för att det inte ska vara sånt här i min blogg :) Men just då var jag fruktansvärt förbannad o nu blir jag bara irriterad (naa irriterad var att ta i, det är lite roligt för det är alltid samma personer ;) ) på nissar som tror att de handlar om dom?:O Vad får dig att tro att det är om dig?:P Och vad har du som jag skulle vilja ha? Naaating!:)
Men nu är det borta iaf!

Igår var vi ute i flera timmar, säkert 4 timmar.. När vi kom in var vi rödblommiga o slut! Jag plockade, städade o moppa innan maten men höll på att somna när jag stod o diskade, hahah. Men jag piggnade på mig lite efter maten :)


Idag hade jag o min lilla extra familj (Sandra o Jasmine) tänkt åka till pulka backen i sidsjön. Vi är less på att vi inte hittar någon back med fart i ;) Vi ska ta med oss mackor o varm choklad, skit mysigt!

Sen kommer Danne o tar ungarna resten av dagen, det ska bli SKÖNT! Jag ska tvätta o fixa lite eftersom vi inte ska sova hemma i helgen :) Sen ska jag bara vara ifred, sitta här o lyssna på ingenting. Dom här dagarna när Danne är ledig är guld ska ni veta eftersom han knappt är ledig.



Här är världens bästa storebror :)


gone

Publicerat: 2011-01-05 Kl: 23:30:35 | I kategori: Allmänt | 0 kommentarer







- raderar bitter-inlägget -


Min lilla sotare :)

Publicerat: 2011-01-05 Kl: 18:56:02 | I kategori: Allmänt | 0 kommentarer


img_3320 (MMS)

Min lilla sotare :)


God morgon! :)

Publicerat: 2011-01-05 Kl: 07:41:19 | I kategori: Allmänt | 0 kommentarer






Här är vi uppe med tuppen, som alltid med andra ord! Men idag har jag ingen lust att ligga kvar i sängen o mysa för Thelise var överallt o ingenstans, då är det lika bra att kliva upp. :)



Igår hände det inte speciellt mycket..

Morgonen började väldigt  tidigt så vid 8 gick jag o Thelise och vilade igen. Vi vilade ca 2 timmar sen kom Williams faster Marie. :) Hon sover just nu inne på hans rum, får se när dom vaknar till liv.

åkte med mamma o hämtade mitt utlånade köksbord, vilket tog en jäääävla tid innan jag fick tillbaka men nu är det här igen. Sen vidare hem där Sandra väntade med barnen, klädde dom o åkte ner på stan. Fixade lite saker sen hem o åt god middag :D Fläskfile, pommes o sånt ni vet ;)


Sen kom Daniel o jag skulle åka ner o sola, mötte Marcus o fick skjuts ner sen åkte vi hem till mig. Alla borde ha en vän som Marcus, jag har aldrig träffat en person som är lika BRA som han. Det är svårt att förklara men han är helt klart min bästa vän o värd all kärlek på denna jord! :)
Han stannade tills 00.00 någongång sen traskade han vidare.. Och jag gick o knoppa. Spännande va? Nu ska jag göra mat o ta ner Thelise som klättrar på min rygg o ta upp alla 64 våtservetter som hon har slitit ut.. o jag stoppar in.. hon sliter ut... så gör vi hela dagarna. :)




Natt-prat

Publicerat: 2011-01-03 Kl: 21:55:43 | I kategori: Allmänt | 3 kommentarer






Thelise sover lite dåligt på natten till och från.. Men men gör det inget för hon är så söt när hon är yrvaken. Eller hon är inte riktigt vaken men samtidigt sover hon inte. Hur som haver, i förrgår skulle jag försöka lära hon att göra en slängpuss men gav upp ganska snart. Inatt när hon vaknade till så låg hon o gjorde pussljud, sen när jag tog upp hon tittade hon på mig o röt "Mamma!!" oså gjorde hon massa pussljud, sååå jäkla söööt!! När hon är halvvaken är hon så duktig på att härma ljud o ord, kanske för att det är de enda tillfället hon ligger STILLA o tittar på mig, haha. Men man smälter så jag skulle kunna sitta med hon så hela natten :p Det roliga är att så fort jag lägger henne mot mitt bröst o lägger över snutten somnar hon direkt, det är så fränt. Tar man bort snutten då tittar hon upp o börjar prata igen o så lägger jag tillbaka den då tvärslocknar hon.


Jag förstår inte hur sånna här små barn kan vara så smarta. Man behöver inte peka på lampan, eller visa hur man klappar händerna utan man behöver bara fråga. Jag är imponerad av min smarta unge!:) All kärlek till mina barn!





Varför?

Publicerat: 2011-01-03 Kl: 21:29:41 | I kategori: Allmänt | 1 kommentarer





Jag har fått en hel del frågor om varför jag tar en paus, mestadels på fb men så här är de. Det är tröttsamt att få en massa onödiga kommentarer från bittra avundsjuka människor som inte har mycket bättre för sig. Sen när man skriver vill man gärna ha respons, positiv så klart! Folk är liite lata, men det vet jag ju för det är jag själv :p Sen blir dom flesta bloggarna jag läser bara tråkig o det är mest klaga klaga.. då tappar man lusten även att läsa andras bloggar.. Vet inte hur längesen det var jag ens läste en blogg, veckor sen iaf. Men jag tänkte starta den igen, tids nog med listan som alla andra gör för att få liite insperation. Sen den störta anledningen är väl folk som snokar, det är väl de bloggar är till för men det finns en gräns. Man behöver inte ringa runt (som den här lilla nissen gör, ja det är en kille.. som är två äpplen hög. Han följer min blogg slaviskt, låt mig vara kanske?) o överdriva o hitta på en massa saker. Man ska INTE låta sig påverkas men det handlar väl inte om att påverkas, det handlar väl mer om att man tröttnar! Jag önskar att man kunde spärra ip nummer men det kan man inte o lösenordsskydda det vill jag inte heller.. Samtidigt är det skönt att skriva av sig och att nära o kära som inte är med oss här i Sundsvall kan läsa vad som händer.


-


Men jag tänkte komma med en liten uppdatering först, alla vi tre mår bra :) Thelise är lite förkyld fortfarande o Williams hosta hänger kvar.. Med det har blivit bättre!

Dom senaste dagarna har vi mest varit ute o åk snowracer, promenerad o så. Det har varit riktigt härligt väder o ungarna har njuuutit! :)

På nyår vad jag på middag hos pappa o Jeanette, hela familjen på den sidan var samlad o vi ät gott o surra. Jag var även ute med Felix o William o åkte madrass, gunga o lekte :) Det var riktigt trevligt! Fler sånna dagar ser vi fram emot :) William älskar verkligen Felix, eller allihopa för den delen men han leker så bra med Fellan. Det är roligt eftersom dom är kussar! Sen på kvällen hade jag sällskap.. vi spelade kort, käkade morötter, dipp o allt sånt ni vet :) Drack en cider o bara myste! Ett riktigt bra nyår med andra ord!



-



Ja William har så mycket små osynliga kompisar o det är så kult när han håller på, hahah. Nu precis frågade han "Får små barnen äta popcorn mamma??"
"Ja.. eller vadå små barnen?"
"Ja men dom" (oså pekade han mot golvet)
"Ja det får dom väl"
Då gick han o dela ut popcorn o säger "nu har dom fått, nu skulle dom sova"
mitt gohjärta!
Bara fantasin sätter gränser och jag tror inte William har några gränser ;)



På tal om William har jag funderat ut o in på detta med hans ben o vagn.. Jag funderar på att prata med habben om en minimoppe, ni vet jag vad menar? Annars kallar jag de mongomoppe. Men han är fyra o väldigt stor kille, han är lång o bred liksom.. Tids nog kommer han vara för stor för vagn plus att han INTE kommer vilja åka vagn. Det sliter även rätt mycket på vagnen med.. Absolut kan killen gå, han han gå mil om jag så vill. Men det tar lite tid och han blir trött o utmattad och på kvällen får han ont när han ska sova.
Egentligen ska man ju inte göra saken värre än det är men det måste ju vara den bästa lösningen?? Ja jag ringer imorgon och se vad dom säger :) Skenan han fick använder han inte för att han får för ont. Vaknar på natten o gråter o vill att jag ska ta bort den.. Visst det är ett par timmar han har den men det räcker inte.





FIN UNGE!!!!


Kladdmonster!


Mammis o bebis


Me


Jeanette, Niklas och Thelise


William o lite av morfar


William o Felix


Men får ju inte vara dum! Här kör vi tåg!


Pulkan Thelise fick i julklapp så hon slipper använda Williams blåa ;)


RSS 2.0