God kväll

Publicerat: 2011-01-21 Kl: 19:51:10 | I kategori: Allmänt







När jag ändå måste starta dumburken pga skolarbete kan jag lika gärna kicka lite liv i bloggen. :) Haha jag älskar att ni håller med mig, ni kan fortsätta maila eller skriva i kommentarsfältet för jag kommer ändå inte publicera något som handlar om det här påhoppet. :)

 Mitt liv är just nu så sjuuukt ljust och det kan fan inte bli ljusare! Allting är SÅ BRA :D hahah ja de må låta som jag överdriver eller jag kanske ljuger?;) Det som lever får se! Haha du läser inte? "Okej chompis!"


Idag har jag jobbat med min lover Nadia. Jobbade bara mellan 11-15 sen drog jag till grand hotel sen fick jag skjuts hem, avlöste danne o mamma tittade förbi sen satt jag igång med middagen. Nu sitter William brevid mig o äter kvällsmacka o ser på barnprogram. Och jag ska läsa om barnens historia inom omsorg o sjukvård, VERY FUNNY I THINK I DAJ!

Och nu ska jag sätta mig o beställa flygbiljetterna till sthlm, förståååååååår ni vad jag längtar ihjäl mig???! Det kommer bli så NAJS med ett par sillisar :) Men vem vet, är detta sanning? Det kommer vi få se inom en snar framtid. JAG ÄR LYCKLIG!!! :D Och ni bittra avundsjuka vänner, ni behöver INTE oroa er för betalningen o jag har INTE tagit lån. Är så trött på att höra att folk spekulerar min ekonomi bakom min rygg, fan vad glad för min skull ist :D Eller eran skull, ni som kommer få se dom hehe ;) ååååh jag blir alldeles sprattig i kroppen!


Nu ska jag spana vidare o plocka undan lite här hemma, för ovanlighetens skull? Men Danne samt barnen är väldigt duktiga på att dra fram saker, men dom plockas inte bort för det sköter morsan!


Kanske hörs vi senare ikväll, annars MÅ GOTT!



Kommentarer
Postat av: Anonym

Hur stora hade du tänkt att göra?

2011-01-21 @ 21:02:28
Postat av: madde

jobbigt med dumma kommentarer :) och advensjuka vänner..förstår bara inte varför,var och vannan människa har ju silikon nuförtiden..är ju lixom ingen stor grej alls.. och vill man kan ju dom flesta göra det med lån :) eller spara ihop är det ju faktiskt många som gör..

jag själv skulle behöva göra en bröstförminskning ;) haha

2011-01-22 @ 00:31:15
URL: http://madeleinesophie.blogg.se/
Postat av: Nikita

Folk som spekulerar eller pratar skit är bara så jävla avundsjuka! För vem vill inte ha snygga bröst??

När jag känner att jag är klar med barnafödandet ska jag nog köpa mej ett par snygga tuttar ja me ;)



2011-01-22 @ 08:57:46
URL: http://nikital.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0