paus

Publicerat: 2008-12-31 Kl: 21:50:47 | I kategori: Allmänt | 1 kommentarer


Min dator som jag skrev om häromdagen är nu värre än nånsing. Så jag orkar inte ens starta datorn längre.. Ska lämna in den till veckan =) Nu har jag lånat mammas..

jag har ruggigt ont i huvudet!

Som sagt, pain!! Så jag avvaktar med att skriva en liten stund, om jag kommer orka sen dvs.



Hahah jag har ju inga bloggadresser nu eftersom det är mammas dator ;p så jag får sitta o söka bäst jag kan då... suck


Mina två('v')

trött

Publicerat: 2008-12-27 Kl: 22:25:28 | I kategori: Allmänt | 1 kommentarer


Idag orkar jag inte skriva nånting. Ska se OTH o äta chips :)

mys

Publicerat: 2008-12-27 Kl: 00:02:16 | I kategori: Allmänt | 0 kommentarer


Sitter och tittar runt på netet nu och längtar till jag ska sova, det är så mysigt och ligga med sin favorit kille som ska ligga så nära. Det har han fått från sin pappa :p hahah. Sötis!

Nu börjar datorn brumma!! Måste stänga av han..


Birsta city

Publicerat: 2008-12-26 Kl: 21:42:48 | I kategori: Allmänt | 0 kommentarer


Det är ju ingen idé att skriva vad man har köpt för man får tydligen inte köpa vad man vill för sina julklapps pengar..

Jag är inte på skrivhumör just nu, det kanske märks. Så jag ska packa upp påsarna o kartongerna som Lotta hjälpte mig att hämta =)Hon är snäll hon!

Frukost

Publicerat: 2008-12-26 Kl: 09:03:19 | I kategori: Allmänt | 0 kommentarer


Vi sitter vid varsin dator och just nu säger Williams "mmm kysss", haha :D Han fick ju den på julafton. Det är så svåra saker som inte ens jag kan på den dära datorn. Barn nu förtiden verkar ju vara riktiga snillen.  hahah man väljer antingen finska eller svenska ;p så fult
Nu ska vi sätta oss och äta frukost =) Har varit vaken en tag, men nu börjar jag bli hundrig.


Så kluvna tankar.

så söööt :')

Publicerat: 2008-12-25 Kl: 19:06:04 | I kategori: Allmänt | 0 kommentarer


Han är så söt när han ska sova. Jag har väl sagt det tusen gånger, men jag kan säga det tusen till! Jag låg med ryggen imot och låtsades sova då hör jag hur han börjar sjunga på massa låtar. Sankta lucia och tipptapptipptapp m.m kommer inte riktigt ihåg. Men han är så söt.. Sen säger han "NENENENNENENNE tonte komme" och kryper nästan in i skinnet mitt. Så frågade jag om tomten kommer? "jaajaa! NEEEE!! NEEEEJJ!!" sen skrattade han. Han låtsas bara bli rädd för att han tkr att det är skit kul om jag oxå blir "rädd" ;) "Nu komme spindel... spindel... klättra.. mamma... spindel.. ta.. mamma.. william... rädda.. mamma.." sen pussa han mig på ryggen. Det går inte med ord att beskriva hur mycket man älskar sitt barn. Vad vore ett liv utan barn? Ingenting..

Förut när jag skulle gå in igen hörde jag hur han pratade, trodde att han pratade med sig själv eller pippidockan. Men när jag går in ser jag hur han står lutad mot sängen med telefonen mellan axeln o örat. (han härmar mig, så håller väl nästan alla telen när man har händerna full?) Då hade jag glömt mobilen på laddning sen ringde mamma så han svarade och börja prata. Sa hejdå och la på.. Han är så busig :D

Sandra och Emma komemr snart då ska jag ta en promenad ner o möta Vilma på stan en snabbis. Ska ge tillbaka pengar jag är skyldig, 100:- bara men jag är sugen på en promenad.

-Man ska inte tycka synd om sig själv då det finns folk som har det ännu värre. Men ett litet problem för dig kanske är ett jätte stort problem för mig. Alla problem är lika stora även om det handlar om olika saker..



Tråkigt att vi inte åkte till Ullis och Janne idag men vi ska ta det någon annan dag. Kändes skönt att det inte vart nå problem.. det var okej att vi flyttade fram det =) Förstående människor det kan aldrig bli för många av.

Vill lägga in bilderna från kameran men har ingen sladd så Sandra ska ta med sig sin sladd o se om det funkar =)


julklapparna

Publicerat: 2008-12-25 Kl: 15:47:01 | I kategori: Allmänt | 0 kommentarer


Jag glömde bort att William fick en TV och en DVD av mommen oxå=) Det var ju en julklapp det med. Sen fick han massa kläder som jag beställt från funkybaby men dom har jag ju redan visat i bloggen. Synd bara att det fattades en person. Men det fanns inget att göra åt saken :D Vi hade en riktigt mysig jul ändå.

Nu är det snart nytt år med nya krafter och nya planer. Samt en ny lägenhet som jag bara älskar. Och mer älskar jag nog att det är en bit från min förra så det känns lugnt och skönt. Här bor som sagt bara jag och William =) Vi har så mysigt varje morgon med massa ljus o bara myser.

Har jag skrivit att jag ska nog byta dagis till william? Gillar inte alls sättet dom arbetar på nu när jag har sett hur era barn har det på andra förskolor.. Jag hoppas att jag hittar något bra ner mot stan nu när man ska börja jobba i stan ;)
you and me Nadiababe!


-"just nu har vi billiga drivar med hundpromenader"
-"jag har ingen hund!!"
-"det respekterar vi så hemskt mkt"
hahahahahhahahh jag döööör!! Tittar på 4an nu.

-


karma?

Publicerat: 2008-12-25 Kl: 14:53:21 | I kategori: Allmänt | 0 kommentarer


När allt kommer omkring är det vi som går härifrån med ett leende på läpparna =) för du har gjort bort dig.. once and for all.

god morgon

Publicerat: 2008-12-25 Kl: 11:16:03 | I kategori: Allmänt | 0 kommentarer


Vi har nyss vaknat, så vi ska nog alldeles strax sätta oss o äta lunch =) Och se om Williams feber går ner.

OTH

Publicerat: 2008-12-24 Kl: 22:13:48 | I kategori: Allmänt | 0 kommentarer


Ville jätte gärna lägga mig och kolla på OTH, men nu låter verkligen datorn. Så jag måste stänga av den :( Har ju laddat ner säsong 2.. buää?  aja nu ska jag mysa i soffan :)

bilder

Publicerat: 2008-12-24 Kl: 21:11:51 | I kategori: Allmänt | 0 kommentarer


Morgon mys:)



Första bilden är från inatt, och sen bakade vi pepparkakor imorse.



Första julklappen



Så såg vi ut idag =)



Hahah, våran julgran ;) Jag hade inte hjärta att kasta Williams pepparkakor




Hans julklappar  =)


hemma igen

Publicerat: 2008-12-24 Kl: 20:26:30 | I kategori: Allmänt | 0 kommentarer


Nu passar jag på att skriva medans datorn är tyst. Fläkten är ju trasig så till och från(nästan hela tiden) låter det som om datorn snart ska flyga iväg! Men jag har kommit på ett knep nu =)

Vi har haft en bra dag som började med lite förmiddags besök. William fick julklappar som han tyckte väldigt mycket om. Men datorn han fick av mommen slår nog allt! =D Jag har knäppt kort och tänkte skriva upp det jag kommer ihåg. Han kommer ihåg vem han fick vad av, helt otroligt.

  •  Datorn, dvd film, ritblock o pennor från mommen
  •  Robot från farmor
  •  OBH Nordica köks saker och strumpor från farmor m. familj
  •  Pippidocka från Andreas och Patte.
  •  Pennor, ritblock, bilar, lera, pippi sovkläder, slajmfrukter, små köks redskap, självlysande stjärnor, det är mer men jag kommer inte ihåg allt. Det var mycket små saker.  Från mig och Daniel. (jag köper hellre mycket lite billigare än några dyra)
  •  Puzzel och lite små saker från Angelica. Han skulle få en dyr skinnjacka men den glömde hon såklart på Birta igår, så den lyckliga jäveln som hittade den. GOD JUL!!! väldigt irriterande.


Haha nu ligger William och ska sova med Pippi, men hör hur han ropar "Herr nilsson, meeer meeer" Det räcker med välling nu, tredje flaskan.  Han har varit väldigt grinig idag.  Beror nog på att han både ätit och sovit dåligt för det har varit så mycket runt omkring han. Men nu ska han snart få sin skönhetssömn hoppas jag.

I morgon ska vi till Williams farfar m. familj. Egentligen är inte jag av den sorten som tkr att det är kul att fara runt på jul etc. Men det var ett bra tag sen vi var där så denna gång ska bli skoj :) Daniels farmor är även där, hon bor i sthlm. SÅ det gör ju hela saker ännu bättre! Kanske är Mathias där? we will se..

Och på fredag bär det av till min pappa.. Vet ej vilka som kommer vara där heller, men det var samma sak. Ett tag sen vi var där så det ska bli roligt:)

Nästa jul ska vi vara hemma o fixa allt här. Sen får dom som känner för det komma hit och fira med oss :) Släkt, familj o nära vänner syftar jag på, detta var inte en officiell inbjudan :p hehe. Nej men jag känner det att jag orkar inte fara runt ett år till. För konstigt nog är det alltid vi som ska åka överallt? Är det för att man fortfarande är yngst eller vad handlar det om? Jag har ju en precis lika fin och behändig lägenhet som alla andra ;S Därför känner jag att alla ska få komma till oss nästa jul!! =)

Jag hade absolut inte förväntat mig någon julklapp alls, jag är ju trots allt vuxen. Och med tankte på att lönen har krånglat (jag hade rätt!!!!! det var fel men han  vägrade inse det tills Nadia visade pappret. Men det är inte chefens fel utan det nya "bra:a och moderna" systemets fel) så har jag jag varken haft råd eller hunnit köpa julklappar till någon annan än William. Men jag tänkte göra det nu i mellandagarna faktiskt. Ville ju vara säker på att det skulle komma mer pengar och det gör det :) Iallafall, jag fick två jätte fina krukor av Angelica. Och 1000:- av mamma. Synd att hon satte in dom på kontot o jag har tappat korten o internetdosan har William spärrat igen!!

Skriver sen ska lägga mig med W!


trötter

Publicerat: 2008-12-24 Kl: 14:44:59 | I kategori: Allmänt | 0 kommentarer


Nu efter att jag och William hade sminkat klart oss vart han väldigt sur och irriterad. Han tog en sväng ut med Angelica o tog med sig vällingen för att söka tomten så han kunde följa med hem =) .. Nu kom dom in och han sover som en stock:)



Av farmor, marie, adam o victor fick han En elvips, En brödrost och En Kaffekokare. Han älskade verkligen elvispen :D Han kommer vara sysselsatt nu dom närmasta dagarna iaf. Och så fick han, det var nog det viktigaste av allt nu på julen. En pippidocka!!
 
"heeeeeeej...pippi bebiz" sa han med en jätte len röst när han såg hon =)
då vet han inte att Vilma köpt herr nilsson o lilla gubben =D det kommer bli lycka de!

God Jul =)

Publicerat: 2008-12-24 Kl: 14:09:53 | I kategori: Allmänt | 0 kommentarer


Nu har vi kommit till mamma ett par timmar försent! För att jag försov mig lite sen satt jag och väntade som en idiot på att Emma skulle svara.. För mitt smink o mina smycken var hos henne! Men svarar hon?? NEJ!!! SÅ nu har jag fått tagit annat och sminka mig hos mamma.. aja

Han fick massa paket av farmor, Victor, Andreas och Marie Adam m.m..

Skriver mer sen.

Snart är det julafton.

Publicerat: 2008-12-23 Kl: 22:28:42 | I kategori: Allmänt | 0 kommentarer


Japp det stämmer bra det Evelina.. Känns faktiskt mer skräckblandad-förtjusning.. Jag vet vad det beror på..

Nu vill jag bara väcka William min spy kille så han får öppna ett paket :D Fast han lär nog vakna inatt om han spyr eller är hungrig.

Jag är så trött efter idag.. Imorronbitt kommer det folk =) Farmor, Anderas och Vicor :)



GOD JUL ÄLSKING!

både dippen so mjag skulle ställa i frysen för att den skulle bli tjockare. De är IS! Min ben and herry är IS! =( Chipsen går AV när jag försöker dippa :(( God jul... .suck

lägenheten

Publicerat: 2008-12-23 Kl: 13:26:20 | I kategori: Allmänt | 0 kommentarer


Det är några som bett mig lägga ut bilder på lägenheten. Dom här knäppte jag för två dagar sen.. Flyttade in den dagen.. Sen får ni se hur det ser ut när det är klart =D Det är mcyket mysigare i verkligheten!! Och jag kunde inte knäppa i vårat sovrum för William låg och sov =)
 Gör det en annan dag, har ju den nya sängen nu oxå.


När man kommer in från ytterdörren ser man i princip hela lägenheten på en gång.



Ena hörnet  vardagsrummet.



Det blir inte lika fint som i verkligheten :(



Williams rum än så länge.. Putte ska oxå stå där inne har han bestämt.
ja jag har sagt att han får skylla sig själv eftersom han skräpar ner.. (kaninen)
Den där väggen som det händer kort på.. förstår ni? Den väggen ska Victors kompis
grafitti(svatas?) måla nånting coolt till W :D Har inte bestämt än vad det ska bli..
FÖRSLAG? Pippi? nån häst? hans namn?? nånting tufft bara?? en bild på han eller mig;)??  




Köket, lite stökigt.


Den där stora stjärnan är så ful! Men när jag skulle ta ner den vart William arg så den får sitta kvar. Han tittar ofta på den och visar den för dom som kommer hit =)

beyonce

Publicerat: 2008-12-23 Kl: 13:02:13 | I kategori: Allmänt | 0 kommentarer


It's a little too late for you to come back
Say it's just a mistake, think I'd forgive you like that
If you thought I would wait for you
You got it wrong

But you're just a boy
And you don't understand



lönen

Publicerat: 2008-12-23 Kl: 12:40:18 | I kategori: Allmänt | 0 kommentarer


Jag har skrivit det en gång och jag tänker fortsätta tjata om det. Jag är så jäkla besviken på lönen. Det kan INTE stämma.. Stämmer den, då säger jag upp mig från livet här och nu.. Eller iaf från jobbet =))

William sover middag nu så jag ska diska mitt disk berg, lika bra att göra det då William sover annars tar det sån tid :p Jag badade iaf imorse och william lovade att han bara skulle tvätta mitt hår men det slutade med att jag var irriterad och gick upp sen bad han mig gå ut och stänga dörren så han fick bada ifred. Vilken kille han är alltså. Han bestämmer allt :p Han är en ensamvarg, han älskar att vara för sig själv men han älskar oxå att leka och umgås.

Medans städade jag lite o dammsugade, sen såg jag att dörren till badrummet öppnades och ut kommer william. Blöt som attans. "Klaaaaar!" Han kan inte kliva ur sin säng men han kan kliva ur badkaret? Mammas goooo hjärta :D



you, me... us

If I were a boy
I think I could understand
How it feels to love a girl
I swear I'd be a better man
I'd listen to her
Cause I know how it hurts

When you lose the one you wanted
Cause he's taken you for granted
And everything you had got destroyed.

If I were a boy, I would turn off my phone
Tell everyone it's broken so they think that I was sleeping alone
I'd put myself first and make the rules as I go
Cause I know that she'd be faithful, waiting for me to come home
To come home



Älskar Beyonce låt, if i were a boy. Den stämmer så bra =))

GOD JUL OCH GOTT NYTT ÅR!

Publicerat: 2008-12-23 Kl: 09:56:06 | I kategori: Allmänt | 0 kommentarer




ÖNSKAR WILLIAM
(den bästa bilden jag fick till)




pippi

Publicerat: 2008-12-23 Kl: 09:46:04 | I kategori: Allmänt | 0 kommentarer


Nu sitter William och tittar på Pippi, jag hinner inte ens slå upp ögonen innan det är ett jäkla tjat om denna eviga pipiiii. Men det värsta är att han har bloivit som Vilma. Han hör ingenting när man pratar med han för han är så inne i tvn. Även gånger han inte vill svara så låtsas han vara inne i tvn. Gohjärtat!

Nu när William har spytt hela natten igen och tittat på pippi, vi sov en stund i soffan tills William rullade ur ellr om han var vaken och råkade sätta sig på stjärten :p Jag vet inte vad det är eftersom han spyr ofta, med några dagarna mellanrum.. Ja jag tänker iaf inte åka runt på jul och flänga om han inte är riktigt frisk! Men det hoppas jag att han blir. Jag hoppas ävenn att julen går fort så den slutar snart =) SÅ man kan ladda för nästa jul ;)



Got a list emma;)

Publicerat: 2008-12-22 Kl: 21:53:48 | I kategori: Allmänt | 0 kommentarer


RÄKNA UT DIN MENTALA ÅLDER




[x] Du vet hur man kokar kaffe

[x] Du använder dig av en kalender(på mobilen)
[x] Du äger mer än ett kreditkort

[/] Du vet hur man byter olja i bilen

[x] Du tvättar dina egna kläder

[x] Du röstar

[x] Du kan laga mat själv

[ ] Du tycker att politik är intressant


totalt: 6


[x] Du kommer till skolan/jobbet tidigt varje dag

[ ] Du har alltid en penna på dig

[ ] Du har aldrig fått kvarsittning

[ ] Du har glömt din egen födelsedag minst en gång

[x] Du gillar att gå ut och gå själv

[x] Du har tittat på pratshower

[ ] Du dricker kaffe minst en gång i veckan


totalt: 3





[x] Du vet hur man diskar

[x] Du kan räkna till 10 på något annat språk

[x] När du säger att du ska göra något så gör du det

[x] Dina föräldrar litar på dig

[x] Du kan klippa gräset

[x] Du kan få vuxna att skratta utan att skämma ut dig

[x] Du kommer ihåg att vattna blommorna

[x] Du pluggar när du måste

[x] Du slöar inte i skolan/på jobbet

[x] Du kommer ihåg att mata dina husdjur.


totalt: 10





[x] Du kan stava till "erfarenhet" utan att kolla upp det

[ ] Människorna på Starbucks vet vem du är

[ ] Din favoritmat är hämtmat

[ ] Det första du gör på morgonen är att få i dig coffein

[x] Du kan gå och handla utan att köpa något du inte behöver, vem kan inte det??  jag är expert!

[x] Du förstår politiska skämt första gången de säga

[x] Du kan skriva snabbt på datorn

totalt: 4



[x] Du har förstått att vädret ändras för varje timme

[x] Dina enda vänner är från din arbetsplats/skola dom flesta, dom närmsta!

[x] Du har varit på ett tupperwear party

[] Du har förstått att ingen tar dig seriöst sålänge du inte är över 25 och har ett fast jobb

[] Du har fler räkningar än du kan betala

[] De flesta av dina vänner är äldre än du eller lika gamla

[x] Du kan säga nej till att stanna uppe hela natten

[x] Du använder internet varje dag

[x] Din garderob har inte rensats på ett tag. håller på ;)


totalt 6


Din ålder  29 år. haha nästan så ;)


finkläder?!

Publicerat: 2008-12-22 Kl: 21:39:14 | I kategori: Allmänt | 1 kommentarer


Det verkar som om många har köpt fin kläder till barnen till julafton? Hehe.. Är det bara William som vill vara tomte? Han SKA vara tomten säger han. Jag får åka ner o köpa lite finkläder imorron ifall att han ändrar sig =) SKa ju köpa tomte dräkt till mig som ska vara den riktiga tomten ;) :D

Egentligen önskar jag att vi kunde hoppa över julen!! Tur att mina julklappar till W är klar och så. Har inte haft nån julkänsla överhuvudtaget efter som jag har flyttat hela tiden. Men nu har jag fått upp julgardiner, skit fina!! Och lite tomtar som W står och pratar med, om och till! Vet inte riktigt om han har tomtar på loftet! 

 


helvete

Publicerat: 2008-12-22 Kl: 21:24:24 | I kategori: Allmänt | 0 kommentarer


Ursäkta rubriken, men jag trodde att jag flyttade till en lugn trapp.. jo tjena!! Det är värre än förra trappen.   s u c k



pepsi

Publicerat: 2008-12-22 Kl: 21:00:42 | I kategori: Allmänt | 1 kommentarer


Idag har det varit en väldigt stressig dag pga en person! Även andra gången på kort tid "glömde" den personen vad vi hade kommit överrens om.. Så jag fick verkligen springa med W till dagis o sen springa till jobbet. Dyblöt i svett kommer jag dit och ser att det är hur mycket folk som helst! Moa och Etta är ensam..  jaja nog om jobb.

Mamma hämtade William på dagis för jag trodde jag skulle bli kvar längre. Men jag följde med dom hem till hon o fixade lite saker =) Sen hem för Uffe hjälpte mig med bokhyllan så nu är det så fint här, återigen! Fast jag måste nog möblera om soffan...

Jag är väldigt irriterad på Biteline!! Jag beställde två pizzor nummer 14. Utan två ingredienser!! När dom väl kommer efter en timma och en kvart så är det feeel! Pizzorna är hur starka som helst, så det var tur att det fanns en annan pizza sen i förrgår som Nadia och vilma lämnade efter sig. Sen ringer jag och är arg, då säger dom att dom ska komma med en ny nästan på en gång.. NUUUU yttligare två timmar, W sover och jag sitter vid datorn. Då kommer dom.. Fast iof, jag ffick 1,5 liters pepsi o två såser som en ursäkt även en större pizza =D Men vi brukar ta våra kunder som har fått fel först! Det tkr jag är mest rättvist?

Nu skaj ag läsa bloggar, jag återkommer.

mina kära läsare

Publicerat: 2008-12-21 Kl: 22:17:52 | I kategori: Allmänt | 0 kommentarer


Det har varit väldigt stresigt med flytten som fortfarande inte är klar oc h jul + jobb! Jag har så trlött på kvällarna så jag inte ens startat datorn. Så jag vet att ni väntar ;) Men imorron kommer det, de lovar jag :D


god natt


jobbet

Publicerat: 2008-12-21 Kl: 10:40:13 | I kategori: Allmänt | 0 kommentarer


Nu fastnade jag här, men jag måste slänga på mig kläderna  nu.. :p försenad men det är swom vanligt. William fixar just nu sitt hår med hårspännen =)



Sanningen kommer alltid fram, är det bara jag på denna jord som har lärt mig det?
..jag är inte den/dom som går lottlös härifrån.

Sandra och Emma

Publicerat: 2008-12-20 Kl: 00:40:50 | I kategori: Allmänt | 0 kommentarer


Var här på ett nattbesök och klockan sprang iväg. Jag ska skriva allt som kommer att bli bättre i denna lägenhet imorron, punkt för punkt :p det är varmt här iaf!!! :D god natt

mitt i natten

Publicerat: 2008-12-19 Kl: 23:30:18 | I kategori: Allmänt | 0 kommentarer


Det vart inge sova, fast jag är väldigt sugen på det. Emma och Sandra ska komma o kolla på lägenheten en snabbis =) Jag älskar den, den är såå fin och jag stormtrivs! :D

Danne var så söt igår. Eftersom William sov med mig inatt för han var sjuk. Så bad danne mig komma till soffan och mysa sen när William hade somnat. Men jag somnar såklart jag oxå, men då kommer han och väcker mig så jag kna lägga mig i soffan =) myspropp!

Men natten var inte så bra för William vaknade och spydde som en gris! Men med lite pippi och godis så löste allt sig. Myste massa i soffan. Nu sover han däremot som en bebis.

emma babblar i örat mitt så jag kan inte koncentrera mig.



trasig

Publicerat: 2008-12-19 Kl: 22:24:41 | I kategori: Allmänt | 0 kommentarer


Idag har jag jobbat lite sen varit på Ikea men Nadia och handlat hur mycket som helst =) Hittade mass fint, men än är det inte klart. Men det räcker så här ett tag framöver. Måste ju tömma den andra lägenheten helt och städa ur den o så.

jag är så slut så jag ska gå och lägga mig nu =)


trivs som fisken

Publicerat: 2008-12-19 Kl: 14:38:26 | I kategori: Allmänt | 0 kommentarer


Jag trivs verkligen i denna lägenhet :D och tänk er då när det är helt klar.. =D Ska vänta tills mina killar vaknar för dom ligger och sover middag. Sen ska jag ut på ikea med nadia!! Min bästa tjej.. som jag alltid skriver, men hon är det <3


Hej

uppdaterar imorron.. hehe

Publicerat: 2008-12-19 Kl: 00:02:12 | I kategori: Allmänt | 0 kommentarer


Tack vare Nadia är det jätte fint här nu, även fast vi började flytta klockan 2?? heheh. William är vaken o vi ser pippi, han har magsjuka.. mammas sötnos. Jag som ska jobba hela helgen behöver verkligne inte åka på det.. tack snälla gud?


Nu ska vi tre lägga oss och mysa =)

tävling 2

Publicerat: 2008-12-17 Kl: 20:29:38 | I kategori: Allmänt | 1 kommentarer








Tävla i Tumadres blogg !

tävling?

Publicerat: 2008-12-17 Kl: 19:51:59 | I kategori: Allmänt | 0 kommentarer







Jag tävlar i Tumadres blogg om ett presentkort värde 1000:- hos  http://click.affiliator.com/click/a/10248/b/6739/w/14107/p/336/ 
Var med och tävla du också!


stökigt

Publicerat: 2008-12-17 Kl: 19:38:42 | I kategori: Allmänt | 0 kommentarer


Japp, det är det hemma nu. Jag har fått pack noja så danne drog så fort William somnat ;) haha det kan jag förstå. Men nu efter att ha legat i sängen så tappade jag all energi. Men har packat jätte mycket så det räcker tills imorronbitti iaf.

Jag har varit på stan och uträttat massa ärenden, allt är klart nu! Skönt.. CV inlämnat på alla ställen, nycklarna till nya lägenheten är hämtat. Men på vägen hem, ungefär samtidigt som William(danne hämtade han på dagis) så kräktes jag. Nu i efterhand vet jag inte om det bara var för att? Jag brukar må väldigt illa när jag svettas/fryser, åker bil, åker buss, stressar. Det kom efter jag fick W.. Och jag tror att lillkillen vart så exalterad när pappa kom oså hade han, magen full med mat. Men man kan aldrig vara säker, så jag är hemma idag och imorron o danne resten av helgen :)

I helgen är det jobb, inflytt, jul och nyår??! Hur ska vi hinna..?? Tur att det inte blir sååå mycket julfirande för oss i år. Känns lite skönt på samma gång.. Det ska bli såå fint i våran nya lägenhet.

Nu kommer Jonas, Thindras pappa. Han har köpt en snowracer åt William i julklapp. Kunde han hittat någon bättre? icke! Nu blire rally hela dagarna, och till/från dagis =D

Nu hittade jag USBgrejen men inte kamera sladden?? Nu är jag riktigt less på mig själv..



skriver sen love
.. du är finast..


TVÅ SIDOR SOM REDAN GETT UTDELNING. TESTA!!! Hur enkelt som helst om du har 2 minuter över!

http://www.gratisklader.se/Register.asp?r=131324


http://www.gratismakeup.se/Register.asp?r=168767 


god morgon

Publicerat: 2008-12-17 Kl: 10:19:20 | I kategori: Allmänt | 1 kommentarer


Nu sitter jag och äter frukost, William har jag nyss lämnat på dagis =) Han var riktigt busig imorse.. Även igår kväll när han skulle sova, så tog han tag i mina kinder(ni förstår). Och så sa han "du" J "ja vännen?" W "mm... en poss!" han är så söt =D

Jag är väääldigt trött på negativa människor. I min blogg har ni ingenting att göra =)

ska skynda mig för jag har massa saker att göra innan jag börjar jobba ikväll.. haj


gråter

Publicerat: 2008-12-16 Kl: 22:46:37 | I kategori: Allmänt | 2 kommentarer


Det gör jag nästan alltid, för hittar den oftast när man är deppig eller nere.. Eller så är man deppig o tänker tillbaka på allt som hände när man var liten och glada minnen. För mamma lyssnade ju alltid på denna låt i bilen =) Och så tänker jag väldigt mycket på daniel. Har lyssna på denna första gången jag var ledsen över danne.. 67 år sen?? hehe men va så liten och oskyldig.


"..låt mig bli den som först Öppna din dörr."



Gud jag ryser nu när jag lyssnar, älskar verkligen denna låt!!

"säga att du vill ha mig här..och jag ska öppna min dörr och ge dig varje dag igen. Leva här för sanningen, låt mig bli den som först.. öppnar din dörr "

http://www.youtube.com/watch?v=JlK1H2_aBh8




(såg den i Mundas blogg)

Julklappar

Publicerat: 2008-12-16 Kl: 21:49:19 | I kategori: Allmänt | 1 kommentarer


Tänkte sätta mig nu och rensa några lådor och slå in lite julklappar.. eller.. bara ta det lugnt med en glass och läsa bloggar? Efter en stressig dag.. hmm.. tiden lär visa :D

mycket gjort

Publicerat: 2008-12-16 Kl: 21:32:56 | I kategori: Allmänt | 1 kommentarer


Idag har jag faktiskt uträttat väldigt mycket, dock inte det viktigaste men det tar jag imorron. Vi började ju med att försova oss så klart, men väcktes av ett glatt telefonsamtal. Jag har fått nyckeln till den nya lägenheten. Så, så fort vi får nån som man hjälpa oss att köra lite saker ska jag börja med små saker. Inget mer kartongliv ;) Denna lägenhet ska bli såå fin!


Efter jobbet åkte jag ner på arbetsförmedlingen med mamma och skrev in mig nu när mina timmar har sjunkt på jobbet. Man måste ju det för att kunna stämpla. Men det gick väldigt bra, plus att jag hittade ETT TILL jobb jag jätte gärna vill ha. Vilket tänker jag inte skriva här för då är det väl någon annan som komemr o nallar det  ;) Det skulle vara jätte roligt. Det är "synd" att det är heltid, men jag tror jag hinner pussla ihop alla jobb ändå. Först har man noll, sen bara nån dag efter har man mycket pengar och många jonn erbjudanden. Härligt! Jag behöver lite positiv energi nu innan flytten och jul..   Visst det finns ju två till tråkiga saker, men är det meningen att det ska lösa sig så gör det de. TIDS NOG!



Vi var sedan och hämta pengar jag hade lånat ut till en person på jobbet, åt en korv. Hem hämta datorn och sen hämtade jag lillen, som var lika glad att se mig o mommen som alltid =) Undra hur glad han blir när pappa kommer imorrn då? Han har ju tillomed spara en lucka i hans chokladkalender till Danne. Mamma fick en och William, sen sparade vi Pappas för han var inte hemma just då =)


Sen åkte vi till nagelstudion för mamma skulle kolla nageln. In på forex och satt in pengar. Vidare ut till ONOFF, där dom konstaterade att det är bättre att lämna in den över jul för jag hade säkert "lång ledigt" (hahaha), för dom hade rätt mycket att göra. Så han "tvåttade" fläkten bara och nu låter det ingenting? Hoppas det håller i sig, peppar peppar.


Åkte till Rusta och handlade lite små saker, alltid bra att ha. Hem, gav William mat. Jag duschade under tiden eftersom jag försov mig imorse.. Sen hängde jag tvätt, städade, fyllde hela lägenheten med massa värmeljus, jätte mysigt.


Jag uppdaterar mera sen, det blir så mycket att läsa i ett inlägg! Är jätte skriv sugen, ska jag kanske ringa Nadia och ta kvälls samtalet?? Ja det gör jag nog =)




Vad roligt att nyår är "förstört" :( Det blir nog inte som jag hade planerat, men det är bara o planera om. Thanks you two! Jag tänker inte vara bitter pga. er =))


kommentar

Publicerat: 2008-12-16 Kl: 21:28:42 | I kategori: Allmänt | 1 kommentarer


Fick en kommentar igår av en "bekant".



"Jag har då allt uppfostrat min son men inte visar han någon speciell "supersmarhet" för det. Absolut inte under all trots. Tror inte att jag gör "mindre rätt" för det.

Alla barn är ju olika, de suger åt sig olika mycket. Det har inte alltid med föräldrarnas "läran" att göra men klart att du ska vara stolt och glad över din son (som faktiskt ÄR duktig, trots sin tidiga födsel) och känna att er uppfostran är "den bästa" för honom =)"


Jag vill ju visa denna för min mening var inte att klandra ner på någon ifall det lät så!! Alla uppfattar saker olika. Vi har haft den turen att få en sån smart/lyhörd och stark son! Men jag vet oxå att beslut som kan verkar små för dig, sätter sina spår. Så jag försöker tänka på allt jag säger och gör. Därmed sluta röka!




åh nej

Publicerat: 2008-12-16 Kl: 09:57:29 | I kategori: Allmänt | 0 kommentarer


Telefonen väckte oss halv tio idag igen, nu har jag nyss smällt i mig frukost. Jag som skulle duscha o grejer innan jobbet idag.. suck? Jag gör det efter =)) Nu står William o stoppar i små kulor i öronen, undrar varfrö han stoppar saker i öronen ist för munnen? Aja det är iaf bättre. Men han gick såklart och kastade bort kulorna :p hehe.


måste springa

bara sova

Publicerat: 2008-12-16 Kl: 00:04:42 | I kategori: Allmänt | 1 kommentarer


Jag är på ett sånt där humör då jag bara vill lägga mig i sängen och sova/mysa. När jag och William bodde i dom andra lägenheterna(då William var babyliten), då la jag mig bara i sängen. Såg aldrig på tv. Jag gick och la mig före 10 och klev upp många gånger före William. Så han blev oftast väckt av dammsugarn eller mig :p
MEN nu ska jag läsa klar några bloggar sen gå in med filten o bara lägga mig o mysa. Lär somna på 3 minuter om jag känner mig själv rätt.


Må William vakna liiite(peppar)peppar tidigare imorron så vi inte behöver stressa=) Han är sååå duktig på att säga förlåt. Han tittar i golvet, säger "flååååt" pussar en på munnen sen en kram. Och nu behvöer man itne säga till om det, nu VET han när han ska skratta bort det eller be om förlåtesle. Han har bara gjort det 1-2 ggr per dag så jag förstår inte?? Han har ju inte direkt upprepar det 22-30 gånger så bra. (nu höll jag andan nästan hela texten, höll på o svimma :p) Det är nog för att danne o jag har varit noga med att visa ansiktsutryck, i bland ser vi ut som mogon hahah men det har ju gett vinst? Eller hur. Han gör mig så häpen men ändå mycket stolt över hans beteende, hans språk, över att se o få bekräftat hur smart han är för att vara 2 år. m.m. Det visar verkligen att vi KAN uppfostra vår son! Och det säger mig att det är en ny tönt född? (inget illa menat haha) Den som sitter tyst i hörnet i skolan, är oftast tyst förutom hemma där han får leva som han vill, för om några år. Är det han som är president och dom tidningsbud. Nej, vad taskigt! Det var ett skämt.. Alla som gör så gott dom kan är lika bra på att uppfostra sina barn men olika gör vi alltid =)


Detta inlägg skulle egentligen vara kort! Men när man väl börjar.. då är det kört!







(tycker synd om Vilma,men det gick så bra det kunde!)


Tuff sida!

Publicerat: 2008-12-15 Kl: 23:52:34 | I kategori: Allmänt | 0 kommentarer


Tittade runt lite och hittade denna sida http://www.inneonline.se/. Hittade en MASSA julklappar till både låga och höga pis!! Och det bästa är att om dom beställs innan 19 dec kommer dom till 100% innan jul! Den sidan är perfekt för mig ;D haha.. massa hem inredning oxå!! Älskar sidan, märks det?
 Eller ska vi bli 2000 handlare?? Inte ens julklappar som ska ger med kärlek köps för han. Utan vid internet.. Det börjar gå för långt! "Tänk om vi kunde vara som föruuut, när lotta o pippi fanns? Leva på en bonkgård som då..." Det tänker jag nu och har tänkt se sen jag var liten.. hmm


Skit cool vägg dekoration!!
Men jag hittade en annan jag ska köpa till mig, men den var lite dyr: Så efter jul är den min =) säger inte vilken...

just det, inbrott?

Publicerat: 2008-12-15 Kl: 22:35:47 | I kategori: Allmänt | 0 kommentarer


Nej inte riktigt kanske. Men när jag kom hem från jobbet var det skumma saker som hade hänt hemma i lägenheten. Hade dum som jag var lagt ut nyckeln. Iaf.. tavlan i sovrummet hade (som det ser ut nu) ställt sig ner själv efterväggen en bit ifrån där den brukar hänga? Inte trasig ingenting.. Jag har hittat en strumpa brevid sängen, en tjocksocka. Jag äger inte en sån i den färgen!


... känner du dig träffad?
Då vill jag veta det så jag slipper sova med ett hårt föremål under sängen. Väldigt otäck var det iaf!
En nyckel är ju på språng, men nu när jag tänker efter tror jag att jag vet vem som har den.. smart Evelina!!








Nu ska jag läsa bloggar sen titta på OTH eftersom ingen hjälpt mig att packa upp säsong två =((

jobb

Publicerat: 2008-12-15 Kl: 21:36:25 | I kategori: Allmänt | 0 kommentarer


Jag tror jag glömde skriva det att jag har ganska många lovade jobb på G. Känns som hela världen vart väldigt ljus över en natt! Mycket av förtjänsten är Nadias =) ('v')



Älskar dig baby!!

hahah så bra :p

Publicerat: 2008-12-15 Kl: 21:25:53 | I kategori: Allmänt | 0 kommentarer



"en rök runta på krogen är som en pisshörna i poolen"

Nadia makes my life liite lättare!!

Publicerat: 2008-12-15 Kl: 20:54:27 | I kategori: Allmänt | 0 kommentarer


Idag vare det som sagt liite (=läs MYCKET) stressigt imorse pga av orsak. Jag tror Danne och jag missuppfattade varandra. Men efter lite svett o spring så löste det sig och jag hann till jobbet i tid! behöver verkligen inte mer bråk där.
Så det var tur att jag kom i tid.
 
Jobbade med en ny kille, jävligt bra var han. Och lite små söt;) Jag kan ju inte avslöja några namn om han en dag skulle hitta hit :O Det är 2 nya så.. haha så ni kan itne gissa. Han såg verkligen ut att passa för det jobbet så han blir nog en bra medarbetare. Dom små stackars dagarna jag är kvar, sen leftar jag!!

Efter jobbet åkte Nadia och jag till William dagis. Hämtade han och skjutsade vidare lillen till Angelica. Jag och Nadia hade lite att prata om så vi tittade runt på stan sen satte oss Waynes och gick igenom några saker. nadia det är verkligen en tjänst du gör mig ska du veta! (och din bror så klart, och "Q" haha). Det var skit mysigt och spännande.

Efter fikat parkerade Nadia om bilen och jag gick till Statiol där jag mötte syrran och Kenni stog o väntade =) Hade varken vagn eller busskort så jag fick skjuts med Kenni o arash(?) o nån till. William ville verkligen inte kliva in i bilen. Han vart som besatt, grinade skrev o sparkade som en galning. Varför?? Har han aldrig gjort förut.. :| Men sen börja Kenni attt prata om hans katter då vart det andra bullar. Då vill han knappt kliva ur!

Vi hoppade av vid Ica sen promenerade vi hem. Tog väl en timma? Tar 3 minuter i vanliga fall=) Men han var så duktig. Han brukar inte tycka om att gå i snön, men idag ville han det så jag kunde inte bära hem han.

Måste bara säga att jag ser på femman nu, skit bra program!! Handlar om sjuka barn.

Nu väntar jag på danne, han ska gå ner och handla åt mig. Väldigt snällt! Jag städade förut när William såg på pippi så tiden sprang iväg så vi hann inte gå ner. Men det är tur att man har han ibland ;) Och så ska jag ringa Nadia innan jag stänger av datorn. Den är ju trasig men kunde inte lämna in den idag, oxå det pga orsak. Men jag tänkte göra det imorron om tillfälle ges eller ons.

På onsdag ska jag göra en annan viktig sak som jag är otroligt förbannad och besviken över!! Tur att det inte är mitt fel =) Tur att det inte är jag som är smutsig. (Ni utomstående kommer aldrig att förstå).

Kommer nog lägga in lite bilder senare, men måste först ringa Nadia innan jag kokar över! Ibland blir vårat jobb lite för mycket!! Tur att jag byter snart =) Som man brukar säga "Du ser ut som sju svåra år", detta ÄR sju svåra år hahah.

HAj

need to clen!

Publicerat: 2008-12-15 Kl: 19:06:28 | I kategori: Allmänt | 0 kommentarer


Kleeeen!!;) Ska städa nu, sen kommer jag med en uppdatering om en till början misslyckad dag men som slutade alldeles perfekt. Än så länge iaf =)

hacka..

Publicerat: 2008-12-14 Kl: 22:56:00 | I kategori: Allmänt | 2 kommentarer


Ni kanske har märkt att mitt topp humör hamnade i en liten svacka ett tag men nu känner jag att det börjar krypa tillbaka.. Känns skönt =D

Imorse vakande vi vid halv tio, sköönt =) Tror det berodde på att nära Nadia o jag kollade klockan för andra gången (först var den 8), kändes som efter en kvart. Då var klockan halv tio, tiden gick så fort =) Men tiden går fort när man har roligt" , och det har jag alltid med Nadia älsklingen! hon är en väldigt bra, smart, omtänksam, snäll, rolig, ansvarsfull, ÄRLIG! Skulle kunna fortsätta hela kvällen men det får räcka :) Hon behöver några "stödord" nu när hon står inför en svår utmaning. Men jag vet att du kommer att klarar det galant, det är jag 100 på!! Du vet att jag alltid ställer upp dig, so i can work for frii ;)

Sen gick jag bort på pyssel i HSB med mamma, vi målade och pysslade. Mamma satt o umgicks och drack kaffe =) Det var mysigt, men William var minst ;p hahah. Vi var där mellan 12 och halv 2. Sen gick vi hem så William fick vila middag, fast han fick bara sova 1,5-2 timmar eftersom jag kom på att jag hade lovat Johanna att jobba kvällen. Sista passet med Nadia :(.. på denna arbetsplats;)

Vi hadedet roligt ikväll på jobbet, men det låg en deppig känsla i luften.. Jag tror vi har fått för mycket på sån kort tid när vi verkligen inte gör något fel! alltid är det någonting.

Nu ska jag lägga mig och sova :) titta runt lite här på netet! pussssss
Älskar mina två.

Vill lägga in bilder från idag men dom är på kameran :(









-ibland måste man lära sig av sina misstag.. en gång för alla


Glass =D

Publicerat: 2008-12-14 Kl: 00:07:30 | I kategori: Allmänt | 0 kommentarer


Nu pratar jag med partypinglan Vilma. Hon skulle ner på krogen nu så hon ville jag itne prata med. Tänkte ta en kvällscigg men med vem? Nadia? nee hon var ju nyss här. Vi är båda deppiga och fundersamt, häpna? Våra arbetsförhållanden är inte så bra just nu...


Men jag ska nog lägga mig och sova nu, är väldigt trött. Det var lika lite folk idag, tror alla sörjer att Jonas är borta :( Huu, ne skämtåsido men jag saknar han!! BestizzZ. Så dagen gick fortare än igår.. men samtidigt vääldigt långsam. Så nu vill jag bara lägga mig och kolla på Oth..


Nu sitter jag och suger på en kakbit som jag precis fick i min Ben and Jerrys :D Den var jätte stor! Gott!



∩ vi måste börja använda dessa tecken som vi aldrig använder :p finns många fina!
Älskar mina två!

lördags mys

Publicerat: 2008-12-13 Kl: 21:03:58 | I kategori: Allmänt | 0 kommentarer


Det ska jag, William och Nadia ha nu =) Med godis, popcorn, kyckling och potatisgratäng :D
Jag uppdaterar senare.


fredag

Publicerat: 2008-12-12 Kl: 23:20:21 | I kategori: Allmänt | 0 kommentarer



Jag är verkligen jätte trött och slut ikväll. Så det blir ingen uppdatering=( hoppas att tiden går fortare imorron, men det lär den göra. Nadia jobbar ju :D 

 
älskar mina killar!

Lucia

Publicerat: 2008-12-12 Kl: 10:34:01 | I kategori: Allmänt | 2 kommentarer


Nu har vi varit på Williams dagis och tittat på deras Lucia tåg =) Alla var huur gullig som helst. Det var ute så det var jätte fint =) Sen kom vi in så fikade vi lite, fikat som barnen hade bakat själva. Jätte gottt! Efter vi hade fikat klart busade Jonathan och William som vanligt, haha. Sen kom Walid oxå=)  Dom sprang runt och ramlade på varandra i 'gropen', det finns en video men jag vet inte hur jag ska lägga upp den..






Nu ska jag skynda mig till jobbet =))

CV

Publicerat: 2008-12-11 Kl: 23:37:09 | I kategori: Allmänt | 0 kommentarer


Nu har Nadia hjälpt mig att skriva klart mitt CV, det vart skit bra =) Hon skrev o jag satt brevid o sa "mm" haha :p men Tack för hjälpen baby!
Jag kom precis därifrån så jag ska lägga mig o sova direkt. William har luciatåg imorron klockan 8 på dagis :)

God natt

FRIDOLINA

Publicerat: 2008-12-11 Kl: 10:06:30 | I kategori: Allmänt | 0 kommentarer



Jag med och tävlar om TVÅ presentkort värda 200kr/st hos
Fridolina
i Nikitas blogg.

GOD MORGON

Publicerat: 2008-12-11 Kl: 09:12:40 | I kategori: Allmänt | 0 kommentarer


Jag känner mig trött idag även fast jag somnade tidigt, vet inte varför. Men framför mig har jag en lång arbetsdag. Tur att jag jobbar med Nadia. Då kan jag jobba i evigheter ;) hahah..

Nu när hon har bytt jobb känns det som vi aldrig kommer att träffas mer, saknar hon redan! Men finns det nog nån lucka då och då =)

Nu måste jag äta frukost så jag slipper stressa sen=)

Lite av dom nya kläderna från Funkybaby och Gangstar satt jätte bra =)
Jag pratade förresten med Marie från Funkybaby, hon var jätte trevlig. Jag skulle fråga en sak, det slutade med att vi pratade mycket om hemsidan o allt runt omkring företaget =) Hon är den enda som jobbar med det dära, hon gör det jäkligt bra!



(dom andra bilderna går inte in, så vi nöjer oss med den här.)


fint va?

Publicerat: 2008-12-10 Kl: 23:10:47 | I kategori: Allmänt | 0 kommentarer


Nu har jag den snyggaste bloggen, så detta kommer hjälpa mig på min väg att bli Kenza 2 ;) hahah. Ne men tack så mycket Anna! Hon är verkligen skit duktig :DD Nu är jag lycklig. Nu kommer det bli skit roligt att blogga ju =))

Nu kommer baby så vi skall mysa lite o sova :) gonatt

trötter

Publicerat: 2008-12-10 Kl: 21:09:12 | I kategori: Allmänt | 0 kommentarer


Ja ikväll känner jag mig väldigt trött i skallen. Råkade somna när jag nattade William så jag ska nog lägga mig framför tvn och käka godis:) jag uppdaterar kanske senare om jag inte somnar.

städarn

Publicerat: 2008-12-10 Kl: 09:50:17 | I kategori: Allmänt | 1 kommentarer


Gud vad WIlliam är söt nu! Han bad om ne våtservett och snart är vardagsrummet skinande rent. Han går runt och skrubbar tvn, stolarna, soffan, bordet o säger "fint.. rent... fin mamma" haha han är så sööööt. Nu fastnar han i Pippi igen. Jag testade faktiskt att visa Dennis, men det blev bara sura miner. Mammas gohjärta.

Jobbet väntar!

tidigt

Publicerat: 2008-12-10 Kl: 08:02:06 | I kategori: Allmänt | 0 kommentarer


Hej, nu har blogglusten kommit tillbaka. Nästan hela dagen var skit igår.. eller det började med att vi försov oss. När man får stressa så där mycket så som vi gjorde då är dagen förstörd. Men efter jobbet(slutade 2), så åkte jag och Nadia ner på stan :) Hittade en underbar affär, Harmoni. Handlade två fina saker till våran nya lägenhet. Förresten kom kläderna från Funky. Dom var faktiskt jätte fina men måste skicka tillbaka två plagg, då det hade blivit dubletter och byxorna var större än hela William, så får byta storlek bara :) Vi var ju och lämna tillbaka katten efter jag hade varit på stan.. men så var jag hos en granne, och såg 4 kattungar.. guud så söt dom var! Och dom är nog frisk i skallen så vi får se, ifall det blir nånting så ska det vara en utekatt :)


William verkar ha blivit en morronmänniska.. han vaknar så tidigt nu mera. men det är lugnt. Så länge det inte är dom igår, innan klockan 6. Man kan ju inte göra nånting den tiden.. ;S Nu ska vi se klart pippi sen äta frukost. Idag blir William hemma från dagis med pappa :)




1. William vart sur på mig härom morronen när jag inte ville kliva upp på en gång, så då tog han min filt o masken under armen och gick iväg för att sura.. haha :p (det är rörigt hos oss nu när vi snart ska flytta)
2. Efter en stund hittade jag han i vardagsrummet sittandes i soffan. Han hade slagit på Pippi själv :p haha fast det var på danska =) sötungen
3. Söötnosen :D
4. Myser på favorit kudden.

Nadia, klart jag sa att den var från dig=))

Hej och hå =)

Publicerat: 2008-12-09 Kl: 22:24:50 | I kategori: Allmänt | 1 kommentarer


Sitter just nu och väntar på att danne ska komma hem så skall vi lägga oss o sova, men precis nu ringde sandra så hon ska komma förbi en sväng o lämna ett par skor som hon köpte åt mig =)

Idag har vi iaf lämnat tillbaka katten, för den är helt sjukt. Bajsar inne o beter sig som en idiot.. men nu får dom se om dom kan uppfosrta han. Helt ärligt tror jag att han är född sjuk, alltså skadad.. men det var synd för han är så fiiin =)

Nu ska jag glo lite på tvn.. hejdå


god morgon

Publicerat: 2008-12-09 Kl: 07:15:59 | I kategori: Allmänt | 1 kommentarer


William ville vakna väldigt tidigt idag, närmare 6tiden? Vad gör man vaken nu egentligen?:p ögonen blöder.. men jag piggnar säkert till nu efter vi har käkat frukost. Just nu tittar W på pippi, förvånad?

Igår kom Nadia hit och firade!!  Hennes bror äger ett café nere på stan, loooovley :D äntligen :p Grattis gumman! Och William fick en present som jag visade imorse, gud vad glad han vart :D








William njuter på morronen och knäpper kort på sig själv =)


danne

Publicerat: 2008-12-08 Kl: 22:53:58 | I kategori: Allmänt | 2 kommentarer


Älskar jag över allt annat, jag vet att du läser älskling ;)

Ser på weeds nu, älskar den serien.. :p sen lägger jag mig och se på OTH =))

Älskar min vackra son!


hello

Publicerat: 2008-12-08 Kl: 21:21:32 | I kategori: Allmänt | 0 kommentarer


Här sitter jag och väntar på Nadia, hon tittar nog in snart :) Vi ska snacka lite och så.. Är så glad för hennes skull :D <3 Jag har ingen större skrivlust just nu, för jag har stressat hela dagen. Jag var på stan o köpte lite julklappar till William och en ny overall :S Tyckte att det var lite dyrt för en vanlig overall??:S Men så är det :p Han passade jätte bra i den. En mörkgrön från Åhléns..

Nej nu ger jag upp :)
Uppdaterar säkert senare om jag känner mig själv rätt.


funkybaby

Publicerat: 2008-12-08 Kl: 10:02:44 | I kategori: Allmänt | 0 kommentarer



Jäklar.. det gick inte att hålla sig borta :p haha det vart en till beställning =) Men dom har så bra julklappsrea!! Så nu väntar jag på 3 paket =) Härligt!


Några av sakerna, det är synd att det mesta har typ varit rea på dagen innan oså glömmer man att göra en beställning. Vilket jag gjorde häromdan :p hah sämst. Men jag beställde ändå =)

Nu ska jag gå på jobbet och William ska till dagis :) Slutar tidigt så vi har massa saker att göra =) Tjing

GOD JUL

Publicerat: 2008-12-08 Kl: 09:43:21 | I kategori: Allmänt | 0 kommentarer





PIPPI

Publicerat: 2008-12-08 Kl: 09:30:25 | I kategori: Allmänt | 0 kommentarer


Annat är det med skolorna i Argentina, där börjar sportlovet 3 dagar efter jullovet!!
Vill du följa med på circus??
vadå cuuuuuruuuus??? Kosta vad dfet kosta vill, hör ska tittas!!!
help mee..... gör döring här.. hahah


blogspot

Publicerat: 2008-12-08 Kl: 09:21:55 | I kategori: Allmänt | 1 kommentarer



Jag har lagt in blogspot för jag har inte riktigt fatta hur man gör här än. på blogspot kan man lägga ut videos oxå :)
Så gå in på Evelinas bilder och video! Synd bara att man inte kan lägga upp hela videon.. :/


pippi kom

Publicerat: 2008-12-08 Kl: 08:51:20 | I kategori: Allmänt | 0 kommentarer



"Pippi kom, data stanna, William upp.. Neeeeee William illa!!!!! mamaPippiiii koooom" oså la han huvudet på sne ;p hahahah mammas sötiiiis :D



Nu gick

Publicerat: 2008-12-08 Kl: 08:48:00 | I kategori: Allmänt | 0 kommentarer


William den store för han vill inte vara med mig utan han vill se på Pippi, det har han talat om. Och igår kväll minsann, talade han om att det var hans bulle, 1000987654 ggr. Sen frågade jag "Men William vilken bulle?? " ja då låg han o baka på magen :) hahahah

Pratade även i telefonen med Jonas nyss, och sen hör jag hur William svarar ifrån sitt rum på allt jag säger. Sen hör jag "Danne?? danne?? DAAANNNEEEEE??" Då svarade jag och sa att han var på skolan, då hör jag ett stort suck psen "jaaaa" som om han redan visste det och jag var en idiot. Han la säkert huvudet på sne oxå som han brukar :p

Nu ska jag bara vakna till sen ska jag göra frukost.. Nu kom W tillbaka o ville muuusa och äta upp vällingen.





- Ne en beeebbbbiiiiZZZ.. sa W om sig själv :D ahhah ocvh nu kallar han min Pippi..  man kan inte få nog men nu när jag fick vara Pippi ska jag välö lyssna för det är alltid bara han som är hon :p Suckar o pustar nu för han får inte in sladden i datorn då säger han att inte kan spela... det var ju trååååkigt :P hahah jag ska hjälpa han så han kan spela o slå sönder min datorn... :/

funkybaby?

Publicerat: 2008-12-07 Kl: 21:38:39 | I kategori: Allmänt | 4 kommentarer


Försöker beställa några saker till från den sidan som är så varmt rekomenderad av så många, men det gåååååååååååår inte för det är en skiiiiit sida!! hahaha jag är så jävla irriterad på den där sidan nu så jag ger upp. Jag tänker handla på min andra favorit sida nu :D jaja...

Har iaf tänkt att ladda upp bilder, men det går väl inte som vanligt??




Jag har en film på William när han är såå söt, han får "knoster" på kaninen :p pussas o krama o vet inte riktigt vad han ska ta sig till.. Mammas!!

NU har jag tappat humör helt, helvetes bråk mellan folk! haha

tävling

Publicerat: 2008-12-07 Kl: 09:47:36 | I kategori: Allmänt | 0 kommentarer







"Jag är med o tävlar om ett presentkort värt 500kr från
ABC leksaker i Tant Ulrikas blogg. Tävla du oxå!

sjukling

Publicerat: 2008-12-07 Kl: 09:39:52 | I kategori: Allmänt | 0 kommentarer






När William är sjuk(vilket är FÖR ofta) så brukar han få göra lite som han vill.
Men han sköter det jätte bra. Han vet vad som är JA/NEJ, ingenting i mitten.
Vi ger han alltid två altenativ för att det ska vara enklast, konstigt att han förstår dom.
Ibland handlar det som svåra saker.. nu står han o suckar åt poliserna som ska ta pippi.
Jag ska bara fixa en sak sen ska jag lägga ut mera bilder, även på bdb.




pippi

Publicerat: 2008-12-07 Kl: 09:28:08 | I kategori: Allmänt | 1 kommentarer




Skit blogg.. Men! det måste ta ett slut det här med Pippi. Mitt hår börjar ljusna, William sitter verkligen och nickar, även svara på det dom säger innan dom hinner själva! Så som Emma gör till ice age.. suck, haha..
JAG VILL LÄGGA UPP BILDER!

Tog mitt stora rim förnuft till fånga och rimmade på Funkys sida igår även fast jag var jävligt arg på sidan! Men dom svara nog :) Det var nog bara ett mänskligt fel som kostade mig 400:-..hmm jag hade kunnat köpa jeansen jag ville att W skulle få oxå.. njanjaa...

Ska testa logga in o ut o se om bilderna börjar fungera :) Idag fick jag sova lite längre. Nu sitter Willaim "gnäggar o gungar på huvudet." Han är som en maskin, man bara säger en sak  o han kan det sen :p men nu blir för mycket, brb.

Bilder

Publicerat: 2008-12-06 Kl: 23:40:38 | I kategori: Allmänt | 0 kommentarer


I ett nytt fönster så det inte bli så rörigt. OTH nu innan mys med babyd :) pusss


Hitta en cool funktion men mindre sexig familj :D hehe.. William väldigt fin!!


Får man äta han??


såååå vacker!!


min blogg

Publicerat: 2008-12-06 Kl: 23:32:35 | I kategori: Allmänt | 1 kommentarer


Är faktiskt lika intressant som jag tycker att andras är, en uppdatering av Nikitas andra fina presentation blev men vill byta. Så är det.. lite bilder?

William, guud vad han är kärleksfull!! Vet ni vad han sa idag??
w- "Hej mamma" med övermjuk röst och så smekte han mig på kinden o la sin kind mot min andra.
e-"Heeej gullunge, vad söt du är!"
w- "Mmm hej älkling"
sen sa han Nadia, så jag vet inte om hon brukar säga älskling till han och Eva dom är så lik.
ooooh han är väldens sötaste och mest älskade barn!! Inte konstig med hans far o morföräldrar =)

Nu måste jag titta karmen som W säger.
 
FUNKYBABY.SE har toppen kläder!! men vart besviken för sidan krånglade o hela orden var ca. 400:- dyrare..  :(

Gjorde en till beställning eller la till saker ochså =)

Produkter
------------------------------------------------------
2 x idaT Strumpa, petrolgrön () = 78kr
Storlek 12-16mån
1 x Mini Mow Ekologisk Tröja, orange owl () = 125kr
Storlek 86-92
1 x Katvig Babyfilt, grön med fåglar () = 186kr
1 x Mini Mow Ekologisk Heldräkt, brown owl () = 145kr
Storlek 86-92
1 x Mini Mow Ekologisk Heldräkt, green hotdogstand () = 145kr
Storlek 86-92
1 x idaT Baggypants, petrolgrön höna () = 159kr
Storlek 92
1 x Mini Mow Ekologisk Heldräkt, orange owl () = 145kr
Storlek 86-92
1 x Mini Mow Ekologisk Body, brown owl () = 125kr
Storlek 86-92
1 x Ej sikke Lej Body Multi Big Owl, brun () = 179kr
Storlek 92
1 x IdaT Body, röd flodhäst () = 149kr
Storlek 92
-

Nu vart jag på liiiite bättre humlr med ben and jerry, och myyysmed mammas två favoriter :)

fan!

Publicerat: 2008-12-06 Kl: 22:23:44 | I kategori: Allmänt | 0 kommentarer


Fan, rent ut sagt. Jag som ville göra fint i bloggen o läsa dom jag har glömt, men då somnade jag ist klockan nio typ. Inte visste jag vad klockan var!! Och nu vaknar jag, aja :/ får se om jag tar igen det imorron


Jobb..

Publicerat: 2008-12-06 Kl: 15:26:44 | I kategori: Allmänt | 0 kommentarer


Här sitter jag, resten av gänget är ute och jobbar :p behöver vila lite, men jonas kommer och frågar vad jag gör hela tiden. Saknar han mig? Det tror jag faktiskt. Jag skulle skriva ett inlägg men tror jag skapade en till blogg? Ska iaf fixa priserna o bilder samt kategorierna ikväll. Slutar vid åtta tiden, hem o duscha sen mysa med lill killen. Mitt i allt så ringer Tobbe, haha. Nu ska jag jobba.... Eftersom ingen kan kunna mig en ledig dag men jag ska unna alla:d hej

bilder

Publicerat: 2008-12-06 Kl: 08:19:03 | I kategori: Allmänt | 1 kommentarer





god morron

Publicerat: 2008-12-06 Kl: 08:05:09 | I kategori: Allmänt | 1 kommentarer


William är sjuk förståss så vi vaknade vid kvart över sju :) Men det gör ingenting för då kommer jag att hionna göra mycket innan jobbet. Jobbar 10-20. Men imorron vill jag byta bort.. hm, Nadia? William blir så mammig när jag är med men sen när dom är ensam då är det ok, fast det är ändå jobbigt för andra att ingenting funderar när inte jag är med.

Fläkten på datorn har gått sönder!! Det skriker som en dammsugare så måste ringa onoffakuten ;) eller på måndag. Det är ju garanti. Ska lägga in lite bilder nu så ni får snoka lite, hört att ni är en del som snokar :p roligt. Kameran ska bara virusscanna, fråga icke varför..

Igår slutade jag lite tidigare från jobbet men det var egentligen inge bra, Jonas ringde sen o berättade att dom hade kaos. Så jag förväntade mig ett skriksamtal från C men fick inget, konstigt nog. Psykisk påfrestande ist för att ringa o bekräfta? poor emma o jonas, jag ska make it up to you idag =)

Nu är kameran klar!
fast det går såklart inte att ladda upp.. aja bilddagboken då


nu äntligen

Publicerat: 2008-12-05 Kl: 23:19:27 | I kategori: Allmänt | 1 kommentarer


baby var ju lite kallebakom idag, men nu ska vi mysa.. katten fiser som en jag vet inte vad. En elefant eller en fet pappa.. hmm god natt lovers;)



senare fick jag betala 250 om han la armen runt mig, sen dubbelt om den skulle tillbaka. Jag undrar vart william har fått det ifrån och kvinnohormonera. Dom är inte många, men dom finns! Nu ska jag se OTH som emma älskat sen barnhjänrna :p få se när d behagar komma, av med långkalsonerna kanske?:p


hahah uppskattad;)?

Publicerat: 2008-12-05 Kl: 23:06:06 | I kategori: Allmänt | 0 kommentarer



e- "jag tror jag vet varför blablabla, någonting personligt."
d- "jaa... jaaa"(driver på huvudet för jag sitter i vägen)
e- "lyssna då? det är viktigt.. "
d- "Jaa mmm.."
e- "du stirrar in i tvn, bokstavligt talat mular in cola remmar.. o nickar som en galning"
.. jag vänder mig om o ser att han tittar Sea of love.


(bild fungerar ej)

en lång dag

Publicerat: 2008-12-05 Kl: 23:00:51 | I kategori: Allmänt | 0 kommentarer



Det är fredag idag och Lotta kom hem från Thailand så vi åkte dit o umgicks, Ronny med =) Kul att träffa han. O dom tyckte att det var kul :D Men han är så charmig! herregud..

Blir en liten uppdatering, det är fredag så jag är inte riktigt Kenza än.. men snart;)

Älskar min två!!!

statistik

Publicerat: 2008-12-05 Kl: 08:59:00 | I kategori: Allmänt | 0 kommentarer



Kenza, blondinbella speciellt, släng er i väggen;) Hahah skämtåsido, men dettta går jätte bra :) Höjds jätte mycket på båda staplarna.

Jag ska börja uppdatera om jobbet så ni kan följa våran väg till döden eller fred :) (överdrivet men det passade).

nu ska jag snabb läsa emmas blogg sen ska jag fixa fika till babyw


det går fortfarandfe inte att ladda upp alla bilder :S sämst

tröjan bak&fram

Publicerat: 2008-12-05 Kl: 08:54:47 | I kategori: Allmänt | 0 kommentarer



Såg jag att jag hade nu men vad gör det, jag ska ju byta sen :) igår efter jobbet åkte jag & mamma iväg till Parken, hitta hur mycket som helst, men det fick räcka med 700:- två microfleece jackor till mig o danne, jocke köpte en med, hur varm & "luftig" som helst!! 2 par var fårylle sockar, dom behöver nog alla ;) oså 5 vanliga svarta  någor finare strumpor. Det fanns mängder med billiga märkeskläder & trevliga var killarna som jobbade där. Nu är det tyvärr slut.. alltså stängt annars hade jag åkt dit idag igen. Efter det åkte vi till Kenan, sötkillen har blivit nästan 7 månader, sötnosen.. Dom vart glad för kartongerna & jag sa att det skulle komma mer i flytten och hon vill ha så mycket hon kan få. Hon är smart alltså!
Jag hittade 10-15 plagg med priser.. roligt.. nej! Men dom flesta behöll jag så dom inte blir skitiga för då är det ju inte samma sak.  Appropå priser så skriver jag priser o hemsida sen när jag kommer hem ikväll.

Jobbar till klockan 7. Så daniel är hemma med William efter lunch, han har sista dagen på kursen. Och jag måste jobba, kort om folk. Så jag tror mamma kan passa William några timmar, var så längesen vi hade barnvakt nu. Men han är som sagt förkyld. Går han på dagis idag blir det värre, men what to do? Varför tar föräldrar dit sjuka barn??? Det känns som om William är pigg ska inte jag heller bry mig om dom andra barnen för föräldrarna är dum i h? Fast det blir ju dom som är lidanade :/

William httade jag inget åt men nu har jag tittat runt på julrean o hittar massor! han får julklappar för 2000-3000:- har jag bestämt, eller jag & danne :) det blir bra eftersom vi inte hinner någon jul, synd att jag börjar bli sugen nu :/ nästa år blir det dubbelt!!


"ojojojojojjjjj" William tappade pennan oden tar han inte upp själv, nedu.. absolut inte när det är Pippi! Larmklockan låg nyss på bordet bakom hans huvud och ringde på högsta volym men han hörde inget, han tittade inte ens på mig när jag kom, för det är ju Pippi! Han ska även få otecknade filmenrna i julklapp, då kommer han bli överlycklig. Det är så kul när dom man vet vad dom önskar sig för då blir dom riktigt glad! :) NU vill William att jag söker en boll åt han och han fortsätter titta på Pippi, bra deal? Nej nu ska jag städa o han ska lägga undan dosan.

Hittade sladden till bildena men som sagt, det var nånting mer som jag skulle skriva men det det får vänta. Emma hinner inte med :) hahah aja.. hörs snart för nu ska vi äta frukost.





Jag tävlar om ett presentkort värt 200:- hos Klkids
i Nikitas blogg. Var med och tävla du med!

OTH

Publicerat: 2008-12-05 Kl: 00:28:09 | I kategori: Allmänt | 0 kommentarer


Är sluuuuuut, fanken!!! Fast nu blir det OZ :D
(skulle vara en bild här!)

Jag skulle ta ut colan, haha jadu.. hälsosammare liv`+ att allt annat ramla ut som Karma.. :o
"haha hon har blivit kaxig" som babyd ksulle ha sagt :p


Det vart först babyw sen babyd


puss saknar dig älskling


kan inte låta bli just nu :D:p

Publicerat: 2008-12-04 Kl: 22:38:10 | I kategori: Allmänt | 1 kommentarer


Jag kan inte stå emot :p Och måste fråga om Anna har tid att fixa bloggen min :)


Nu vill jag berätta det jag har sagt till alla nära nu utom syrran men det gör mamma :)
Jag var på hälsokontroll i tisdags, så dom ville att jag skulle gå upp 3 kilo på 2 veckor annars vill dom sjukskriva mig 2-3 veckor. Ska kämpa för jag blir galen av att sitta stilla.. måste även äta jävligt nyttigt. Och danne sötnosen tjatar=))


vilma: borta som vanligt,hon fastnar verkligen i saker
ewe: men vi kan höras senare eller imorron ska prata lite i tele sen sova.
vilma: ne jag spelar inte....
ewe: okej, jag hör det.. hejdå
vilma: jaa hej då. sen hör jag hur som 'skriker' åt han som spelar gituar hero? med trummor.
hahahaa


emma mitt hjärta, vi älskar dig <3 / william o evelina
Han låg ikväll o titta in i mitt hår och sa "hej emma, hej eva", det är mamma, william "HEJ EVA emmah" 
Han har alltså lagt märke till hennes hår, för det är så vackert tror jag! haha sötnosen

ben and jerrys

Publicerat: 2008-12-04 Kl: 22:30:44 | I kategori: Allmänt | 0 kommentarer



Berättade jag att jag fick 2 bens tillbaka på ica för att dom var dåliga?? Och att bens ringde upp mig o bad mig skicka tillbaka prov etc. Hahah jag är ingen ben and jerry nööööd... inte alls! Men fan så god den är :D Ska njuta nu





Jag VILL HA alla, nadia???! du lärde mig, det betyder att vi ska dela 50/50 :p tyckte vverkligen  inte om glass förut, fråga alla som känner mig men nu är det tillomed bättre än chips och dipp!

Fel på blogg.se nu igen!!! synd jag som blev så sugen att skriva medans glassen smälter sig perfekt :)

passa på nu

Publicerat: 2008-12-04 Kl: 22:13:04 | I kategori: Allmänt | 1 kommentarer



När jag har skrivlust just nu så då är det lika bra på att skriva. Men jag ska inte skriva lite mycket, utan lägga ut med bilder :D Sandra den gravida jäkeln rapar mig i örat :p fetknopp!


Från julmarknaden
Fastnade för dessa och inte dyra:) www.funkybaby.se
(pris fixar jag imorron)





Älsklingen

Nehe, dum som min finaste älskling är så stängde han ner kameran förut.. Älskar dig!! suck... haha puss babe


Jag känner att jag saknar någonting!!
lucaaaashhhhhhs, haha kill me! Need to go.



tänkte börja lägga ut lite klder som jag gillar o tipsa lite :) Tkr det verkar kul så vi ser hur det går! kram på er <- (kenza nr two)

mätta

Publicerat: 2008-12-04 Kl: 09:47:12 | I kategori: Allmänt | 1 kommentarer



Nu är vi mätta och belåtna, så vi ska snart klä på oss och pulka iväg till dagis. Lovade ju William det igår och det kommer han ihåg, samt badningen men den behövdes för oss båda =)

Det har hänt en sak på jobbet och en "hemma" sak, jag förstår inte varför folk inte säger sanningen? Varför vrida o vänta på allt. Vill du inte äta bajs, gör inte det då? Hur är ni uppfostrad? Man är inte uppfostrad att dölja sanningen för att såra sin vän ännu mer, det tror jag verkligen inte. Stå på dig!

Får mina pengar av försäkringskassan nu på fredag, tackar! Har väntat för länge nu. Men det blir bra till mina julklapps inköp.

Den som tiger samtycker, inte sant?

bad

Publicerat: 2008-12-04 Kl: 08:51:01 | I kategori: Allmänt | 0 kommentarer



Nu har vi badat, eller William sitter kvar. Och nu kissade han, hahah sötnosen:) o spottade... mindre bra. Igår kväll såg jag lite på OTH o pratade i telefon, är väldigt prarglad. Men inte bara jag, det vart ett bra samtal om allt och ingenting :D Härligt och lite mysigt! Nej, nu vill William komma upp.. så det är bäst han får det.

Har hittat en jätte tuff inställning på kameran, digitala alltså.. hoppas jag hittar sladden snart :D

Syns senare, det är lite mycket att göra idag som sagt. Hade jag haft en bil hade jag tagit med mig datorn o uppdaterat på rasten ;D hehe, kan inte rktigt mobilblogga.

Hejpåetttag

haha nu sitter han o pratar i duchstycket, han är så len på rösten..
"hjaa hej bobbe!! hejhej"
"Heeeeej pappa... mm hallå.. bada.. jaa..hejdå hejdå hejhej.... inte bada, komma pappa"
haha så söt :p Ni som känner han kan höra hans röst i huvudet?:p hehe

inlägget jag skrev igår

Publicerat: 2008-12-03 Kl: 23:29:39 | I kategori: Allmänt | 1 kommentarer



Som felade, vilket jag även skrev o såg i Nikitas blogg. Det var inte för långt, inte för kort. Jag var nöjd! Men borta är borta, det var väl inte menat att jag skulle ofentliggöra det utan kanske bara skriva av mig :) Känns bättre o tänka så än att tänka att blogg.se är skti!


god natt mina nya trogna läsare. För tänka er, jag har fått några till :D kanske en tävling snart Nadia??;) hahah skämtosido!

det tog lite tid

Publicerat: 2008-12-03 Kl: 22:44:59 | I kategori: Allmänt | 0 kommentarer



Men nu kan man iaf stänga garderobs dörren :) härligt! Och kläderna kan andas!! hahah äntligen stackarna... Jag läser allas bloggar imorron, nu ska jag lägga mig i sängen o prata med A osen se One Tree Hill. Imorron är det en lång dag men mycket roligt =)

Godnatt ufucker..

fina dikter och en bit av en sång

Publicerat: 2008-12-03 Kl: 21:44:35 | I kategori: Allmänt | 0 kommentarer



Som jag har tagit av Emma men dom är så bra :)
Det vart många inlägg nu men vad gör det om hundra år?


-
A drop in the ocean
A change in the weather
I was praying that you and me might end up together
It's like wishing for rain as I stand in the desert
But I'm holding you closer than most 'cause you are my heaven.

-
den andra kommer snart.... :p



hahah "Nöj dig inte med vad du får, ta vad du vill ha" = bullshit?
NEJ nu äre vika in kläderna o organisera om det ska fungera!
Danne stackarn har ingen garderob.. :O :p

Till lina och hennes nya jobb!

Publicerat: 2008-12-03 Kl: 21:33:48 | I kategori: Allmänt | 1 kommentarer



Jag sänder dig min energi o min positiva inställning!

Och emma, jag har lite saker o fråga dig om du vill ha:) Hör av dig för du sover som vanligt :p get a life baby ;)
Äh sova ska jag göra snart, är helt slut. Vill att det ska bli imorron, en NY positiv dag


Hoppas även att jobbet ordnar sig på bästa sätt, är väääldigt besviken nu. Men ingen ska sänka mitt humör!

Hej allesammans.

Publicerat: 2008-12-03 Kl: 21:31:42 | I kategori: Allmänt | 0 kommentarer



Idag har det blivit mindre uppdatering, för jag har rensat William garderob. Det vart att ge Kenan 3 stora kartonger diverse kläder. 2 Halv fulla svarta säckar, 1 karton med större kläder till W, 2 st med kläder han ska använda nu och sist en karton till Jennifer =) puuuust.. tack mamma för hjälpen, annars hade jag aldrig blivit klar och Eva för att du underhöll William, han hade väldigt kul. <3 Mamma o jag hörde hur han tjöt av glädje!


Jag har mycket att skriva av mig idag. Först fick jag en komenter av en Anonym som skrev "uppdatera flera ggr", väldigt kul att höra men hade varit roligare om det var ett namn, men förmodligen nån som vill vara anonym. Så länge det inte är spydiga, taskiga inlägg så är det gris lugnt! Och en av någon Caroline? Jag är köksbiträde. Trodde ni visst det :) Men ska anvancera(?) uppåt nu.. Måste ta ne kurs på komvux känner jag, Svenska B o engelska A.. Har funderat ett tag o det lutar åt det till att börja med. Chefen ska nog skära ner lite på mina timmar en liten period framöver. Men det känns okej, mer tid o mys med William!!

Sen så har William varit en riktigt uppsnappare idag, jag har sagt Dosa EN gång häromdagen. Idag skulla han stänga av Pippi och sa "dosan, hejdå pippi, sova" oså snarkade han o la huvudet på sne som vanligt =) gooohjärtat! Med 1000:- mindre i hyra kommer det bara kännas skööönt! Om ni visste vilken lycka jag känner över han plus vad många andra känner för han! Han har fina människor runt omkring sig, tack för allt stöd o all kärlek ni ger mitt underbarn :)

Idag satt jag, mamma o William och tittade i gamla album och det är så roligt för nu kan William prata och förstå :) "William badar mommen/mamma, William bäbiz, William sova" etc etc. Vi smälter!

Idag har jag jobbat o myst med William samt grejat, men är inte klar än. Ska packa in allt i Williams rum. Imorron ska jag jobba till fyra, sen ska vi till Parken, dom säljer ut barnkläder mellan 12.00-18.00 ungefär! Så åk dit om ni har möjlighet, eller ta er tid :) Sägs att det finnas massa bra saker där imorron! Sen ska vi lämna alla kläder till Kenan, mammas kompis barn som har blivit så stor som strl 74/80. Tiden går f ort, sist var han beeeebis liten :D Med tanke på det, måste träffa Alexandra nånting i veckan nu när hon är mammaledig o jag har mindre timmar, härligt!

Uppdaterar nog senare om jag kommer på någonting mer. Ska hitta sladden till kameran o USBgrejen nu när jag har börjat packa, sen ska jag göra om bloggen. Ny lägenhet, nya tag, ny energi, sluta sakta men säkert med ohälsosamma saker.

"Man ska inte sluta med för mycket samtidigt" Eller hur??


hej

dagis

Publicerat: 2008-12-03 Kl: 09:55:33 | I kategori: Allmänt | 3 kommentarer




Nu ska vi göra oss klara, dvs borsta tänderna, tvätta munnen o klä på oss sen gå till dagis. Det regnar ute, iaf här. Så jag hoppas att det blir kallare o börjar snöa, annars blir det inge pulka idag heller :/ Tur att han har åkt lite madrass på dagis för det sägs att det ska bli en regnig vinter.

William var så söt när han drack O´boy nu, han sög genom skeden o låtsades att det var ett sugrör. Jag tror faktiskt att han drev med mig för han tittade lurigt på mig o sa "mmmm gott mm", smart skalle :p

hörs senare. Nu är det jobb 11-16, sen blir stan o fixa några saker.




god morgon

Publicerat: 2008-12-03 Kl: 08:42:25 | I kategori: Allmänt | 0 kommentarer



Här hemma måste man ställa klockan för att komma upp i tid.. Vi har nyss vaknat o William är sötast i världen =) Nu äre frukost sen jobb. Blir nånting lätt att äta idag för sen ska jag o William ut o leka i snön! Igår var det lite svårt när snöflingorna piskade i ansiktet o ögonen :/


-Allting blir som man gör det till

från OTH

Publicerat: 2008-12-02 Kl: 23:24:58 | I kategori: Allmänt | 3 kommentarer





Dan- "Vi valde varandra. Vi skapade ett liv ihop. Betyder det inget något?"
Det menas är inget speciellt menat, det var bara väldigt bra sagt.

Även den som Emma visade!


"
Du finns kvar men ändå inte.

Du kommer aldrig försvinna och bli en skugga.

Du finns inom mig men inte nära mig.

Minnena ler åt mig, de finns alltid kvar.

Vi reser nu i ensamheten men ändå tillsammans."
Okänd



vilma!!

Publicerat: 2008-12-02 Kl: 22:54:22 | I kategori: Allmänt | 1 kommentarer



Här med tar jag makten över Vilmas stavning, hon läser och jag rättar. Hon skriver nämnligen utan punkter, komman etc. Men bara ibland :p det är periodvis! hahah



E- "det går lättare om du går o hämtar svampen."
J- "Har inte du fullt av svamp i underlivet?!"
hahah dåre!!:p
Men jag lixom la det i hans mun kändes det som efteråt, men han är rolig o rå som jag :) Jonas.


NU SÄGER JAG GOD NATT!
är det kul att jag uppdaterar flera gånger eller ska jag återgå till varannan dag?:p tell me before I stop!!:P

en lista emma!!

Publicerat: 2008-12-02 Kl: 22:48:39 | I kategori: Allmänt | 0 kommentarer


Vart sugen på en nu för huvudvärken släppte, ska bara läsa klart bloggar o göra denna sen se filmen o somna till den som vanligt. Det blir alltid så, fast jag är bättre på att hålla mig vaken när jag är ensam. När danne sover med mig så är det så mysigt så då somnar jag :p

Glömde förresten att skriva att danne var här i eftermiddag oxå, busade lite med William o uppdaterade mig lite vad som händer nu när han är hos sin pappa mesta dels förutom när han är med William =)



Var är min mobiltelefon? Här brevid mig på laddning 
Var är min (o-)äkta hälft? Hemma hos sin pappa o pluggar till kursen tror jag.
Mitt hår: Utsläppt med mössa men just nu i en tomat som nadia säger ;)
Min mamma: Väldigt mycket bäst bra!
Min pappa: bra...
Syskon: Angelica 21 år snart 22. Jocke 17 år, nathalie 18 år.
Det bästa jag vet: Min familj och mina vänner öven jobbet som 3a
Min dröm inatt: Hmm..
Min dröm/mitt mål: Flera barn, köpa hus, ta körkort, köpa bil och ett mer betalt jobb.
Rummet jag är i? Sovrummet
Hobby? Min familj, vänner, börjar bli mer inredningsintresserad, barn, djur o natur(hästar o hundar mm)
Min skräck? Att något skulle hända min familj, framförallt William..
Var vill jag vara om 6 år?  I ett hus med 6 barn som jag alltid har drömt om.
Vart jag var igår kväll: Hemma, jobbet, ica, hem o myste med William.
Vad jag inte är:  Morronpigg. Men vill bli, jag jobbar på det.
En sak jag önskar mig: Pengar & mer lycka. (man kan adlrig få för mycketa av dom)
Var jag växte upp: I timrå tills femman, sen värmland en del av 5 o 6. Sen nacksta och jag är nöjd!
Sist jag gjorde: Tvätta ansiktet, borstade tänderna, smörjde in ansiktet.
Mina kläder: Just nu? Sovlinne o hipsters typ.. lite sovvänligare.
Min TV? 1 32 tum, sony.
HAHA mitt i listan druttade katten ner i vattnet, har en dec vatten i badkaret. Jag gör rent, hahaha det vat väntat
Mitt/Mina husdjur: En katt som heter Link/Baghera, En kanin som heter Putte och mammas hund ibland, Tusse.
Dator? Bärbar.
Mitt humör? Just nu är det lite sådär, annars dom senaste dagarna på topp!
Saknar någon? Jao..
Min bil: har ingen.
Något du inte har på dig: byxor?
Favoritaffär: Det är olika faktiskt..
Min sommar: Vare väldigt härlig med ledighet/jobb bra kombinering och massa bad o sol med familj o vänner!

Lycklig nu emma lilla?
Det vart sent ändå ikväll, bara för emmas skull :) god natt.
Glöm inte mina vänner att jag älskar er allihopa o ni betyder väääldigt mycket för mig, precis som min familj!!

One Tree Hill.

Publicerat: 2008-12-02 Kl: 21:47:34 | I kategori: Allmänt | 1 kommentarer



Igår komenterade jag många inlägg och fick svar av alla :D jätte roligt!

Måste visa en bild så fort jag hittar skitusbgrejen på William, han sover o håller om masken som ett gosedjur. Tufft om det skulle bli hans favorit o tätt efter dockan. Det ser ut som det kan bli en konkurent :p Imorron ska jag, William o Theo ut o åka pulka :D jag ska ta med mig grabbarna själv.. jobbar ingen heldag förutom helgen så jag passar på att verkligen ta vara på tiden med William nu :) Vi behöver det, ensamma för danne o william har haft så mycket tid nu.  Nu låter det som om vi aldrig ses men det gör vi, varje förmiddag o oftast nattar jag han eller sover med han på natten iaf. Så, så mycket är jag inte borta, jag väger bara hans tid i guld!

Har tagit reda på att kommentera o kommentar stavas båda med två M, har alltid haft svårt för det o ingen rättar mig, undra om jag gör rätt ändå? Äh jag stavar det jag tkr blir finast =)


William börjar bli så mysig o kramig, inte bara med mig utan danne med :) Såå underbara framsteg!!

Det har varit en lite dålig eftermiddag, men kvällen vart bättre för min del iaf så jag hoppas att jag vaknar med samma energi o humör.. verkligen!! Jag älskar livet ändå och det tänker jag fortsätta göra, nästan ingenting kan få mig mer deppig. Klart man kan bli lite deppig, men det går över :)


Nu ska jag lägga mig o se Slagskott, hittade tyvärr ingen större hoppas ni ser ändå.


Jag väntar med den här för den ska jag se med danne, han hade hört att den var bra =) Sea of love


Sidan verkar inte fungera så jag hoppas attt den går till sig så ni ser filmerna :)









Jag förstår att man måste känna efter, men det ska kännas lite i hjärtat att man älskar en. Precis som jag gör.



Huvudvärk!

Publicerat: 2008-12-02 Kl: 20:15:58 | I kategori: Allmänt | 0 kommentarer



Nu ska jag se på 3an om SOSakuten, och har väldigt ont i huvudet. Har redan spytt en gång.. :( hoppas det släpper men det känns inte som det. Har gjort allt! Ska lägga mig o se OTH så fort W somnat!


William ligger nöjd o för en konversation mellan han o sin gummimask, väldigt roligt o lyssna på. Han är så söt :) Han kan även föra en riktig konversation, och tala för masken. Mammas duktiga kille!

jag skriver mera imorron, ska försöka titta lite medans det är paus.... eller det lutar åt att jag lägger mig ner, fyfan

Jag älskar er!"

hahah

Publicerat: 2008-12-01 Kl: 22:48:56 | I kategori: Allmänt | 4 kommentarer


"Du ångrar aldrig nånting dum du har gjort ibland"

Ibland formulerar jag väldigt dåligt! haha men man får sig ett gott skratt =))

ler

Publicerat: 2008-12-01 Kl: 22:21:31 | I kategori: Allmänt | 1 kommentarer



Jag tänkte skriva några saker, mest för min egen del =) Lite små saker William har gjort senaste tiden. Igår när vi var och fikade så tog Eva fram plånboken, då tar William den av henne. Han öppnar den och tar fram pengar. Han har alltså tittat på mig några ggr och lärt sig hur man betalar. Nu när vi låg o skulle natta han så ligger han och verkligen smeker mig på ryggen, klappar mig o säger "bra mamma. Fin mamma, fin pappa" Och ibland säger han andra namn, det beror helt på vilka han har träffat dom senaste dagarna. Som träffar vi Nadia eller Eva så pratar han om dom i 2-3 dagar. Dom är med i allt, hela tiden :p Sen slutar han. Så fort han kommer till vårat jobb vet han att antingen jag, emma eller nadia jobbar. Varje gång han är där frågar han efter Nadia eller Emma. Vi älskar William över allt annat. Lite mer skryt(med tanke på att alla andra bjuder så mycket på det). Idag träffade jag en till förälder som frågade hur gammal William jag och jag svarade så klart nyss fyllda två, även att han var 3 månder för tidigt född för det räknas med ungefär tills dom börjar skolan. "Oj, jag trodde att han var minst 3. Han är så duktig på att prata o göra sig förstådd" sa hon. Det låter oftast likadant och man kan inte annat än att le o känna sig såå stolt.



Vi kan börja med att berätta, dom senaste dagarna har jag varit som förbytt till en jätte känslig från ingenstans? Eller av flera olika anledningar? En ny människa . Jag är så lycklig, glad, positiv,trevlig så glad för mina vänners skull etc etc. Livet leker!!! Allt är ljust, inga stora bekymmer. Men jag vill så gärna att mina närmaste ska förstå vad jag känner men det är klart man gör, man kan ju aldrig riktigt till 100% förstå. OM man inte har gått igenom det själv. Nog om det, härligt är det iaf!! jag njuter



hahaha till nånting helt annat, jobbbet :p Jonas var så jäkla rolig idag, jag har verkligen skrattat hela dagen. Två av gångerna minns jag mest. Vi pratar i headset hela tiden.

J- "Rökt done?"
E- "Neee,(förvånat) jag har aldrig ätit damm :S Undra hur det smakar? Jag har inte ens råkat ätit damm. Jag ska nog testa?" Jag pratade typ 1 minut.
J- "JAG SA HAR DU RÖKT KLART?"
hahaha

En till.Jag stog inne på toa och tvättade händerna..
E- "Jag har en finne på kinden, varför har du inte sagt något?? Den går ju inte att missa direkt! "
J-"Jag har inte sett den, det är inte så att jag glor folk i ansiktet när jag pratar med dom?!"
E- "Vart tittar du när du pratar med folk då? "
J- "Varför ska jag kolla på dom när dom är så jävla fula?"
hahahah ännu en gång.



Nu ska jag sätta mig och läsa bloggar som jag bara har skummat igenom dom senaste dagarna. För jag har haft besök varje dag :p Men nu ska jag läsa, uppifrån och ner som jag alltid gör. Tvärt emot alla andra.

På tal som det, Vilma är såå antiblogg så det är inte sant. Dom som tkr om att läsa bloggar gillar många o oviktiga detaljer (iaf jag älskar de), men vilma hatar sånt. Det enda hon gör är att titta på bilderna och går vidare till nån annan genom att klicka in på kommentarer :p vilmasötis hahah



gud vad sur jag är, jag har tappat bort usb grejen igen!! Hade den i handen 30 minuter innan, nu är den helt borta! jag vet inte vart, jag blir gaaaalen!! Det har lixom varit framme i tre-fyra dar?! aja jag ska söka ihjäl mig imorron!!!



mat igen

Publicerat: 2008-12-01 Kl: 17:49:00 | I kategori: Allmänt | 1 kommentarer



Nu håller jag på med maten igen =) Korv o makaroner o sallad :p tråkigt men mer tid till lek o mys!!
jag skriver mer sen efter middagen lite om hur mitt humör har varit dom senaste dagarna, en gullig sak william gjorde på stan igår och vad folk säger om williams utveckling..
OCH NYA BILDER SÅ KLART =)


BRB;)

mening

Publicerat: 2008-12-01 Kl: 01:55:14 | I kategori: Allmänt | 1 kommentarer


dom sista två dagarna har jag verkligen kännt att allting har en mening. Jätte svårt att förklara men mina närmaste förstår till 90% iaf <33 jag älskar er!!
D,V,N & E, ni är bäst :)










nadia, det var dig jag menade ang uppdateringen och att bli chockad ;) haha


RSS 2.0