tidigt

Publicerat: 2008-12-10 Kl: 08:02:06 | I kategori: Allmänt


Hej, nu har blogglusten kommit tillbaka. Nästan hela dagen var skit igår.. eller det började med att vi försov oss. När man får stressa så där mycket så som vi gjorde då är dagen förstörd. Men efter jobbet(slutade 2), så åkte jag och Nadia ner på stan :) Hittade en underbar affär, Harmoni. Handlade två fina saker till våran nya lägenhet. Förresten kom kläderna från Funky. Dom var faktiskt jätte fina men måste skicka tillbaka två plagg, då det hade blivit dubletter och byxorna var större än hela William, så får byta storlek bara :) Vi var ju och lämna tillbaka katten efter jag hade varit på stan.. men så var jag hos en granne, och såg 4 kattungar.. guud så söt dom var! Och dom är nog frisk i skallen så vi får se, ifall det blir nånting så ska det vara en utekatt :)


William verkar ha blivit en morronmänniska.. han vaknar så tidigt nu mera. men det är lugnt. Så länge det inte är dom igår, innan klockan 6. Man kan ju inte göra nånting den tiden.. ;S Nu ska vi se klart pippi sen äta frukost. Idag blir William hemma från dagis med pappa :)




1. William vart sur på mig härom morronen när jag inte ville kliva upp på en gång, så då tog han min filt o masken under armen och gick iväg för att sura.. haha :p (det är rörigt hos oss nu när vi snart ska flytta)
2. Efter en stund hittade jag han i vardagsrummet sittandes i soffan. Han hade slagit på Pippi själv :p haha fast det var på danska =) sötungen
3. Söötnosen :D
4. Myser på favorit kudden.

Nadia, klart jag sa att den var från dig=))

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0