Hej allesammans.

Publicerat: 2008-12-03 Kl: 21:31:42 | I kategori: Allmänt



Idag har det blivit mindre uppdatering, för jag har rensat William garderob. Det vart att ge Kenan 3 stora kartonger diverse kläder. 2 Halv fulla svarta säckar, 1 karton med större kläder till W, 2 st med kläder han ska använda nu och sist en karton till Jennifer =) puuuust.. tack mamma för hjälpen, annars hade jag aldrig blivit klar och Eva för att du underhöll William, han hade väldigt kul. <3 Mamma o jag hörde hur han tjöt av glädje!


Jag har mycket att skriva av mig idag. Först fick jag en komenter av en Anonym som skrev "uppdatera flera ggr", väldigt kul att höra men hade varit roligare om det var ett namn, men förmodligen nån som vill vara anonym. Så länge det inte är spydiga, taskiga inlägg så är det gris lugnt! Och en av någon Caroline? Jag är köksbiträde. Trodde ni visst det :) Men ska anvancera(?) uppåt nu.. Måste ta ne kurs på komvux känner jag, Svenska B o engelska A.. Har funderat ett tag o det lutar åt det till att börja med. Chefen ska nog skära ner lite på mina timmar en liten period framöver. Men det känns okej, mer tid o mys med William!!

Sen så har William varit en riktigt uppsnappare idag, jag har sagt Dosa EN gång häromdagen. Idag skulla han stänga av Pippi och sa "dosan, hejdå pippi, sova" oså snarkade han o la huvudet på sne som vanligt =) gooohjärtat! Med 1000:- mindre i hyra kommer det bara kännas skööönt! Om ni visste vilken lycka jag känner över han plus vad många andra känner för han! Han har fina människor runt omkring sig, tack för allt stöd o all kärlek ni ger mitt underbarn :)

Idag satt jag, mamma o William och tittade i gamla album och det är så roligt för nu kan William prata och förstå :) "William badar mommen/mamma, William bäbiz, William sova" etc etc. Vi smälter!

Idag har jag jobbat o myst med William samt grejat, men är inte klar än. Ska packa in allt i Williams rum. Imorron ska jag jobba till fyra, sen ska vi till Parken, dom säljer ut barnkläder mellan 12.00-18.00 ungefär! Så åk dit om ni har möjlighet, eller ta er tid :) Sägs att det finnas massa bra saker där imorron! Sen ska vi lämna alla kläder till Kenan, mammas kompis barn som har blivit så stor som strl 74/80. Tiden går f ort, sist var han beeeebis liten :D Med tanke på det, måste träffa Alexandra nånting i veckan nu när hon är mammaledig o jag har mindre timmar, härligt!

Uppdaterar nog senare om jag kommer på någonting mer. Ska hitta sladden till kameran o USBgrejen nu när jag har börjat packa, sen ska jag göra om bloggen. Ny lägenhet, nya tag, ny energi, sluta sakta men säkert med ohälsosamma saker.

"Man ska inte sluta med för mycket samtidigt" Eller hur??


hej

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0