stökigt

Publicerat: 2008-12-17 Kl: 19:38:42 | I kategori: Allmänt


Japp, det är det hemma nu. Jag har fått pack noja så danne drog så fort William somnat ;) haha det kan jag förstå. Men nu efter att ha legat i sängen så tappade jag all energi. Men har packat jätte mycket så det räcker tills imorronbitti iaf.

Jag har varit på stan och uträttat massa ärenden, allt är klart nu! Skönt.. CV inlämnat på alla ställen, nycklarna till nya lägenheten är hämtat. Men på vägen hem, ungefär samtidigt som William(danne hämtade han på dagis) så kräktes jag. Nu i efterhand vet jag inte om det bara var för att? Jag brukar må väldigt illa när jag svettas/fryser, åker bil, åker buss, stressar. Det kom efter jag fick W.. Och jag tror att lillkillen vart så exalterad när pappa kom oså hade han, magen full med mat. Men man kan aldrig vara säker, så jag är hemma idag och imorron o danne resten av helgen :)

I helgen är det jobb, inflytt, jul och nyår??! Hur ska vi hinna..?? Tur att det inte blir sååå mycket julfirande för oss i år. Känns lite skönt på samma gång.. Det ska bli såå fint i våran nya lägenhet.

Nu kommer Jonas, Thindras pappa. Han har köpt en snowracer åt William i julklapp. Kunde han hittat någon bättre? icke! Nu blire rally hela dagarna, och till/från dagis =D

Nu hittade jag USBgrejen men inte kamera sladden?? Nu är jag riktigt less på mig själv..



skriver sen love
.. du är finast..


TVÅ SIDOR SOM REDAN GETT UTDELNING. TESTA!!! Hur enkelt som helst om du har 2 minuter över!

http://www.gratisklader.se/Register.asp?r=131324


http://www.gratismakeup.se/Register.asp?r=168767 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0