Elaka kommentarer

Publicerat: 2011-01-20 Kl: 20:29:28 | I kategori: Allmänt







Jag vet att jag har sagt att det bara ska vara positiva saker i denna blogg men det här kan jag inte bara låta bli att skriva om, så här väljer ni själva om ni vill läsa eller stå över :) Så jag hoppas att inte ni mina 500 unika besökare väljer att avstå just för detta inlägg men det har jag väääldigt svårt att tro ;)



Alla ni som läst min blogg har knappast missat att jag HATAR anonyma elaka kommentarer och nu ska jag tala om för er som inte hängt med. Det blir lite av ett försvars inlägg.

Jag var ute med Vilma på stan igår o käkade middag när telefonen ringde o en person berättade att denna C har påstått att jag skrivit massa elaka kommentarer i hennes blogg. Varav hon skrev på FB "NU har du gjort bort dig, jag spårade att kommentaren kom från din skola" JAHA tänkte jag so what? O så började vi garva, vad annars kan man göra åt de? 
 Jag hade legat hemma hela dagen pga migrän, tror inte ens jag rörde varken telen eller en dator den dagen. Men hur dom helst, detta påhopp sen när jag skulle försvara mig vart jag blockerad, varför om hon nu är 100% säker? Skyll på "stalker" vad fan du vill men vem är det som kontaktar vem? Du eller jag? mmm just de, oftast du :)
Hon inte är inte 100%, hon hoppas så jäkla mycket att jag ska vara intresserad av hennes tråkiga liv där det knappt händer någonting. Men varför skulle jag? Är det så viktigt att bli sedd av mig?

hypotes!
Alltså på tisdagmorron GÅR jag till skolan, för jag kan inte sätta mig på bussen för någon kan ju se mig. Så jag går i hundra minus grader till granloholm, smyger förbi mina 40 klasskompisar så INGEN ser mig. Går in i datasalen(var där första gången idag) o frågar en för mig vilt främmande männsiska "får jag låna din användare så jag kan gå in på en bruds blogg o kommentera en elak anonym kommentar?! TACK SNÄLLA!" Sen GÅR jag hem igen, så ingen ser mig. Logiskt? Visst kan det har varit så? För adressen kom från MIN skola där vi är flera tusen personer. Och med tanke på HUR mycket jag själv hatar sånna kommentarer skulle jag ALDRIG gå in på någon sida o sätta mig o skriva skit o ville jag skriva skit skulle jag ha använt mitt namn.


Jag tjänar inte ett shit på att vara elak med andra människor, absolut ingenting. Det är knappast som när man var 13 o trodde att man skulle må bättre om man tryckte ner någon annan? Jag har någonting som kallas SAMVETE o jag skulle aldrig palla skriva någon elakt så där(nu har jag ingen aning om vad det stod i kommentaren) o gå runt o låtsas som ingenting. Och varför till en människa jag har tyckt bra om? Finner ingenting logiskt i det hära. DU måste inse att det finns folk som inte tycker om dig o det är ju ganska uppenbart att du tar åt dig, varför?? Ligger det någon sanning bakom allt skit snack?

Sen skulle jag aldrig hänga ut med namn i bloggen, för det är förtal/ärekränkning o det är väldigt onödigt att dra på sig en anmälan för ett jävla internet bråk? Men det är det enda sättet att bli av med dom här två idioterna, det är att anmäla. O jag är absolut ingen som viker mig från att göra det.

Själva responsen jag fick på fb o mailen samt kommentarerna i bloggen "Hon har alltid varit psykiskt sjuk. 2 Hon måste alltid ha någon att hänga ut o bråka med. 3. Jag har aldrig tyckt om den dära bruden för hon tror sig sitta på en hög häst o jag har själv varit utsatt i hennes blogg" bevisar att någonting står inte rätt till o jag borde inte vara förvånad över detta. Ska jag fortsätta klistra in? Jag vill inte skriva ut namn med respekt för dom som har skrivit till mig. TRE personer berättade att hon hängt ut dom också? VAAAAARFÖR?! Skriver jag nånting negativ då är det överlag, aldrig nånsin(FÖRUTOM NU) om en enstaka person. 
Hennes elaka kommentarer fortsätter, hur kan det komma sig om jag är blockerad? OM det nu är så att jag är den enda som tycker illa om henne.



Jag vet IGENTING om henne, bara rykten. Hon vet INGENTING om mig, samma sak där BARA rykten. Jag tycker inte man kan uttala sig så länge man inte verkligen VET någon om den personen? Men så tänker jag, uppenbarligen inte du.


Anledningen till att jag hakar upp mig på det här är för att jag inte fick en chans att försvara mig o sen hoppar hon även på syrran, det tyckte jag var bra gjort.. förbannad bra. Så nästa gång kan jag väl ta någon av hennes nära? Hur som helst nu har jag fått ur mig det o så länge JAG vet sanningen så spelar det ingen roll vad andra tycker o tänker om mig, jag ville bara hävda mig. Alla mina nära o kära VET att jag står för vad jag tycker och DET är de viktigaste för mig :) Och har jag inte blivit ensam på dom här 23 åren lär jag inte bli det dom kommande 50 heller, oroa dig inte för mig sötis, jag har mer än en vän o den snackar inte skit bakom min rygg ;)


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0