Vagn

Publicerat: 2009-10-11 Kl: 14:49:45 | I kategori: Allmänt


Ist för att kolla runt överallt så kan man ju anonsera i bloggen :) Är det någon som har eller vet någon som vill sälja en sån här vagn? En sån vagn ska vi ha, fast det vore ju toppen o få en billigare än att köpa en ny =)


Kommentarer
Postat av: elin

Ja, jag vet inte hur jag riktigt ska säga hur hon var men nonchalant och inte intresserad av oss egentligen utan att hon bara gjorde det här för att det var hennes jobb.

Angående könet då tex så frågade jag om det gick att se men jag fick till svar "Det har jag inte kollat efter och det lägger vi inte ner tid på heller". Sen var det inget mer med det.

Hon frågade absolut ingenting mer än när jag skulle gå då hon iallafall sa "Men det var väl bra att lilla bebisen var frisk iallafall?".

Så tycker iallafall inte jag att en barnmorska ska vara.

2009-10-11 @ 15:00:33
URL: http://epmn.blogg.se/
Postat av: elin

Nej, så man saknar liksom helheten från ultraljudet. Funderar på att göra ett privat men har inte tillräckligt med kött på benen än om det. =)

Ja, det förstår jag!:) Det är nog mest det som lockar hos en annan också, att få tjejigt eller pojkigt =). Men å andra sidan så kan det ju vara kul med en liten suprise, men jag är ju alldeles för nyfiken av mig. :P

2009-10-11 @ 19:11:21
URL: http://epmn.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0