God morgon

Publicerat: 2009-10-28 Kl: 09:37:04 | I kategori: Allmänt


Hinner med ett snabb inlägg innan vi ska gå till dagis, William vill inte riktigt gå än :) Vi berättade som sagt för William och visade UL bilderna, han bet tag i dom o sa nej. Gick iväg o sa "pappa vi bygga puzzel istället" haha sötnos :) Men nu pratar vi inte mer om det för det är sån lång tid kvar! Han vet iaf om det sen förstår han väl mer ju mer magen växer. Har börjat smälta att det "ska bli" en tjej, (man vet ju aldrig till hundra). Var helt säker på att det var en kille ja. Men det ska bli roligt, William kommer ta så bra hand om hon :)

Nu ska jag klä på den unge mannen sen bege mig ner mot jobbet :) hejhej


Kommentarer
Postat av: madde

hahaha! så där tänkte jag med!!:D vi köpte ju ALLT i rosa och började me barnrummet, men våran läkare som gjorde UL sa att hon ALDRIG säger om hon inte är säker!!=) och det tror jag dom flesta gör, så du kan nog vara rätt säker;D



Sen har jag alltid velat haft en tjej ( kanske låter elekt, men de är sanningen) hehe jag vill ha en kille sen, men huvudsaken en friskt barn såklart, men tycker man faktsikt kan få önska ett kön, men även om jag hadde fått en kille så hadde jag älskat han lika mycket;)

men iallfall, jag hadde så svårt att fatta att de faktiskt var en tjej vi skulle få, då jag var HELT säker på att dte var en kille=)

men det är roligt med både och:D

2009-10-28 @ 11:55:48
URL: http://madeleinesophie.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0