24 oktober

Publicerat: 2010-10-24 Kl: 21:16:31 | I kategori: Allmänt




Idag har det varit en riktig slapp dag. Den började inte förren typ 12 när jag klev upp ur sängen ;) Haha aa så illa var de! Thelise satt på lekmattan med William o jag låg brevid i sängen och drog mig. William vaknade iof inte förren klockan tio för han somnade så sent igår pga orsak. Men vad gör de när det är helg? Thelise skulle så klart vara grispigg halv sju men det fick hon vara själv serrni!

Vi klev upp och käkade lunch o såsade på innan vi gick ut i lekparken. Dit kom Sandra och Jasmine också. Jag hade glömt att vi redan hade ätit så vi alla gick upp och åt igen efter nån timma ute(lite smååå kallt om fingrarna) :) Men vadå, för mycket mat har väl aldrig skadat oss förut så?

Sen kom loverP och umgicks medans jag tvättade och lagade mat, sprang på ica o dona :) Det vart skinksås och spaghetti, gött gött!

Imorgon ska vi umgås med Lina, äntligen!! ;D Det var längesen sist så man hinner ju sakna ihjäl sig efter dom två, snart tre :)   Vi ska på drakborgen men först ska William på dagis och jag ska ner o lämna in min mobil.. 
 
På tisdag är det tid för Williams spruta, gud jag hoppas det går braaaaa.. Så han inte blir skrämd för livet. Men det kommer nog bli jätte bra det där, personalen är ju guld!!:)


SÅ ÄR DET och mycket mer än detta blir det inte för nu ska jag ta och ringa mig ett samtal sen hoppa i säng, brevid prinsessan min :)



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0