Två begravningar

Publicerat: 2010-10-22 Kl: 23:51:15 | I kategori: Allmänt





På kort tid har det varit nu. Det är INTE roligt men samtidigt har det varit två helt olika men otroligt fina på sina sätt. Men blödiga Evelina gråter givetvis som en bebis som är hungig. Att se sin bästa vän idag, en kille som vanligtvis inte gråter så. Att se han så ledsen gjorde ont i hela jäkla bröstkrogen :( Min lilla Shabenziii..  Men ett fint farväl och goood mat var det.. Nu får ni två vila i frid!



Ja, jag måste berätta. William var så söt i förrgår. Jag har fått förklarat vad en begravning är och allting kring det och han förstår i sin 4års hjärna. I himlen äter man godis, man borstar inte tänderna, man spelar fotboll hela dagarna och får alltid vara naken. Paradisen för William alltså! Vi gick en dag och pratade med Anders, Putte(Williams förra kanin) och Trazzel(mammas förra hund). Då går vi precis förbi en tant när William säger högt och tydligt "Åhh mamma jag vill dö, jag längtar till jag dör!!! När jag blir en fågel och dör här på marken ska ni köpa MÅÅÅÅNGA blommor åt mig." Ni kan tänka er vad tanten trodde som vände sig om och tappa hakan i asfalten?? Hahah vad tvungen att förklara hur det var för hon och oj vilket gott skratt hon fick :)

Men hur som, det var INTE det jag skulle säga! Utan varje kväll ber jag o William ni vet "Gud som haver.." Så efter amen vinkade han upp i taket och sa "Jag älskar dig gud. Jag kommer sakna dig trazzel och Marcus pappa Lennart, vi ses på plan". Han är såå gullig och omtänksam min lilla man!!


Nu ska jag sova! Jobb imorron, tjoho! God natt







Vet ni en sak som stör mig?! Det finns INGEN i denna stad, INGEN jag har träffat än som kan STÅ FÖR VAD DOM SÄGER! Inte ens erkänna att det kanske var ett misstag o bita i det sura äpplet. Intala folk att man är si och att man är så men egentligen är man värst av dom alla o den osäkraste människan av dom alla. Det lyser, rakt igenom. Det är riktigt skrattretande. Öppna ALDRIG din käft om du inte sen kommer stå för skiten som kommer ur sen.. Igår var jag arg, sååå fruktansvärt förbannad heeela dagen. Det var absolut INTE min dag igår.. Kommer inte ihåg sist jag var så arg. Av MASSA olika saker, stora som små. Men jag valde att lägga energi på det så det gjorde jag. Tror du i din vildaste fantasi att du kan prata runt allt? Att ingen nånsin kommer säga någonting eller agera? Dom som inte är mina vänner skiter jag fullständigt i, får man säga så?? Dom som är mina riktiga vänner SKA veta sanningen. Tala inte illa om någon och tala inte ner folk, alltså kränkande för att lyfta dig själv när det senare visa sig att det var dig själv du pratade om. Nej inte kan man tänka på det här en dag till för då kommer jag bli upp i varv.. Var tuvngen och ventilera! :)

Kommentarer
Postat av: Angelica

Din son måste vara den roligaste ungen som går i ett par skor. Garvar lika hårt varje gång jag läser något som han sagt :P

2010-10-23 @ 05:03:24
URL: http://angelicalodin.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0