pannkaka

Publicerat: 2011-06-21 Kl: 22:27:03 | I kategori: Allmänt


Förstår ni att jag aldrig tröttnat? Visst att jag haft pannkaks-paus ett par dagar men ändå.. Jag kan äta o äta o äta o äta, finns inget stopp! Det enda stoppet tyvärr, är på vågen. :( God make me fat!!!

Den senaste tiden har jag varit hemma väldigt lite så ikväll kändes det som lägenheten behövde ett lyft.

Dagen började med jobb 7,00. Hade tur och vart hämtat utanför dagiset av C, mycket snällt av dig! Min bästa arbetskamrat!:) Trivs fortfarande jätte bra på solhaga. Hur som haver kunde jag bara jobba fram till tolv sen var jag tvungen o hämta lillfisa som fått tillbaka ögoninflamationen så imorn ska vi till VC kl 11:00 o förhoppningsvis få någon sorts medicin för det verkar inte fungera med bara vatten.

Hämtade ongarna och sen bad det av hem till mig med sällskap, massa barn o middag = lek, kaos o stoj = underbart! :) Älskade små pluttar! Både T o W var så himla trött med tanke på att dem varit vaken sen fem imorse. :/ Efter middagen och lite lek travade vi bort till ica och köpte alvedon till gosan. Gud vad oroligt hon sover, tror jag redan varit in tre ggr och kliat henne/fått henne i ro. Det är väl hostan/halsen som stör henne. KAN hon få bli frisk snart? Om man som förälder kunde skulle man ta deras sjukdom så dom små liven fick vara friska.
Hur som helst gick vi hem o ungarna badade o medan passade jag på att dammsuga/moppa golvet/plocka undan middagen/diskade så nu är lägenheten fit for pipp! hahaha. ja ni förstår, väldigt trött o sitter o garvar åt mig själv o massa youtube klipp på folk som gör bort sig när dom läser upp nyheterna, ha ha ha!!!:D

Imorn var det VC som sagt och resten av tiden ska jag spendera med min fina som jag gjort den senaste tiden. W får vara på dagis medans jag ska iväg med T oså ska hon få sova i lugn och ro. Sen är det fullt hus igen!


Barnen har varit hos sin pappa i helgen och helgen innan det OCH ska vara där nu ihelgen från tors-sön. Har blivit riktigt "bortskämd" nu på senare dagar med barnfria helger. Men inte får man vara ledig inte, utan jag har jobbat. Men ser framemot midsommar helgen nu för då blir det massa pengs och sånt gillar vi!



Det finns så mycket man skulle vilja dela med sig här, eller förresten överallt bara för att man är så glad/lycklig men det går inte och det tycker jag är synd. :( Men i vilket fall så njuuuter jag av detta, sällskapet, närheten, kontakten, kärleken.. ja ALLT! Jag intalar mig att jag förtjänar det här efter allt slit o det negativa!:) Men har ni tänkt på en sak? När man är kär, så är alla bekymmer mycket mindre. Eller mindre är dom inte men dom KÄNNS mindre. Allt känns "oviktigt" förutom min kärlek o mina barn så klart! Just nu svävar jag på moln och intalar mig att detta är INTE för bra för att vara sant utan det är BRA och det ska hålla resten av mitt liv!

En skum, eller skum är den väl kanske inte. Men ni som har träffat eran "rätta" (jag vet att man ALDRIG kan vara riktigt säker) men det här, känns nånstans långt inne. Det ÄR den rätta, jag har hittat mig själv fast i mans format och visst fan är det underbart när allt är besvarat? Ja nog om detta, hävda hävda o det kommer lite dubbelmoral men jag vill ju tala om att jag är LYCKLIG OCH KÄR!



God natt mina fina!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0