Sep. 18, 2012

Publicerat: 2012-09-18 Kl: 12:51:06 | I kategori:


Hej alla glada!

Nu är dagens kurs avslutad och jag har precis ätit frukost/lunch och ska cykla ner och träna!

Jag blir jätte glad att det är flera som delar med sig av sina åsikter kring napp/tutten! Ska sätta mig och svara ikväll.:)

Puss


Kommentarer
Postat av: Hum?

Du har väldigt mycket till insikt ang andra människor. Tanken har aldrig slagit dig att rykten sprider sig snabbt. ? Skriver man så starka åsikter som du tycks ha kan det vara till din fördel om du har rent mjöl i påsen ? Honbypundare är väl inga bra föräldrar ?

Svar: Hehe ja hade du haft "rent mjöl" i din påse hade du inte behövt varit anonym. Sen förstår jag inte riktigt vad du menar med din kommentar :)
evelina

2012-09-18 @ 21:06:58
Postat av: Anonym

Men HERREGUUUD!! Sluta hacka på Evelinaboch skriva negativa saker för hon är en jätte fin och snäll person och hon är en jääääätte duktig mamma och gör verkligen ett jätte jätte bra jobb med hennes barn!:):) så har du inget bättre för dig att göra än å gå in och skriva negativa saker här om henne? Skaffa nån annan hobby och sysselsättning isf! Du vet ingenting om henne så förstår inte ens hur du kan uttala dig om hennes liv??:/:/ bara en ftåga och inte för att vara oförskämd el nåt men hur kom de sig att du kom in här på hennes blogg? BARA SLUTA IAFALL är du snäll!!:)

Svar: Tack gumman, du är genomsnäll du!:) Ja jag undrar också hur människan halkade in här? pussOkram!
evelina

2012-09-19 @ 00:42:31

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0