Privat/Vardag

Publicerat: 2012-01-17 Kl: 10:29:25 | I kategori: Allmänt


Jag har en fråga som jag skulle vilja höra era åsikter ang. Vad tycker ni är privat och inte i en blogg? Är det FÖR privat att berätta vad man gjort/skall göra om dagarna tex?
Jag kommer inte publicera kommentarerna så svara gärna ärligt! Det är roligt att veta, alla har olika perspektiv på bloggar.


Kommentarer
Postat av: Nikita

Ja tkr de beror på .. Sättet man skriver saker på och i vilken omfattning man berättar om sin dag etc etc..



Ja blir ofta förvånad över hur pass öppna folk är på sina bloggar, lite skrämmande faktiskt så som många "lämnar ut sig"



Men somsagt en del "privata" saker tkr ja är helt ok, det gäller ju att känna av vart gränsen går !

2012-01-17 @ 10:53:22
URL: http://nikital.blogg.se/
Postat av: Petra

Hej hej! ibland skriver jag mer privata saker ibland inte, vissa vill kanske inte vara med i bloggen och det respekterar jag. Jag lägger ut kort på andra som tex min mamma min lillasyster johan m.m. Endel väljer jag att inte lägga ut bilder på. Det är så himla svårt vad andra uppfattar som privat och inte, för mig är det kanske privat för andra inte. Jag tycker man kan lämna endel saker för sig själva, för även om man vill skriva ut det så finns det alltid folk som sedan gottar sig i andra och sedan kommer det fram som en helt annan historia. Folk älskar att gotta sig i andra, ett exempel var att folk sa att jag var gravid igen, vilket jag inte var! så det finns alltid folk som pratar om alldeles för mycket. Jag tycker att du delar med dig precis det som "vi" som inte känner dig så väl endast behöver veta. Och att du lägger ut bilder tycker jag är jätte kul, för bilder säger mer än texter. Du får publicera min kommentar om du vill, det gör mig inget. Jag är bara ärlig :) fortsätt så som du skriver nu. Kram :)

2012-01-17 @ 11:20:36
URL: http://petratyra.blogg.se/
Postat av: Heidi

Klart det inte är för privat att skriva varken kort eller långt om vad man ska eller har gjort just den dagen. Det är ju saker om ens nära kanske man ska vara mer försiktigare att skriva om. Sina egna barn tycker jag man får skriva vad man vill om, man är ju ändå vårdnadshavare. : ) Sen så tycker ju vissa att det är FÖR privat att skriva när man går på toa. ; ) Men så tycker jag!

2012-01-17 @ 11:22:43
Postat av: Madde

Jag själv skrivet enligt mig inget privat i min blogg, varken om relationer eller känsliga händelser! Tex vilket tufft år vi haft sen Albins pappa gick bort.. Alla mina händelser i mitt liv! Det är privat för mig, även om de skulle vara skönt att skriva av Sig så finns ingen anledning till att skriva det till alla :) i min blogg visa en väldigt väldigt liten del av mitt liv!

Att skriva om andra människor anser jag åxo är privat! Som sagt är set väldigt olika hur man lägger upp sitt liv på bloggen iaf på dom bloggen jag läser :) men alla gör som dom vill anser jag :)

Kram

2012-01-17 @ 12:29:03
URL: http://madeleinesophie.blogg.se/
Postat av: Anonym



Till Karin; nej då tar inte illa upp, eftersom jag inte håller med dig:) förstår inte hur du kan resonera att jag och barnen inte har någon integritet bara för att jag skriver vardagliga saker. Jag är målsmans, det är upp till mig att avgör men jag vad som sagt om åsikter:) Du behöver inte oroa dig, skriver sällan om de personer du nämnde och kommer inte att göra de nå speciellt heller:)



Tack för svar ni andra som tycker att jag skriver "vanligt" och inte privat:) ja jag nämner aldrig namn utan brukar använda mig av första bokstaven.

2012-01-17 @ 15:51:36
Postat av: Nikita mamma till Albin & gravid med lillasyster

ja hoppas du inte tror att jag menade dig då jag skrev att jag blir förvånad över hur folk lämnar ut sig, för jag menade absolut inte dig ewe!

utan just såna som öppet skriver om sina relationer osv i sin blogg, smutskastar familjemedlemar mm.



kram!

2012-01-20 @ 09:27:08
URL: http://nikital.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0