Nervös

Publicerat: 2010-07-27 Kl: 22:30:16 | I kategori: Allmänt


Imorron ska jag tatuera mig. Jag börjar bli nervös nu eftersom det är rätt mycket text.. Men hon är duktig så hon kommer nog inte göra illa mig ;) Önska mig lycka till!

Idag har jag sovit till 12, guuud så sköööööööööönt! :) Behövligt även fast jag sover mycket, alldeles för mycket. Det är därför jag är trött ofta.. :O Ska det vara så när man är 2barnsförälder??;) Men så får man inte skriva för då kommer det ju hända nånting.. Jag skrev ju om Tee-Tees(hihi emma) bajs igår och imorse när hon satt i sittern kom 3 dagars baj :) Det tyckte hon var sååå skönt. Är det kul att läsa om bajs?? Ska sluta skriva om sånt nu!


Sen efter jag vaknat till liv, ätit frukost o sånt åkte jag och Thelise hem till en dödstrött Emma :p Vi gick en walk sen åkte vi hem till migan och åt mat. Vilma var här redan så vi åt upp maten, skjutsade hem Emma sen for jag och Vilma ut på Ikea. Vidare hem till hon och byggde ihop en tvbänk. Vilma har en såååån fin lägenhet, jag var så avundsjuk för hon är riktigt duktig på inredning och jag kan inte sånt. Vet inte varför, är det för att jag inte har intresset eller för att jag inte är miljonär?

Lillfisan har varit myyycket gladare och nöjdare idag :) Kanske är tjurperioden över nu? I över så är hon en väldigt kräsen dam. Hon tycker inte så mycket om andra människor, hon blir mest ledsen när hon ser dom, hehe. Men idag när jag kom hem från Vilma så såg hon mig på flera meters avstånd och börja prata, skratta o sprattla :) Mammas goosii.

Mammas bästis ligger och sover, jag fick inte säga god natt så jag ska gå in till han nu och tala om att jag är hemma. Sen platta håret :)

God natt

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0